Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 9
Ma: 396
Tegnap: 1308
Összesen: 8094542
Összes találat: 20637489
Shakira és Mohan - 2015

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Megrkezett Mohan, Shakira prja! Hossz vrakozs utn vgre megrkezett a hat hnapos fehr bengli tigrisklyk. Franciaorszgban szletett, s ahhoz kpest, hogy igazi llatritkasg, nem a legjobb krlmnyek kzt lte els 6 hnapjt. Mostantl viszont nlunk j kezekben van. Shakira is nagyon jl fogadta, 15 ra elteltvel mr jtkra csbtotta. Mohan egszsges, br kicsit alultpllt, de nlunk a szeretet s a gondoskods majd minden tren helyre zkkenti. Sajnljuk, hogy a nyrnak vge, de bztatjuk nket, hogy ltogassanak el hozznk az szi idszakban is, mert llataink -ahogy eddig is - rmmel szaladnak a vendgekhez. llatkertnk es esetn is nagyon jl jrhat a homokos talajnak ksznheten. Ltogassanak tovbbra is el hozznk a kellemes, szi hs levegn s vigyk hrnket. Shakirrl pedig nyissk meg a rengeteg kpbl ll galrit, gynyrkdjenek a kpekben melyeken jl ltszik a simogatsok j hangulata, Shakira bja s szpsge.

További képek megtekintéséhez lapozzon vagy válasszon a listából, nagy méretben való letöltéshez kattintson a képre.

   
     
   
   
 
229 / 229
 
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ