Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 27
Ma: 787
Tegnap: 2253
Összesen: 6786503
Összes találat: 17347661
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Simon Veronika írta:

Kedves Buborék rajongók! Végre megkaptuk a választ amire vártuk. Most rajtunk a sor, segítsünk, hogy szívünk csücske vizilovának a háza felépüljön.Remélem összejön a szükséges összeg.

Bejegyezve: 2015.04.16 - 19:04Gáspár Erzsébet írta:

Kedves Tibor! Nagyon sok sikert és kitartást az új helyen lévő Zoo-hoz :) Boldog névnapot kívánunk :) Üdvözlettel: Gáspár Erzsébet és kedves férjem, Kancsár József

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.14 - 23:21Szili írta:

Felsőlajoson a csendesen szemlélődő az állatokat és a természetet szerető emberek érzik jól magukat.Felsőlajos,Abony folytatása egy szivet melengető hely teli apró csodákkal!!!!

Bejegyezve: 2015.04.14 - 09:48Hné Erika írta:

Kedves elégedetlen látogató!! Én Felsőlajosi vagyok, és nagyon örülök az állat kertnek! Úgy gondolom kellő oka volt Tibornak ha változtatott! Ezért nincs jogunk ítélkezni! Tibor döntését pedig mindenki tartsa tiszteletben!Én így gondolom a Itt is vannak lesznek látogatók! Én nagyon drukkolok neki és úgy gondolom ha lassan is halad de biztos lépésekkel!Minden esélye megvan hogy sikeres legyen!! Üdv mindenkinek ERika

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.13 - 17:17Edina írta:

Nem kellene elfelejteni, hogy Abony hosszú-hosszú évek alatt vált olyanná, amilyen végül lett! Nem gondolhatja senki sem komolyan, hogy egy ekkora volumenű költözés után ugyanott tudják folytatni, ahol abbahagyták (a költözés kényszerűségéről most ne beszéljünk...) Idő kell, mire itt is minden kialakul, formálódik, a látogatók igényeit is figyelembe véve! Egészen biztos, hogy Felsőlajos ugyanaz a szuper hely lesz, mint Abony volt - ha nem jobb, hiszen itt a városvezetés is máshogy áll a dolgokhoz, de ehhez idő kell. Egy változás sosem könnyű, egy életszakaszt lezárni sem, de tartozunk annyival Tibornak, hogy türelmesen kivárjunk mindent, megértve, hogy a dolgok nem annyira könnyűek, egyszerűek és egyértelműek, mint ahogyan ez kívülről látszik...

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.13 - 07:56egy másik régi látogató írta:

Nem tesz kevesebbet a tulaj a vendégekét, mert most is ő áll ott és beszél az embereknek órákon át. Türelmesen válaszol mindenkinek pedig már százszor kapta ugyanazt a kérdést. Megtehetné, hogy oda tesz egy zoopedagógust és úgy mint más állatkertben osztják az észt oktatják az embereket. Ha valaki volt és hallgatta már az tudja csupa szívvel teszi és óvja az állatait. Azért nincs már, hogy éjjel nappal húzzák vonják érzéketlen emberek a kölyök állatokat óránként 3000-ért. Itt is a szinttel van a baj. Magyarország!!! De sokszor hallottam Tibortól ezt. Amíg éhen haltak és a gondoktól élni sem tudtak sok barát volt. Sajnálták őket. Ma egy szinttel feljebb már szemet szúr és bírálandó. Ugyan olyan ez és a tulaj mint volt. Egyszerű és nagyszerű! Tibornak! Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy csak az igaz barátok maradnak. A többit ne sajnáld. Lesznek mások, csak egy szinttel feljebb. És ha gyémántból lesz a kerítésed mi akkor is látogatni fogunk.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 20:44Egy Régi Látogató írta:

FOLYT::: Mert meglett az a szint a kedves Tulajnál, amitől már nem nagyon tesz meg a látogatókért, hiszen megvan rá a pénz, így nem kell többet tenni a látogatókért. Nem azt mondom, hogy rossz amit csinál. örülök, hogy új állatkertje van Mo.- nak. Csupán az, hogy elmúlt az a szép korszak, mikor még jó hangulattal jöttünk el Abonyból egy egész napos állatkertlátogatástól és szép képeket készíthettünk a kicsi oroszlánokról, tigrisekről. Azt hiszem, mi is az utoljára látogattunk el ide. Továbbra is sok sikert kívánunk!

Bejegyezve: 2015.04.12 - 19:40Egy Régi Látogató írta:

Nagy kár hogy az abonyi Állatkert (én mindig így neveztem ezt a helyet, mégha ma már Felsőlajoson van a zoo) már nem a régi. Abonyban sokkal de sokkal barátságosabb, családiasabb volt a légkör. Amikor már bizonyos korúak voltak a kicsi nagymacskák, lementünk, és 99,9%, hogy legalább egy pillanatra is, de meg tudtuk érinteni őket. Azok a szép idők! Élveztük a kicsi Mungo és a kicsi Zinua simogatását még 2007-ben és 2008-ban, olyan jó volt akkor a hangulat és a légkör! Most az új helyen sokkal ridegebb a hangulat, olyan, mintha egy állami tulajdonban lévő állatkertben lennék. Hiányolom a bájos abonyi hangulatot, mely hiába volt egyszerű és szegényes, de sok szép emléket adott nekem (2007, 2008,2009, 2010,2011,2012, 2013, 2014). Most meg úgy látjuk, nem érdemes ide jönnünk, mert ennyiért elmegyünk Nyíregyházára és sokkal több állatot látunk, s jót szórakozunk, míg anno. Abonyba vadállatsimogatóba jártunk, ami sajnos elmúlt. FOLYT. KÖV!

Bejegyezve: 2015.04.12 - 19:37E írta:

Kedves Elégedetlen: Pénzért sem viselkednek nyugodtabban, mi sem tudtuk őket megsimogatni. Ha türelmes vagy nagyobb az esélyed, de javíthatod az esélyeidet a többszöri odalátogatással vagy a hétköznappal. Akkor kevesebben vannak és az állatok is nyugodtabbak ettől. Mi régóta járunk hozzájuk és eddig mindig jól éreztük magunkat. A tigrisekkel nekünk sem volt nagy szerencsénk, pedig 3 kölyök alom volt. Ők (oroszlán, tigris) macskák, akik elég öntörvényűek. A jelenlegi cicákat pedig ráadásként a mama nevelte jó darabig, ami meg is látszik rajtuk. Szerintem az is nagyon jó, hogy nézheted élesben ahogy játszik és tanul. Belépőjegy ár: Sokan sokszor felvetették már. El kellene gondolkodni néhány dolgon, pl. mibe kerül egy alkalmazott (fizetés+ legalább ugyanannyi a járulék), mennyit eszik egy nagymacska naponta, hány darab van belőle? mennyi szalma más egyéb kell az állatok szállására? Mennyi a gyümölcs zöldség fogyasztása az állatoknak és az mennyibe is kerül? Mibe került átköltözni? stb.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 18:39N. írta:

Buborékot azért kell megtartani, mert itt sokan szeretik, rendszeresen látogatják és fájna nekik ha máshova kéne vinni. Ő már túl régóta része a park életének ahhoz hogy csak úgy elengedjék. Én ma vittem neki először almát és nagy élmény volt megetetni. Beszélgettem már olyanokkal akik évek óta törzsvendégek ott, nekik többet jelentenek az állatok mint azoknak akik csak azért mennek el 1-2x állatkertbe mert pici a gyermek. Másik meg kisállat, nem lehet őket a végtelenségig terhelni, leírták sokszor már, ha valakinek kisgyermeke van, őt se cipelné ide-oda az ember ha már nyűgös és fáradt. Nincs sok különbség, szerintem, és ha belegondolunk Tibor helyzetébe és beleképzelnénk magunkat, rájöhetnénk hogy nincs könnyű dolga és meggyőződésem hogy rendben van annyira az értékrendje az ott dolgozóknak hogy ha a kisállatok nem érzik jól magukat plusz pénzekért se vetnék őket az emberek közé, mert úgy kezelik őket mint saját vérüket. A képek is erről árulkodnak, és ez így helyes.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 17:03Elégedetlen? írta:

Mi csak a kisoroszlánokért látogattunk el oda. Persze van akinek mégis csak sikerül a kicsi oroszlánokkal játszani! Akinek lehet neki miért? Pénzért jobban viselkednek?

Bejegyezve: 2015.04.12 - 15:39Dávid írta:

Sziasztok! Szerintem sincs a belépőjegy ára arányban a látottakkal! Mi az abonyiba sokat jártunk, de úgy látom most ez még nagyon gyerekcipőben jár. Számolgatásom és a népszerűségük alapján azt sem értem, hogy miért szerveznek viziló-megmentő akciót. Kifizettünk igen sok pénzt, és még sokan mások. Abból nem telik? Főleg olyan állatok vannak, amik a vendéget becsalják és szenzáció. Dávid ui: Abony kicsivel jobb volt. Családiasabb, barátságosabb bár az sem volt profi. Nem kell válaszul írni, hogy akkor ne jöjjek, nem fogok.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 14:15Erika írta:

Kedves Mariann! Menj akkor a Pesti állatkertbe!!!!!!!!!!!!!!! Itt vannak az árai: Családi jegy Két felnőtt és két (14 éven aluli) gyermek részére 7300 Ft. Kiegészítő gyermekjegy minden további gyermeknek: 1300 Ft. Felnőtt jegy 2500 Ft Szóval melyik a drága???????????? És ezerszebb jobb a Felsőlajosi állatkert!!!!!!!!!!!!!!! Nyugodt környezet, az állatok is nyugodtabbak! Én imádom ezt a helyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bejegyezve: 2015.04.10 - 07:09E írta:

Kedves Tibor! Érdeklődnék hogy halad a hiúzok kifutója? Másfél hete mesélte, hogy szeretnék három héten belül áthozni őket. Van rá remény? Bogyó és Gesztenye mikor lesz látható? Már várjuk a jó időt és megyünk ismét.

Bejegyezve: 2015.04.08 - 22:09Ági írta:

Néztem a kisorik képeit amiket már feltöltöttek. Ezek nem celebek és mind kézben tartja. És én is a háttérben vagyok. Ez húsvét hétfőn volt. Megyünk még, mert én kimaradtam, csak simiztem.

Bejegyezve: 2015.04.08 - 20:34E írta:

csatlakozom az előttem szólóhoz, én is ezerrel lájkolom! kiegészítve azzal, hogy zsapilacik is vannak.

Bejegyezve: 2015.04.08 - 18:52Gyöngyi írta:

Ha lehetne lájkolni, akkor csörgő írását lájkolom ezerrel!

Bejegyezve: 2015.04.08 - 18:12csörgő írta:

Mindenhol vannak ágostonok ! ...elmennek, kialakítják a véleményüket és csak örülnek neki, hogy 10 perc múlva el is mennek! Húsvét napján kiccsalád anya+gyermek+apa látogatását végig néztem! ..apa végig managerelte a látogatást végig maga elé a földre bámulva - nagyon fontos biznisztelefonnal a fülén - és kb. 3 percenként feltette a kérdést.. mehetünk? ..az ilyeneknek tényleg kár egy erdő és a természet... :(

Bejegyezve: 2015.04.08 - 00:04Misi írta:

Abony meddig látogatható még, mikor van nyitva, milyen áron lehet bemenni és milyen állatok vannak ott?


Magán Zoo válasza:

Kedves Misi! Abony időszakos nyitva tartással üzemel. Szerdán, szombaton és vasárnap van nyitva 10 órától 16 óráig. A belépőjegy ára egységesen 500 Ft/fő. Ott már csak néhány állat látható. Állataink 80 százaléka átköltözött a Felsőlajosi Állatkertünkbe. Nincs játszótér és büfé. Üdv:maganZOO.Bejegyezve: 2015.04.07 - 12:04Bea írta:

Ez ugyan az mint Abonyban, csak más a helyszín. A hangulata, a kínálat. Persze Bubi hiányzik. Nagyon!!! Mi jól éreztük magunkat. És még milyen sok munka vár rátok. Kitartás.

Bejegyezve: 2015.04.07 - 07:42Zoltan írta:

En meg azt nem ertem hogy lehet enyibol fenntartani. Atlag 3 euro. Minimun 5 euronal kellene kezdodni a jegynek. Furdobe elmegyek es ket oraert fizetek 2-3 ezer forintot. Egy kozepes adag fagyi amit 5 perc megeszel egy ezres. Kerdes kinek mi a sok.

Bejegyezve: 2015.04.07 - 07:30Mariann írta:

3 család nevében ìrom mindezt.De a mai árak4100-egy családi belépő sz.tem merO tùlzás azért amit kap az ember a látottakért.

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.06 - 21:03Kiss Márta írta:

Kedves MagánZoo! Ma ellátogattunk az állatkertbe,vagyis csak szerettünk volna,mert nagy megdöbbenésünkre nem volt nyitva. Egy ottani lakostól hallottuk,hogy elköltözik. Hívtuk mindkettő telefonszámot,ami fent van az oldalon,de egyiket se vette fel senki! Miért nem lehet ezt kíirni az oldalra,hogy a látogatók ne menjenek hiába és a gyerekek ne éljék bele magukat!?

Bejegyezve: 2015.04.06 - 18:58Tóth Lászlóné írta:

Kedves Magán Zoo! Tegnap meglátogattuk az állatkertet, és nagyon tetszett. Biztos, hogy máskor is el fogunk menni. További jó munkát, és jó egészséget kívánok: Tóth Lászlóné

Bejegyezve: 2015.04.06 - 09:36N. Zoltán írta:

Kedves Vezetőség! A kisoroszlánok kb. mikortól lesznek simogathatók? Sajnos a főoldalon semmilyen információ nincs róluk :( Üdv. N Zoli


Magán Zoo válasza:

Kedves Zoltán! Kattintson csak a HÍREK menüpontra! Van információ. Csak mi sem tudunk sokat írni, mert nem tudjuk simogatható, vagy nem simogatható oroszlán lesz belőlük 8 hetes korukra. Üdv: MaganZOOBejegyezve: 2015.04.05 - 19:37Zsuzsa írta:

Üdv Magán Zoo! Ha Lajosmizséről tömegközlekedéssel mennénk át akkor hogyan jutnánk el hozzátok? Mert ahogy látom elég messze van!


Magán Zoo válasza:

Kedves Zsuzsa! Ma már nincs olyan, hogy messze. Csak a tömegközlekedés a katasztrófa véleményünk szerint. De ahogy mostanában fogalmazni szoktam, tényleg az isten háta mögé költöztünk. Sajnos szándékosan. Sokszor kérdezik miért. Majd egyszer Önnek is elmondom. De ennek ellenére ha tud jöjjön, mert nagy szeretettel várjuk, mint mindenkit ebben a szerény állatgyűjteményben. Üdv:maganZOOE-mail
Bejegyezve: 2015.04.05 - 17:24N. írta:

Remek volt a megnyitó, én még hallgattam volna Tibor történeteit, jövőbeli terveit részletesebben, az Abonyban lévő állatokkal kapcsolatosan némi infó morzsákat, én remélem Bubi, Zinuék meg a többiek még maradnak nálunk, meglátogattuk őket is. Akárhogy is lesz, sok sikert a jövőbeli projektekhez, én ami a legfontosabb jó egészséget az állatoknak, boldogságot a tulajoknak és személyzetnek! Norbert Abonyból


Magán Zoo válasza:

Kedves Norbert! Nagyon megtisztelő, hogy itt voltál az első napon is és ma a megnyitó napján is. Jó lett volna megszorítani a kezed, de majd legközelebb. Hidd el mi sajnáljuk legjobban, hogy el kellett dobnunk az elmúlt 18 évet. De láttad, hallottad itt hogyan értékelik ennek az egyszerű kis vállalkozásnak a jelenlétét. Még én sem hiszem el, mert mást szoktam meg. Köszönöm neked és a többi Abonyinak is, hogy itt voltatok. Üdv: Tibor.E-mail
Bejegyezve: 2015.04.04 - 15:23zsapilaci írta:

Miért nem volt jó ez az állatkert ott, ahol volt Abonyban? Ott legalább árnyas kifutók voltak. Abonyban jó volt a megközelítés. Oda legalább szilárd burkolatú út vezetett. Milyen por lesz itt a felsőlajosi utakon a szárzságban. Bokáig érő sár, eső után. A csoportokat szállító buszok hol fognak majd megfordulni, parkolni? A kivágott erdő fáinak csonkjaiban estünk keltünk. Eső esetén nincs lehetőség beállni, behúzódni sehová. Hiányoljuk a látványetetést. A látnivalóhoz képest a belépőjegy ár drága. A mostani ár (500 Ft) a reális ár. Gyanítom, hogy miután megnyítnak és az eredeti belépőárakat alkalmazzák, nagyon sokan keserű szájízzel távoznak majd. És nem ajánlják majd senkinek. Nem tudjuk, miért kellett elköltözni, de szerintünk rossz választás volt.

Bejegyezve: 2015.04.03 - 22:07KunKati írta:

Azt szeretném megkérdezni hogy SZÉP-kártyát elfogadnak-e,és van-e büfé vagy étkező a park terültén ahol kisbabával is tudnánk enni.Pelenkázási lehetőség is érdekelne.

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.03 - 20:04Marica írta:

Kedves Erika! Tavaly a hófehér oroszlánbébik naponta 2x, alkalmanként talán kb. 1/2 óráig voltak megsimogathatók, minden nap, és ez a lehetőség benne volt a belépőjegy árában. Gondolom, az idén született tesóknál ugyanez lesz a szisztéma. Merthogy eléggé kifárasztja a kicsiket a látogatók tömegének a rajongása. Hogy délelőtt és délután pontosan mikor lesz rá mód, Tiborék nyilván meghirdetik, mikor eljön az ideje. A tenyeremben benne lesz a 2 fehér gyönyörűség puha szőre érintésének csodás emléke, amíg élek! Tavaly simogathattam 4 bűbájos sárga oroszlánkát is, az ő szőrük valamivel sprődebb, de ugyancsak nagyon-nagyon imádnivalók voltak! Szerintem semmihez nem hasonlítható élmény a velük való ilyen közeli találkozás!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.03 - 16:11
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ