Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 9
Ma: 2381
Tegnap: 2544
Összesen: 7475839
Összes találat: 19199781
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Kisoroszlánok és kistigris
2016.09.18
Szibériai tigris és Afrikai oroszlán kölykök bemutatója már a hétvégén!
Szonja a tigris, valamint Kora és Fayola az Afrikai oroszlán kölykök szeptember 24-től már minden nap láthatók. Érdekesség, hogy mindhárman 2016. augusztus 16-án születtek. A hétvégétől minden nap délelőtt 11 órakor és délután 15 órakor egészen közelről megcsodálhatják őket. Nagy élményt jelenthetnek a már megszokott, előadással egybekötött látványetetések, ezért ajánljuk a családoknak és csoportoknak őszi kirándulásként. Töltsenek elegy kellemes napot és vegyenek részt a látványetetéseken és bemutatókon. Várunk mindenkit szeretettel!

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ