Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 25
Ma: 767
Tegnap: 2253
Összesen: 6786483
Összes találat: 17347609
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
látogató írta:

a látnivalokhoz,a belépő ára elég borsos

Bejegyezve: 2018.04.20 - 18:19Laci írta:

Kedves Tibi! Tegnap nálatok jártunk Abonyból. A családban ma is ti vagytok a téma. Gyönyörű helyet alakítottatok ki. Nagyon szerettük az abonyit is de ez nagyon tetszett nekünk. Nagyon jó volt ott. Megfogalmazhatatlan számomra, hogy mennyire sajnálom ennek láttán, hogy nem lehetett ezt létrehozni Abonyban!Annyira sajnáljuk, hogy nem volt egy olyan város vezető sem aki segített volna abban, hogy a Magán Zoo ma is a miénk, Abonyiaké legyen. Mindig láttuk Abonyt a tévében, az ujságokban. Bármerre jártunk rólatok, az abonyi állatkertről beszéltek.Nagyon sok sikert kívánunk a továbbiakban, bár látom ez meg van. Az előadáson is látszott az a rengeteg energia ami benned van ami kell a jövőhöz. Üdvözlet! Tóth Laci és a család.

Bejegyezve: 2018.04.03 - 09:00Hámor Edit írta:

Felsőlajosra VONATTAL érkező, GYALOGOS Leendő Látogatók szíves figyelmébe! Hatvanas, kicsit sem sportos, pesti aszfalthoz szokott állatkertrajongóként TEGNAP szerzett tapasztalataim az alábbiak: A vasúti megállótól az Állatkert kb. 45-50 perc alatt érhető el, a séta tempójától függően. Igaz, hogy ez az abonyi kétszerese, de ha én teljesítettem, bárki megteheti! :-) Az útvonalon végig ki van táblázva az irány. A táv kb. fele a településen aszfaltozott járdán, majd az ipari területen homokos úton járható. A homok nem akadályozza a gyaloglást, mert nem cipőmarasztaló sár, hanem tömör, jól járható. Csütörtökön kiadós eső esett, ennek ellewnére csak az aszfaltkátyúkban állt a víz, nem a gyalogúton. Az erdő távol van az útvonaltól, vagyis nem egy kietlen területen kell haladni. Sem az Állatkertben, sem az oda vezető úton nem botlottam kivágott fák csonkjaiba - korábbi (2015.) hozzászóló tapaztalatával szemben ! Jöjjenek el bátran, megéri az élmény: az állatok és Tibor előadásai !

Bejegyezve: 2018.03.31 - 12:19Mészáros Kati írta:

A tigrisek általában az emelvényen szoktak feküdni, de a kamera pont nem oda irányul, így csak minden szökőévben lehet őket látni. Nem lehetne a kamerát az emelvényre irányítani, ahogy régen volt?


Magán Zoo válasza:

Kedves Mészáros Kati! Megvizsgáljuk a felvetést és megpróbáljuk orvosolni a kérést. Egy a gond. Az, hogy a jelek nem úgy mennek a magas ketrecek és fák között mint egy egyszerű telephelyen. Nagyon leárnyékolják a kamerákat és ha sűrűn nézi a kameráinkat tapasztalhatta, hogy a tigris kamera sokszor nem működött. Ez volt az oka. Most, hogy erre a helyre átkerült folyamatos a jel és működik. Rövidesen keresünk új helyet ahonnan a tigrisek pihenő helye is látható. Üdv: MaganZOOBejegyezve: 2018.03.16 - 11:28Radóné ,Budapest írta:

Gratulálunk a gyönyörű hiúzokhoz és a madarakhoz! Szívesen látogatjuk önöket. Köszönet önöknek ezért a csodás állatkert létrehozásáért!

Bejegyezve: 2018.01.18 - 09:42Gyöngyi írta:

Gratulálok az új és egyedi hiúzokhoz!

E-mail
Bejegyezve: 2018.01.11 - 11:56Gyöngyi írta:

Boldog Új Évet Kívánok! Puszi

E-mail
Bejegyezve: 2017.12.31 - 19:46Júlia írta:

Mi nagyon jól éreztük magunkat és a kellemes élményért cserébe szerettem volna valami kedveset írni!Nem baj az, ha az ember csak ennyire okos. Kellemes napot!

Bejegyezve: 2017.12.30 - 08:52íííííííííííoooo írta:

Micsoda titok, gondoltuk,hogy nem bontják le. Látom ide is mennyi okos jár.

Bejegyezve: 2017.12.30 - 01:29Júlia Mattos írta:

Ragyogó idő volt ma az állatkertben. Gyönyörű minden és az állatok nagyon szépek. Részt vettünk a nagyon jó hangulatú kölyök tigris bemutatón. Sokat olvastunk már erről az állatkertről és ma láttuk milyen fantasztikus munkát végeznek. És hallottunk egy titkot is. Még a héten benépesül a hiúzok üres kifutója. Gratulálunk a nagyon szép környezethez, a kedves és egészséges, gyönyörű állatokhoz! Üdvözlettel Mattos család.

Bejegyezve: 2017.12.27 - 16:16Betti írta:

Nagyon Boldog Szuletesnapot kívánok !!!!:):):)


Magán Zoo válasza:

Nagyon szépen köszönöm Betti!!Bejegyezve: 2017.11.10 - 03:36Magyar Judit írta:

A tulajdonosnak, Tóth Tibornak boldog születésnapot kívánok! Magyar Judit Budapestről


Magán Zoo válasza:

Nagyon szépen köszönöm Judit!!E-mail
Bejegyezve: 2017.11.09 - 21:04Márk írta:

Kedves Magánzoo! Rendkívül szép és látványos az új nagy oroszlán liget! Fantasztikusak benne az oroszlánok! Lenyűgözött bennünket. Üdv. mindenkinek.

Bejegyezve: 2017.11.03 - 09:21Nagy Márta írta:

Amikor átlépem ennek az állatkertnek a kapuját mindig úgy érzem, mintha a saját otthonomba lépnék. Nemcsak a házigazdákat, Tibort és Katit érzem családtagnak, hanem valamennyi kis négylábút is. Megható, hogy mindig egyforma lelkesedéssel mesélnek történetükről, mindennapjaikról és terveikről. Jó érzés ott lenni, mert együtt örülünk, együtt álmodunk velük. És megható az is, ahogy a kis állatkák köszöntenek, közel jönnek, amennyire csak lehet, mint a jó házigazdák, akik fogadják a vendéget. Rács van közöttünk, mégis úgy érezzük, együtt sétálnak velünk, ők is élvezik a társaságunkat. A nyugalom szigetét mindig valami távoli, ismeretlen tájra képzeltem... miközben itt van egy karnyújtásnyira... Felsőlajoson!!! Ismét köszönjük a csodaszép, ott töltött őszi napot!

E-mail
Bejegyezve: 2017.10.30 - 17:36Fehér Antal írta:

A legmeglepőbb, hogy ilyen gyönyörű helyen vannak és ennyire tágasak az állatok területei! Magánállatkertnél azt gondolná az ember, hogy kicsi terület, kicsi állatok és ez példaértékű és nagyon szép. Kellemes nyugodt az egész az állatok meg fantasztikusak. Fel figyelhetne már erre is valaki, mert a tulajdonos elmondta ha minimális támogatást kapnának hatalmasat tudnának fejlődni. A bevételből ennyire képesek és ez is példás! Mi sem utoljára jártunk itt mert nagyon kellemeset pihentünk! Fehér család.

Bejegyezve: 2017.10.28 - 14:43Orsi írta:

Kedves Magán Zoo! Múlt hét hétvégén jártam Önöknél, és teljesen magával ragadott az állatkert:) Látni ahogy a tulajdonos imádja az állatokat, és biztos vagyok benne hogy az állatok is Őt:) Viszont az nagyon meglepett, hogy a jegy bevételből tartják fennt az egészet! Szeretnék egy tippet adni. Szerintem a mai világban nagyon fontos a közösségi média. Több emberhez eljutna az állatkert híre, ha Facebookon több lenne a poszt. Esetleg naponta egy akár vicces kép valamelyik állatról. Vagy láttam hogy szerepeltek a Fem3 Cafe-ban, például annak a linkjét kitenni, és ezeket sorra osztanák meg az emberek. Vagy regisztrálni Instagramra, azt manapság már többen követik mint a Facebookot. Vagy a live közvetítés:) Tudom hogy ez sok időt elvesz,és hogy így is rengeteg dolguk van, de én úgy gondolom hogy megérné, mert manapság ezekkel lehet a legtöbb embert elérni. További sok sikert kívánok ,szeretnék még sokszor eljönni az állatkertbe !!

Bejegyezve: 2017.10.26 - 09:04Norbi írta:

Kedves olvasók! Nagy köszönetemet szeretném kinyílvánítani Tóth Tibornak és a kedves feleségének a fáradozásaikért hogy segítettek nekem leszervezni a lánykérést. Nagyon boldogok vagyunk a párommal együtt és ismét egy fantasztikus napot tölthettünk el a szabadban. Aki esetleg ma 2017.10.21-én ott volt a 11:00 órás látvány etetés és van használható képe a lánykérésről azt a szooke11@freemail.hu címen várnám sok szeretettel. Nagyon szépen köszönök mindent.

E-mail
Bejegyezve: 2017.10.21 - 14:06Gyöngyi írta:

Nagyon szép napot töltöttünk ma az állatkertben. Minden nagyon szép volt.

E-mail
Bejegyezve: 2017.10.02 - 22:17Pálfi Anikó írta:

Kedves Tibor ! A tegnapi gyönyörű napsütétes szombati napon jártunk az állatkertjében. Remekül éreztük magunkat, Ön elképesztő csodát alkotott. Az állatai szépek, egészségesek és láthatóan jól érzik magukat. A park gyönyörű, ápolt, tiszta és rendkívül kultúrált. Mindenhol az látszik, hogy hozzáértő kezek dogoznak benne. Köszönöm,hogy Ön és kollégái lehetővé tették nekünk,látogatók számára, hogy ilyen ritka élménnyel gazdagodhassunk. Természetesen én sem most jártam Önöknél utoljára, mert Sunnyt szeretném látni nagyobb korában is és a többi állatra is kíváncsi vagyok. Szívből kívánom, hogy a jövőben még sokunk örömére tudjon foglalkozni a hobbijával , hiszen sugárzott Önről, hogy ez a tevékenység az élete és nagyon jól csinálja. üdvözlettel: Ani

E-mail
Bejegyezve: 2017.09.17 - 19:04Edina és Feri írta:

Köszönjük nagyon jól éreztük magunkat,rendezett körülmények között vannak az állatok,szépek egésségesek látszik rajtuk hogy jó kezekbe vannak! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!!

Bejegyezve: 2017.09.10 - 21:06Berni írta:

Kedves Tibor! Érdeklődnék, hogy a tigriskölykök megszülettek-e, ha igen, mikortól látogathatók? Köszönettel, Berni


Magán Zoo válasza:

Kedves Berni! Hétfőn már kedvező, jó információkat olvashat az oldalunkon a hírek menüpont alatt és a facebook oldalunkon. Üdv: MaganZOOE-mail
Bejegyezve: 2017.09.02 - 10:58Pál Szabó Anita írta:

Köszönjük az élményt! Egy rendkívül ápolt környezet, nagyon szép állatok, fantasztikus játszótér, mérsékelt jegyárak és igazán jó az egész. Értéket teremtettek Felsőlajosnak önerőből! Igenis támogatandó ez a vadaspark is mint a többi! Miért csak a belépőjegyekből befolyt összegből kell gazdálkodniuk, mikor az egész környék gyöngyszeme?

Bejegyezve: 2017.08.21 - 11:55Benedek Mónika írta:

Tisztelt Tóth Úr! Tegnapi napon látogattuk meg az állatkertet, Kerepesről érkeztünk. Csak gratulálni tudunk hozzá. Nagyon családias, gyönyörű környezetben van, jó a levegő, tiszta, kultúrált minden, ami a mai világban ritkaság.És persze az állatokról nem is beszéve. A könyvet is megvásároltuk. Külön gratulálunk a kitartáshoz és hogy a sok ellenlábas ellenére ilyen gyönyörű helyet hoztak létre. Mindenkinek fogjuk ajánlani a látogatást a környezetünkben és ha tehetjük mi is ellátogatunk még Önökhöz. Üdvözlettel, Benedek Mónika és családja

E-mail
Bejegyezve: 2017.08.15 - 09:30Tarpai Péter írta:

Köszönjük szépen a választ!

Bejegyezve: 2017.08.14 - 21:53Tarpai Péter írta:

Kedves Tibi bácsi! Augusztus 12-én voltunk az állatkertben a szüleimmel. Sok állatkertben jártunk már, de nekem ez tetszett a legjobban. Lassan kiolvasom a könyvet, amit írt. Kedvenc könyvem lett. Imádom az állatokat!Jó volt látni, hogy itt boldogan és szeretetben élnek. Meg szeretném kérdezni, hogy mikor születnek a kis szibériai tigrisek? Köszönöm válaszát!


Magán Zoo válasza:

Kedves Péter! Én is örülök, hogy találkozhattam veled és szüleiddel és külön öröm, hogy tetszett az állatkert. Kérdésedre a válasz az, hogy pontosan nagyon nehéz kiszámolni a kis tigris kölykök érkezését. De mi augusztus 17 környékére tesszük a várható megszületésüket. Üdvözlettel és sok szeretettel: Tibor MaganZOOE-mail
Bejegyezve: 2017.08.13 - 21:33Gabi írta:

Ma megint nagyon jó volt nálatok!Köszönjük


Magán Zoo válasza:

A webkamerákon dolgozunk. Rövidesen Attila rendbe teszi! Üdv: MaganZOOE-mail
Bejegyezve: 2017.08.13 - 19:35Hajni írta:

Kedves Tibor! Gratulálni szeretnék a könyvhöz! Le se tudtam tenni, ilyen szép történetet soha nem olvastam még, remélem lesz folytatása!!!!

Bejegyezve: 2017.07.22 - 19:26Tibi papa írta:

Kellemes volt látni azt a rendet,tisztaságot és nyugalmat,amit a látogatáskor tapasztaltam.Nagyon jó helyük van az állatoknak.A könyv az valóban letehetetlen.Tanulságos az indulással,az engedélyek beszerzésével kapcsolatos hozzáállások.Mondhatni tipikusan magyar.ettől függetlenül jól működik!Mivel a vételi ajánlatot is túlélte az állatkert jó kezekben marad és remény szerint tovább gyarapodik!Gratulálok további sok sikert kívánok:Tibor

Bejegyezve: 2017.07.16 - 23:15Berni írta:

Nagyon szép élmény volt számunkra már többedszer is az állatkert. Azon a napon voltunk ott legutóbb, amikor a kis tevecsikó született. Érdeklődnék, hogy Ajsát, a tevemamát végül is rá lehetett-e bírni arra, hogy a kistevét szoptassa? Köszönettel minden élményért!

Bejegyezve: 2017.04.29 - 16:21Huszarek Miklós írta:

Köszönjük az élményt,nagyon tetszett.

E-mail
Bejegyezve: 2017.04.19 - 18:56
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ