Főoldal Nyitva tartás, Árak Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 4
Ma: 1355
Tegnap: 5273
Összesen: 11085974
Összes találat: 27083621
Szolgáltatások

Állatkertünk március 1-től újra minden nap nyitva, ünnepnapokon is!
Kölyökállat bemutatók, látványetetések

Időszakosan általában minden évben - kölyökállat születése esetén - lehetőség van pl. barna és fehér oroszlánok, szibériai és fehér bengáli tigrisek, illetve egyéb nagymacska ritkaságok előadással egybekötött látványetetetésén részt venni, naponta több alkalommal. Ezeken a humoros, de színvonalas előadásokon a látogató rengeteg érdekes információt hallhat ezekről a ritka állatokról, megcsodálhatják a kölykök szépségét, a gondozójukhoz való ragaszkodásukat, ösztönös viselkedésüket, megmosolyogtató bájukat, játékukat.
Aktuális információk a Facebook oldalon és a Hírek menüpontban találhatók.Büfé

OÁZIS BÜFÉ - ZOO
Március 1-től november 2-ig nyitva tart minden nap, az állatkert nyitvatartási idején belül. November 3-tól február 28-ig pedig hétvégéken és alkalomszerűen, időjárástól függően. Állatkertünkben a vendéglátó egység, büfé új személyzettel, új árukészlettel, nagy szeretettel várja az állatkertbe érkező vendégeket. Üdítő, kávé, sör, frissensültek, szendvicsek, jégkrém, ünnepnapokon és hétvégék alkalmával, nagyobb számú látogatás esetén bográcsban főtt ételek! Nagyobb csoportok, baráti társaságok, óvodák, iskolák étkeztetését is vállalják. Próbálják ki, mert az új csapat nagyon készült a nyitásra és arra, hogy a vendégek elégedettek legyenek a megújult környezettel, a kiszolgálással és az árukészlettel.


A büfé telefonszáma: 06 70 504 2664


Játszótér

A kicsiknek egy fajátékokból összeállított, EU szabványnak megfelelő játszótér áll rendelkezésre.Főzőhelyek

Tavasztól őszig igénybe vehetők a nyársaló- és főzőhelyek, melyek használata díjtalan. Ezen a területen rendelkezésre áll egy 150 főt befogadó nyitott szín asztalokkal, padokkal és ivóvízvételi lehetőséggel.Rendezvények szervezése

Helyet tudunk biztosítani osztálytalálkozóknak, nyugdíjas rendezvényeknek, családi, baráti, névnapi, születésnapi programoknak.

©Magán Zoo 2007-2021