Főoldal Nyitva tartás, Árak Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 4
Ma: 71
Tegnap: 4057
Összesen: 11570630
Összes találat: 27976078
Hírek

Állatkertünk minden nap nyitva tart, ünnepnapokon is!



Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


2021.06.04
Megszülettek!
Shakira és Erwan Mohan kölykei 2021. május 11-én születtek. Egyik hótigris, (teljesen fehér) a másik fehér alapszínen barna csíkokat kapott a természettől. Mindkét egyed nőstény. Első napokban Shakira a mama nem vállalta őket, de a gondozók kitartó munkájának eredménye ként sikerült a két kölyköt a szülőkre bízni és nevelik is szépen, nagy szeretetben. Nevük Adelina és Indira. Iványi Antinak köszönhetően van már néhány fotónk. A kölykökre a szülők nagyon vigyáznak, óvják az emberektől őket, de naponta már több órát is kint a külső kifutóban töltenek. Kis szerencsével hosszú ideig akár fotózhatják is őket. Érdekesség: hótigrisek nagyon ritkán születnek a világon, nagyon kevés van belőlük. Nálunk már a harmadik, ilyen tulajdonságokkal megáldott kicsi látta meg a napvilágot.


©Magán Zoo 2007-2021