Látogatási szabályzat | Magán Zoo - Magántulajdonú Állat- és Szabadidőpark Látogatási szabályzat | Magn Zoo - Magntulajdon llat- s Szabadidőpark Felsőlajos
Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 22
Ma: 401
Tegnap: 2750
Összesen: 7536378
Összes találat: 19362489
Látogatási szabályzat

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
AZ ÁLLAT- ÉS SZABADIDŐPARK LÁTOGATÁSI SZABÁLYZATA, FELTÉTELEI

Az állatkert látogatására szóló belépőjegy vásárlása az alábbi feltételek elfogadását jelenti. A jegy vásárlója az alábbi feltételek elfogadása esetén jogosult az Állat-és Szabadidőpark területére belépni.

 

1. Az adott napon megváltott belépőjegy a nyitvatartási idő teljes időtartamára érvényes.

2. Az állatkertet mindenki csak saját felelősségére látogathatja.

3. Járművel (beleértve a kerékpárt is) behajtani és idegen állatot behozni csak külön engedéllyel szabad! A látogatók kizárólag a számukra kiépített utakon közlekedhetnek. A kifutóknál elhelyezett védőkorlátokon átlépni, átnyúlni, áthajolni tilos!

4. 14 éves kor alatti személyek csak felnőtt felügyeletével látogathatják a Parkot. A látogató tudomásul veszi, hogy az állatkert és a területén rendezett bármilyen rendezvény, kapcsolódó esemény VESZɐLYES. A tulajdonos, az igazgató, az üzemeltető, a működtetésben résztvevő bármely személy, tisztségviselő, alkalmazott a magyar jog által engedélyezett, maximális mértékben nem felelős az önnek és az ön tulajdonában bármilyen módon okozott sérülésért, bármilyen veszteségért és kárért.

5. 14 éves korú gyermekek csoportos belépése esetén 10 gyermekenként egy felnőtt kísérő belépése ingyenes. Ezesetben a felnőtt kísérő felel a látogatói szabályzatban megfogalmazottak betartásáért.

6. A közbiztonság érdekében az állatkert fenntartja magának azt a jogot, hogy önt a biztonság érdekében bármikor a park elhagyására szólítsa fel.

7. A látogatók által végzett, számunkra ellenőrizhetetlen etetés tilos! Az állatok zoocsemegével való etetése saját felelősségre történik.

8. A park területén a dohányzás tilos! Dohányzóhelyként a büfé és a nyársaló főzőhelyek környékét jelöltük ki.

9. Az állatkert területén elvárt a körültekintő, tiszteletteljes és a biztonságot szem előtt tartó viselkedés, valamint a látogató köteles betartani a biztonsági szolgálat, a rendezők és munkatársaink által adott utasításokat és biztonsági intézkedéseket.

10. A jegyét tartsa biztonságos helyen és vigyázzon rá. Amennyiben elveszíti azt vagy ellopják öntől, nem áll módunkban cserejegyet biztosítani. Megrongálódott, olvashatatlan jegyét sem áll módunkban elfogadni.

 

Felsőlajos, 2015. március 15.


© Magán Zoo 2007-2015