Főoldal Nyitva tartás, Árak Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 9
Ma: 2760
Tegnap: 2109
Összesen: 11482804
Összes találat: 27765596
Hírek

Állatkertünk 2024 március 1-től újra minden nap nyitva tart!



Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!



2018.05.24
NÉGY FEHÉR TIGRIS KÖLYÖK SZÜLETETT!
Egy hím és három nőstény. Nevet is kaptak már. A hím Mohini, jelentése mágikus. Mondhatjuk nagyon különleges színnel jött a világra. Ő teljesen fehér jelenleg, csak a fején látható négy sötét pötty. A lányok: Begum (jelentése főrangú hölgy) Jazmina (női név) és a harmadik, egyben a leggyengébb Tippu, akinek nevének jelentése borravaló. Május 12-én születtek és két napot töltöttek a mamával, Shakirával. Az első vemhessége volt. Bármennyire is szerettük volna, hogy nevelje kölykeit, soknak bizonyult a 4 pici. Egyet hagytunk mellette Tipput és őt már eléggé leromlott állapotban vettük magunkhoz. Azóta is harcolunk az életben maradásáért, de mivel már két hetet megélt nagy esélye van az élethez. Róla fotót nem is készítettünk. Bemutatásukat június első heteiben tervezzük, amiről pontos dátumot később közlünk. Érdekesség a fehér tigrisekről! Fehér tigrisek nagyon kis számban élnek a földön. Ma a világon fellelhető összes fehér tigris egy fehér hímtől, Mohantól származik, aki 19 éves korában 1969. december 19-én pusztult el.


©Magán Zoo 2007-2021
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ