Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 11
Ma: 384
Tegnap: 2553
Összesen: 6513856
Összes találat: 16750264
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Elégedetlen? írta:

Mi csak a kisoroszlánokért látogattunk el oda. Persze van akinek mégis csak sikerül a kicsi oroszlánokkal játszani! Akinek lehet neki miért? Pénzért jobban viselkednek?

Bejegyezve: 2015.04.12 - 15:39Dávid írta:

Sziasztok! Szerintem sincs a belépőjegy ára arányban a látottakkal! Mi az abonyiba sokat jártunk, de úgy látom most ez még nagyon gyerekcipőben jár. Számolgatásom és a népszerűségük alapján azt sem értem, hogy miért szerveznek viziló-megmentő akciót. Kifizettünk igen sok pénzt, és még sokan mások. Abból nem telik? Főleg olyan állatok vannak, amik a vendéget becsalják és szenzáció. Dávid ui: Abony kicsivel jobb volt. Családiasabb, barátságosabb bár az sem volt profi. Nem kell válaszul írni, hogy akkor ne jöjjek, nem fogok.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 14:15Erika írta:

Kedves Mariann! Menj akkor a Pesti állatkertbe!!!!!!!!!!!!!!! Itt vannak az árai: Családi jegy Két felnőtt és két (14 éven aluli) gyermek részére 7300 Ft. Kiegészítő gyermekjegy minden további gyermeknek: 1300 Ft. Felnőtt jegy 2500 Ft Szóval melyik a drága???????????? És ezerszebb jobb a Felsőlajosi állatkert!!!!!!!!!!!!!!! Nyugodt környezet, az állatok is nyugodtabbak! Én imádom ezt a helyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bejegyezve: 2015.04.10 - 07:09E írta:

Kedves Tibor! Érdeklődnék hogy halad a hiúzok kifutója? Másfél hete mesélte, hogy szeretnék három héten belül áthozni őket. Van rá remény? Bogyó és Gesztenye mikor lesz látható? Már várjuk a jó időt és megyünk ismét.

Bejegyezve: 2015.04.08 - 22:09Ági írta:

Néztem a kisorik képeit amiket már feltöltöttek. Ezek nem celebek és mind kézben tartja. És én is a háttérben vagyok. Ez húsvét hétfőn volt. Megyünk még, mert én kimaradtam, csak simiztem.

Bejegyezve: 2015.04.08 - 20:34E írta:

csatlakozom az előttem szólóhoz, én is ezerrel lájkolom! kiegészítve azzal, hogy zsapilacik is vannak.

Bejegyezve: 2015.04.08 - 18:52Gyöngyi írta:

Ha lehetne lájkolni, akkor csörgő írását lájkolom ezerrel!

Bejegyezve: 2015.04.08 - 18:12csörgő írta:

Mindenhol vannak ágostonok ! ...elmennek, kialakítják a véleményüket és csak örülnek neki, hogy 10 perc múlva el is mennek! Húsvét napján kiccsalád anya+gyermek+apa látogatását végig néztem! ..apa végig managerelte a látogatást végig maga elé a földre bámulva - nagyon fontos biznisztelefonnal a fülén - és kb. 3 percenként feltette a kérdést.. mehetünk? ..az ilyeneknek tényleg kár egy erdő és a természet... :(

Bejegyezve: 2015.04.08 - 00:04Misi írta:

Abony meddig látogatható még, mikor van nyitva, milyen áron lehet bemenni és milyen állatok vannak ott?


Magán Zoo válasza:

Kedves Misi! Abony időszakos nyitva tartással üzemel. Szerdán, szombaton és vasárnap van nyitva 10 órától 16 óráig. A belépőjegy ára egységesen 500 Ft/fő. Ott már csak néhány állat látható. Állataink 80 százaléka átköltözött a Felsőlajosi Állatkertünkbe. Nincs játszótér és büfé. Üdv:maganZOO.Bejegyezve: 2015.04.07 - 12:04Bea írta:

Ez ugyan az mint Abonyban, csak más a helyszín. A hangulata, a kínálat. Persze Bubi hiányzik. Nagyon!!! Mi jól éreztük magunkat. És még milyen sok munka vár rátok. Kitartás.

Bejegyezve: 2015.04.07 - 07:42Zoltan írta:

En meg azt nem ertem hogy lehet enyibol fenntartani. Atlag 3 euro. Minimun 5 euronal kellene kezdodni a jegynek. Furdobe elmegyek es ket oraert fizetek 2-3 ezer forintot. Egy kozepes adag fagyi amit 5 perc megeszel egy ezres. Kerdes kinek mi a sok.

Bejegyezve: 2015.04.07 - 07:30Mariann írta:

3 család nevében ìrom mindezt.De a mai árak4100-egy családi belépő sz.tem merO tùlzás azért amit kap az ember a látottakért.

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.06 - 21:03Kiss Márta írta:

Kedves MagánZoo! Ma ellátogattunk az állatkertbe,vagyis csak szerettünk volna,mert nagy megdöbbenésünkre nem volt nyitva. Egy ottani lakostól hallottuk,hogy elköltözik. Hívtuk mindkettő telefonszámot,ami fent van az oldalon,de egyiket se vette fel senki! Miért nem lehet ezt kíirni az oldalra,hogy a látogatók ne menjenek hiába és a gyerekek ne éljék bele magukat!?

Bejegyezve: 2015.04.06 - 18:58Tóth Lászlóné írta:

Kedves Magán Zoo! Tegnap meglátogattuk az állatkertet, és nagyon tetszett. Biztos, hogy máskor is el fogunk menni. További jó munkát, és jó egészséget kívánok: Tóth Lászlóné

Bejegyezve: 2015.04.06 - 09:36N. Zoltán írta:

Kedves Vezetőség! A kisoroszlánok kb. mikortól lesznek simogathatók? Sajnos a főoldalon semmilyen információ nincs róluk :( Üdv. N Zoli


Magán Zoo válasza:

Kedves Zoltán! Kattintson csak a HÍREK menüpontra! Van információ. Csak mi sem tudunk sokat írni, mert nem tudjuk simogatható, vagy nem simogatható oroszlán lesz belőlük 8 hetes korukra. Üdv: MaganZOOBejegyezve: 2015.04.05 - 19:37Zsuzsa írta:

Üdv Magán Zoo! Ha Lajosmizséről tömegközlekedéssel mennénk át akkor hogyan jutnánk el hozzátok? Mert ahogy látom elég messze van!


Magán Zoo válasza:

Kedves Zsuzsa! Ma már nincs olyan, hogy messze. Csak a tömegközlekedés a katasztrófa véleményünk szerint. De ahogy mostanában fogalmazni szoktam, tényleg az isten háta mögé költöztünk. Sajnos szándékosan. Sokszor kérdezik miért. Majd egyszer Önnek is elmondom. De ennek ellenére ha tud jöjjön, mert nagy szeretettel várjuk, mint mindenkit ebben a szerény állatgyűjteményben. Üdv:maganZOOE-mail
Bejegyezve: 2015.04.05 - 17:24N. írta:

Remek volt a megnyitó, én még hallgattam volna Tibor történeteit, jövőbeli terveit részletesebben, az Abonyban lévő állatokkal kapcsolatosan némi infó morzsákat, én remélem Bubi, Zinuék meg a többiek még maradnak nálunk, meglátogattuk őket is. Akárhogy is lesz, sok sikert a jövőbeli projektekhez, én ami a legfontosabb jó egészséget az állatoknak, boldogságot a tulajoknak és személyzetnek! Norbert Abonyból


Magán Zoo válasza:

Kedves Norbert! Nagyon megtisztelő, hogy itt voltál az első napon is és ma a megnyitó napján is. Jó lett volna megszorítani a kezed, de majd legközelebb. Hidd el mi sajnáljuk legjobban, hogy el kellett dobnunk az elmúlt 18 évet. De láttad, hallottad itt hogyan értékelik ennek az egyszerű kis vállalkozásnak a jelenlétét. Még én sem hiszem el, mert mást szoktam meg. Köszönöm neked és a többi Abonyinak is, hogy itt voltatok. Üdv: Tibor.E-mail
Bejegyezve: 2015.04.04 - 15:23zsapilaci írta:

Miért nem volt jó ez az állatkert ott, ahol volt Abonyban? Ott legalább árnyas kifutók voltak. Abonyban jó volt a megközelítés. Oda legalább szilárd burkolatú út vezetett. Milyen por lesz itt a felsőlajosi utakon a szárzságban. Bokáig érő sár, eső után. A csoportokat szállító buszok hol fognak majd megfordulni, parkolni? A kivágott erdő fáinak csonkjaiban estünk keltünk. Eső esetén nincs lehetőség beállni, behúzódni sehová. Hiányoljuk a látványetetést. A látnivalóhoz képest a belépőjegy ár drága. A mostani ár (500 Ft) a reális ár. Gyanítom, hogy miután megnyítnak és az eredeti belépőárakat alkalmazzák, nagyon sokan keserű szájízzel távoznak majd. És nem ajánlják majd senkinek. Nem tudjuk, miért kellett elköltözni, de szerintünk rossz választás volt.

Bejegyezve: 2015.04.03 - 22:07KunKati írta:

Azt szeretném megkérdezni hogy SZÉP-kártyát elfogadnak-e,és van-e büfé vagy étkező a park terültén ahol kisbabával is tudnánk enni.Pelenkázási lehetőség is érdekelne.

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.03 - 20:04Marica írta:

Kedves Erika! Tavaly a hófehér oroszlánbébik naponta 2x, alkalmanként talán kb. 1/2 óráig voltak megsimogathatók, minden nap, és ez a lehetőség benne volt a belépőjegy árában. Gondolom, az idén született tesóknál ugyanez lesz a szisztéma. Merthogy eléggé kifárasztja a kicsiket a látogatók tömegének a rajongása. Hogy délelőtt és délután pontosan mikor lesz rá mód, Tiborék nyilván meghirdetik, mikor eljön az ideje. A tenyeremben benne lesz a 2 fehér gyönyörűség puha szőre érintésének csodás emléke, amíg élek! Tavaly simogathattam 4 bűbájos sárga oroszlánkát is, az ő szőrük valamivel sprődebb, de ugyancsak nagyon-nagyon imádnivalók voltak! Szerintem semmihez nem hasonlítható élmény a velük való ilyen közeli találkozás!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.03 - 16:11Erika írta:

Helló, azt szeretném kérdezni, hogy miután már simizhetők a kisoroszlánok, utánna minden nap van külön idő a simizésre, vagy hetente? Valamint külön ára van e a simizésnek? Előre is köszönöm, és remélem mihamarabb eljutunk önökhöz megnézni az összes gyönyörűséget:)

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.02 - 21:54Holló Ferencné írta:

Szeretném meg kérdezni, hogy húsvét hétfőn nyitva lesz- e az állatkert! Köszönöm


Magán Zoo válasza:

Természetesen nyitva leszünk. Üdv: maganzooBejegyezve: 2015.04.02 - 19:02Edina írta:

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekünk Abony egész napos program volt. Felsőlajosra is ellátogattunk már, a nagyobb távolság és (az akkor még) korai sötétedés miatt jobban kellett igyekeznünk , de így is kb 6 órát ott voltunk. Legalábbis, ha elmegyünk 150 km-t, nem fogunk hazasietni. Kifejezetten jól eső érzéssel töltött el, hogy az állatok mennyire jól érzik magukat ezen a gyönyörű helyen, és igen, Tibor - és természetesen a többiek - akármennyire is nehezek voltak az elmúlt évek, látszik, hogy az új helyszín kialakításába beletettétek szíveteket-lelketeket!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.02 - 09:53E írta:

Kedves Ágoston! 10 perc alatt maximum átrohanni lehet. Ha megállsz és meg is nézed őket, netalán tán meg eteted, megsimogatod őket, na akkor nem 10 perc. Sőt talán még arra is ráeszmélnél, mennyire kedves, szerethető állatok laknak itt. Javaslom, próbáld ki. Egyébként sem a mennyiség a lényeg. Ha majd minden kedvenc ott lesz Felsőlajoson, akkor átrohanni s több idő lesz, ezt bizton állíthatom. Mi azért szeretjük, mert barátságos és nyugodt légkörű hely, ahol mi is megnyugszunk, akol szemmel láthatóan az állatok is nyugodtak és jól érzik magukat. Ha pedig abban a szerencsében is részed van, hogy Tiborral beszélgethetsz, na ő mindig tud kedves történeteket, érdekességeket mesélni, amiből mindig tanulhatsz valamit. Mi még sokszor fogunk menni!!!!! Köszönjük Tibor és Kati! Gratulálunk az új helyhez! Nekünk tetszett és várjuk a többieket!

Bejegyezve: 2015.04.02 - 08:29N. írta:

Mennyire igaz az hogy csak akkor értékeli az ember a dolgokat amikor azok már nincsenek, talán mert mi magunk se hittük el igazán hogy tényleg eljön a költözés ideje. Mamár így történt természetesen személyesnek érzem a dolgot annyira hogy rossz idő esetén is elmegyek, no meg szabadnapot is kivettem már, ott leszünk

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.01 - 14:33Márton Gábor írta:

Szia, érdeklődni szeretnék, hogy milyen állatok simogathatóak az állatkertben? Kerestem az oldalon de nem találtam meg ezt az információt. Több képet is láttam amelyen kölyök tigrist és oroszlánokat simogattak. Erre minden látogatónak van lehetősége? Illetve van valamilyen lista, hogy milyen állatok laknak az állatkertben? Válaszodat előre is köszönöm!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.01 - 14:03N. írta:

Kedves Tibor, Az időjárás előrejelzés nem túl biztató, esőt és hideget írnak és mondanak a médiák, meg lesz tartva a beszéd és a megnyitóhoz tartozó többi program akkor is ha pocsék idő lesz ? Üdv Norbert


Magán Zoo válasza:

Kedves Norbi! Természetesen megtartjuk a megnyitót, ha rossz az idő akkor is. Nem lesz, legalább is nem tervezünk nagy ceremóniát. Őszintén? Két hét alatt költöztettük át az állataink 80 százalékát, sikeresen. Minden állat egytől egyig jól van és jól érzi magát. Nem volt semmi komplikáció. Minket is lemerített és szeretnénk pontot tenni a hivatalos megnyitóval az átköltözésre. Az elmúlt három év kemény munkájára, amit csak mi tudunk mennyire sok volt. Gyere te is ha tudsz és egyél egy szelet tortát velünk. üdv:maganzooE-mail
Bejegyezve: 2015.04.01 - 02:00Pipa írta:

GPS koordináta megtalálható az elérhetőség menüpontban a cím alatt a térkép fölött.

Bejegyezve: 2015.03.31 - 11:41Ricsike írta:

Minden TIGRIS kedvelő nagyon várja a webkamerát, hogy lássa a Csíkos Csodákat!

Bejegyezve: 2015.03.31 - 10:11Krisztina írta:

Kedves Tibor! Már több kisoroszlánt láttunk, simogattunk Önöknél, most is tervezzük, hogy április második felében teszünk egy látogatást, immár az új helyükön. Nagyon várjuk már! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e szilárd burkolatú, rendes betonút a Magán Zoo-hoz, illetve, hogy tudna-e valaki ajánlani ott a közelben szállást. Köszönöm, ha válaszolnak: Krisztina


Magán Zoo válasza:

Kedves Krisztina! Szálláshelyek: Idilli pihenő park, Geréby Kúria, Krisztina fogadó vendégház, Liza aqua hotel, Tanya csárda stb-stb. A bevezető út sajnos homokos és nem szilárd burkolatú, de jól járható. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.03.30 - 22:34
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ