Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 191
Tegnap: 2253
Összesen: 6785907
Összes találat: 17346361
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
kelemen diána írta:

Kedves állat gondozók !Nagyon szépek az állatok.Remélem ilyenkor télen meleg helyen vannak az állatok és bőségesen van kajájuk,ugye?Majd tavasszal mi is elmegyünk:Dia és Pisti Martfűről.Jó munkát kívánunk az állatkert minden dolgozójának!

E-mail
Bejegyezve: 2008.01.06 - 13:47Lak Tamás írta:

Elöször is Köszönetet szeretnék mondani,Mungo gazdijának Tibornak,hogy lehetővé tette ezt a nagyszerű találkozást Mungoval. Nagyon szépen köszönjük nektek ezt a nagyszerű élményt!!!!!!! És felhívnám mindenki figyelmét,hogy látogassa ezt a nagyszerü helyet. Mi a Barátnömmel amikor alkalom adódik,biztos legközelebb is elmegyünk! Végre egy jó kikapcsolódási lehetőség!!! Nekem egy jó barátom mondta,hogy meglehet nézni Mungót. Szóval köszönet neki is!!!! Már alig várjuk a nyarat,hogy újra elmehessünk,ebbe a csodaszép parkba. SZOVAL GRATULA TIBORNAK,ES MINDAZOKNAK AKIK SEGÍTENEK NEKI!!!!!! SOK SIKERT ÉS BOLDOG,TERMÉKENY UJ ESZTENDŐT KIVÁNUNK A TIBINEK,ÉS A PARK ÖSSZES ALLATKÁJÁNAK!!!!! ÜDVÖZLETTEL:EGY BOLDOG PÁR SOK SIKERT A JŐVŐÉVRE!!!

E-mail
Bejegyezve: 2007.12.31 - 15:45KRISZTIÁN írta:

ÉRDEKLŐDNI SZERETNÉK HOGY PAPAGÁLYT VAGY NAGYMÉRETŰ KALITKÁT LEHET E VÁSÁROLNI!!?

E-mail
Bejegyezve: 2007.12.30 - 22:01KRISZTIÁN írta:

ÜDVÖZLÖK MINDENKIT!! NEKEM A LEGJOBBAN AZ ABONYI VADASPARK TETSZIK A LEGJOBBAN!! A 2DB NYUSZIMAT IS INNENN HOZTAM!! NAGYON SZÉPK ÉS EGÉSSÉGESEK! TOVÁBBI SOK SIKERT 2008 RA IS!!

E-mail
Bejegyezve: 2007.12.30 - 21:59Lehner Erika írta:

Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e még Mungóval játszani?

E-mail
Bejegyezve: 2007.12.03 - 14:19Debi írta:

Fain volt a kis oroszlán

Bejegyezve: 2007.11.30 - 11:57Gabcsi írta:

2007.11.10-én voltunk Abonyban. Nagyon vártuk a napot, hogy egy igazi oroszlánt tarthassunk a kezeink között... Nem kellett csalódnunk. Csodálatos élmény volt. Örülök neki, hogy nem kell ezért a világ végére utazni, hanem itt Magyarországon tehettük ezt meg. Köszönet érte Tibornak és a feleségének. Kívánunk a továbbiakhoz is sok sikert és kitartást!

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.19 - 12:41Erika írta:

Végre eljutottunk 11.16.-án erre a hihetetlenül mesés helyre. Hatalmas élmény volt simogatni és etetni az állatokat a nagy hideg ellenére is! Köszönjük a kedves fogadtatást, biztosan vissza fogunk még menni! Sokaknak ajánlani fogjuk! Kitartást és sok sikert!

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.17 - 11:34Molnárné Nádasi Gabi írta:

11.11.-én jártunk nálatok.CSODÁLATOS élmény volt! Csak ismételni tudom az előző bejegyzéseket:megnyugtató, családias,szeretetteljes. lenyűgöző élményt nyújt minden ott töltött óra! Üdv:Gabi és családja

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.15 - 06:10Kriszti&Domi írta:

Hello Mindenki! 11.11-én jártunk a MagánZoo-ban, a havasesős idő sajnos nem kedvezett túlságosan, de még ez sem szeghette kedvünket az állatok felkutatásásbanKedvesek voltak, ahogy néhány falat alma vagy répa reményében előjöttek rejtekhelyükről. Természetesen a csúcs Mungo, a kisoroszlán volt). Kifulladásig bírkóztunk vele, és az élmény elmodnhatatlan...Ezúton szeretnénk megköszönni Tibornak és feleségének végtelen kedvességét és türelemét, (hogy állták a sarat, és minden kérdésünkre válaszoltak). A további tervekhez sok szerencsét kívánunk!

Bejegyezve: 2007.11.11 - 21.52Beus&Zsolti írta:

2007. nov. 10-én jártunk Önöknél. Köszönetet szeretnénk mondani kedvességükért és ezért a kellemes napért, amit Önöknél tölthettünk. Felejthetetlen élményt nyújtott Mungo dögönyözése. Nemsokára megyünk újra! U.i.: mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ez az állatkert minél szélesebb körben ismert legyen.

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.10 - 22.10Peiker Katalin írta:

Tegnap voltunk először a kiscsaládom,barátaink,és én az állatkertben.Az egyik gyermekkori álmom teljesült azzal,hogy megsimogathattam Mungot a kisoroszlánt.Rengeteg képet készítettünk.A kislányom még Csibészen a póni lovon is körbe sétálta az állatkertet.Sajnos csak az élmény maradt meg,meg az emlékek,mert a kislányom kitőrölte a fényképeket a gépből.Remélem még lesz még ilyen élményben részünk,mert mi biztosan megyünk még.És ami a mai Világban nem elhanyagolható nemcsak az állatok aranyosak,de az emberek kedvessége is megható.Köszönjük szépen ezt a szép napot!Peiker család

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.03 - 18:05Horváth Róbert írta:

Sziasztok ! tegnap voltunk elöször nálatok! Csak gratulálni tudunk ! nagyon jól éreztük magunkat ! Csak így tovább , mi még sokszor fogunk menni hozzátok haza ! Jó munkát és kitartást , hogy további álmaitok valóra váljanak ! Köszönjük az élményt : Adri + Robi

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.03 - 00:50Moni írta:

Kedves abonyi kollégák! Sajnos személyesen még nem jártam a sokak által kedvelt állatkertjükben,de ígérem ezt az elmaradásom igyekszem pótolni.Amit viszont meg kell osztanom önökkel,elmondhatatlanul örültem amikor viszontláttam fotóikon két régi kedvencemet akiket évekig gondoztam:Mukit és Pircsikét a két emsemakákót! Ezúton is kivánok további sikereket munkájukhoz,és kérem adják át üdvözletemet Mukinak és Pirinek. Remélem hamarosan személyesen is találkozhatunk,üdvözlettel M. M.

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.02 - 18:23Heni írta:

Sziasztok! Én is benne vagyok a 17-be! Budapestről mentünk Abonyba konkrétan Mungót simogatni. ...hmmm 1hétig nem tértünk magunkhoz, csak róla beszélgettünk és az összes ismerősünket felbuzdítottuk, hogy ezt az élményt nem szabad kihagyni. ...Végre nem csak kőoroszlánokat simogathattam!!! Köszönöm az élményt! a többi állat is jópofa volt! Róluk is készítettünk egy csomó fotót!

E-mail
Bejegyezve: 2007.10.12 - 16:49J.D.Róka:) írta:

Szasztok!Azt ajánlom mennyetek el a Zoo táborba is!Tök kafa!Az a baj hogy csak nyáron van!

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2007.10.02 - 14:10T.Elvira írta:

Évek óta járunk oda, ahogy időnk engedi. Amikor a mókuskerékben forrpontra jutunk, akkor a vadaspark az, ahol le tudunk "ereszteni". Már nagyon sok barátnak, ismerősnek ajánlottam Tiborékat. Kicsit olyan, mint amikor hazamegy az ember.

E-mail
Bejegyezve: 2007.09.27 - 14:46Lehner Erika írta:

Nemrég ismét a parkban jártam, (09.25-én) pedig Bp-ről azért nincs is olyan közel.. De a vadaspark megéri a hosszú utazást! Persze a nagy út leginkább Mungo miatt volt akivel már nem először találkoztam,és mindig újabb élményekkel megyek haza. Most igazi Mungo nap volt hiszen, 1/2 1 órát tölthettem el vele. Volt játék, dögönyözés, és persze újj és kar kostolgatás is de a nap végére mindketten kellően elfáradtunk a nagy játékban. Remélem még sokszor el tudok látogatni. Köszönöm Tóth Tibornak a kedvességét!További sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Lehner Erika

E-mail
Bejegyezve: 2007.09.26 - 19:29Halacska írta:

Nagyon szeretek a parkba járni, már szinte az összes állatot megismertem Mungó az extra kedvenc, bár a kis kutyapajtását is csodalóm, hogy ennyi nyúzást elbír ettől a rosszcsonttól További sok sikert kívánok, és a látogatásaimmal természetesen igyekszem még támogatni a parkot! Üdv. Daku Boglárka

E-mail
Bejegyezve: 2007.09.15 - 20:15Csné T.Andrea írta:

Sziasztok. Családommal visszatérő vendégek vagyunk a vadasparkban.A gyerekeimnek (3és 5évesek) ez az állatkert tetszik a legjobban.Mindíg veszünk zoo-csemegét,amivel imádják etetni az állatokat.Csibészt a kis pónit is mindíg kibéreljük egy fél órára.Nagyon családias a hangulat,szép a környezet és tetszik,hogy nem egy betonozott környezetben sétálunk.Sok sikert a továbbiakban is.mi biztos megyünk még jópárszor

E-mail
Bejegyezve: 2007.09.14 - 20:21Ildikó írta:

2007. szeptember 01-én szombaton jártam Önöknél baráti körömmel. Magam és barátaim nevében köszönetett szeretnék mondani, mindenkinek, aki a parkban dolgozik azért a kellemes napért, amiben többek között az Önök jóvoltából részesültem. Remélem a park mindig megőrzi ezt a családias, kellemes, szép jellegét. További sikereket és jó munkát kívánok. Minden ismerősömnek meleg szívvel ajánlani fogom a parkot.

Bejegyezve: 2007.09.05 - 17:02Lángi Bernadett írta:

Üdvözletem mindenkinek! Nagyon sok kitartást kívánok a vadaspark dolgozóinak és minden tiszteletem az övék.Saját erőből fenntartani ennyi állatot nem lehet könnyű.De ahogy ott voltam a családommal láttam hogy nekik ez az életük.Mungo egyszerűen csodálatos volt és a többi állat is.Nagyon szeretünk ide járni.Sok erőt kívánok Önöknek!A hölgy is a büfében olyan kedves mindenkihez.Legyenek szép napjaik!

E-mail
Bejegyezve: 2007.09.03 - 12:36Kati írta:

Azért ezt megadom, ha esetleg tudnátok válaszolni Üdvözeltem minden ott dolgozónak! És további sok sikert és örömöt kívánok az állatokhoz!

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.31 - 15:40Kati írta:

Sziasztok! Én még nem voltam ezen a mások által csodálatosnak tartott helyen, de nagyon szimpatikusnak tűnik! Régi álmom h egy ilyen helyen dolgozhassak, akár önkéntesként, de ha van rá lehetőség akkor munkatársként az állatok gondozásában! Tehát az lenne a kérdésem h van-e lehetőség ilyesmire! Nagyon örülnék neki ha sikerülne, mert imádom az állatokat! Szeptemberben biztos ellátogatok hozzátok! Válaszotokat előre is köszönöm!

Bejegyezve: 2007.08.31 - 15.37Ors írta:

Kedves Tibor! Az lenne a kérdésem, hogy van-e még lehetőség arra, hogy megsimogassuk, megölelgessük Mungot, a gyönyörű "kiscicát". Mekkora az esély rá? Köszönöm válaszát. Ors

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.31 - 14:40Szép Gábor írta:

Nem rég voltam a parkba és szerintem csoda szép, és szelídek az állatok is. Ki próbáltam a lovaglást is szerintem nagyon szelídek az állatok és aki segített az is nagyon rendes volt (nem mintha a többi ott dolgozó ember nem az lenne). Én tuti, hogy még sokszor vissza fogok menni. És a kis elefánt pedig az i-re a pont, nagyon cuki. És ajánlom, hogy mindenki a ki csak teheti látogassa őket minnél töbször

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.30 - 17:29KRi2 írta:

Szupi, elöször -de tutinem utoljára- jártam az állatkertben ,naon szép a park ,az állatok mind tiszták ,szépek ,ápoltak. Pejvára szép pillanatokat lehet elcsípni a parkban. (Pl láttam egy öreg nénikét ,aki egy megtestesült vargabetü lehetett ,annyira girbegurba kicsi ,aszott volt szegényke. Egy kevésbé idős emberke vezette ,lanyha tempóban ,néha megálltak iszogatni egy üvegcséből le-leültek a padra, ésde az állatokat oly tekintettel leste ,és oly szépen mesélt neki a kisérője hogy csuhaj!) Legjobb állatkert! Belépőjegyen nemláttam webcímet, s mivel hallottam hogy nehézkes a megélés és drága a raklám ,ezért gondoltam volna hogy készítek egy weboldalt eme parknak ,de még épp időben rátaláltam az oldalra. Soksok sikert ,és gyarapodást ,meg szeretetet a Zoo-nak ,meg mindenkinek aki bennevan!

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.29 - 13.59CSilla /TIBI és gyerekek írta:

ISTENI ÉLMÉNY VOLT!! nagyon jó kllemes ,az tuti hogy ajálani fogom mindenkinek!!!!! biztos,hogy ,máskor is megyünk!!!

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2007.08.24 - 12:57Ádám írta:

Először voltunk az állatkertben a hétvégén, de mondhatom, h a nagy pesti és veszprémi Zoo-knál sokkal kedvesebb, családiasabb, nyugodtabb hely. Igaziból testközelből lehet találkozni az állatokkal, a selyemmajommal pl 3 percet veszekedtünk egy ropin Mindenkinek melegszívvel ajánljuk a helyet! SOK SIKERT TIBORNAK!

Bejegyezve: 2007:08.22 - 14:04Lehner Erika írta:

Vasárnap (2007.08.19.) voltam először az abonyi vadasparkban. Az állatok valóban nagyon szelídek. A legnagyobb élmény mégis Mungo volt, akivel még közös kép is készült, igaz az egyik újjamat egy kicsit megkóstolta, de így is megérte a találkozó. További sikerekben és kölykökben gazdag éveket kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.21 - 09:55
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ