Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 3
Ma: 247
Tegnap: 1844
Összesen: 6337484
Összes találat: 16396667
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
József írta:

Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy kb. meddig simogathatók még a kisoroszlánok? Illetve a hiúzok mikorra költöznek át, valamint pár hónapja volt arról szó, hogy kicsinyek születhetnek, mi hír róluk? Köszi

Bejegyezve: 2015.04.24 - 15:02Kovalik Melinda írta:

Mindent köszönök..

Bejegyezve: 2015.04.23 - 21:50Ricsike írta:

Tisztelt MagánZoo! Mikor lesz meg a webkamera a TIGRISEKNÉL? Biztosan sokan nagyon várják! Köszönettel Ricsike

Bejegyezve: 2015.04.23 - 18:30R írta:

Ma támogattam Bubit. Örülök a lehetőségnek. Remélem sokan lesznek adakozók és jó lenne ha kapna egy kis hírverést. Sajnos az a tapasztalat, hogy a kispénzű emberek adakozóbbak, de jó lenne ha most ez máshogy lenne, és nagyobb összegű támogatás is érkezne. Nem tudtam könnyek nélkül elolvasni a sorokat Buborékról. Én nagyon szeretem az állatokat, nagyon szerettem az abonyi állatkertet, de megfogadtam, addig nem megyek el Felsőlajosra, amíg Buborék oda nem kerül. Aki tud segítsen! Támogassuk Buborékot!

Bejegyezve: 2015.04.23 - 16:32Zoli írta:

Tiszelt Tóth Tibor! Megszeretnénk köszönni Önnek és a kis oroszlánoknak is ezt a felejthetetlen élményt. Le a kalappal a munkásságuk elött. Tiszteletre méltó, ahogy az állatokról beszél és ahogy velük törődik.Nem beszélve arról a türelemről, ahogy kezeli a látogatókat. Egyszóval mindenkinek ajánlom, még ha a kis oroszlánok esetleg nem szeretnének barátkozni, a többi állat kárpótol. Mégegyszer köszönjük! Tiszelettel: Zoli

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.22 - 23:59Vörös Helga írta:

Kedves Magán Zoo!Április 18-án látogattuk meg előszőr a parkot és teljesen el voltunk ragadtatva.Azzal,hogy testközelbe kerültem és megfoghattam a kis oroszlánt eg régi vágyam vált valóra.Nagyon szimpatikus,ahogy Tóth Úr tiszta szívből szereti és gondozza az állatait.Élveztük az érdekes előadást is.Remélem minél előbb lesz lehetőségem visszatérni,még mielőtt Madagaszkárra viszik a kis Kibot.Sok sikert kívánok a park működéséhez!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.21 - 13:43Nagy Zsuzsanna írta:

Figyelem!!!!!!Mi kis családommal évente 3-4-szer meglátogattuk Abonyban a magán állatkertet.Az állatok szeretete,varázsa,kikapcsolódás vonzott bennünket.Mikor olvastam a kényszer költözésről,sírva fakadtam.Megkerestem Felsőlajost a térképen és megnyugodtam.Csak 35km tőlünk.Alig vártam,hogy láthassam,hová került a kedvenc állatkertem.Milyen környezetbe stb.!2015.04.19-én megnyugvással tapasztaltam.Szuper helyre költöztek!Gyönyörű környezet,nyugodt körülmények,tágas élettér az állatoknak.Kérem az emberek segitségét,legyenek bőkezűek és látogassanak el a Magán Zoo-ba,hozzájárulva az állatok minél előbbi átkerüléséhez.A Zoo egyedüli bevétele a belépő jegyek ára!Tiszta szívemből kívánom Tibornak,az állatkert sikeres fellendülését,fenntartását.Minden elismerésem az övé!Mi nagyon jól éreztük magunkat!Két kisfiam napokig mesélik majd élményeiket.Rövidesen ismét elfogunk menni.Köszönjük ezt a szép napot a Zoo-nak!!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.19 - 18:14K.Brigi írta:

Köszönjük ezt az élménydús napot, amit Önöknél tölthettünk, felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak azáltal, hogy megsimogattuk és megfoghattuk a kis oroszlánt Kibot, valamint a nagy fehér oroszlánt. Külön köszönjük az oroszlánokról tartott előadást, jó volt látni Tóth Úron, hogy mennyire szereti az állatokat. Munkájukhoz további sok sikert kívánok! Vissza fogunk térni Önökhöz!

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.19 - 15:58Tóth Zoltánné írta:

Köszönjük a szép napot amit ápr.6-án ott töltöttünk -A gyerekek imádták a parkot az állatokat nagyon szép tiszta játszótéren órákig tudtak játszani.Örülök,hogy ki mentünk a nyáron újra megnézzük mivel a gyerekek nagyon jól érezték magukat. Sok sikert kívánunk a munkájukhoz.

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.17 - 20:00Rátonyi írta:

Segítek! Figyelmébe ajánlom mindenkinek, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának 23/2006 (II.16) határozatát. Egy víziló ház és majomház építése ha jól emlékszem ott 70 millió forintos történet. Azért nincs Országunkban nílusi víziló minden Állatkertben, mert a rendeletek nagyon speciális férőhely biztosítását írja elő és nagyon magas a víziló tartás költsége. Abonyban ezért vizsgálnak meg minden lehetőséget az építkezés mellett is. De kívánom nekik tiszta szívből azt, hogy lenyugodjon körülöttük minden és minden úgy történjen ahogy szeretnék.

Bejegyezve: 2015.04.17 - 09:39N. írta:

Roppant érdekes hogy ilyen sokba kerül ennek a vízilóháznak a megépítése, bizonyára a vastag falak miatt, meg a rengeteg beton. Végül is speciális célra van tervezve.

Bejegyezve: 2015.04.17 - 01:31Teri írta:

Tömegközlekedéssel soha de soha ne próbáljatok meg eljutni oda! Szörnyű! Egyébként szép ott minden, de kimerültünk mire odaértünk. Teri

Bejegyezve: 2015.04.16 - 22:59Simon Veronika írta:

Kedves Buborék rajongók! Végre megkaptuk a választ amire vártuk. Most rajtunk a sor, segítsünk, hogy szívünk csücske vizilovának a háza felépüljön.Remélem összejön a szükséges összeg.

Bejegyezve: 2015.04.16 - 19:04Gáspár Erzsébet írta:

Kedves Tibor! Nagyon sok sikert és kitartást az új helyen lévő Zoo-hoz :) Boldog névnapot kívánunk :) Üdvözlettel: Gáspár Erzsébet és kedves férjem, Kancsár József

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.14 - 23:21Szili írta:

Felsőlajoson a csendesen szemlélődő az állatokat és a természetet szerető emberek érzik jól magukat.Felsőlajos,Abony folytatása egy szivet melengető hely teli apró csodákkal!!!!

Bejegyezve: 2015.04.14 - 09:48Hné Erika írta:

Kedves elégedetlen látogató!! Én Felsőlajosi vagyok, és nagyon örülök az állat kertnek! Úgy gondolom kellő oka volt Tibornak ha változtatott! Ezért nincs jogunk ítélkezni! Tibor döntését pedig mindenki tartsa tiszteletben!Én így gondolom a Itt is vannak lesznek látogatók! Én nagyon drukkolok neki és úgy gondolom ha lassan is halad de biztos lépésekkel!Minden esélye megvan hogy sikeres legyen!! Üdv mindenkinek ERika

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.13 - 17:17Edina írta:

Nem kellene elfelejteni, hogy Abony hosszú-hosszú évek alatt vált olyanná, amilyen végül lett! Nem gondolhatja senki sem komolyan, hogy egy ekkora volumenű költözés után ugyanott tudják folytatni, ahol abbahagyták (a költözés kényszerűségéről most ne beszéljünk...) Idő kell, mire itt is minden kialakul, formálódik, a látogatók igényeit is figyelembe véve! Egészen biztos, hogy Felsőlajos ugyanaz a szuper hely lesz, mint Abony volt - ha nem jobb, hiszen itt a városvezetés is máshogy áll a dolgokhoz, de ehhez idő kell. Egy változás sosem könnyű, egy életszakaszt lezárni sem, de tartozunk annyival Tibornak, hogy türelmesen kivárjunk mindent, megértve, hogy a dolgok nem annyira könnyűek, egyszerűek és egyértelműek, mint ahogyan ez kívülről látszik...

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.13 - 07:56egy másik régi látogató írta:

Nem tesz kevesebbet a tulaj a vendégekét, mert most is ő áll ott és beszél az embereknek órákon át. Türelmesen válaszol mindenkinek pedig már százszor kapta ugyanazt a kérdést. Megtehetné, hogy oda tesz egy zoopedagógust és úgy mint más állatkertben osztják az észt oktatják az embereket. Ha valaki volt és hallgatta már az tudja csupa szívvel teszi és óvja az állatait. Azért nincs már, hogy éjjel nappal húzzák vonják érzéketlen emberek a kölyök állatokat óránként 3000-ért. Itt is a szinttel van a baj. Magyarország!!! De sokszor hallottam Tibortól ezt. Amíg éhen haltak és a gondoktól élni sem tudtak sok barát volt. Sajnálták őket. Ma egy szinttel feljebb már szemet szúr és bírálandó. Ugyan olyan ez és a tulaj mint volt. Egyszerű és nagyszerű! Tibornak! Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy csak az igaz barátok maradnak. A többit ne sajnáld. Lesznek mások, csak egy szinttel feljebb. És ha gyémántból lesz a kerítésed mi akkor is látogatni fogunk.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 20:44Egy Régi Látogató írta:

FOLYT::: Mert meglett az a szint a kedves Tulajnál, amitől már nem nagyon tesz meg a látogatókért, hiszen megvan rá a pénz, így nem kell többet tenni a látogatókért. Nem azt mondom, hogy rossz amit csinál. örülök, hogy új állatkertje van Mo.- nak. Csupán az, hogy elmúlt az a szép korszak, mikor még jó hangulattal jöttünk el Abonyból egy egész napos állatkertlátogatástól és szép képeket készíthettünk a kicsi oroszlánokról, tigrisekről. Azt hiszem, mi is az utoljára látogattunk el ide. Továbbra is sok sikert kívánunk!

Bejegyezve: 2015.04.12 - 19:40Egy Régi Látogató írta:

Nagy kár hogy az abonyi Állatkert (én mindig így neveztem ezt a helyet, mégha ma már Felsőlajoson van a zoo) már nem a régi. Abonyban sokkal de sokkal barátságosabb, családiasabb volt a légkör. Amikor már bizonyos korúak voltak a kicsi nagymacskák, lementünk, és 99,9%, hogy legalább egy pillanatra is, de meg tudtuk érinteni őket. Azok a szép idők! Élveztük a kicsi Mungo és a kicsi Zinua simogatását még 2007-ben és 2008-ban, olyan jó volt akkor a hangulat és a légkör! Most az új helyen sokkal ridegebb a hangulat, olyan, mintha egy állami tulajdonban lévő állatkertben lennék. Hiányolom a bájos abonyi hangulatot, mely hiába volt egyszerű és szegényes, de sok szép emléket adott nekem (2007, 2008,2009, 2010,2011,2012, 2013, 2014). Most meg úgy látjuk, nem érdemes ide jönnünk, mert ennyiért elmegyünk Nyíregyházára és sokkal több állatot látunk, s jót szórakozunk, míg anno. Abonyba vadállatsimogatóba jártunk, ami sajnos elmúlt. FOLYT. KÖV!

Bejegyezve: 2015.04.12 - 19:37E írta:

Kedves Elégedetlen: Pénzért sem viselkednek nyugodtabban, mi sem tudtuk őket megsimogatni. Ha türelmes vagy nagyobb az esélyed, de javíthatod az esélyeidet a többszöri odalátogatással vagy a hétköznappal. Akkor kevesebben vannak és az állatok is nyugodtabbak ettől. Mi régóta járunk hozzájuk és eddig mindig jól éreztük magunkat. A tigrisekkel nekünk sem volt nagy szerencsénk, pedig 3 kölyök alom volt. Ők (oroszlán, tigris) macskák, akik elég öntörvényűek. A jelenlegi cicákat pedig ráadásként a mama nevelte jó darabig, ami meg is látszik rajtuk. Szerintem az is nagyon jó, hogy nézheted élesben ahogy játszik és tanul. Belépőjegy ár: Sokan sokszor felvetették már. El kellene gondolkodni néhány dolgon, pl. mibe kerül egy alkalmazott (fizetés+ legalább ugyanannyi a járulék), mennyit eszik egy nagymacska naponta, hány darab van belőle? mennyi szalma más egyéb kell az állatok szállására? Mennyi a gyümölcs zöldség fogyasztása az állatoknak és az mennyibe is kerül? Mibe került átköltözni? stb.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 18:39N. írta:

Buborékot azért kell megtartani, mert itt sokan szeretik, rendszeresen látogatják és fájna nekik ha máshova kéne vinni. Ő már túl régóta része a park életének ahhoz hogy csak úgy elengedjék. Én ma vittem neki először almát és nagy élmény volt megetetni. Beszélgettem már olyanokkal akik évek óta törzsvendégek ott, nekik többet jelentenek az állatok mint azoknak akik csak azért mennek el 1-2x állatkertbe mert pici a gyermek. Másik meg kisállat, nem lehet őket a végtelenségig terhelni, leírták sokszor már, ha valakinek kisgyermeke van, őt se cipelné ide-oda az ember ha már nyűgös és fáradt. Nincs sok különbség, szerintem, és ha belegondolunk Tibor helyzetébe és beleképzelnénk magunkat, rájöhetnénk hogy nincs könnyű dolga és meggyőződésem hogy rendben van annyira az értékrendje az ott dolgozóknak hogy ha a kisállatok nem érzik jól magukat plusz pénzekért se vetnék őket az emberek közé, mert úgy kezelik őket mint saját vérüket. A képek is erről árulkodnak, és ez így helyes.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 17:03Elégedetlen? írta:

Mi csak a kisoroszlánokért látogattunk el oda. Persze van akinek mégis csak sikerül a kicsi oroszlánokkal játszani! Akinek lehet neki miért? Pénzért jobban viselkednek?

Bejegyezve: 2015.04.12 - 15:39Dávid írta:

Sziasztok! Szerintem sincs a belépőjegy ára arányban a látottakkal! Mi az abonyiba sokat jártunk, de úgy látom most ez még nagyon gyerekcipőben jár. Számolgatásom és a népszerűségük alapján azt sem értem, hogy miért szerveznek viziló-megmentő akciót. Kifizettünk igen sok pénzt, és még sokan mások. Abból nem telik? Főleg olyan állatok vannak, amik a vendéget becsalják és szenzáció. Dávid ui: Abony kicsivel jobb volt. Családiasabb, barátságosabb bár az sem volt profi. Nem kell válaszul írni, hogy akkor ne jöjjek, nem fogok.

Bejegyezve: 2015.04.12 - 14:15Erika írta:

Kedves Mariann! Menj akkor a Pesti állatkertbe!!!!!!!!!!!!!!! Itt vannak az árai: Családi jegy Két felnőtt és két (14 éven aluli) gyermek részére 7300 Ft. Kiegészítő gyermekjegy minden további gyermeknek: 1300 Ft. Felnőtt jegy 2500 Ft Szóval melyik a drága???????????? És ezerszebb jobb a Felsőlajosi állatkert!!!!!!!!!!!!!!! Nyugodt környezet, az állatok is nyugodtabbak! Én imádom ezt a helyet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bejegyezve: 2015.04.10 - 07:09E írta:

Kedves Tibor! Érdeklődnék hogy halad a hiúzok kifutója? Másfél hete mesélte, hogy szeretnék három héten belül áthozni őket. Van rá remény? Bogyó és Gesztenye mikor lesz látható? Már várjuk a jó időt és megyünk ismét.

Bejegyezve: 2015.04.08 - 22:09Ági írta:

Néztem a kisorik képeit amiket már feltöltöttek. Ezek nem celebek és mind kézben tartja. És én is a háttérben vagyok. Ez húsvét hétfőn volt. Megyünk még, mert én kimaradtam, csak simiztem.

Bejegyezve: 2015.04.08 - 20:34E írta:

csatlakozom az előttem szólóhoz, én is ezerrel lájkolom! kiegészítve azzal, hogy zsapilacik is vannak.

Bejegyezve: 2015.04.08 - 18:52Gyöngyi írta:

Ha lehetne lájkolni, akkor csörgő írását lájkolom ezerrel!

Bejegyezve: 2015.04.08 - 18:12csörgő írta:

Mindenhol vannak ágostonok ! ...elmennek, kialakítják a véleményüket és csak örülnek neki, hogy 10 perc múlva el is mennek! Húsvét napján kiccsalád anya+gyermek+apa látogatását végig néztem! ..apa végig managerelte a látogatást végig maga elé a földre bámulva - nagyon fontos biznisztelefonnal a fülén - és kb. 3 percenként feltette a kérdést.. mehetünk? ..az ilyeneknek tényleg kár egy erdő és a természet... :(

Bejegyezve: 2015.04.08 - 00:04
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ