Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 16
Ma: 614
Tegnap: 2328
Összesen: 7398986
Összes találat: 19000559
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Fehér tigris
2015.07.05
Shakira hétvégi strandolása
Továbbra is nagyon népszerű vendégeink körében Shakira, a kis fehér bengáli tigris. A kánikulára való tekintettel megajándékoztuk egy medencével, amit ma mindkét simogatás alkalmával kipróbált és nagy élvezettel vett birtokba. Shakira simogatása után legtöbbször átvonulunk vendégeinkkel a fehér oroszlánokhoz vagy a szibériai tigrisekhez is, ahol bemutatjuk szelídségüket és hatalmas méretüket, ahogy a galériában található fotókon is látható.

Tigris

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ