Főoldal Nyitva tartás, Árak Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 3
Ma: 1783
Tegnap: 2059
Összesen: 11993034
Összes találat: 28761534
Látogatási szabályzat

Állatkertünk minden nap nyitva tart, ünnepnapokon is!
AZ ÁLLAT- ÉS SZABADIDŐPARK LÁTOGATÁSI SZABÁLYZATA, FELTÉTELEI


Az állatkert látogatására szóló belépőjegy vásárlása az alábbi feltételek elfogadását jelenti. A jegy vásárlója az alábbi feltételek elfogadása esetén jogosult az Állat- és Szabadidőpark területére belépni.

 


1. Az adott napon megváltott belépőjegy a nyitvatartási idő teljes időtartamára érvényes.


2. Az állatkertet mindenki csak saját felelősségére látogathatja.


3. Járművel (beleértve a kerékpárt is) behajtani csak külön engedéllyel szabad! Állatot behozni tilos! A látogatók kizárólag a számukra kiépített utakon közlekedhetnek. A kifutóknál elhelyezett védőkorlátokon átlépni, átnyúlni, áthajolni tilos!


4. 14 éves kor alatti gyermekek csak felnőtt felügyeletével látogathatják a Parkot. A látogató tudomásul veszi, hogy az állatkert és a területén rendezett bármilyen rendezvény, kapcsolódó esemény VESZÉLYES. A tulajdonos, az igazgató, az üzemeltető, a működtetésben résztvevő bármely személy, tisztségviselő, alkalmazott a magyar jog által engedélyezett, maximális mértékben nem felelős az önnek és az ön tulajdonában bármilyen módon okozott sérülésért, bármilyen veszteségért és kárért.


5. 14 éves kor alatti gyermekek csoportos belépése esetén tíz gyermekenként egy felnőtt kísérő belépése ingyenes. Ez esetben a felnőtt kísérő felel a látogatói szabályzatban megfogalmazottak betartásáért.


6. A közbiztonság érdekében az állatkert fenntartja magának azt a jogot, hogy önt a biztonság érdekében bármikor a park elhagyására szólítsa fel.


7. A látogatók által végzett, számunkra ellenőrizhetetlen etetés tilos! Az állatok zoocsemegével való etetése saját felelősségre történik.


8. A park területén a dohányzás tilos! Dohányzóhelyként a büfé és a nyársaló- főzőhelyek környékét jelöltük ki.


9. Az állatkert területén elvárt a körültekintő, tiszteletteljes és a biztonságot szem előtt tartó viselkedés, valamint a látogató köteles betartani a biztonsági szolgálat, a rendezők és munkatársaink által adott utasításokat és biztonsági intézkedéseket.


10. A jegyét tartsa biztonságos helyen és vigyázzon rá, mert azt munkatársaink az Állat- és Szabadidőpark területén bármikor ellenőrizhetik. Amennyiben elveszíti azt vagy ellopják öntől, nem áll módunkban cserejegyet biztosítani. Megrongálódott, olvashatatlan jegyét sem áll módunkban elfogadni.


 

Felsőlajos, 2019. április 23.©Magán Zoo 2007-2021
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ