Főoldal Nyitva tartás, Árak Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 20
Ma: 1723
Tegnap: 2908
Összesen: 11484674
Összes találat: 27769395
Hírek

Állatkertünk 2024 március 1-től újra minden nap nyitva tart!



Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!



2019.03.10
Új állatok érkeztek!
A MaganZOO Állat- és Szabadidő Park 2019-es újdonságai! Zebrák, Ankole-watusi marhák, Sivatagi rókák és ma hazaérkeztek a Páviánok is. Minden állat nagyon jól viselte a szállítást, de az új helyüket még szokniuk kell. A mesébe illő kinézetű sivatagi rókák (Vulpes Zerda) szeretik a meleget, ezért sokat vannak még a fűtött téli szálláson, de már a kifutóban is megmutatták magukat. A zebrák (Equus quagga chapmani) és az ankole-watusik (Bos taurus) mintha mindig nálunk éltek volna, egy-két óra alatt belakták az egyhektáros területet. A Galléros páviánok (Papio hamadryas) ma érkeztek és egyelőre csak a téli szállást vették birtokba. A 6 lányt és 1 fiút holnap egyik fedett ketrecbe is beengedjük, de hogy a külső, tágas, számukra jól berendezett, fedetlen kifutót mikor vehetik birtokba azt még nem tudjuk. Ezt a higgadtságuk dönti majd el és az, hogy hogy barátkoznak a "szomszédokkal". További fotók a galériában.


©Magán Zoo 2007-2021
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ