Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 22
Ma: 2678
Tegnap: 2403
Összesen: 7173240
Összes találat: 18436328
Szolgáltatások

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.


Kölyökállat bemutatók, látványetetések

Időszakosan általában minden évben - kölyökállat születése esetén - lehetőség van pl. barna és fehér oroszlánok, szibériai és fehér bengáli tigrisek, illetve egyéb nagymacska ritkaságok előadással egybekötött látványetetetésén részt venni, naponta több alkalommal. Ezeken a humoros, de színvonalas előadásokon a látogató rengeteg érdekes információt hallhat ezekről a ritka állatokról, megcsodálhatják a kölykök szépségét, a gondozójukhoz való ragaszkodásukat, ösztönös viselkedésüket, megmosolyogtató bájukat, játékukat.
Aktuális információk a Facebook oldalon és a Hírek menüpontban találhatók.Büfé

Az állatkert területén működő melegkonyhás büfé üzemelteője, az intézményünktől függeten Sarki Éden Kft.

Erdei büfénkben szeretettel várjuk vendégeinket, ahol sült ételek mellett további sok finomság, üdítők, sör, jégkrém kapható.
Vállaljuk továbbá csoportok részére előre kiválasztott, bármilyen étel elkészítését is.


A büfé telefonszáma: +36 20/455-1034


Játszótér

A kicsiknek egy fajátékokból összeállított, EU szabványnak megfelelő játszótér áll rendelkezésre.Ajándékbolt

2017. április 1-től az állatkert nyitvatartási ideje alatt ajándékboltnál is szeretettel várjuk vendégeinket.Főzőhelyek

Tavasztól őszig igénybe vehetők a nyársaló- és főzőhelyek, melyek használata díjtalan. Ezen a területen rendelkezésre áll egy 150 főt befogadó nyitott szín asztalokkal, padokkal és ivóvízvételi lehetőséggel.Rendezvények szervezése

Helyet tudunk biztosítani osztálytalálkozóknak, nyugdíjas rendezvényeknek, családi, baráti, névnapi, születésnapi programoknak.
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ