Főoldal Nyitva tartás, Árak Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 14
Ma: 1555
Tegnap: 4057
Összesen: 11572114
Összes találat: 27979719
Hírek

Állatkertünk minden nap nyitva tart, ünnepnapokon is!



Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


2020.05.02
Újranyitás május 9.
Állatkertünk 2020. május 9-én reggel 9 órától újra látogatható minden nap 9:00-18:00-ig.

Tájékoztatásul még egy-két információ! Fizetés nálunk sajnos csak készpénzzel lehetséges. Semmilyen kártyát nem tudunk elfogadni. Ennek az az oka, hogy mikor beállították a készüléket, a térerő hiánya miatt nagyon nehezen kommunikált a bankkal. A pénztárnál ezért hosszú sorok alakultak ki és pár nap után megszüntettük. Ez a térerő probléma azóta sem oldódott meg. A többit szinte már mindenki tudja, hogy a megfelelő, legalább másfél méter távolságot hagyjuk meg egymás között, aki szeretne szájmaszkot viselni az jó, de nem kötelező. Kézfertőtlenítő legyen mindenkinél és ha egy egy állatot megsimogattak, célszerű a kezeket fertőtleníteni. Mindenkinek kellemes kikapcsolódást kívánunk!


©Magán Zoo 2007-2021
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ