Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 2237
Tegnap: 2051
Összesen: 6334943
Összes találat: 16391819
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Misi írta:

Gyönyörű ez a hölgyemény! Olyan... olyan... Isten ajándéka!

Bejegyezve: 2015.06.02 - 20:05Simon Veronika írta:

Gratulálok az új kis csíkoshoz. Gondolom nem marad pár nélkül sokáig, már biztos dolgoztok azon, hogy legyen még egy. Bubinak van remény az új házikóra? Hogy áll a gyűjtés?

E-mail
Bejegyezve: 2015.06.02 - 18:22Edina írta:

Juj de jó, mennyire vártuk már ezt a hírt! Újabb imádnivaló szőrgombóc Nagyon-nagyon drukkoltunk, hogy összejöjjön, és lám, újabb álom vált valóra. Mehetünk ismét Felsőlajosra! Az autónk olyan már mint K.I.T.T. Szerintem elengedett kormánnyal is odatalálna!

E-mail
Bejegyezve: 2015.06.02 - 15:45Lóderer Gyöngyi írta:

Szenzációs hír! Tibor!!! Gratulálok az új jövevényhez a kis fehér tigrislányhoz Nagyon szép és cuki! Ahogy a szőnyegen hanyat fekve játszik, hát megzabálom!!! Sok puszit kűldök: Gyöngyi

E-mail
Bejegyezve: 2015.06.02 - 15:34V. Noémi írta:

Sziasztok! Még mindig érvényes a május 2-ai hír, miszerint Kibót és Assurkát a rácson keresztül meg lehet simogatni? Nincs felőlük több hír, sajna régen jártunk az állatkertben. A másik kérdésem az, hogy mi hír a tigrisek felől? Nagy a csend, várjuk a legapróbb hírmorzsákat is Felőletek és Felőlük. Remélem minden rendben van az állatkertben, amikor legutoljára, április végén jártunk nálatok, felejthetetlen élményben volt része az egész családnak.

Bejegyezve: 2015.05.31 - 17:41Gyöngyi írta:

Szeretnék érdeklődni, hogy fotót(fotókat) töltöttem fel az oroszlánsimiről, mikor lesz feltöltve a galériába? Köszönöm. Üdv.: Gyöngyi

E-mail
Bejegyezve: 2015.05.28 - 08:53Huszti Család írta:

Csodás napot töltöttünk el az új helyen. Voltunk tavaly Abonyban,simogattuk a kis fehér oroszlánokat,és most nagyon jó volt itt újra látni őket. Gyönyörűek lettek. A két kisoroszlán ámulatba ejtett minket,imádtuk nagyon! Várjuk,hogy a kistigrisek is megnézhetőek legyenek,és jövünk újra. :) Csodás emberek,gyönyörű állatok.

Bejegyezve: 2015.05.25 - 15:23N. írta:

Szerintem nem osztok meg túl bizalmas információt azzal ha tájékoztatásul megjegyzem hogy Zinuát és Mungót elszállították tegnap, úgyhogy ha valaki őket keresné már ne Abonyban tegye hanem Felsőlajoson. Nem tudom hogy a hírkiírás kinek a feladata, de talán olyan állatok mint ők, megérdemelnének pár sort.

Bejegyezve: 2015.05.24 - 16:32Daróczi Zsuzsanna írta:

Kedves Tibor! Szeretnék érdeklődni, hogy idén terveztek-e kölyöktigriseket az állatkertbe, én örökbe fogadam Ussurit és Szibirt, kint is volt a kis tábla, nem tudom ezeket kidobjátok-e vagy mi lesz a sorsuk, de idén is szeretnék ily módon támogatni benneteket, örülnék, ha ismét lennének kis tigrisek, gondolom a nagyokhoz már nem lehet bemenni maximum vacsorának :-), sajnálom, hogy el kellett költöznötök, de hátha itt jobb helyetek lesz és nem lesztek állandó támadások középpontjában. Köszönettel várom válaszod, további sok sikert kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2015.05.23 - 15:36Horváth tekla írta:

Nagyon tetszett csak kár hogy kibo És Assurka nem hozták a formát és nem lehetett felvenni őket

E-mail
Bejegyezve: 2015.05.10 - 17:54Misi írta:

Zsuzsa, inkább örüljön neki, hogy többet ennek az állatkertnek a közelébe se kell jönnie (legalábbis remélhetőleg nem teszi). Mi többször voltunk Abonyban és Felsőlajoson is kétszer, még soha nem volt gond a büfében a nyugtaadással. Tibor az egyik legszerényebb és legbecsületesebb ember, akit ismerünk. Talán hihetetlenül hangzik, de jónéhány olyan visszatérő törzslátogató van, aki naponta (vagy naponta többször) felkeresi az oldalt, így nem csoda, ha egy ilyen beszólásra többen reagálnak. Lehet véleményt vagy negatív tapasztalatot megfogalmazni, de ilyen kicsinyesen és alpárian... hát...én az ilyet már merő rosszindulatnak hívom. Terjessze csak nyugodtan, biztosan lesz pár ismerőse, aki juszt azért is felkeresi ezt a csodálatos helyet. Sok állami állatkert van Magyarországon, lehet válogatni!

Bejegyezve: 2015.05.10 - 16:53Zsuzsi írta:

Jah és kedves ha már próbál magának támogatókat gyártani arra figyelhetett volna hogy ne egy napon írja az összeset

Bejegyezve: 2015.05.10 - 14:13Zsuzsi írta:

Ebben semmilyen hitelrontás nincs,szóról szóra igaz amit írtam és igenis el fogom mondani az ismerőseimnek hogy velük ez ne történhessen meg,a jogi részéről meg annyit hogy a büfében nem ártana nyugtát adni.És ha már ekkora matekzseninek érzik magukat akkor leírnám hogy az egyik gyereknek még nem kellett belépő,tehát két felnőtt és egy gyerek 2800+1000=3800.A vendégkönyv pedig nem maguknak való!!!

Bejegyezve: 2015.05.10 - 14:11Anna írta:

Szeretném megköszönni a fantasztikus élményt, amit a kis oroszlán megsimogatása adott. Felejthetetlen élményekkel lettem gazdagabb az állatkertben tett látogatással. Mindenkinek ajánlani tudom, mert igazi nyugodt és családias kirándulóhely. További sikeres munkát kívánok Tibornak és az állatkert dolgozóinak.

Bejegyezve: 2015.05.07 - 22:54Misi írta:

Sándor: A legtöbb helyen nincs vendégkönyv. Ahol meg van, ott vagy ezer évesek a bejegyzések vagy csak moderálás után kerülhetnek be. Ez is azt mutatja, hogy Tiboréknak minden látogató véleménye számít és azt szeretnék, ha mindenki jól érezné magát náluk. A negatív véleményből lehet amúgy a legtöbbet tanulni.

Bejegyezve: 2015.05.07 - 19:47Misi írta:

Zsuzsi: Ahogy már leírták, sehogy se fizethettél a belépőkért annyit, amennyit állítasz. A hitelrontás jogilag büntetendő, ugye tudod? (ezt is írták már) De nézzük tételesen: - Nem tudok olyan helyet, ahol a játszótérre külön figyelne valaki. - A büfében, ha véletlenül (tuti nem szándékosan, mert más helyekkel ellentétben, itt az a cél, hogy jól érezd magadat és visszajárj.), akkor azért van a szád, hogy visszamenj és jelezd. Csak mond el minél több embernek, hátha a magadfajtát távol tartod vele.

Bejegyezve: 2015.05.07 - 19:43Misi írta:

Anett: Te meg hol a fenében jártál? :O Van 3 tiszta vérű Szibériai tigris (elég ritka), 2 fehér oroszlán (még ritkább), 2 simogatható kis oroszlán (nagyon kevés helyen simogatható bármilyen állat, nemhogy oroszlán, tigris (nem is egyszer Abonyban és itt is tervezik), fehér oroszlán (ezt még ritkábban lehet simogatni és az se régen volt, amikor őket lehetett), van még gyűrűs farkú maki, páva, ormányos, medve, papagáj, stb... A zebra Abonyban van (Buba idős már gy a hírek szerint ott is marad), ahogy a víziló is, de Buboréknak most gyűjtünk, hogy ő is átkerülhessen. Kb. 100 állat van még Abonyban (pl. 2 oroszlán, hiúz,stb...) , de folyamatosan kerülnek át.

Bejegyezve: 2015.05.07 - 19:33Gyöngyi írta:

Ja és ha egyedül voltál a két gyerekkel, megnéztem az oldalon akkor meg csak 3400 Ft-ot fizethettél. Legközelebb jobban nézd meg az árakat az oldalukon. Nem jól puskáztál. És ha mi elmegyünk akkor mi diktáljuk a kapunál, hogy milyen jegyet kérünk. Nekem ez az ár sehogy nem jön ki. Szegény Magán ZOO nektek tényleg nagyon nehéz így. De mi szeretünk nálatok lenni. Puszi! Gyöngyi.

Bejegyezve: 2015.05.07 - 19:24Gyöngyi írta:

Zsuzsi!!! Már ott sántít a dolog, hogy 3800 Ft-ot fizettél kétgyerekes családdal, mert az oldalukon 4100 Ft a belépő!!!! Meg mi is családit váltunk mindig és az évek óta 4100!!! Négyezeregyszáz!!!!

Bejegyezve: 2015.05.07 - 19:17Dávid! írta:

Ez könnyen vissza kereshető! Ajánlom, a levelemben levő címen elérnek. Ez azért durva hitel rontás!!! Ezt ma már bizonyítani is tudni kell!

Bejegyezve: 2015.05.07 - 17:19Sándor írta:

Már megint megtalált benneteket valaki Tibor! Mert többször elolvastam a negatív hozzászólásokat és ugyan mást mást kifogásolnak, de egy azon stílusban. Nem lepődnék meg, ha ez egy ember lenne. El is hinném mindezt, ha nem ismernélek és nem ismernének százezrek titeket a becsületességről. Kell nektek a vendég könyv? A jót halljátok a vendégtől és azt nem írják le. A boltban is csak a romlott tejet reklamálják és nem a frisset. Kedves Zsuzsa!melyik játszótéren van felügyelet? Én már háromszor jártam ebben az állatkertben és mindig megcsodálom a játszóterét. Biztonságos, nagyon szép és látványos profi játékokkal. Ilyen, ha többen is vannak egy játszótéren. Van mikor foglaltak a játékok.

Bejegyezve: 2015.05.07 - 17:12Zsuzsi írta:

Hát én ilyen pofátlanságot rég tapasztaltam mint ezen a helyen.3800forintot fizettünk a belépőkért,a játszóteret nem tudtuk használni mert felügyelet nélkül egy nagyobb csoport használta akik egyszerűen nem engedték oda a három éves kisfiamat.Hogy kárpótoljam a gyereket gondoltam veszek neki fagyit,a pult mögött álló 17-18éves leányzó megrövidített mosolyogva 2000forinttal,hozzátenném egy két gyerekes családot!Igazából csak akkor néztem meg a visszajárót amikor már összeszámoltam magamban hogy valami nem stimmel.Ezek után biztosan mindig megszámolom a visszajárót és soha nem bízom meg senkiben.Megpróbálom minél több emberrel megosztani az esetünket hogy okuljanak és messziről elkerüljék ezt a helyet!

Bejegyezve: 2015.05.07 - 14:16Anett írta:

Hát , hibás döntést hoztam mikor úgy döntöttem ide látogatok. Sajnos a szolgáltatások egyenlőek a nillával. Egy darab gondozót sem láttam. Kihalt az egész állatkert Konkrétan 1400 ft-ot kifizettem azért hogy lássak 10 kecskét 2 tevét,meg 86 darab lámát. Nincsenek azok az állatok ,amelyek fel vannak tűntetve a honlapon ,mint pl zebra,viziló,oroszlán stb.. Úgy gondolom ez nem ért 1400 ft-ot .

Bejegyezve: 2015.05.06 - 20:06Endre írta:

Voltunk, láttunk, tetszett, de nekem személy szerint nagyon sok minden hiányzik még. Ki kellene használni azt a sok adottságot, és megtölteni. Biztosan nem lennének akkor elégedetlenek. Sok sikert, hátha Buborék is csatlakozik. Azt tudják már, hogy mi lesz ha nem jön össze a pénz? Endre

Bejegyezve: 2015.05.05 - 02:24Kisceca írta:

Ma én is támogattam Buborékot, hajrá, fogjunk össze, ezzel segíthetünk ennek az akadályokat nem ismerő csapatnak és persze Buboréknak! Remélem Felsőlajoson minden nyugodtabb lesz, sok sikert és kitartást... mi biztosan megyünk, az elégedetlenkedők pedig maradjanak otthon, ez egy más csapat, más minőség... számomra a fehér kisoroszlán a kezemben örök és felejthetetlen élmény, csak köszönetet tudok mondani érte! Fogalmam sincs sok ember mit vár, unalmas ketrecekben van az kevés állat ami látható , de bárhol, bármely állatkertben is járunk, látni kell az állatot szerető emberek munkáját és kitartását azért, hogy mi ott sétálgathassunk, főként ha erről az állatkertről van szó! Tibor kitartása, lelkesedése és álmainak üldözése (bármi is történik) pedig nagy erőt ad nekem a sajátjaimhoz, külön köszönet ezért!

Bejegyezve: 2015.05.04 - 15:09Dorogi Bogi írta:

Gratulálok Tibi! Nagyon nagy élmény volt nálatok Felsőlajoson is, mint eddig mindig! Gyönyörködtünk mindenben, minden állatban. És boldogan hallgattuk az előadásod! Jó volt látni ugyanazt a Tóth Tibit aki mindig élménnyel és beleéléssel beszél a szeretett állatairól. Semmivel és senkivel ne törődjetek, higgyetek magatokban, nagyon jól csináljátok. Csak így tovább. Köszönünk mindent. Bogiék.

Bejegyezve: 2015.05.03 - 18:21E írta:

Üdv Mindenkinek!Most néztem, hogy a Facebook-on több, mint 15 ezer kedvelője van az állatkertnek. Ha mindenki küldene csak egy ezrest, már majdnem meg is van az összeg Buborék költözéséhez. Elgondolkodtató, nem? ...

Bejegyezve: 2015.04.30 - 07:54Kata írta:

Misi, nem azért, hogy védjem Ádámot, de aki nem kocsival megy oda, hanem vonattal, az állomástól a hosszú út egy kínszenvedés gyalog. Abonyban az állomástól kultúrált környezetben jutott oda az ember. De ez van, bele kell nyugodni. Ádámnak a többit illetően egyáltalán nincs igaza. Neki fogalma nincs, mi az, hogy vadaspark. Gondolom, nem is igazán szereti az állatokat.

Bejegyezve: 2015.04.28 - 20:24Misi írta:

Ádám: Látom pesti vagy, mert csak egy pesti lehet ilyen... 1. Egyáltalán nem félkész, de tény, hogy nincs még ott minden állat. 2. Nem is állatkert, mert annál sokkal több. 3. Kecskemét környékén homokos (nem poros, homokos) a talaj és különben is ha a gyerekeket nem tartod búra alatt, akkor koszos lesz, de a gyerek azért gyerek, hogy koszos legyen. Abonyban se volt aszfaltozott út (mégis rengetegen visszajártak babakocsival is) és reméljük itt se lesz soha, mert ez is a hely varázsához tartozik. 4. Sokkal közelebb vannak az állatok, mint bárhol máshol. Ezért a belépőért sokkal több, mint ami várható lenne. De az olyanok, mint te maradjanak csak Budapesten!

Bejegyezve: 2015.04.26 - 17:26Ádám írta:

Sziasztok Nagy csalódás 1. Nincs kész...ez egy max félkész valami 2. Állatkertnek csak messziről nevezném 3. Gyerekekkel el ne menj. Miért? Nincs kiépített út. Hatalmas a por ergo gyerek nyakig koszos lesz ha tud már járni. Ha nem a babakocsit csak akkor lehet tolni ha komolyabb teherbabakocsi. 4. Ami látható és ahogyan az ezért a belépőért Nagyon gyenge. Unalmas ketrecekben van az kevés állat ami látható. összefoglalva: egyáltalán nem ajánlom senkinek ennyiért pedig főleg nem.

E-mail
Bejegyezve: 2015.04.26 - 10:55
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ