Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Munkatársat keresünk Galéria Örökbefogadás Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók
Jelenleg: 8
Ma: 424
Tegnap: 1308
Összesen: 8094570
Összes találat: 20637546
Jótékonyság - 2015

2019-es akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Valdi sztr lett Shakira, a bengli tigris klyk. Lewis Hamilton, a Forma 1 ktszeres vilgbajnoka, a Mercedes istll versenyzje s szmos hressg, zletember trsasgban tlttt egy teljes estt. Nagyon lvezte, hogy mindenki rajongott rte, simogatta. Igazi rm szmunkra, hogy a Nemzetkzi Gyermekment Szolglat javra rendezett jtkonysgi glra meghvst kaptunk s jelen lehettnk. A Mercedes-Benz Charity aukcijn a fvrosi Kiosk tteremben mindenkit levett a lbrl a 11 hetes bengli tigris klyk. Lewis elmondsa szerint szvesen hazavitte volna, mivel rabul ejtette szvt, de kt kutyja valsznleg nem rlt volna az j laknak. Viszont ha ideje engedi meggrte, hogy megltogatja majd Felslajoson a Magn Zoo-ban.

További képek megtekintéséhez lapozzon vagy válasszon a listából, nagy méretben való letöltéshez kattintson a képre.

   
     
   
   
 
8 / 8
 
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ