Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 15
Ma: 2193
Tegnap: 2051
Összesen: 6334899
Összes találat: 16391769
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Tóni írta:

Tisztelt Magánzoo4 Nagyon tetszik az oldal új kialakítása! gratulálok hozzá!(És természetesen a Zoo-hoz!)

Bejegyezve: 2008.02.12 - 16:59K.R írta:

majd el felejtettem, www.wildlife.fw.hu ezen a honlapon látható egy rövid leírás, információk, és néhány kép a parkról, ami az én munkám...nem én vagyok a honlapszerkesztő ugyan de ha bármi kivetnivalót talál rajta ellenőrzés után, szeretnénk javitani pontositani!

E-mail
Bejegyezve: 2008.02.07 - 07:23K.R írta:

Tiszteletem! Utólagosan is szeretnék elnézést kérni, ha bármi olyat irtam volna ami hamis, nem valós... Pusztán igyekeztem segiteni látogatótársaim tudniakarásának kielégítését. Valóban elég sokat járok ki önökhöz, ilyenkor fényképezgetem, jegyzetelgetem...sajnos ebben az évben azaz 2008-ban még nem voltam, ezért nem is tudhattam az Apellákról illetve az őzekről. Majd igyekszem pótolni és mihamarabb megnézni őket:) továbbra is kivánok töretlen sikert! Üdv.: a kissé pontatlan, de hűséges látogató...K.Roland

E-mail
Bejegyezve: 2008.02.07 - 07:15Tóni írta:

Tisztelt Tóth Tibor és Roland! Minden választ köszönök!(az új majmok és őzek mikortól láthatók?)

Bejegyezve: 2008.02.06 - 19:53K.R írta:

Üdv a fórumlátogatóknak, mivel ugy veszem észre, sajnos Tiboréknak nemigazán érkezik ideje számitógép elé kerülni, mint sűrű látogatójuk igyekszem megválaszolni a kérdéseket. Tóni: Mungo a kis oroszlán, nevét az oroszlánok védőszentjéről kapta! A parkban legutóbbi látogatásomkor 4 főemlősfajt tartottak de szerintem idén még nem érkeztek új állatok...tehát 2 hím fehérpamacsos selyemmajmocska, melyek a Miskolci állatkertből érkeztek, 2 Emse makákó, 1 hím és 1 nőstény...ők a Veszprémi állatkertből érkeztek mert ott lebontották a régi ketrecsort ami a majmok elhelyezésére szolgált. Első időkben 4 Japán makákó volt látható...azóta megszületetett az első apróság, illetve csatlakozott tavaly a csapathoz egy fiatal veszprémi egyed. És-hát látható még a parkban a Capella csuklyásmajmok egy példánya egy igazi kisöreg Botond, messze meghaladta már a kapucinusok átlagéletkorát...párjával a Nyiregyházi Állatprkból érkeztek...párja (Kriszta) sajnos már nem él. A jávor antilopok eggyenlőre külön kifutóban vannak elhelyezve...a zebrákkal pedig nilgau antilopok láthatóak közös kifutóban. ha szeretnéd leirom a részletes fajlistát...mail cimem: roland.kardos@gmail.com


Magán Zoo válasza:

Kedves Roland! Örülök,hogy ennyire tájékozott vagy az állatkertünkel kapcsolatban. Ez is mutatja, hogy mennyire szeretsz a magyarországi állatkertekbe járni. Amit a vendégkönyvünkbe írtál az viszont egy kis pontosításra szorul.Tényleg sokkal kevesebb időt tudok eltölteni a számítógép mellett, mint amennyit az állatok között vagyok kénytelen lenni. Az ennyi állattal való munka egész nap lefoglal. De azért arra ügyelek, hogy minden e-mailra és a vendégkönyvbe bejegyzésre válaszoljak. /pedig szerencsére elég sokat kapok/ Így tettem ezt Tóni kérdéseivel is, csak nem a vendégkönyvben, hanam e-mailban válaszoltam. A vendégkönyvet szerettük volna a funkciójának megfelelően üzemeltetni nem pedig fórumként. Ezért nem is az a neve. Az sem igazán szerencsés, hogy az RTL Klub, a Szolnok Tv, és számos napilap arról tájékoztatja a vendégeket, hogy a jávorantilopok mellett Parkunkba legutóbb 5 apella majom és 8 őz érkezett, addig te a honlap vendégkönyvébe azt közlöd, hogy ebben az évben nincs új állat telepítve. Arra mindig ügyeltem, hogy minden évben legyen valami újdonság a kilátogatóknak. A fajlistát pedig ha fontosnak tartom majd én megküldöm Tóninak. Üdvözlettel: T.Tibor, a Tulajdonos.E-mail
Bejegyezve: 2008.02.06 - 10:22Meretei És Társa Kft írta:

Minden elismerésünk az Önöké. Szeretnénk az előbb elküldött büfékocsi árajánlatból 100.000.- Ft kedvezményt felajánlani. Tisztelettel a Meretei Család

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2008.01.30 - 19:58Virág írta:

Tisztelt Állagondozók! Nagyon örülök hogy rátaláltam az állatkertre,a napokban biztosan meglátogatom személyesen és erre buzdítok másokat is. Gratulálok Önöknek a Parkhoz, minden jót kívánok és nagyon sok sikert a működtetéshez!

E-mail
Bejegyezve: 2008.01.30 - 11:02Edina írta:

Ez a gyönyörűséges Mungó csodaszép! Nyáron láttunk utoljára, de most látom a honlapon a képeit és gyönyörű! minden évben elmegyünk a vadasparkba nagyon tetszik. Sok sikert kitartást és erőt kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2008.01.25 - 20:24Mariann írta:

Kedves Magánzoo!nagyon tetszik a vadaspark,minden évben elmegyünk mivel szerencsére közel lakunk..két gyermekem imádja!ezt nem lehet megunni!További jó munkát kívánunk!Adrika,Edina,Mariann

E-mail
Bejegyezve: 2008.01.25 - 15:33Nagy Lászlóné írta:

Sok szépet hallottam,a parkról,tervezzük,hogy mi is szétnézzünk,tetszik a honlap minden rajta van!Olyat szeretnék kérdezni,hogy rendezvények idején mennyi a belépő,és lehet-e tudni,hogy idén milyen sztárok lesznek,és mikor?Sok szépet és jót kívánok!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2008.01.25 - 13:48Tóni írta:

Tisztelt Magán Zoo! Köszönöm a választ!remélem, idén lesz alkalmam újra meglátogatni az állatkertet és látni az oroszlánokat, valamint a jávorantilopok is érdekelnek. A képeket elnézve egy elég érdekes tartási módot fedeztem fel:selyemmajom csirkehálóval határólt kifutóban! Jópár magyar állatkertben voltam, de ilyet nem láttam! A karmosmajmok fogaikkal tudtommal még a fakérget is le tudják hántani, hogy a kicsöpögő; gyantát felnyalohathassák. nem volt még szökés? Lenne még néhány kérdésem: elég messze lakom(Nádudvaron),úgyhogy 2004 óta nem tudtam az állatkertet meglátogatni.(hátha idén mégis!) Hány majomfaj él a kertben?ha jól tudom, fehérpamacsos selyemmajom, két Nyíregyházáról érkezett kapucinus majom és egy csapat emsemakákó. A képeken egy csapat jávai makákót láttam , és egy külön elő; emsemakákót. Hány faj és hány egyed él? A jávorantilopk a zebrákkal egy kifutóban élnek vagy külön? Lehet , hogy lehetetlen ennyi állatról, de: kérhetnék egy részletes fajlistát és ( esetleg ) egyedlistát a kertről? Előre is köszönök minden választ!

E-mail
Bejegyezve: 2008.01.19 - 21:07Tóni írta:

Tisztelt Magán Zoo! Az elmult évejben 3-szor is meglátogattam az intézményt. Sajnos, az oroszlánokat még nem láttam. Gratulálok Mungohoz, a kisoroszlánhoz!Ha az állatkert valamelyik dolgozója olvassa a bejegyzésemet, kérem, válaszoljon: honnan kapta Mungo ezt a különös nevet? mi a jelentése? Előre is köszönöm!

E-mail
Bejegyezve: 2008.01.13 - 13:23kelemen diána írta:

Kedves állat gondozók !Nagyon szépek az állatok.Remélem ilyenkor télen meleg helyen vannak az állatok és bőségesen van kajájuk,ugye?Majd tavasszal mi is elmegyünk:Dia és Pisti Martfűről.Jó munkát kívánunk az állatkert minden dolgozójának!

E-mail
Bejegyezve: 2008.01.06 - 13:47Lak Tamás írta:

Elöször is Köszönetet szeretnék mondani,Mungo gazdijának Tibornak,hogy lehetővé tette ezt a nagyszerű találkozást Mungoval. Nagyon szépen köszönjük nektek ezt a nagyszerű élményt!!!!!!! És felhívnám mindenki figyelmét,hogy látogassa ezt a nagyszerü helyet. Mi a Barátnömmel amikor alkalom adódik,biztos legközelebb is elmegyünk! Végre egy jó kikapcsolódási lehetőség!!! Nekem egy jó barátom mondta,hogy meglehet nézni Mungót. Szóval köszönet neki is!!!! Már alig várjuk a nyarat,hogy újra elmehessünk,ebbe a csodaszép parkba. SZOVAL GRATULA TIBORNAK,ES MINDAZOKNAK AKIK SEGÍTENEK NEKI!!!!!! SOK SIKERT ÉS BOLDOG,TERMÉKENY UJ ESZTENDŐT KIVÁNUNK A TIBINEK,ÉS A PARK ÖSSZES ALLATKÁJÁNAK!!!!! ÜDVÖZLETTEL:EGY BOLDOG PÁR SOK SIKERT A JŐVŐÉVRE!!!

E-mail
Bejegyezve: 2007.12.31 - 15:45KRISZTIÁN írta:

ÉRDEKLŐDNI SZERETNÉK HOGY PAPAGÁLYT VAGY NAGYMÉRETŰ KALITKÁT LEHET E VÁSÁROLNI!!?

E-mail
Bejegyezve: 2007.12.30 - 22:01KRISZTIÁN írta:

ÜDVÖZLÖK MINDENKIT!! NEKEM A LEGJOBBAN AZ ABONYI VADASPARK TETSZIK A LEGJOBBAN!! A 2DB NYUSZIMAT IS INNENN HOZTAM!! NAGYON SZÉPK ÉS EGÉSSÉGESEK! TOVÁBBI SOK SIKERT 2008 RA IS!!

E-mail
Bejegyezve: 2007.12.30 - 21:59Lehner Erika írta:

Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e még Mungóval játszani?

E-mail
Bejegyezve: 2007.12.03 - 14:19Debi írta:

Fain volt a kis oroszlán

Bejegyezve: 2007.11.30 - 11:57Gabcsi írta:

2007.11.10-én voltunk Abonyban. Nagyon vártuk a napot, hogy egy igazi oroszlánt tarthassunk a kezeink között... Nem kellett csalódnunk. Csodálatos élmény volt. Örülök neki, hogy nem kell ezért a világ végére utazni, hanem itt Magyarországon tehettük ezt meg. Köszönet érte Tibornak és a feleségének. Kívánunk a továbbiakhoz is sok sikert és kitartást!

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.19 - 12:41Erika írta:

Végre eljutottunk 11.16.-án erre a hihetetlenül mesés helyre. Hatalmas élmény volt simogatni és etetni az állatokat a nagy hideg ellenére is! Köszönjük a kedves fogadtatást, biztosan vissza fogunk még menni! Sokaknak ajánlani fogjuk! Kitartást és sok sikert!

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.17 - 11:34Molnárné Nádasi Gabi írta:

11.11.-én jártunk nálatok.CSODÁLATOS élmény volt! Csak ismételni tudom az előző bejegyzéseket:megnyugtató, családias,szeretetteljes. lenyűgöző élményt nyújt minden ott töltött óra! Üdv:Gabi és családja

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.15 - 06:10Kriszti&Domi írta:

Hello Mindenki! 11.11-én jártunk a MagánZoo-ban, a havasesős idő sajnos nem kedvezett túlságosan, de még ez sem szeghette kedvünket az állatok felkutatásásbanKedvesek voltak, ahogy néhány falat alma vagy répa reményében előjöttek rejtekhelyükről. Természetesen a csúcs Mungo, a kisoroszlán volt). Kifulladásig bírkóztunk vele, és az élmény elmodnhatatlan...Ezúton szeretnénk megköszönni Tibornak és feleségének végtelen kedvességét és türelemét, (hogy állták a sarat, és minden kérdésünkre válaszoltak). A további tervekhez sok szerencsét kívánunk!

Bejegyezve: 2007.11.11 - 21.52Beus&Zsolti írta:

2007. nov. 10-én jártunk Önöknél. Köszönetet szeretnénk mondani kedvességükért és ezért a kellemes napért, amit Önöknél tölthettünk. Felejthetetlen élményt nyújtott Mungo dögönyözése. Nemsokára megyünk újra! U.i.: mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ez az állatkert minél szélesebb körben ismert legyen.

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.10 - 22.10Peiker Katalin írta:

Tegnap voltunk először a kiscsaládom,barátaink,és én az állatkertben.Az egyik gyermekkori álmom teljesült azzal,hogy megsimogathattam Mungot a kisoroszlánt.Rengeteg képet készítettünk.A kislányom még Csibészen a póni lovon is körbe sétálta az állatkertet.Sajnos csak az élmény maradt meg,meg az emlékek,mert a kislányom kitőrölte a fényképeket a gépből.Remélem még lesz még ilyen élményben részünk,mert mi biztosan megyünk még.És ami a mai Világban nem elhanyagolható nemcsak az állatok aranyosak,de az emberek kedvessége is megható.Köszönjük szépen ezt a szép napot!Peiker család

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.03 - 18:05Horváth Róbert írta:

Sziasztok ! tegnap voltunk elöször nálatok! Csak gratulálni tudunk ! nagyon jól éreztük magunkat ! Csak így tovább , mi még sokszor fogunk menni hozzátok haza ! Jó munkát és kitartást , hogy további álmaitok valóra váljanak ! Köszönjük az élményt : Adri + Robi

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.03 - 00:50Moni írta:

Kedves abonyi kollégák! Sajnos személyesen még nem jártam a sokak által kedvelt állatkertjükben,de ígérem ezt az elmaradásom igyekszem pótolni.Amit viszont meg kell osztanom önökkel,elmondhatatlanul örültem amikor viszontláttam fotóikon két régi kedvencemet akiket évekig gondoztam:Mukit és Pircsikét a két emsemakákót! Ezúton is kivánok további sikereket munkájukhoz,és kérem adják át üdvözletemet Mukinak és Pirinek. Remélem hamarosan személyesen is találkozhatunk,üdvözlettel M. M.

E-mail
Bejegyezve: 2007.11.02 - 18:23Heni írta:

Sziasztok! Én is benne vagyok a 17-be! Budapestről mentünk Abonyba konkrétan Mungót simogatni. ...hmmm 1hétig nem tértünk magunkhoz, csak róla beszélgettünk és az összes ismerősünket felbuzdítottuk, hogy ezt az élményt nem szabad kihagyni. ...Végre nem csak kőoroszlánokat simogathattam!!! Köszönöm az élményt! a többi állat is jópofa volt! Róluk is készítettünk egy csomó fotót!

E-mail
Bejegyezve: 2007.10.12 - 16:49J.D.Róka:) írta:

Szasztok!Azt ajánlom mennyetek el a Zoo táborba is!Tök kafa!Az a baj hogy csak nyáron van!

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2007.10.02 - 14:10T.Elvira írta:

Évek óta járunk oda, ahogy időnk engedi. Amikor a mókuskerékben forrpontra jutunk, akkor a vadaspark az, ahol le tudunk "ereszteni". Már nagyon sok barátnak, ismerősnek ajánlottam Tiborékat. Kicsit olyan, mint amikor hazamegy az ember.

E-mail
Bejegyezve: 2007.09.27 - 14:46Lehner Erika írta:

Nemrég ismét a parkban jártam, (09.25-én) pedig Bp-ről azért nincs is olyan közel.. De a vadaspark megéri a hosszú utazást! Persze a nagy út leginkább Mungo miatt volt akivel már nem először találkoztam,és mindig újabb élményekkel megyek haza. Most igazi Mungo nap volt hiszen, 1/2 1 órát tölthettem el vele. Volt játék, dögönyözés, és persze újj és kar kostolgatás is de a nap végére mindketten kellően elfáradtunk a nagy játékban. Remélem még sokszor el tudok látogatni. Köszönöm Tóth Tibornak a kedvességét!További sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Lehner Erika

E-mail
Bejegyezve: 2007.09.26 - 19:29
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ