Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 4
Ma: 113
Tegnap: 2253
Összesen: 6785829
Összes találat: 17346220
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Tóth Tibor írta:

Kedves Kerteszjuli és Hatsepszut! Nem igazán válaszoltam még a vendégkönyvben a hozzászólásokra, mert elindíthatunk egy lavinát. Viszont ezúttal úgy gondolom magyarázattal tartozom Önöknek, a zebra hosszú körme, és az ázsiai törpesertés soványsága miatt. Az állatkertek feladata sokrétű! Nem csak állatokat mutat be és vendégeket fogad, hanem állami feladatot is ellát. Ez azt jelenti, hogy mi hiába vagyunk magán park és nem állami, de állatkert és feladatunk a sérült, beteg, nyomorék állatot is tartani, ápolni.Mint egy menhely, állatothon amely menedéket jelent nekik, mert betegek. Vannak ma már olyan állatkertek, akik megtehetik azt,hogy selejteznek és eladják azokat az állatokat amelyek "nem túl jól néznek ki". Ilyen a nálunk lévő zebra. A körmölése nagyon komplikált egy-egy zebrának. A Hortobágyi Nemzeti Park szakembere altatja el a körmölés során. olyan narkotikummal altatható a zebra ami csak rendkívüli esetben ajánlott évente többször. A nálunk élő zebra már 19 éves. Legalább tizenöt alkalommal altatták, körmölése miatt. Mi annak érdekében, hogy ne veszítsük el egy körmölés miatt szigorúan kivárjuk az egy évet. Ez pedig csak ez év októberében lesz. Az, hogy ilyen a körme tényleg a tartási körülmények miatt van, de azt nem vették figyelembe, hogy magyarországon nehéz lenne azt a tartási körülményt produkálni, mint a szavannán./magunk védelmére szeretném közölni!Őt már beteg lábbal vásároltuk. / Azt is kérem vegyék figyelembe, hogy mi, mint magánállatkert, csak azokhoz az állatokhoz jutunk hozzá ami már más állatkertnek nem kell, felesleges ,vagy selejt. Látogatóink ismerték Botondot és Krisztit, akik szintén nem túl jól néztek ki,de minket sem oltanak el, vagy csapnak tarkón ha beteggé, túlkorossá, kopasszá, vagy nyomorékká válunk. A sovány anyakoca is tényleg rosszul néz ki de ha hihető ha nem ő ilyen. A mellette lévő anyakoca például nem lát, mert behízta a szemét. Ha itt járnak és megkeresnek szívesen megmutatom. Mint ahogy közöttünk is vannak egészen karcsú és egészen kikerekedett kismamák, de nem azért mert betegek vagy nem kapnak enni. Higgyék el ezeknek az állatoknak a legmegfelelőbb ellátást biztosítjuk. csak mi nem válogathatunk. Ők is zebrák, malacok, majmok stb.stb. Ma Magyarországon számos gyönyörűen megépített, állatkert van, ahol nincsenek ilyen kinézetű állatok. Mert nálunk vannak és mi vigyázunk rájuk, ápoljuk őket. És a végén elárulok egy szomorú titkot. Ha jól megnézik az oroszlánokon és a szürkemarhákon kívül minden állatunk kiselejtezett, más állatkertnek útban lévő egyed volt. De ez már egy másik történet amiről rengeteget tudnék mesélni. Nagyon remélem nem bántottam meg senkit, ha mégis úgy elnézést kérek. Üdvözlöm Önöket

Bejegyezve: 2008.09.11 - 19:08Dóra Anett írta:

Mint a vadas park rendszeres látogatója szeretném megnyugtatni a két utóbbi hozzászólót, hogy az a "hosszú patájú" zebra jól van, nagyon sokszor etettem már, s én inkább csemegézni láttam, mint feküdni! Egy picit lustább, mint a társa! :) S nem a tartási körülmények, hanem a zebra járása a nem megfelelő. Gyönyörű az állatok környezete, otthona ebben a parkban, itt megfelelően gondoskodnak minden lakóról s ez érződik is szelídségükben! :)

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.11 - 12:22Hatsepszut írta:

Az, hogy a zebra patája úgy néz ki a nem megfelelő tartási körülménynek köszönhető.

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.10 - 20:09kerteszjuli írta:

Szeptember 6-án voltunk a parkjukban és maradandó élmény lett! Szépek az állatok és maga a hely is, kimondottam kellemes volt, hogy nincs tömeg Építő jellegű kritika, amit nem tudok magamban tartani (az ottani vendégkönyvbe is beírtam), hogy az egyik zebrának nagyon hosszú az első két lábán a pata, ezért jórészt feküdt-gondolom rossz neki állni Az egyik törpemalac (szoptat) pedig nagyon soványak tűnt a többihez képest és kicsit dülöngélt, nem nézett ki túl jól Mint állatbarátnak, meg kellett jegyeznem ezeket az állatok érdekében, de egyébként minden rendben a parkkal Csak így tovább!!!

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.10 - 14:41vanyabanya írta:

Októberbe szeretnék elmenni nagyon tettszik a bemutatkozása.A keresztlányomat viszem el.

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.08 - 10:02GARABUCZI CSALÁD írta:

NINCS MÉG KISOROSZLÁN??????,

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.05 - 21:34Ágica írta:

08.26-án voltunk a Vadasparkban, nagyon-nagy élmény volt. Sajnos Zinuát már nem simogathattuk meg. Nagyon várjuk, hogy megszülessen a kistesó és ismét meglátogatjuk a vadasparkot!!! Köszönjük az élményt és sok sikert a továbbiakhoz!!!!!!!!!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2008.08.29 - 18:52Brigi írta:

Én még csak most hallottam az állatparkról, de szombaton megyünk is megcsodálni. Imádom az állatokat!!!!

Bejegyezve: 2008.08.26 - 21:23GARABUCZI CSALÁD írta:

08.24 VOLTUNK A VADASPARKBA NAGYON TETSZET A CSALÁDNAK FŐLEG A GYERKÖCÖK ÖRÜLTEK HOGY ZINUÁT MEGSIMOGATHATÁK.AMIKOR HAZAÉRTÜNK BÜSZKÉK VOLTAK MAGUKRA HOGY ŐK MÁR SIMOGATAK OROSZLÁNT IS.SOK SIKERT A TOVÁBBI FEJLESZTÉSEKHEZ.MÁSKOR IS ELMEGYÜNK HA IDŐNK ENGEDI. GARABUCZI TAMÁSNÉ NAGYRÁBÉRÓL.

E-mail
Bejegyezve: 2008.08.26 - 08:25dóra írta:

Sajnos még nem voltam az állatparkjukban, csak a feltett képeket nézegettem, de sugárzik a képekről, hogy imádják az állatokat. Sok erőt és pénzt kívánok nagyszerű munkájukhoz.

Bejegyezve: 2008.08.25 - 20:39Tóth Szimonetta írta:

Nagyon jó ott lenni! Főleg Zinua-t simogatni:)

Bejegyezve: 2008.08.23 - 19:33Dóra Anett írta:

Jó volt megint ott lenni!!!! :)

E-mail
Bejegyezve: 2008.08.21 - 12:09Vass Jánosné írta:

Nyugdíjas tanárként sokat ülök a televízió előtt és majdnem minden szereplését láttam ennek az embernek. Csodálattal néztem, mennyire visszatükröződik mindkét oroszlánban az a nyugalom és a jó humor, a kedvesség és a szeretet amit az állatainak megad.A vadasparkjában is minden állat szemmel láthatóan jól érzi magát. Tóth Úr! Csak gratulálni tudok és őrizze meg ezeket a tulajdonságait ameddig csak él. Sok ilyen ember kellene még, de egyre kevesebben vannak!

Bejegyezve: 2008.08.19 - 21:26Tóni írta:

Tisztelt Tóth Tibor! Ismét csak gratulálni tudok, évről-évre gyarapodik a Park! Nemrég hallottam a wildlife.fw.hu-n, hogy jávai makákókkal bővült a főemlősgyűjtemény! Egy kérésem lenne: sajnos egy ideje nem tudtam meglátogatni a Parkot, ezért egy kissé össze vagyok zavarodva-főleg a majmok és az antilopok terén. ( Szintén örvendetes, hogy egész Magyarországon csak itt látható nilgau antilop!) Ha esetleg nem okoz kellemetlenséget, kérhetek egy faj-és esetleg egyedlistát az e-mail címemre? Sokat segítene Hogy vannak a jávorantilopok? A képeken nagyon szépek! Végül egy érdekes kérdés: Mungo vagy Zinua bizonyult könnyebebn kezelhető oroszlánkölyöknek? ( A képeket elnézve Mungo, bár mivel ő a hím, elméletileg pont fordítva lenne..... ) A segítséget előre is köszönöm!

E-mail
Bejegyezve: 2008.08.17 - 10:43Dóra Anett írta:

Hatalmas és feledhetetlen élményben volt részem a hétvégén, amikor ebbe a csodás világba beléptem! Végre újból hihetek abban, hogy létezik emberség még a Földön s van olyan hely, ahol az őszinte szeretet még él. Kedves Tóth Tibor és kedves gondozók! Végtelenül hálás vagyok az ott eltöltött pár óráért. Még most is könnyes a szemem, ha visszaemlékezek a "gyerek"-re, a Zinua kiscicára és gondozói szívből jövő meséléseire. Boldogság volt számomra, hogy a kezemben tarthattam ezt a csodaszép cicukát. Öröm volt látni Mungo és Bogi kutyus nem mindennapi barátságát, gyönyörködni az állatokban s élvezni szelídségüket. Nagyon köszönöm, hogy ott lehettem! Kívánom Önöknek, hogy minden álmuk váljon valóra! Nagyon nagyon sok sikert kívánok Önöknek! Ígérem, hogy hamar visszatérek ebbe a csodavilágba, mert már most nagyon hiányzik a természet közelsége!

E-mail
Bejegyezve: 2008.08.11 - 12:21Eszter és Zoli írta:

Mi is itt jártunk, hatalmas élmény volt testközelben találkozni Zinuával. Köszönjük a felejthetetlen élményt, és megemeljük képzeletbeli kalapunkat Tóth Tibor előtt, aki egy ilyen csodálatos állatkertet hozott létre önerőből. Rendkívül barátságos, meghitt hely, mindenkinek csak szívből ajánlom, nem csak az oroszlánok, de a többi állat miatt is!További sok-sok látogatót, és sok sikert kívánunk!

E-mail
Bejegyezve: 2008.08.01 - 11:07Daku Boglárka írta:

Nagyon köszönjük Zinuának és a dolgozóknak, hogy megsimizhettük! Csodás kiscica, remélem, sikerül frigyre lépniük majd Mungóval :) A róla készült videót hamarosan belinkelem majd ide is.

E-mail
Bejegyezve: 2008.07.30 - 22:54Rita írta:

Hatalmas élmény volt megnézni és megsimogatni Zinuat! Köszönjük a lehetőséget! És sok sikert, sok látogatót a tulajdonosoknak!

Bejegyezve: 2008.07.30 - 12:59Bodor Erika írta:

Két hét és párommal hazaérünk a balkáni misszióból. Alig várom, hogy újra nyársolhassunk és jól érezzük magunkat a családdal és a keresztlányomékkal az állatkertben. Csak így tovább, kitartás. Imádnivaló hely így valószínűleg sűrűn látott vendégek leszünk.

E-mail
Bejegyezve: 2008.07.27 - 16:26kisbuksy írta:

Én is voltam itt 22-én,csak sajnos esett az eső,és csak kis részt láttam a parkból.De már amikor az bejárathoz érkeztem megfogott az a mérhetetlen nagy nyugalom,ami itt van.Bárkinek szívesen ajánlom családi programnak.De nekem nem csupán ezért lesz emlékezetes,mert először voltam itt,hanem azért is mert itt találkoztam valakivel...aki mindig nagyon fontos lesz számomra..jobb helyet el sem tudtam volna képzelni az első talihoz..szóval van az mondás:"még visszajövök" További sok sikert a park tulajdonosának,és minden dolgozójának!

E-mail
Bejegyezve: 2008.07.24 - 12:34Cser Mária írta:

Egészen fantasztikus élményben volt ma részünk Abonyban. Természetesen Zinua és Mungo voltak a sztárok, de a majmócák, a kiskecskék, nyuszik, oroszlánok, Bogi kutya és az összes többi lakó is levett minket a lábunkról. Először jártunk az állatkertben, de hogy nem utoljára, az biztos. Köszönet a tulajdonosnak és a park minden munkatársának!!!

E-mail
Bejegyezve: 2008.07.20 - 21:27Ella írta:

mi ma voltunk az állatkertben és tavaly óta Mungo nagyot nőtt és Zinuát is megsimogattuk.A többi állat is nagyon szép és jövő hét vasárnap is ellátogatunk az állatkertbe.

Bejegyezve: 2008.07.20 - 16:53MM írta:

Saft: ezzel vagyunk így egy páran

Bejegyezve: 2008.07.20 - 10:26J.D.(V.)Róka írta:

Hú!!!Már alig várom a 28-t!!!!Amióta hazajöttem számlálom a napokat a táborig!!Ádám nagyon köszönöm,hogy csinálsz tábort!!Lesz Márti?

Bejegyezve: 2008.07.16 - 12:48Vivi írta:

A jövőhét hétfőn vagy kedden megyünk le megnézni zinuát és a töbi állatot és majd szeretnék lovalgni de én már egyedül mert én már járok lovaglni sportszerűen ha lehet. köszönöm.és alig várjuk hogy ott legyünk a családommal.

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2008.07.15 - 18:45saft írta:

Itt simogattam életemben először oroszlánt.:) Köszönöm.

Bejegyezve: 2008.07.14 - 10:01Sancoo írta:

Sziasztok!Azt Szeretném kérdezni,lehet-e még simogatni a,avagy megfogni a kisoroszlánt? Bár mindenképpen elnézünk pénteken,csak a leányom miatt kérdezném :)Köszi!!

E-mail
Bejegyezve: 2008.07.09 - 18:24cicaanya írta:

NAGYON JÓL éreztük magunkat,minden évben 1x elmegyünk legalább!

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2008.07.09 - 12:36Nóra írta:

Aki pedig látta tavaly nyáron Mungot is ilyen pici oroszlán-bébiként, az most egy fantasztikus kamasz-oroszlánként láthatja Őt viszont, aki csodás barátságban él azóta is Bogi-kutyussal, a "testvérével"

Bejegyezve: 2008.07.08 - 07:00Nóra írta:

Hát van, aki még nem tette tiszteletét Zinuánál, az új Királynőnél?! Még be lehet pótolni...

Bejegyezve: 2008.07.08 - 06:46
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ