Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 7
Ma: 403
Tegnap: 1308
Összesen: 8094549
Összes találat: 20637506
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


2019.10.21
El ne felejtsék!
Október 23-án, november 1-jén, ünnepnapokon is, minden nap nyitva vagyunk. Gyönyörű idő várható az elkövetkezendő napokban! Használják ki ezt a csodás kiránduló időt és legyen a célpont a MaganZOO! A kis tigris kölykök Lipi, Ayaan és a kistestvér Bonca etetését már minden nap láthatják 11 és 15 órakor nem több, mint fél órában. Pontos időben kezdünk, tehát aki késik lemarad! Várunk mindenkit nagy szeretettel!

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ