Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 9
Ma: 1392
Tegnap: 2091
Összesen: 7401854
Összes találat: 19007056
Fehér oroszlánok - 2014

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.


Két éve kerültek hozzánk fehér osroszlánjaink! Mombasa és Nala 2014 április 1-jén, bolondok napján született. A bemutatók alkalmával rendszeresen megemlítettük, hogy ez látszik is rajtuk, hiszen páratlan szelídségükkel és önfeledt, szórakoztató játékukkal rengeteg látogatónknak szereztek felejthetetlen élményeket. Egyhetes korukban kerültek hozzánk nagyon rossz körülmények közül, betegen. De a gondoskodásank és sok-sok szeretetnek köszönhetően hamar meggyógyultak, és mostanra közel 200 kilós kamaszok lettek. Parkunk többi lakójával együtt minden nap vágják vendégeinket, valamint megtekinthetők webkamerán keresztül is.
A fehér oroszlánokból (PANTHERA LEO KRUGERI) egy nemzetközi lista az isis alapján kevesebb mint 230 egyed él a világ összes állatkertjében. A szabad természetben Dél Afrikában már 1994 óta kihaltnak tekinthető. Ennek oka a fehér színükre és a fékezhetetlennek tűnő orvvadászatra vezethető vissza. Nagy meglepetés ez számunkra is, hogy állatkertünk ezeket a ritkaságokat bemutathatja ezért nagyon vigyázunk az egészségükre és lelki állapotukra. Szeretnénk megőrizni ezt a nagyon nyugodt természetüket.

További képek megtekintéséhez lapozzon vagy válasszon a listából, nagy méretben való letöltéshez kattintson a képre.

   
     
   
   
 
184 / 175
 
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ