Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 9
Ma: 716
Tegnap: 1225
Összesen: 8159346
Összes találat: 20772858
Szolgáltatások

2020-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Kölyökállat bemutatók, látványetetések

Időszakosan általában minden évben - kölyökállat születése esetén - lehetőség van pl. barna és fehér oroszlánok, szibériai és fehér bengáli tigrisek, illetve egyéb nagymacska ritkaságok előadással egybekötött látványetetetésén részt venni, naponta több alkalommal. Ezeken a humoros, de színvonalas előadásokon a látogató rengeteg érdekes információt hallhat ezekről a ritka állatokról, megcsodálhatják a kölykök szépségét, a gondozójukhoz való ragaszkodásukat, ösztönös viselkedésüket, megmosolyogtató bájukat, játékukat.
Aktuális információk a Facebook oldalon és a Hírek menüpontban találhatók.Büfé

OÁZIS BÜFÉ - ZOO
Március 1-től nyitva tart minden nap, az állatkert nyitvatartási idején belül. Állatkertünkben a vendéglátó egység, büfé új személyzettel, új árukészlettel, nagy szeretettel várja az állatkertbe érkező vendégeket. Üdítő, kávé, sör, frissensültek, szendvicsek, jégkrém, ünnepnapokon és hétvégék alkalmával, nagyobb számú látogatás esetén bográcsban főtt ételek! Nagyobb csoportok, baráti társaságok, óvodák, iskolák étkeztetését is vállalják. Próbálják ki, mert az új csapat nagyon készült a nyitásra és arra, hogy a vendégek elégedettek legyenek a megújult környezettel, a kiszolgálással és az árukészlettel.


A büfé telefonszáma: 06 70 504 2664


Játszótér

A kicsiknek egy fajátékokból összeállított, EU szabványnak megfelelő játszótér áll rendelkezésre.Főzőhelyek

Tavasztól őszig igénybe vehetők a nyársaló- és főzőhelyek, melyek használata díjtalan. Ezen a területen rendelkezésre áll egy 150 főt befogadó nyitott szín asztalokkal, padokkal és ivóvízvételi lehetőséggel.Rendezvények szervezése

Helyet tudunk biztosítani osztálytalálkozóknak, nyugdíjas rendezvényeknek, családi, baráti, névnapi, születésnapi programoknak.
© Magán Zoo 2007-2020
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ