Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 20
Ma: 515
Tegnap: 1308
Összesen: 8094661
Összes találat: 20638356
Fehér oroszlánok - 2014

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Kt ve kerltek hozznk fehr osroszlnjaink! Mombasa s Nala 2014 prilis 1-jn, bolondok napjn szletett. A bemutatk alkalmval rendszeresen megemltettk, hogy ez ltszik is rajtuk, hiszen pratlan szeldsgkkel s nfeledt, szrakoztat jtkukkal rengeteg ltogatnknak szereztek felejthetetlen lmnyeket. Egyhetes korukban kerltek hozznk nagyon rossz krlmnyek kzl, betegen. De a gondoskodsank s sok-sok szeretetnek ksznheten hamar meggygyultak, s mostanra kzel 200 kils kamaszok lettek. Parkunk tbbi lakjval egytt minden nap vgjk vendgeinket, valamint megtekinthetk webkamern keresztl is.
A fehr oroszlnokbl (PANTHERA LEO KRUGERI) egy nemzetkzi lista az isis alapjn kevesebb mint 230 egyed l a vilg sszes llatkertjben. A szabad termszetben Dl Afrikban mr 1994 ta kihaltnak tekinthet. Ennek oka a fehr sznkre s a fkezhetetlennek tn orvvadszatra vezethet vissza. Nagy meglepets ez szmunkra is, hogy llatkertnk ezeket a ritkasgokat bemutathatja ezrt nagyon vigyzunk az egszsgkre s lelki llapotukra. Szeretnnk megrizni ezt a nagyon nyugodt termszetket.

További képek megtekintéséhez lapozzon vagy válasszon a listából, nagy méretben való letöltéshez kattintson a képre.

   
     
   
   
 
184 / 175
 
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ