Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 8
Ma: 61
Tegnap: 1912
Összesen: 7245879
Összes találat: 18612184
Hírek

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Könyvbemutató
2016.11.20
MEGHÍVÓ - 2016. december 3-án Könyvbemutató, örökbefogadó nap és egy kötetlen szezonzáró ünnep.
Nyitva tartás: 9.00-tól 16.00-ig.
Program:
11.00-tól ÁLMOM, SZENVEDÉLYEM, AZ ÉLETEM. MaganZOO Sztori. Magyarország első magánállatkertjének megálmodója, Tóth Tibor könyvbemutatója. 12.00
ÓRIÁS TÁBORTŰZ. Mellé forró tea és mangalicazsíros kenyér lilahagymával, ahogy mi, felsőlajosiak szeretjük. Mindez ingyenesen, amíg a készlet tart. Nagy lesz a készlet! De ha valaki kihasználná a szabad tábortüzet és hoz magával szalonnát, kolbászt, nyársbotot és ami még kell, nyársalhat is, hogy a friss őszi erdei levegő még több illattal legyen színesebb. De találkozhatnak óriás bábokkal és a Mikulással is!
Valamint filmek vetítése az állatkert állatairól, ritka pillanataiból válogatva.
Egész nap ÖRÖKBEFOGADÓ NAP IS! Kérjük aki teheti és kedveli, szereti az állatainkat, jöjjön el és fogadjon örökbe egyet közülük! Támogassák állataink tartását, hogy a hosszú tél nekik is könnyebb legyen. És mindenki hozzon még egy embert, támogatót!
( A program rossz idő esetén módosulhat! )
Várunk mindenkit nagy szeretettel! MaganZOO csapata.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ