Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 4
Ma: 1073
Tegnap: 1271
Összesen: 6605656
Összes találat: 16917451
Hírek

Állatkertünk január hónapban csak hétvégenként (szombat, vasárnap) tart nyitva 10-től 16-ig!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Kisoroszlánok és kistigris
2016.09.18
NYITVA VAGYUNK A HOSSZÚ HÉTVÉGÉN IS és az azt követő minden napon.
Várunk mindenkit egy kellemes sétára a lehullott puha avarszőnyegen. Gyönyörű őszi színek és illatok, csend és nyugalom az erdőnkben. A látványetetéseket a megszokott időben 11.00-kor és 15.00-kor minden nap, egészen december végéig megtartjuk. Szonja, Fayola és Kora egyre jobban élvezi a vendégek közelségét, de ne feledjék simogatni nem lehet őket. Nosztalgiázzunk egy kicsit, gyönyörködjenek azokban a képekben, mikor még élmény volt és lelki feltöltődést jelentett mindenkinek a kölykök megérintése, átölelése. Erről a korábbi galériákban található képek mindent elárulnak. A hosszú hétvégén ejtsék útba az állatkert büféjét is, ahol forralt borral és forró teával várjuk a vendégeinket.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ