Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 5
Ma: 131
Tegnap: 2253
Összesen: 6785847
Összes találat: 17346271
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Brigi írta:

Kedves Tibor! Gratulálok a trónörökösökhöz, már alig várom,hogy újra mehessünk Önökhöz. Tisztelettel: Kovács család Kecskemétről

Bejegyezve: 2008.09.21 - 18:46Ágica írta:

Kedves Tibor! Gratulálok a kisoroszlánokhoz, nagyon szépek, bízom benne, hogy hamarosan élőben is megcsodálhatom! Üdvözlettel!

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.20 - 22:15Tóni írta:

Gratula az állatok hercegeihez!

Bejegyezve: 2008.09.20 - 11:47Fruzsi írta:

Igazán szép az oldal, és nagyon szeretnék eljutni erre a mesés helyre. Gratulálok hozzá, és sok sikert a továbbiakban.

Bejegyezve: 2008.09.20 - 11:03Gyurik írta:

Kedves Magán Zoo! Köszönöm a választ! A kisoroszlánokhoz is sok örömöt kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.19 - 23:22Dóra Anett írta:

Tényleg nagyon picik a kis trónörökösök! Gyönyörűek!

Bejegyezve: 2008.09.19 - 08:38ZOO írta:

Kedves Gyurik! Ha nagyobbak a gyerekek akkor a vasútállomástól 10-15 perces séta a park. Az oroszlánok simogatását pedig majd a hangulatuk és a helyzet adja. Üdv:Magán Zoo

Bejegyezve: 2008.09.19 - 07:09Gyurik írta:

Tisztelettel érdeklődöm, hogy a vasútállomástól, gyalog, mennyi idő alatt lehet megközelíteni a parkot? Nyáron megígértem állami gondoskodásban élő neveltjeimnek, hogy elmegyünk Zinuához és Mungohoz. Most sikerült pénzt szereznem a kirándulásra, mindenképpen utazunk vasárnap, de...Zinuát már nem lehet megsimogatni? A választ előre is köszönöm!

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.19 - 01:13tilla írta:

Üdvözlet a kisoroszlánoknak !

Bejegyezve: 2008.09.18 - 20:20Era írta:

Sajna az utóbbi időben nem igazán voltam netközelben. Most olvastam a régebbi üzeteneket, és elképedtem, hogy egyetlen észrevétel mekkora lavinát indított el. Én mint abonyi lakos és az állatkert rendszeres látogatója azt kell, hogy mondjam hogy az állatok a lehetőségekhez képest nagyon is jól gondozottak. Azért azt ne felejtsük el, hogy ez egy magánkézben működő állatkert, ahol minden forintnak meg van a helye. Könnyű kifogást találni bármiben, pláne ha keresik is a hibát. Nem kell nézni, hogy mi nem szimpatikus ebben az állatkertben hanem csak el kell jönni és jól érezni magunkat. Én örülök neki hogy kéthetente egy-egy hétvégi délutánt kellemesen el tudok tölteni a párommal. Szóval csak így tovább ezen az úton kedves Tibor és ha az eddigi akadályok nem tántorították el a megvalósítástól hát ez a pár kritika igazán semmiség. Hamarosan újra a látogatójuk leszünk. Üdv.

Bejegyezve: 2008.09.16 - 22:00Tóni írta:

Úgy látszik tévesen becsültem meg amakákók számát, de legalább pozitívan csalódtam!

Bejegyezve: 2008.09.16 - 18:31H.Géza írta:

Üdv! Azt szeretném kérdezni, hogy a kecskék volt kifutójába valamilyen más állat fog érkezni? És, ha igen akkor mi? :-)

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.16 - 15:35Magán Zoo írta:

Kedves Tóni! 11 db. jávai makákó érkezett a Parkba. Tágas kifutójukban nagyon jól érzik magukat. Üdvözöllek.

Bejegyezve: 2008.09.16 - 06:19Tóni írta:

Egy jávai makákó-pár él a Parkban?

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.15 - 19:14Tóni írta:

Milyen szépek így az állatok királyának trónörökösei, együtt, büszkén néznek ki a látogatókra

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.15 - 19:13kerteszjuli írta:

Kedves Tibor és a felháborodottak! Nagyon sajnálom, hogy lavinát indítottam el, egyáltalán nem állt szándékomban! Nem rosszindulat és gerinctelenség vezérelt, amikor leírtam az észrevételeimet. Tibor, minden tiszteletem az Öné, és még egyszer sajnálom. Remélem hamarosan lecsitulnak a kedélyek és befejezzük egymás köpködését!

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.15 - 16:18Dóra Anett írta:

Valahányszor a Vadas Parkban járok, midig úgy távozom, hogy megint gazdagabb lettem valami új élménnyel. Ami a szombati napon történt, csodálatos volt. Mungo és Bogi és most már Zinua kifutója előtt üldögéltem és gyönyörkedtem a három nagy barátban. Egyszer csak megérkezett a parkba egy fiú, aki heti rendszerességgel eljön Mungohoz, akit ( elnézést az oroszlán megszemélyesítéséért ) kölyök kora óta látogat. Nagy óvatossággal nyitotta ki a lakatot a kapun, de a három jó barát azonnal észrevette a fiút, aki belépett a területükre. Hatalmas örömmel fogadták őt, Mungo "nyafogva" dörgölődzött hozzá, míg Bogi és Zinua cicababa ugrálással fejezte ki örömét! Ott volt mindenki szemében a boldogság, a viszontlátás öröme, az én szememben pedig a könnycsepp, mert megható volt az a pillanat.

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.15 - 12:09R. írta:

Az állatpark rendszeres látogatójaként szeretnék én is hozzászólni a" zebra "témához.Véleményem szerint a tisztelt "szakembernek",nem a vendégkönyvet kellett volna teleírni az észrevételeivel.Személyesen is elmondhatta volna a tapasztalatait,ha már ott járt a parkban,de ezt már nem merte bevállalni.Pedig a család szívesen meghallgatta volna,mert Ők igazi csupa szív emberek,mindenkit szívesen fogadnak,még az ilyen "kedves" kritikusokat is.Szerintem sokkal egyenesebb dolog valakinek a szemébe mondani a véleményünket,mint hazaérve titkosan elküldeni a kis irományunkat a vendégkönyvbe...Véleménye lehet mindenkinek,csak nem mindegy hogyan hozza tudomására annak,akinek szól...Hát ezzel van itt a gond.Sajnálom,hogy ezt csak a vendégkönyvön keresztül mondhattam el,mert valójában nem ezért hozták létre.Emiatt szeretnék elnézést kérni.Továbbra is maradok a vadaspark lelkes rajongója.

Bejegyezve: 2008.09.14 - 15:01Ötvapszi írta:

Nem támadni akartam, csak felhívni a figyelmet,hogy egy rendkívül kedves, alázatos, jó ember hozzáértését nem fogadta el egy állatkerti alkalmazott hölgy. Pedig szerencsétlen el is magyarázta. Állatorvosok kérnek tőle tanácsokat, közöttük én is. Állandó kapcsolatban vagyok vele és büszke vagyok arra, hogy ismerem. A zebra esetében pedig igenis jól döntött. Egészséges szép állat. Miért pusztítaná el? Írta, hogy októberben szabályozzák a patáját. Legyen ennyi elég. Legyen joga eldönteni mit tesz a saját állatával.

Bejegyezve: 2008.09.14 - 07:05Hatsepszut írta:

Támadj Magyar!:) Igaz...az, hogy mi ellen indítassz támadást figyelmen kívül hagyod. A lényeg az, hogy támadhass. Van hol söprögetnem, Én viszont állok a kritikák elé. Az ember a hibáiból tanul. Sosem állítottam hogy tökéletes lennék, mert senki sem az. A hibáim viszont beismerem. Kedves leveleimre reagáló emberek pedig észre vehetnék, hogy nem a Tibor hozzáértését és az abonyi park létjogosultságát kérdőjeleztem meg!:) Maradok Tisztelettel: Hatsepszut

Bejegyezve: 2008.09.13 - 19:31Vass Jánosné írta:

Kedves Tibor! Csak a nagytöbbséggel foglalkozzon! Egy két rossz hozzászólás ne szegje kedvét. Sokan szeretjük ezt a helyet évek óta. Üdvözlettel Tünde

Bejegyezve: 2008.09.13 - 19:19Ötvapszi írta:

Húzzál bele hatsepszut. Nagyon le vagy maradva mint állatkerti szakember. Az abonyi állatkert megalkotóinak nyomába sem léphetsz. Lenne mit tanulni tőlük. Beajánlhatlak hozzájuk. És egy jó tanács neked is! Otthon söprögess, ha van. Egy inkognitóját megőrizni kívánó h.Állatorvos

Bejegyezve: 2008.09.13 - 19:13Járai Zoltán írta:

Kedveseim! Olyan jó volt ellátogatni erre az oldalra mindig kedves szavakat olvashattunk,és már ezt is megszállja a düh, a harag, az indulat. BOCSÁNAT MINDENKITŐL!!! Mit foglalkoztok ezzel a köcsög ÁLLATKERTI SZAKEMBERREL.Tibortól tudom, hogy rengeteg írigy feljelentő okoz nekik kellemetlen heteket. Lenne egy tippem ki az. Ha írigy csináljon ő is egy állatkertet. Mert neki nem lehet, mert akkor nem lenne ilyen okos. Azt meg,hogy egy köcsög fenntartom!!!

Bejegyezve: 2008.09.13 - 17:21Hatsepszut írta:

Mégmavalami: Hogy miért kritizálok? Azért mert Én mint állatbarát, állatvédő, állatkerti szakember szívemen viselem az állatkerti állatok sorsát! Nem azért, hogy ezzel bárkit is bántsak. Amennyiben bárki is megbántva érezné magát attól amit mondok, örülök. Érzem, hogy a kritikámnak alapja van.

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.13 - 15:08Hatsepszut írta:

Kedve T.Feri! Soha senkit nem kritizálnék úgy, hogy nem értek ahhoz amit megkérdőjelezek. Egy inkognitóját megőrizni kívánó állatkerti szakember volnék. Én nem kívánok neked semmi rosszat mert nem ismerlek és hát miért is akarnék? A zebrát sem szeretném ha túlaltatnák. Pusztán említést tettem arról, hogy adott egy ilyen lehetőség is azon állatoknál akiknek tartósan nyomorúságos az életük. T.Ferenc-nek a tanács: Szép a rózsaszín felhő és kellemes és élvezhető...de ha néha átlátunk rajta sem gond! Kisbalint: Én sem akarok szakmailag belemenni (amiben Te lovászként valószínűleg alul maradnál és ez nem lenne kiegyenlített küzdelem) és fekete pontot is találni bőségesen még ott. De: Tisztelt Tóth Tibor Úr...soha ne adja fel! Üdvözlettel: Hatsepszut (állatkerti szakember és kritikus)

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.13 - 14:56T.Ferenc írta:

Kedves Hatsepszut (vagymi) ! Nem értem mire szükséges ez a kötöszködés, hozzánemértőként belemagyarázni más munkájába, okoskodó kis kellemetlenségnek lenni. nem értem. Én is olyan helyen dolgozom ahova ilyen emberek járnak -- akik mindent jobban tudnak .. akármennyire is én vagyok a szakember és a legjobbat ,legmegfelelőbbet próbálom kihozni a dolgokból . Én átérzem a Tóth TIbor helyzetét. Visszatérve rád : nem hogy inkább örülnél hogy vannak ilyen emberek akik nem egyből vágóhídra küldik az állatokat ... (remélem te is eutanázia áldozata leszel) De szerintem Tibor Bármit csinálhat MIndíg lesz olyan aki jobban tudja ( pl ha elpusztítaná a zebrát valószínűleg azért is "meghurcolná" valaki ily módon . Úgyhogy Tibor ! SOK SIKERT ! ne FOglalkozzon az ilyenekkel csak az állatokkal , úgy, ahogy eddíg is.Én elismerem a munkáját . ( elnézést felháborodott hozzászólásomért és nyers fogalmazásomért) Üdvözlettel : T. Ferenc (lelkes látogató)

Bejegyezve: 2008.09.13 - 12:43Kisbalint. írta:

Az etetőjüknél egy ferde betonplcc. Mindenhol így szokás, ha kerülni akarják a betont. A lovardákban pl. a bejáratnál. És, hogy mennyire alkalmas? A másik zebrának lekopik, mert nem telitalpú, ami meggátolja a köröm letöredezését. Nem akarok szakmailag belemenni. De szólok! Most itt az alkalom. Most lehet fikázni, belekötni a vadaspark munkájába. Talált valaki egy fekete foltot. Gyerünk! PEDIG OLYAN JÓ OTT PIHENNI: Köszönjük Tóth Úr! Soha ne adja fel.Ez kell nekünk!

Bejegyezve: 2008.09.13 - 11:47Hatsepszut írta:

Hol van a zebráknál patakoptató? Természetes úton? Laza földes talajon ahol semmi súrlódási felület, ebben kételkednem kell...

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.13 - 09:59Kisbalint írta:

Én látok a zebráknál körömkoptatót! Az is érdekes, hogy a másik zebrának szemmel láthatóan természetes úton kopik a körme, mert nem beteg a lába.a ferde kopásról látható, hogy nem körmölve van. kovácsként dolgozok.Ne pusztítsák el a zebrát mert nagyon kedves. Mindenkihez odamegy és egyáltalán nincs rossz kondícióban. Szóval a lábát leszámítva teljesen egészségesnek látom.

Bejegyezve: 2008.09.13 - 06:38Hatsepszut írta:

Tisztelt Tóth Tibor! Az önök munkája mindenképpen fejhajtást érdemlő. Jó, hogy az idős, sérült állatoknak is biztosított a kényelmes élet lehetősége maradék idejükre. Ámbár és ugyanakkor: Valóban jó e a hányatott sorsú zebra élete (amit itt biztosítanak neki) ha az év nagy részében hatalmas túlnőtt patával poroszkál? Mennyire humánus ez? Holott adott 2 másik lehetőség megfelelő talapzatú kifutó, ami biztosítja a pata természetes kopását és az állat gondtalan életét vagy az eutanázia. Az egyiket nem tudjuk alkalmazni, mert nincs rá keret, a másiktól viszont írtózunk mert sajnáljuk mert nem lesz zebránk stb-stb...A kérdés akkor az: Miért tartunk zebrát? Illetve, valóban a nemes cél hajt-e bennünketű!?!? Hát igen...ezt így kívülállóként nehéz eldönteni...

E-mail
Bejegyezve: 2008.09.12 - 19:39
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ