Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 10
Ma: 2402
Tegnap: 2544
Összesen: 7475860
Összes találat: 19199808
Hírek

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Kisoroszlánok
2015.04.06
Kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbi cikket a későbbi félreértések elkerülése érdekében!
Kisoroszlánjaink jelenleg (április 6-án) nyolcadik hetesek. Nagyon szépek és korukhoz képest is nagyon fejlettek. Viszont nem olyan idegrendszerűek mint amire számítottunk és amit szerettünk volna. A simogatásukat ugyan terveztük mégis azt kell közölnünk (hogy kevesebb legyen az elégedetlen látogató), hogy erre garantált lehetőséget biztosítani nem tudunk. Sok oldalon és a Facebook-on is láthatók fotók, többek közt olyanok, mikor kézben tartják őket. Ezek azért születhettek és születnek majd ezután is, mert mi mindent elkövetünk, hogy a vendégeink vágyát teljesítsük, de nem szabad elfelejteni, hogy ezek élő állatok. Továbbá azért döntöttünk így és írjuk le ilyen formán a velük való találkozást, mert nagyon sokan messziről jönnek, és ezért figyelmen kívül hagyják, hogy ezek élő és kölyök állatok. A hosszú utazásra hivatkozva minden áron fotót szeretnének, ölbe venni és pózolni velük. Ezt mi nem tudjuk garantáltan teljesíteni. Ha szerencséjük van, nagyon sokat elérhetnek nálunk a vendégek a kis kölyök állatokkal. Erről árulkodnak a korábbi boldog fotók. Nézzék csak meg, böngésszék át a korábbi évek fotóit, amik a kölyök tigrisekkel, a barna és fehér oroszlánokkal készültek.
Tehát ha szeretne velük találkozni, gyönyörködni, közelről látni, esetleg megérinteni őket, akkor indulás előtt ezeket a szempontokat mindenképp kérjük átgondolni! Mert ha nem tudják megsimogatni, a belépőjegy árát a belépést követően visszaadni nem tudjuk, mert az az állatkertünk látogatására szól, a többi (oroszlán és tigris simogatás) csak egy plusz szolgáltatás, amiért nem kérünk pénzt.
Assurka és Kibo egyébként április 10-től minden nap látogathatók, délelőtt 11 órakor és délután 16 órakor egy kb. egyórás előadás keretén belül. Fontos, nem 11 órától 16 óráig!
Megértésüket köszönjük, a velük való találkozás fotóit ide kattintva tudják elküldeni nekünk, ezen a linken pedig megtekinteni.
További információk a kicsikről: 2015, február 16-án születtek. Állatkertünkben élő barna oroszlánok, Mungo és Zinua kölykei. Az anya két hétig nevelte, majd az etetésükben nekünk is segédkezni kellett és lassan elengedte őket a mama. Nagyon szépek és egészségesek, de mivel nem csak ember nevelte, hanem az oroszlán mamától is sokat tanultak, nem annyira szelídek és kezelhetők mint a korábban megszokott kölykök. Nagyon sok türelmet igényelnek, hogy a későbbiekben is jól kezelhető, kedves oroszlánok legyenek.

© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ