Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 2
Ma: 1078
Tegnap: 1271
Összesen: 6605661
Összes találat: 16917468
Hírek

Állatkertünk január hónapban csak hétvégenként (szombat, vasárnap) tart nyitva 10-től 16-ig!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


2017.04.11
MAGÁN ZOO SZTORI CSOPORTOKNAK! Díjtalanul!
Előadás sorozat indul csoportok számára Magyarország első Magán Állatkertjének létrehozásáról. Az állatkert tulajdonosa egy álomról mesél, ami a szenvedélyévé vált és ez az élete. Egy nagyon érdekes történetet, személyes élményeit meséli el az állatkert létrehozásának körülményeiről az ötlettől, a megvalósulásig. Rengeteg kellemes pozitív és negatív élményt elevenít fel, de elmeséli mennyire volt fontos a szeretet, a kitartás, a hit és az akaraterő ebben a történetben. Várjuk VÁLLALATOK, NYUGDÍJAS, KIS ÉS KÖZÉP ISKOLÁS ILLETVE EGYETEMISTA ÉS FŐISKOLÁS CSOPORTOK jelentkezését. De jelentkezhetnek táborok és egyéb érdeklődő csoportok is. AJÁNLJUK MINDAZOKNAK: - akik csapatot építenek - akik nem hisznek magukban -akik sikeres vállalkozók szeretnének lenni, de félnek a kudarcoktól -aki látogatónk, de kicsit többre kíváncsi -aki Felsőlajoson ismerte meg az Állatkertet és érdekli az ide vezető út -akik Abonyban ismerték meg, de nem tudják a költözés okait -aki dédelget álmokat, de nem hisz a megvalósíthatóságukban -aki felnőttkori, nem idealizált tündérmesére vágyik -és aki egyszerűen csak szereti az állatokat. AZ ELŐADÁS DÍJTALAN! Előre egyeztetett időpontban, csak csoportok részére. MINIMUM CSOPORT LÉTSZÁM 30 FŐ. Érdeklődés az állatkert honlapján (maganzoo.hu) található elérhetőségeken.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ