Főoldal Nyitva tartás, Árak Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 16
Ma: 1359
Tegnap: 4057
Összesen: 11571918
Összes találat: 27979236
Hírek

Állatkertünk minden nap nyitva tart, ünnepnapokon is!



Figyelem! Ez a cikk régen frissült, ezért lehet, hogy már nem aktuális. Ha a témával kapcsolatos legfrissebb információkról szeretne tájékozódni, kattintson a Hírek menüpontra!


2021.04.30
ÁLLATKERTÜNK ÚJRA LÁTOGATHATÓ!
Hosszú hónapok óta tartó átmeneti zárva tartás után Állatkertünk –a jogszabályokban meghatározott feltételek mellett- végre újra megnyithatja kapuját a nagyközönség előtt. A legfontosabb tudnivalók: Az Állatkertet az újranyitás után további intézkedésig VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL RENDELKEZŐK , illetve 18 éven aluliak látogathatják. A pénztárnál, illetve a kapun való belépéskor a szükséges igazolványokat fel kell mutatni. Az Állatkert területén minden szabadtéri bemutató hely látogatható lesz. A maszk viselése nem kötelező, de aki szeretné viselheti. AJÁNLOTT! Bár újra látogatható a létesítmény, de sajnos a világjárvány még nem ért véget, így nem mindenben térünk vissza a korábban megszokottakhoz. Látogatóink, munkatársaink, állataink egészségének védelme most is elsődleges feladat, mint ahogyan az is, hogy a védelmi intézkedésekkel kapcsolatos jogszabályokat betartsuk. Ehhez látogatóink türelmét, megértését és együttműködését kérjük annak érdekében, hogy a fentiek mellett a lehető legtöbb élményt, látnivalót, igazi természetközeli kikapcsolódást nyújthassunk a közönségnek.


©Magán Zoo 2007-2021