Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 13
Ma: 703
Tegnap: 2328
Összesen: 7399075
Összes találat: 19000655
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Cecil, a kisoroszlán
2016.05.02
Itt az idő...
...hogy bemutassuk állatkertünk legújabb és legfiatalabb nagymacskáját, Cecilt. A most 4 hetes hím kölyök 2016 április 5-én született. A fotókon is látható, hogy nagyon szép, fejlett és igen kiegyensúlyozott egyéniség. Bemutatását már e hét végére tervezzük, amennyiben az idő is kedvező lesz. A hétvége közeledtével erről még írni fogunk az oldalon. Addig is gyönyörködjenek a képekben!
További fotók a képre kattintva érhetők el.


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ