Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 9
Ma: 835
Tegnap: 1271
Összesen: 6605418
Összes találat: 16917044
Hírek

Állatkertünk január hónapban csak hétvégenként (szombat, vasárnap) tart nyitva 10-től 16-ig!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Cecil, a kisoroszlán
2016.05.09
A hétvége kedves fotói

Bemutatkozott Cecil, a kisoroszlán. Jól viselte az emberek közelségét, vendégeink elmondása szerint nem is igazán hiányzott a simogatás, mert már maga a kölyök szépsége magával ragadott mindenkit. Nagyon jó hangulatban zajlott a habos előadás is a fehér és barna oroszlánoknál, a fehér bengáli és szibériai tigriseknél. Cecil mostantól minden nap 11 és 15 órakor látható kifutójában az etetések idejére. A pünkösdi hosszú hétvégén is érdemes ellátogatni hozzánk, mert a kisoroszlán bemutató és a megszokott tejszínhabos nagymacska látványetetés mellett a természet is kínál látnivalót. Kivirágzott ugyanis az akác erdő, roskadoznak a fák a virágoktól, a levegő pedig tömény akác illatú, főleg késő délután, mikor a már megjelenő esti pára kezd leszállni az erdőre.

További fotók megtekintéséhez kattintson a képre!
Látogatóink fotóit is várjuk http://maganzoo.hu/fotofeltoltes linkre kattintva.© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ