Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 14
Ma: 572
Tegnap: 2328
Összesen: 7398944
Összes találat: 19000515
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Cecil, a kisoroszlán
2016.05.09
A hétvége kedves fotói

Bemutatkozott Cecil, a kisoroszlán. Jól viselte az emberek közelségét, vendégeink elmondása szerint nem is igazán hiányzott a simogatás, mert már maga a kölyök szépsége magával ragadott mindenkit. Nagyon jó hangulatban zajlott a habos előadás is a fehér és barna oroszlánoknál, a fehér bengáli és szibériai tigriseknél. Cecil mostantól minden nap 11 és 15 órakor látható kifutójában az etetések idejére. A pünkösdi hosszú hétvégén is érdemes ellátogatni hozzánk, mert a kisoroszlán bemutató és a megszokott tejszínhabos nagymacska látványetetés mellett a természet is kínál látnivalót. Kivirágzott ugyanis az akác erdő, roskadoznak a fák a virágoktól, a levegő pedig tömény akác illatú, főleg késő délután, mikor a már megjelenő esti pára kezd leszállni az erdőre.

További fotók megtekintéséhez kattintson a képre!
Látogatóink fotóit is várjuk http://maganzoo.hu/fotofeltoltes linkre kattintva.© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ