Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 10
Ma: 2392
Tegnap: 2544
Összesen: 7475850
Összes találat: 19199794
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


2017.04.11
MAGÁN ZOO SZTORI CSOPORTOKNAK! Díjtalanul!
Előadás sorozat indul csoportok számára Magyarország első Magán Állatkertjének létrehozásáról. Az állatkert tulajdonosa egy álomról mesél, ami a szenvedélyévé vált és ez az élete. Egy nagyon érdekes történetet, személyes élményeit meséli el az állatkert létrehozásának körülményeiről az ötlettől, a megvalósulásig. Rengeteg kellemes pozitív és negatív élményt elevenít fel, de elmeséli mennyire volt fontos a szeretet, a kitartás, a hit és az akaraterő ebben a történetben. Várjuk VÁLLALATOK, NYUGDÍJAS, KIS ÉS KÖZÉP ISKOLÁS ILLETVE EGYETEMISTA ÉS FŐISKOLÁS CSOPORTOK jelentkezését. De jelentkezhetnek táborok és egyéb érdeklődő csoportok is. AJÁNLJUK MINDAZOKNAK: - akik csapatot építenek - akik nem hisznek magukban -akik sikeres vállalkozók szeretnének lenni, de félnek a kudarcoktól -aki látogatónk, de kicsit többre kíváncsi -aki Felsőlajoson ismerte meg az Állatkertet és érdekli az ide vezető út -akik Abonyban ismerték meg, de nem tudják a költözés okait -aki dédelget álmokat, de nem hisz a megvalósíthatóságukban -aki felnőttkori, nem idealizált tündérmesére vágyik -és aki egyszerűen csak szereti az állatokat. AZ ELŐADÁS DÍJTALAN! Előre egyeztetett időpontban, csak csoportok részére. MINIMUM CSOPORT LÉTSZÁM 30 FŐ. Érdeklődés az állatkert honlapján (maganzoo.hu) található elérhetőségeken.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ