Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 182
Tegnap: 1193
Összesen: 6511102
Összes találat: 16746644
Hírek

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


Foto
2014.11.16
Várjuk fotóikat!

Állatkertünk közel 20 éve működik. Biztosak vagyunk abban, hogy ez idő alatt vendégeink számtalan jó és mulatságos, megható, örökre élményt nyújtó fotókat készítettek. Kérünk mindenkit, akinek birtokában olyan fotó van, amit szívesen megosztana másokkal, küldje el nekünk akár e-mailben, akár postán. A képhez fűződő élményét is leírhatja, és ha közzétehető, honlapunkon megjelentetjük.

Ha lefotózta, olyan képeket is várunk, melyek még a fiatal, de ma is élő, vagy akár már nem köztünk lévő állatainkról készültek, vagy ami a régi kezdetleges állapotokról árulkodik. Vagyis bármilyen fotónak örülünk ami az elmúlt 20 évben állatkertünkben készült. Terveink szerint ezekből egy kiállítást állítanánk össze, amit bárki látogathat majd az állatkertben. A képeket várjuk e-mail címünkre a maganzoo(kukac)vipmail.hu vagy postán a 2740 Abony, Kodály Zoltán 13/a számú címre.

Ne feledjék! Nincs rosszul sikerült fotó, mert mind egy-egy élményről mesél!


© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ