Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 13
Ma: 399
Tegnap: 2553
Összesen: 6513871
Összes találat: 16750280
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Anett írta:

Hát , hibás döntést hoztam mikor úgy döntöttem ide látogatok. Sajnos a szolgáltatások egyenlőek a nillával. Egy darab gondozót sem láttam. Kihalt az egész állatkert Konkrétan 1400 ft-ot kifizettem azért hogy lássak 10 kecskét 2 tevét,meg 86 darab lámát. Nincsenek azok az állatok ,amelyek fel vannak tűntetve a honlapon ,mint pl zebra,viziló,oroszlán stb.. Úgy gondolom ez nem ért 1400 ft-ot .

Bejegyezve: 2015.05.06 - 20:06Endre írta:

Voltunk, láttunk, tetszett, de nekem személy szerint nagyon sok minden hiányzik még. Ki kellene használni azt a sok adottságot, és megtölteni. Biztosan nem lennének akkor elégedetlenek. Sok sikert, hátha Buborék is csatlakozik. Azt tudják már, hogy mi lesz ha nem jön össze a pénz? Endre

Bejegyezve: 2015.05.05 - 02:24Kisceca írta:

Ma én is támogattam Buborékot, hajrá, fogjunk össze, ezzel segíthetünk ennek az akadályokat nem ismerő csapatnak és persze Buboréknak! Remélem Felsőlajoson minden nyugodtabb lesz, sok sikert és kitartást... mi biztosan megyünk, az elégedetlenkedők pedig maradjanak otthon, ez egy más csapat, más minőség... számomra a fehér kisoroszlán a kezemben örök és felejthetetlen élmény, csak köszönetet tudok mondani érte! Fogalmam sincs sok ember mit vár, unalmas ketrecekben van az kevés állat ami látható , de bárhol, bármely állatkertben is járunk, látni kell az állatot szerető emberek munkáját és kitartását azért, hogy mi ott sétálgathassunk, főként ha erről az állatkertről van szó! Tibor kitartása, lelkesedése és álmainak üldözése (bármi is történik) pedig nagy erőt ad nekem a sajátjaimhoz, külön köszönet ezért!

Bejegyezve: 2015.05.04 - 15:09Dorogi Bogi írta:

Gratulálok Tibi! Nagyon nagy élmény volt nálatok Felsőlajoson is, mint eddig mindig! Gyönyörködtünk mindenben, minden állatban. És boldogan hallgattuk az előadásod! Jó volt látni ugyanazt a Tóth Tibit aki mindig élménnyel és beleéléssel beszél a szeretett állatairól. Semmivel és senkivel ne törődjetek, higgyetek magatokban, nagyon jól csináljátok. Csak így tovább. Köszönünk mindent. Bogiék.

Bejegyezve: 2015.05.03 - 18:21E írta:

Üdv Mindenkinek!Most néztem, hogy a Facebook-on több, mint 15 ezer kedvelője van az állatkertnek. Ha mindenki küldene csak egy ezrest, már majdnem meg is van az összeg Buborék költözéséhez. Elgondolkodtató, nem? ...

Bejegyezve: 2015.04.30 - 07:54Kata írta:

Misi, nem azért, hogy védjem Ádámot, de aki nem kocsival megy oda, hanem vonattal, az állomástól a hosszú út egy kínszenvedés gyalog. Abonyban az állomástól kultúrált környezetben jutott oda az ember. De ez van, bele kell nyugodni. Ádámnak a többit illetően egyáltalán nincs igaza. Neki fogalma nincs, mi az, hogy vadaspark. Gondolom, nem is igazán szereti az állatokat.

Bejegyezve: 2015.04.28 - 20:24Misi írta:

Ádám: Látom pesti vagy, mert csak egy pesti lehet ilyen... 1. Egyáltalán nem félkész, de tény, hogy nincs még ott minden állat. 2. Nem is állatkert, mert annál sokkal több. 3. Kecskemét környékén homokos (nem poros, homokos) a talaj és különben is ha a gyerekeket nem tartod búra alatt, akkor koszos lesz, de a gyerek azért gyerek, hogy koszos legyen. Abonyban se volt aszfaltozott út (mégis rengetegen visszajártak babakocsival is) és reméljük itt se lesz soha, mert ez is a hely varázsához tartozik. 4. Sokkal közelebb vannak az állatok, mint bárhol máshol. Ezért a belépőért sokkal több, mint ami várható lenne. De az olyanok, mint te maradjanak csak Budapesten!

Bejegyezve: 2015.04.26 - 17:26Ádám írta:

Sziasztok Nagy csalódás 1. Nincs kész...ez egy max félkész valami 2. Állatkertnek csak messziről nevezném 3. Gyerekekkel el ne menj. Miért? Nincs kiépített út. Hatalmas a por ergo gyerek nyakig koszos lesz ha tud már járni. Ha nem a babakocsit csak akkor lehet tolni ha komolyabb teherbabakocsi. 4. Ami látható és ahogyan az ezért a belépőért Nagyon gyenge. Unalmas ketrecekben van az kevés állat ami látható. összefoglalva: egyáltalán nem ajánlom senkinek ennyiért pedig főleg nem.

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.26 - 10:55József írta:

Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy kb. meddig simogathatók még a kisoroszlánok? Illetve a hiúzok mikorra költöznek át, valamint pár hónapja volt arról szó, hogy kicsinyek születhetnek, mi hír róluk? Köszi

Bejegyezve: 2015.04.24 - 15:02Kovalik Melinda írta:

Mindent köszönök..

Bejegyezve: 2015.04.23 - 21:50Ricsike írta:

Tisztelt MagánZoo! Mikor lesz meg a webkamera a TIGRISEKNÉL? Biztosan sokan nagyon várják! Köszönettel Ricsike

Bejegyezve: 2015.04.23 - 18:30R írta:

Ma támogattam Bubit. Örülök a lehetőségnek. Remélem sokan lesznek adakozók és jó lenne ha kapna egy kis hírverést. Sajnos az a tapasztalat, hogy a kispénzű emberek adakozóbbak, de jó lenne ha most ez máshogy lenne, és nagyobb összegű támogatás is érkezne. Nem tudtam könnyek nélkül elolvasni a sorokat Buborékról. Én nagyon szeretem az állatokat, nagyon szerettem az abonyi állatkertet, de megfogadtam, addig nem megyek el Felsőlajosra, amíg Buborék oda nem kerül. Aki tud segítsen! Támogassuk Buborékot!

Bejegyezve: 2015.04.23 - 16:32Zoli írta:

Tiszelt Tóth Tibor! Megszeretnénk köszönni Önnek és a kis oroszlánoknak is ezt a felejthetetlen élményt. Le a kalappal a munkásságuk elött. Tiszteletre méltó, ahogy az állatokról beszél és ahogy velük törődik.Nem beszélve arról a türelemről, ahogy kezeli a látogatókat. Egyszóval mindenkinek ajánlom, még ha a kis oroszlánok esetleg nem szeretnének barátkozni, a többi állat kárpótol. Mégegyszer köszönjük! Tiszelettel: Zoli

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.22 - 23:59Vörös Helga írta:

Kedves Magán Zoo!Április 18-án látogattuk meg előszőr a parkot és teljesen el voltunk ragadtatva.Azzal,hogy testközelbe kerültem és megfoghattam a kis oroszlánt eg régi vágyam vált valóra.Nagyon szimpatikus,ahogy Tóth Úr tiszta szívből szereti és gondozza az állatait.Élveztük az érdekes előadást is.Remélem minél előbb lesz lehetőségem visszatérni,még mielőtt Madagaszkárra viszik a kis Kibot.Sok sikert kívánok a park működéséhez!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.21 - 13:43Nagy Zsuzsanna írta:

Figyelem!!!!!!Mi kis családommal évente 3-4-szer meglátogattuk Abonyban a magán állatkertet.Az állatok szeretete,varázsa,kikapcsolódás vonzott bennünket.Mikor olvastam a kényszer költözésről,sírva fakadtam.Megkerestem Felsőlajost a térképen és megnyugodtam.Csak 35km tőlünk.Alig vártam,hogy láthassam,hová került a kedvenc állatkertem.Milyen környezetbe stb.!2015.04.19-én megnyugvással tapasztaltam.Szuper helyre költöztek!Gyönyörű környezet,nyugodt körülmények,tágas élettér az állatoknak.Kérem az emberek segitségét,legyenek bőkezűek és látogassanak el a Magán Zoo-ba,hozzájárulva az állatok minél előbbi átkerüléséhez.A Zoo egyedüli bevétele a belépő jegyek ára!Tiszta szívemből kívánom Tibornak,az állatkert sikeres fellendülését,fenntartását.Minden elismerésem az övé!Mi nagyon jól éreztük magunkat!Két kisfiam napokig mesélik majd élményeiket.Rövidesen ismét elfogunk menni.Köszönjük ezt a szép napot a Zoo-nak!!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.19 - 18:14K.Brigi írta:

Köszönjük ezt az élménydús napot, amit Önöknél tölthettünk, felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak azáltal, hogy megsimogattuk és megfoghattuk a kis oroszlánt Kibot, valamint a nagy fehér oroszlánt. Külön köszönjük az oroszlánokról tartott előadást, jó volt látni Tóth Úron, hogy mennyire szereti az állatokat. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! Vissza fogunk térni Önökhöz!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.19 - 15:58Tóth Zoltánné írta:

Köszönjük a szép napot amit ápr.6-án ott töltöttünk -A gyerekek imádták a parkot az állatokat nagyon szép tiszta játszótéren órákig tudtak játszani.Örülök,hogy ki mentünk a nyáron újra megnézzük mivel a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Sok sikert kívánunk a munkájukhoz.

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.17 - 20:00Rátonyi írta:

Segítek! Figyelmébe ajánlom mindenkinek, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának 23/2006 (II.16) határozatát. Egy víziló ház és majomház építése ha jól emlékszem ott 70 millió forintos történet. Azért nincs Országunkban nílusi víziló minden Állatkertben, mert a rendeletek nagyon speciális férőhely biztosítását írja elő és nagyon magas a víziló tartás költsége. Abonyban ezért vizsgálnak meg minden lehetőséget az építkezés mellett is. De kívánom nekik tiszta szívből azt, hogy lenyugodjon körülöttük minden és minden úgy történjen ahogy szeretnék.

Bejegyezve: 2015.04.17 - 09:39N. írta:

Roppant érdekes hogy ilyen sokba kerül ennek a vízilóháznak a megépítése, bizonyára a vastag falak miatt, meg a rengeteg beton. Végül is speciális célra van tervezve.

Bejegyezve: 2015.04.17 - 01:31Teri írta:

Tömegközlekedéssel soha de soha ne próbáljatok meg eljutni oda! Szörnyű! Egyébként szép ott minden, de kimerültünk mire odaértünk. Teri

Bejegyezve: 2015.04.16 - 22:59Simon Veronika írta:

Kedves Buborék rajongók! Végre megkaptuk a választ amire vártuk. Most rajtunk a sor, segítsünk, hogy szívünk csücske vizilovának a háza felépüljön.Remélem összejön a szükséges összeg.

Bejegyezve: 2015.04.16 - 19:04Gáspár Erzsébet írta:

Kedves Tibor! Nagyon sok sikert és kitartást az új helyen lévő Zoo-hoz :) Boldog névnapot kívánunk :) Üdvözlettel: Gáspár Erzsébet és kedves férjem, Kancsár József

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.14 - 23:21Szili írta:

Felsőlajoson a csendesen szemlélődő az állatokat és a természetet szerető emberek érzik jól magukat.Felsőlajos,Abony folytatása egy szivet melengető hely teli apró csodákkal!!!!

Bejegyezve: 2015.04.14 - 09:48Hné Erika írta:

Kedves elégedetlen látogató!! Én Felsőlajosi vagyok, és nagyon örülök az állat kertnek! Úgy gondolom kellő oka volt Tibornak ha változtatott! Ezért nincs jogunk ítélkezni! Tibor döntését pedig mindenki tartsa tiszteletben!Én így gondolom a Itt is vannak lesznek látogatók! Én nagyon drukkolok neki és úgy gondolom ha lassan is halad de biztos lépésekkel!Minden esélye megvan hogy sikeres legyen!! Üdv mindenkinek ERika

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.13 - 17:17Edina írta:

Nem kellene elfelejteni, hogy Abony hosszú-hosszú évek alatt vált olyanná, amilyen végül lett! Nem gondolhatja senki sem komolyan, hogy egy ekkora volumenű költözés után ugyanott tudják folytatni, ahol abbahagyták (a költözés kényszerűségéről most ne beszéljünk...) Idő kell, mire itt is minden kialakul, formálódik, a látogatók igényeit is figyelembe véve! Egészen biztos, hogy Felsőlajos ugyanaz a szuper hely lesz, mint Abony volt - ha nem jobb, hiszen itt a városvezetés is máshogy áll a dolgokhoz, de ehhez idő kell. Egy változás sosem könnyű, egy életszakaszt lezárni sem, de tartozunk annyival Tibornak, hogy türelmesen kivárjunk mindent, megértve, hogy a dolgok nem annyira könnyűek, egyszerűek és egyértelműek, mint ahogyan ez kívülről látszik...

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.13 - 07:56egy másik régi látogató írta:

Nem tesz kevesebbet a tulaj a vendégekét, mert most is ő áll ott és beszél az embereknek órákon át. Türelmesen válaszol mindenkinek pedig már százszor kapta ugyanazt a kérdést. Megtehetné, hogy oda tesz egy zoopedagógust és úgy mint más állatkertben osztják az észt oktatják az embereket. Ha valaki volt és hallgatta már az tudja csupa szívvel teszi és óvja az állatait. Azért nincs már, hogy éjjel nappal húzzák vonják érzéketlen emberek a kölyök állatokat óránként 3000-ért. Itt is a szinttel van a baj. Magyarország!!! De sokszor hallottam Tibortól ezt. Amíg éhen haltak és a gondoktól élni sem tudtak sok barát volt. Sajnálták őket. Ma egy szinttel feljebb már szemet szúr és bírálandó. Ugyan olyan ez és a tulaj mint volt. Egyszerű és nagyszerű! Tibornak! Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy csak az igaz barátok maradnak. A többit ne sajnáld. Lesznek mások, csak egy szinttel feljebb. És ha gyémántból lesz a kerítésed mi akkor is látogatni fogunk.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 20:44Egy Régi Látogató írta:

FOLYT::: Mert meglett az a szint a kedves Tulajnál, amitől már nem nagyon tesz meg a látogatókért, hiszen megvan rá a pénz, így nem kell többet tenni a látogatókért. Nem azt mondom, hogy rossz amit csinál. örülök, hogy új állatkertje van Mo.- nak. Csupán az, hogy elmúlt az a szép korszak, mikor még jó hangulattal jöttünk el Abonyból egy egész napos állatkertlátogatástól és szép képeket készíthettünk a kicsi oroszlánokról, tigrisekről. Azt hiszem, mi is az utoljára látogattunk el ide. Továbbra is sok sikert kívánunk!

Bejegyezve: 2015.04.12 - 19:40Egy Régi Látogató írta:

Nagy kár hogy az abonyi Állatkert (én mindig így neveztem ezt a helyet, mégha ma már Felsőlajoson van a zoo) már nem a régi. Abonyban sokkal de sokkal barátságosabb, családiasabb volt a légkör. Amikor már bizonyos korúak voltak a kicsi nagymacskák, lementünk, és 99,9%, hogy legalább egy pillanatra is, de meg tudtuk érinteni őket. Azok a szép idők! Élveztük a kicsi Mungo és a kicsi Zinua simogatását még 2007-ben és 2008-ban, olyan jó volt akkor a hangulat és a légkör! Most az új helyen sokkal ridegebb a hangulat, olyan, mintha egy állami tulajdonban lévő állatkertben lennék. Hiányolom a bájos abonyi hangulatot, mely hiába volt egyszerű és szegényes, de sok szép emléket adott nekem (2007, 2008,2009, 2010,2011,2012, 2013, 2014). Most meg úgy látjuk, nem érdemes ide jönnünk, mert ennyiért elmegyünk Nyíregyházára és sokkal több állatot látunk, s jót szórakozunk, míg anno. Abonyba vadállatsimogatóba jártunk, ami sajnos elmúlt. FOLYT. KÖV!

Bejegyezve: 2015.04.12 - 19:37E írta:

Kedves Elégedetlen: Pénzért sem viselkednek nyugodtabban, mi sem tudtuk őket megsimogatni. Ha türelmes vagy nagyobb az esélyed, de javíthatod az esélyeidet a többszöri odalátogatással vagy a hétköznappal. Akkor kevesebben vannak és az állatok is nyugodtabbak ettől. Mi régóta járunk hozzájuk és eddig mindig jól éreztük magunkat. A tigrisekkel nekünk sem volt nagy szerencsénk, pedig 3 kölyök alom volt. Ők (oroszlán, tigris) macskák, akik elég öntörvényűek. A jelenlegi cicákat pedig ráadásként a mama nevelte jó darabig, ami meg is látszik rajtuk. Szerintem az is nagyon jó, hogy nézheted élesben ahogy játszik és tanul. Belépőjegy ár: Sokan sokszor felvetették már. El kellene gondolkodni néhány dolgon, pl. mibe kerül egy alkalmazott (fizetés+ legalább ugyanannyi a járulék), mennyit eszik egy nagymacska naponta, hány darab van belőle? mennyi szalma más egyéb kell az állatok szállására? Mennyi a gyümölcs zöldség fogyasztása az állatoknak és az mennyibe is kerül? Mibe került átköltözni? stb.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 18:39N. írta:

Buborékot azért kell megtartani, mert itt sokan szeretik, rendszeresen látogatják és fájna nekik ha máshova kéne vinni. Ő már túl régóta része a park életének ahhoz hogy csak úgy elengedjék. Én ma vittem neki először almát és nagy élmény volt megetetni. Beszélgettem már olyanokkal akik évek óta törzsvendégek ott, nekik többet jelentenek az állatok mint azoknak akik csak azért mennek el 1-2x állatkertbe mert pici a gyermek. Másik meg kisállat, nem lehet őket a végtelenségig terhelni, leírták sokszor már, ha valakinek kisgyermeke van, őt se cipelné ide-oda az ember ha már nyűgös és fáradt. Nincs sok különbség, szerintem, és ha belegondolunk Tibor helyzetébe és beleképzelnénk magunkat, rájöhetnénk hogy nincs könnyű dolga és meggyőződésem hogy rendben van annyira az értékrendje az ott dolgozóknak hogy ha a kisállatok nem érzik jól magukat plusz pénzekért se vetnék őket az emberek közé, mert úgy kezelik őket mint saját vérüket. A képek is erről árulkodnak, és ez így helyes.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 17:03
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ