Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 2233
Tegnap: 2051
Összesen: 6334939
Összes találat: 16391815
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Halacska írta:

Nagyon szeretek a parkba járni, már szinte az összes állatot megismertem Mungó az extra kedvenc, bár a kis kutyapajtását is csodalóm, hogy ennyi nyúzást elbír ettől a rosszcsonttól További sok sikert kívánok, és a látogatásaimmal természetesen igyekszem még támogatni a parkot! Üdv. Daku Boglárka

E-mail
Bejegyezve: 2007.09.15 - 20:15Csné T.Andrea írta:

Sziasztok. Családommal visszatérő vendégek vagyunk a vadasparkban.A gyerekeimnek (3és 5évesek) ez az állatkert tetszik a legjobban.Mindíg veszünk zoo-csemegét,amivel imádják etetni az állatokat.Csibészt a kis pónit is mindíg kibéreljük egy fél órára.Nagyon családias a hangulat,szép a környezet és tetszik,hogy nem egy betonozott környezetben sétálunk.Sok sikert a továbbiakban is.mi biztos megyünk még jópárszor

E-mail
Bejegyezve: 2007.09.14 - 20:21Ildikó írta:

2007. szeptember 01-én szombaton jártam Önöknél baráti körömmel. Magam és barátaim nevében köszönetett szeretnék mondani, mindenkinek, aki a parkban dolgozik azért a kellemes napért, amiben többek között az Önök jóvoltából részesültem. Remélem a park mindig megőrzi ezt a családias, kellemes, szép jellegét. További sikereket és jó munkát kívánok. Minden ismerősömnek meleg szívvel ajánlani fogom a parkot.

Bejegyezve: 2007.09.05 - 17:02Lángi Bernadett írta:

Üdvözletem mindenkinek! Nagyon sok kitartást kívánok a vadaspark dolgozóinak és minden tiszteletem az övék.Saját erőből fenntartani ennyi állatot nem lehet könnyű.De ahogy ott voltam a családommal láttam hogy nekik ez az életük.Mungo egyszerűen csodálatos volt és a többi állat is.Nagyon szeretünk ide járni.Sok erőt kívánok Önöknek!A hölgy is a büfében olyan kedves mindenkihez.Legyenek szép napjaik!

E-mail
Bejegyezve: 2007.09.03 - 12:36Kati írta:

Azért ezt megadom, ha esetleg tudnátok válaszolni Üdvözeltem minden ott dolgozónak! És további sok sikert és örömöt kívánok az állatokhoz!

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.31 - 15:40Kati írta:

Sziasztok! Én még nem voltam ezen a mások által csodálatosnak tartott helyen, de nagyon szimpatikusnak tűnik! Régi álmom h egy ilyen helyen dolgozhassak, akár önkéntesként, de ha van rá lehetőség akkor munkatársként az állatok gondozásában! Tehát az lenne a kérdésem h van-e lehetőség ilyesmire! Nagyon örülnék neki ha sikerülne, mert imádom az állatokat! Szeptemberben biztos ellátogatok hozzátok! Válaszotokat előre is köszönöm!

Bejegyezve: 2007.08.31 - 15.37Ors írta:

Kedves Tibor! Az lenne a kérdésem, hogy van-e még lehetőség arra, hogy megsimogassuk, megölelgessük Mungot, a gyönyörű "kiscicát". Mekkora az esély rá? Köszönöm válaszát. Ors

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.31 - 14:40Szép Gábor írta:

Nem rég voltam a parkba és szerintem csoda szép, és szelídek az állatok is. Ki próbáltam a lovaglást is szerintem nagyon szelídek az állatok és aki segített az is nagyon rendes volt (nem mintha a többi ott dolgozó ember nem az lenne). Én tuti, hogy még sokszor vissza fogok menni. És a kis elefánt pedig az i-re a pont, nagyon cuki. És ajánlom, hogy mindenki a ki csak teheti látogassa őket minnél töbször

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.30 - 17:29KRi2 írta:

Szupi, elöször -de tutinem utoljára- jártam az állatkertben ,naon szép a park ,az állatok mind tiszták ,szépek ,ápoltak. Pejvára szép pillanatokat lehet elcsípni a parkban. (Pl láttam egy öreg nénikét ,aki egy megtestesült vargabetü lehetett ,annyira girbegurba kicsi ,aszott volt szegényke. Egy kevésbé idős emberke vezette ,lanyha tempóban ,néha megálltak iszogatni egy üvegcséből le-leültek a padra, ésde az állatokat oly tekintettel leste ,és oly szépen mesélt neki a kisérője hogy csuhaj!) Legjobb állatkert! Belépőjegyen nemláttam webcímet, s mivel hallottam hogy nehézkes a megélés és drága a raklám ,ezért gondoltam volna hogy készítek egy weboldalt eme parknak ,de még épp időben rátaláltam az oldalra. Soksok sikert ,és gyarapodást ,meg szeretetet a Zoo-nak ,meg mindenkinek aki bennevan!

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.29 - 13.59CSilla /TIBI és gyerekek írta:

ISTENI ÉLMÉNY VOLT!! nagyon jó kllemes ,az tuti hogy ajálani fogom mindenkinek!!!!! biztos,hogy ,máskor is megyünk!!!

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2007.08.24 - 12:57Ádám írta:

Először voltunk az állatkertben a hétvégén, de mondhatom, h a nagy pesti és veszprémi Zoo-knál sokkal kedvesebb, családiasabb, nyugodtabb hely. Igaziból testközelből lehet találkozni az állatokkal, a selyemmajommal pl 3 percet veszekedtünk egy ropin Mindenkinek melegszívvel ajánljuk a helyet! SOK SIKERT TIBORNAK!

Bejegyezve: 2007:08.22 - 14:04Lehner Erika írta:

Vasárnap (2007.08.19.) voltam először az abonyi vadasparkban. Az állatok valóban nagyon szelídek. A legnagyobb élmény mégis Mungo volt, akivel még közös kép is készült, igaz az egyik újjamat egy kicsit megkóstolta, de így is megérte a találkozó. További sikerekben és kölykökben gazdag éveket kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.21 - 09:55Barb írta:

Egyszerűen feledhetetlen élmény volt, amikor a kis Mungo a hüvelykujjamat szopta és még azt se bánom, hogy megcsípte a cicim, mert csodálatos volt a kezemben tartani. ^__^ De a csacsik T-REX-re hajazó nyehegése is többször mosolyt csalt a család arcára. XD

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.17 - 21:09Bogi írta:

Helloka mindenkinek!Vasárnap voltam az állatkertbe és naon tetszett!Mungo naon ari... Az oldal meg tök szupi! Ügyes vagy Attila!

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.16 - 08.38Attila írta:

Mindenkinek ajánlom, hogy látogasson el a parkba! Minden állat nagyon szelíd és barátságos, a Mungo-val való találkozás pedig egy életre szóló élmény volt. Köszönöm, és további sok sikert kívánok!

Bejegyezve: 2007.08.15 - 18:22Lili írta:

Sokszor jártam már az abonyi Állatkertben, és mindíg újabb és újabb élményekkel térhettem haza. A Kisoroszlán is egy felejthetetlen élményt nyújtott számunkra. Eddig majdnem minden rendezvényen is ott voltam, és tetszett. Nem akarják meghívni május 1-ére Zoltán Erikát ?? Sok sikert kívánok a továbbiakban az Állatkerthez ! Üdv: Lili

Bejegyezve: 2007.08.05 - 18:34Ani írta:

Én egy nagyon kedves és aranyos fiúval látogattam meg a vadasparkot!Az idő a legjobb volt,az állatok a legaranyosabbak voltak(főleg Mungo)és maga a környezet is nagyon tetszett!!!Jól éreztem magam!!!:!Ajánlom mindenkinek!!!

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.05 - 11.49Homoki Zoltán írta:

Én már többször jártam az állatkertben, de mindíg csodálattal tölt el az ottani nyugalom és a családias hangulat. Az állatokat öröm simogatni és nézni ahogy jól érzik magukat. Csak ajánlani tudom mindenkinek. További sok sikert a Tóth családnak.

Bejegyezve: 2007.08.03 - 22:47Dorka írta:

Nem előzször járok az abonyi vadasparkban, de elmondhatom hogy másodszorra sem unatkoztam. Sőtt! A Mungo-val való találkozás örök élmény volt, amit köszönök!!! Üdv: KD.

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.03 - 22:12De Luca ANTONIO írta:

JÓ volná há nágyobb reklámtáblán már áz E-6o 4 foutrol már tobb táblán kitennék hogy ZOO+irány!-a feleség magyar ő neki is nehéz volt megtalálni magukat. ZOO NAGYON SZÉP ÉS TISZTÁ.SOK SIKERT! SOK SIKÉRT ANTONIO ÉS ENIKO ITALIA-ROMA

Bejegyezve: 2007.08.02 - 20:13Panni írta:

Mi elöször voltunk az állatkertben. 5-en mentünk Nagykőrösről. Nagyon jol éreztük magunkat. Az állatok valóban nagyon szelídek. A legnagyobb élmény mégiscsak Mungo volta kis oroszlán nagyon aranyos. de a többi állat is nagyon barátságos és szép. Reméljük eltudunk még menni!

E-mail
Bejegyezve: 2007.08.01 - 18:41
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ