Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 2
Ma: 100
Tegnap: 2253
Összesen: 6785816
Összes találat: 17346197
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Andrea írta:

Köszönjük az élményt! 3 gyermekem imádott mindent, csak úgy, mint mi. A csodás természet közelsége, a csend, a nyugalom, a családias légkör, az állatok közelsége! Minden felejthetetlen volt! Ez a hely többet ér bármelyik zsúfolt, populárisabb állatkertnél! Csodás hely! A korona amely megkoronázta a napunkat természetesen Shakira volt. Felejthetetlen élmény volt és napokkal később is tudtunk ebből töltekezni. Ami számomra külön megérintett, az az alapító tulajdonos szellemisége, kisugárzása, hozzáállása. Rendkívül becsülendő, hogy ebben a haszonleső, anyagias világban van valaki aki nem 3 éttermet nyit, hogy dőljön hozzá még több pénz, hanem alapít egy ilyen mesebeli helyet. Kívánok nagyon sok sikert és áldást ehhez a helyhez!

Bejegyezve: 2015.07.16 - 10:18Simon Veronika írta:

Ma meglátogattam Buborékot. A szívem megszakadt annyira más. Nagyon-nagyon szomorú. Remélem össze fog gyűlni a pénz az Ő otthonára is. A hiúzbaba meseszép. Jó lett volna megdögönyözni. Anyukája nagyon óvja. A kicsi puli, hát az valami örgögfióka, vagy rongybaba? Tünemény mind a két kölyök az biztos. Aki teheti látogassa meg Őket is.

Bejegyezve: 2015.07.15 - 17:09Évi írta:

Kedves Tibor! Vasárnap volt lehetőségem meglátogatni önöket. Korábban Abonyba is terveztem elmenni, de akkor nem sikerült. Nem tudom ott milyen volt a kialakítás, de Felsőlajoson nagyon jól éreztem magam. Kifejezetten tetszik, hogy nincs minden lebetonozva. Így sokkal barátságosabb, természetesebb, nem művi az egész. Sokat kell menni a település felől, de így legalább nyugodtabb a környezet. Idővel lehet, hogy egyszerűsíteni a kijutást, ha bizonyos időközönként lenne egy kisbusz, ami kiviszi azokat, akik tömegközlekedéssel tudnak menni. Az állatok nagyon szépek, Shakira egy kis energiabomba :) Tigris-bigris beszélőkéje nagyon aranyos. Mint egy nagyra nőtt cica :) Az persze észre vehető, hogy még folyamatban van a költözés, de ez nem zavaró. Olvastam néhány korábbi hozzászólást, a jegyárral kapcsolatban. Én egy fillért sem bántam meg, amit a jegyekre és az ajándékboltba költöttem el. Biztos azért is élveztem, mert nem azt számolgattam, hogy mi mennyit ér . Még biztos menni fogok.

Bejegyezve: 2015.07.14 - 21:50Erika írta:

De jó, újra van kamera! Bár nekem a tigrisek a kedvenceim, Mombasát és Nalat is jó látni. Vasárnap meg is látogatom őket.

Bejegyezve: 2015.07.14 - 13:32Gyöngyi, Csilla és Marika néni írta:

Szia! A szerdai nagy vihar érintette Felsőlajost? Vannak károk a parkban? Remélem mindenki jól van :-) Üdv. és puszi: Gyöngyi Csilla és Marika

Bejegyezve: 2015.07.11 - 13:07Egy törzslátogató írta:

Egy volt látogatónak: miért érzed úgy, hogy Buborék sorsa nem fontos? Tibornak nagy szívügye, és legalább akkora szívfájdalma, hogy Bubi még Abonyban van. Ráadásul az engedélyezések is nagyon lassan haladnak, mert a bürokrácia malmai lassan őrölnek. A Facebook-on eddig sem kommunikálták a dolgokat, valószínűleg ezután sem fogják. Többször, több helyen lenne róla szó, HA... de ez már nem Tiboron múlik. Ami rajta múlik, azt megteszi. Lehet, hogy csendben, lehet, hogy a háttérben, lehet, hogy napi szinten nincs látszatja, de tesz minden nap Buborékért! És nem adja fel, nem is az a fajta, és ha hallanád, mekkora lelkesedéssel és szeretettel beszél Bubiról, fel sem merülne benned, hogy nem fontos...!

Bejegyezve: 2015.07.08 - 11:41Ricsike írta:

Buborék háza 16 millió Ft, egy belépőjegy 1600 Ft. Ez 10000 (TÍZEZER) PLUSZ látogatót jelentene a már meglévőkön kívül, azaz 365 napos évvel számolva MINDEN NAP 27,39 vagyis 27-28 PLUSZ látogatót naponta! Egész évben! És akkor lenne a rendszer nullán, nem veszteségesen! Ha minél többen és többször látogatják Felsőlajost, azzal Buborék esélyei is növekednek!

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.08 - 10:17egy volt látogató írta:

Őszintén szólva én nagyot csalódtam. Szerettem járni ebbe az állatkertbe, de úgy érzem, többször nem megyek. Nagyon sajnálom, ami Bubival történik. Úgy érzem mintha nem is lenne fontos az ő sorsa. A facebookon sosincs róla hír. Talán ha többször, több helyen lenne róla szó, akkor összegyűlne a pénz.

Bejegyezve: 2015.07.08 - 08:23Helga írta:

Szeretnék érdeklődni,hogy Tiborék elfogadnak-e kisebb ajándékokat,mert akkor legközelebb elvinném,ha megyek.Van nekem itthon egy hatalmas,élethű,gyönyörű plüss oroszlánom és szívesen felajánlam a piciknek,hogy legyen még egy állat amivel tudnak bírkozni.Egyébként meg jól menne az állatkert imidzséhez:)


Magán Zoo válasza:

Kedves Helga! Természetesen nagyon szívesen és köszönettel elfogadjuk. Nagyon szeretnek ezek az állatok játszani ezekkel a plüss állatokkal és így eléggé fogynak is. Várjuk és köszönjük előre is. Üdv:maganzooBejegyezve: 2015.06.30 - 10:25Edina írta:

Felsőlajos varázslatos hely. Nővéremet kislánnyá varázsolta vasárnap. Értetlenkedve kérdezte, hogy miért akarsz máris hazaindulni. Hát, az egy dolog, hogy hivatalosan 5-kor bezárt a Park és már negyed 8 is elmúlt - az meg egy másik, hogy közel három órás az út hazáig. Lassacskán elindultunk kifelé, de a bárányokat még meg kellett simogatnia, és mire a sörényes juhokhoz értünk, megkérdezte: mikor jövünk legközelebb? Erre még rákontrázott a 16 éves lánya is, tényleg! mikor? Hát, Shakirát úgyis meg kell dögönyözni, úgyhogy hamarosan!

E-mail
Bejegyezve: 2015.06.17 - 15:14Bubi írta:

Sziasztok! Nagy örömmel tapasztalom, hogy beindult a Buborék-Club a facebookon. Lehet tudni esetleg, hogy Bubi költöztetéséhez mekkora összeg hiányzik még?

Bejegyezve: 2015.06.17 - 11:07Edina írta:

Bocsánat, közben megtanultam számolni! Alig várom, hogy élőben is láthassam!

E-mail
Bejegyezve: 2015.06.08 - 11:23Edina írta:

Ez a bájos tigrishölgy most május 11-én született vagy öthetes?

E-mail
Bejegyezve: 2015.06.08 - 10:51Ricsike írta:

Gyönyörű vagy SHAKIRA, NADINKÁékat is természetesen változatlanul imádjuk!

Bejegyezve: 2015.06.08 - 09:33Ági írta:

Dani (és mások), jún. 14-én nagy kirándulás lesz Bubi javára.Már elég sok jelentkező van, de még sokan elfértek :-) 13 órakor találkozás az abonyi vadaspark előtt, Bubu meglátogatása, adományok összeadása az új helyére, utána indulás Felsőlajosra, a vadaspark új helyére. Reméljük, felfigyel valami pénzes szponzor is és meglesz Bubi háza az új helyen :-)

Bejegyezve: 2015.06.07 - 21:29Bibuék írta:

Abonyban is imádtuk a hely személyes, családias varázsát, most új Otthonukba is ellátogattunk, és könnyű szívvel, hatalmas élményekkel tértünk haza. Nagyon szépen köszönjük, és maradunk továbbra is visszatérő vendégeik! Sok kitartás kívánunk, és őszintén köszönjük, hogy léteznek!

Bejegyezve: 2015.06.07 - 18:35Vassné Judit írta:

Tegnap (június 6.) voltunk az új helyen. Nagyon kellemes, bár eszement meleg volt. Nagyon nagy lehetőségek nyíltak előttetek Tibor. Elő a régóta dédelgetett tervekkel amikről sokat meséltél. látom itt nincs semmi akadály. További nagy sikereket kívánok neked és jön majd az elismertség is. Mindig kitartó voltál és most is legyél az!!! Judit.

Bejegyezve: 2015.06.07 - 08:06Dani írta:

Bubi nagyon magányos, nagyon sajnálom. Mi lesz vele? Voltunk kisoroszlánt simogatni, sokkal aranyosabbak voltak.

Bejegyezve: 2015.06.04 - 21:31Misi írta:

Gyönyörű ez a hölgyemény! Olyan... olyan... Isten ajándéka!

Bejegyezve: 2015.06.02 - 20:05Simon Veronika írta:

Gratulálok az új kis csíkoshoz. Gondolom nem marad pár nélkül sokáig, már biztos dolgoztok azon, hogy legyen még egy. Bubinak van remény az új házikóra? Hogy áll a gyűjtés?

E-mail
Bejegyezve: 2015.06.02 - 18:22Edina írta:

Juj de jó, mennyire vártuk már ezt a hírt! Újabb imádnivaló szőrgombóc Nagyon-nagyon drukkoltunk, hogy összejöjjön, és lám, újabb álom vált valóra. Mehetünk ismét Felsőlajosra! Az autónk olyan már mint K.I.T.T. Szerintem elengedett kormánnyal is odatalálna!

E-mail
Bejegyezve: 2015.06.02 - 15:45Lóderer Gyöngyi írta:

Szenzációs hír! Tibor!!! Gratulálok az új jövevényhez a kis fehér tigrislányhoz Nagyon szép és cuki! Ahogy a szőnyegen hanyat fekve játszik, hát megzabálom!!! Sok puszit kűldök: Gyöngyi

E-mail
Bejegyezve: 2015.06.02 - 15:34V. Noémi írta:

Sziasztok! Még mindig érvényes a május 2-ai hír, miszerint Kibót és Assurkát a rácson keresztül meg lehet simogatni? Nincs felőlük több hír, sajna régen jártunk az állatkertben. A másik kérdésem az, hogy mi hír a tigrisek felől? Nagy a csend, várjuk a legapróbb hírmorzsákat is Felőletek és Felőlük. Remélem minden rendben van az állatkertben, amikor legutoljára, április végén jártunk nálatok, felejthetetlen élményben volt része az egész családnak.

Bejegyezve: 2015.05.31 - 17:41Gyöngyi írta:

Szeretnék érdeklődni, hogy fotót(fotókat) töltöttem fel az oroszlánsimiről, mikor lesz feltöltve a galériába? Köszönöm. Üdv.: Gyöngyi

E-mail
Bejegyezve: 2015.05.28 - 08:53Huszti Család írta:

Csodás napot töltöttünk el az új helyen. Voltunk tavaly Abonyban,simogattuk a kis fehér oroszlánokat,és most nagyon jó volt itt újra látni őket. Gyönyörűek lettek. A két kisoroszlán ámulatba ejtett minket,imádtuk nagyon! Várjuk,hogy a kistigrisek is megnézhetőek legyenek,és jövünk újra. :) Csodás emberek,gyönyörű állatok.

Bejegyezve: 2015.05.25 - 15:23N. írta:

Szerintem nem osztok meg túl bizalmas információt azzal ha tájékoztatásul megjegyzem hogy Zinuát és Mungót elszállították tegnap, úgyhogy ha valaki őket keresné már ne Abonyban tegye hanem Felsőlajoson. Nem tudom hogy a hírkiírás kinek a feladata, de talán olyan állatok mint ők, megérdemelnének pár sort.

Bejegyezve: 2015.05.24 - 16:32Daróczi Zsuzsanna írta:

Kedves Tibor! Szeretnék érdeklődni, hogy idén terveztek-e kölyöktigriseket az állatkertbe, én örökbe fogadam Ussurit és Szibirt, kint is volt a kis tábla, nem tudom ezeket kidobjátok-e vagy mi lesz a sorsuk, de idén is szeretnék ily módon támogatni benneteket, örülnék, ha ismét lennének kis tigrisek, gondolom a nagyokhoz már nem lehet bemenni maximum vacsorának :-), sajnálom, hogy el kellett költöznötök, de hátha itt jobb helyetek lesz és nem lesztek állandó támadások középpontjában. Köszönettel várom válaszod, további sok sikert kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2015.05.23 - 15:36Horváth tekla írta:

Nagyon tetszett csak kár hogy kibo És Assurka nem hozták a formát és nem lehetett felvenni őket

E-mail
Bejegyezve: 2015.05.10 - 17:54Misi írta:

Zsuzsa, inkább örüljön neki, hogy többet ennek az állatkertnek a közelébe se kell jönnie (legalábbis remélhetőleg nem teszi). Mi többször voltunk Abonyban és Felsőlajoson is kétszer, még soha nem volt gond a büfében a nyugtaadással. Tibor az egyik legszerényebb és legbecsületesebb ember, akit ismerünk. Talán hihetetlenül hangzik, de jónéhány olyan visszatérő törzslátogató van, aki naponta (vagy naponta többször) felkeresi az oldalt, így nem csoda, ha egy ilyen beszólásra többen reagálnak. Lehet véleményt vagy negatív tapasztalatot megfogalmazni, de ilyen kicsinyesen és alpárian... hát...én az ilyet már merő rosszindulatnak hívom. Terjessze csak nyugodtan, biztosan lesz pár ismerőse, aki juszt azért is felkeresi ezt a csodálatos helyet. Sok állami állatkert van Magyarországon, lehet válogatni!

Bejegyezve: 2015.05.10 - 16:53Zsuzsi írta:

Jah és kedves ha már próbál magának támogatókat gyártani arra figyelhetett volna hogy ne egy napon írja az összeset

Bejegyezve: 2015.05.10 - 14:13
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ