Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 3
Ma: 249
Tegnap: 1844
Összesen: 6337486
Összes találat: 16396669
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
zookeeper írta:

Közzé lett téve, hogy az állatok a Nyíregyházi Állatparkból érkeztek. Nem volt nagy utánna járás megtudni, hogy testvérpár. Hisz ugye említettem a Magyar Állatkertek Szövetségét aminek folytán az állatkertek kapcsolatban állnak egymással, külömböző szakmai napokon jelennek meg és társalognak egymással. Nemhiszem h jól azonosítottál be, és igazából nem is ez a lényeg...a lényeg a mondandómban van.

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.10 - 23:37L.Sanyi írta:

Honnan tudod,hogy testvér az oroszlánpár.Azt hiszem ezzel elárultad kedves zookeeper, hogy ki vagy. Két éve még nagyon elismerően beszéltél Tibor munkájáról, elhivatottságáról, hozzáértéséről. Talán valami rosszat tett neked Tibor. Nem hiszem! Nem olyan ember! Nem olyan mint te. Üdv.:egy jócimbora

Bejegyezve: 2008.12.10 - 22:55zookeeper írta:

A sok pici árva oroszlán pedig nem lenne árva, ha mondjuk alkalmaznánk születésszabályozást ami mondjuk TESTVÉR állatoknál a beltenyésztés elkerülése érdekében elkerülendő is lenne. Nomeg ugye az állatkert férőhelyei végesek ami az oroszlán tartást illeti.

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.10 - 22:22Nóra írta:

Kedves Tibor! Nagyon gyakran járok az Abonyi Vadasparkba, ahol rengeteg látogatóval volt már alkalmam beszélgetni, aminek során csupa örömmel, dicsérettel, őszinte jókívánságokkal, rácsodálkozó elismeréssel találkoztam. Azt mondják, ez a hely a béke szigete, az állatok szelídsége megható, látják rajtuk visszatükröződni azt a szeretetet és gondoskodást, amit kapnak! Itt minden állat szelíd, fel lehet venni velük a kapcsolatot. S az emberek végül feltöltődve, a természet szeretetével átitatódva térnek haza a parkból. Azokról a meghatott arcokról pedig már nem is beszélek, amit akkor látni, mikor valaki karjába vesz egy pici oroszlánkölyköt… Kitartást, így tovább! Egy őszinte tisztelője, és törzsvendége

Bejegyezve: 2008.12.10 - 21:59zookeeper írta:

Itt nem szeret, nemszeret dolgokról van szó. Arról van szó, hogy ami az abonyi parkban folyik, sokszor szakmai szemmel nézve megbotránkoztató. Igen, biztosan találni máshol is hibát...de a Magyar állatkertek azért tömörültek szövetségbe, hogy együttes erővel legyűrjék a szakmai kihívásokat. Állatokért és a Látogatókért! Adamsonék anno Afrikában Elzával nem komédiáztak... fontos etológiai megfigyeléseket végeztek. ( ezt csak azért írtam mert volt az a hasonlat Tiboról és Adamsonékról)

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.10 - 21:45Judymami írta:

Üdvözletem mindenkinek! Beleolvasgattam ebbe a vendégkönyvbe és Tibor itt is szeretnék Neked gratulálni ahhoz a végtelen csodához amit megvalósítottál Abonyban. Én már többször voltam Nálatok a vadasparkban, sajnos nem annyiszor amennyiszer szerettem volna. Ti ott mindent megtesztek azért, hogy az oda látogató ember boldog legyen, és olyan élményben legyen része, amilyenben talán még sosem volt, ezen kívül mindent megtesztek az állatok boldogságáért is. Minden állat jóltáplált, egészséges, megfelelő, más állatkertektől nem eltérő módon kialakított életkörülmények között van tartva, (tehát nem szólhatnak egy szót sem) és boldogok ők is. Én mindig nagyon jól, sőt istenien éreztem magam Nálatok, és még megyek amennyit csak tudok, mert tudom, hogy bármikor szeretettel fogsz várni engem és bárkit aki oda beteszi a lábát. (Kedves Tibor, ne is gondolkozz azon hogy ki lehetek én, mert annyi ember közül úgysem tudsz megjegyezni, és a tegeződő hangvétel pedig azért van, mert Nálatok, amikor az egyik kicsike oroszlánt egy pillanatra a kezembe nyomtad, akkor beszélgettünk pár szót és akkor azt tegeződve tettük, így utólagos engedelmeddel ezen „szokásunkat” nem vetném le. A nagyon lelkiismeretes állatápolóknak üzenem, hogy foglalkozzanak a saját állataikkal, és söprögessenek a saját házuk táján, mert ha jól tudom Abonyban már nincs kiadó gondozói állás. Ha lenne az az enyém lenne! Egyébként pedig Abonyban mindenki tudja a dolgát, nem kellenek fogadatlan prókátorok és jóhiszeműnek titulált áskálódások. Sajnos látom, hogy az irigység mindenhova beteszi a lábát. Tibor! Az irigyek csak akkor áskálódnak, ha Te jól csinálod azt amit csinálsz. Úgyhogy légy büszke, és várd a vizilovat, mert én is nagyon várom. Kérlek Tibor nagyon szépen, eszedbe se jusson nem magadhoz venni, mert Neked nem azokkal kell törődnöd, akik irigyek Rád, hanem azokkal akik szeretnek, tisztelik azt amit elértél, és szeretik a vadasparkodat, és az állatokat. Végül szeretném elmondani, hogy engem nem érdekel ha megharap az oroszlán, és ha megkarmol az sem, mert az azt jelentené, hogy ott lehetettem vele. Tibor! Fel a fejjel, végezd a dolgod ahogy eddig is tetted és szerezz még sok örömet a látogatóidnak!

Bejegyezve: 2008.12.10 - 21:25Marcsi írta:

Nem értem! Most a vízilóval van a baj, vagy az oroszlánokkal? Vagy valljuk be: A Tóth Tiborral. Mi sokan szeretjük!!!!!!!!!

Bejegyezve: 2008.12.10 - 20:27Tóth Tibor írta:

Kedves Állatkerti szakemberek! Nem kell több feljelentés, nem kell több támadás! Ígérem megfontolom a víziló betelepítését az abonyi magánállatkertbe. Úgy sem tudnék már örülni neki és örömmel átnyújtani a vendégeimnek. Lehet, hogy felajánlom a hazai nagyállatkert valamelyikének. /mert már megvettem/ Debrecennek, vagy szegednek. Bajlódjanak vele ők. És csak azért teszem, ha teszem, mert nem szolgáltam rá erre a sorozatos megaláztatásra, a vizsgálatokra, már-már zaklatásokra. Sok jó élményt szereztem embereknek és ők nem felejtik el remélem. Minden tiszteletem az Állatkertek szakembereinek. Ők legalább mindent hibátlanul végeznek! Üdvözletem.

Bejegyezve: 2008.12.10 - 19:58Gábor írta:

Mi lesz a pécsi kisvízilóval, ha abony nem viszi el?Krokodilok martaléka, mint a Baseli vízilóbébi FARASI?!Ha olyan fontos valakinek ez a kisvíziló miért nem viszi ő el. vagy ha az enyém nem lehet másé se legyen? Vagy egyszerűbb álnokként minden fórumot megragadni, hogy lejárassanak egy vadasparkot. Ez nem a magyar foci. Majd eldönti mindenki a saját dolgát. Pécsnek is addig kellett a kisvíziló míg reklámot jelentett. Kérem néha az ilyen hozzászólók nézhetnék az állatot is.olvassák el a cikket a Baseli vízilóbébi sorsáról. /Borsonline/

Bejegyezve: 2008.12.10 - 19:48zookeeper írta:

Bocsánat, a cím jó csak nem kellenek a szóközök! Mindenki aki oroszlánsimogatóba indul Abonyba kérem előtte nézze meg és nézzen szét, mennyi ilyen esetről lehet hallani! Állatkerti berkekben nem véletlenül TILOS a közvetlen kontaktus a nagymacskákkal!

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.10 - 18:36zookeeper írta:

www.youtube.com /watch?v= SgHBcuThv-o&feature= related

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.10 - 18:33zookeeper írta:

Üdv! Mélyen megrendít az a tudat, hogy víziló fog érkezni az abonyi magán állatkertbe... A vastagbőrűek tartása kemény szakmai kihívás, az abonyi parkban pedig az egyszerűbb tartási körülményeket igénylő állatok elhelyezésén is bőségesen van mit javítani! Mire jó a szenzáció hajhászás? Miért kell oroszlánokkal produkáltatni Magukat? Mikor fog Önökben egy ország csalódni amikor egy oroszlán komolyabban megsebez egy látogatót v. mondjuk Önöket?!?! Egy oroszlán mindíg oroszlán marad! Sőt...az ember által nevelt oroszlán mivel az embert is fajtársának fogja tekinteni duplán veszélyes!!! Hisz van az a bizonyos ranglétra, aminek a fokáért még az állatkerti oroszlán is harcol!!! Üdvözlettel: Egy Lelkiismeretes Állatápoló, aki aggódik mind a látogatókért, mind az állatokért! Emberek, kérem vigyázzanak!

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.10 - 18:32gergő írta:

Mi is garatulálunk !! sok szép dolgot lehet itt találni.De a kisoroszlán viszi a pálmát. Jakab ! Talán oka van annak hogy nem mindent tudnak megoldani ebben az állatkertben. Meg egyébként sem lehet minden embernek megnyerni a kegyeit. De nem is kell ! Tibor nagyon szépek az állatok és jó helyen vannak! Mégegyszer gratulálok a családnak!!

Bejegyezve: 2008.12.10 - 14:37szurkoló írta:

gratulálok. Minden elismerésem!

Bejegyezve: 2008.12.10 - 09:54Magán Zoo írta:

Kedves tjakab! Szeretnénk mi mindent csak nem tudjuk megoldani. Sok afrika kifutóban általában a strucc hiányzik az állatok közül. Az oka az eltérő takarmányozás. A struccokat azt hiszem egyik hazai állatkert sem tartja együtt a többi afrikai állattal.Egymás mellett igen, de egy kifutóban nem.

Bejegyezve: 2008.12.10 - 07:14tjakab írta:

Nem gondoltak még a strucc-zebra társaskifutóra, esetleg a vízilókifutó közelében egy ilyen társaskifutót létrehozni, olyan hatással, mintha a vízipacik is velük élnének!?

Bejegyezve: 2008.12.09 - 19:28Hegedüs family írta:

Először azt hittük, hogy csak az oroszlánok fognak élményt nyújtani. Pozitívan csalódtunk. Nagyon kedves élményekkel tértünk haza. Köszönjük és sok-sok látogatót kívánunk!

Bejegyezve: 2008.12.08 - 22:06Retkes Ferencné írta:

Őszintén gratulálok Tibor és további szép sikereket kívánok

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.08 - 17:23Gál Róbert írta:

Frenetikus élmény az állatok kőzt lenni a két gyermekemmel!!!!!

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2008.12.06 - 20:40prágai beáta írta:

Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és jelentkezni fogok. Tisztelettel pb dunavarsányból

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.06 - 16:20Balázs Márta írta:

Nagyon jó volt megsimogatni, megfogni a kisoroszlánokat, harcias küllemükkel együtt belopták magukat a szívünkbe! Köszönjük a két kedves gondozónak is mindent! Nem csak az oroszlánokért érdemes ellátogatni a vadasparkba, a többi lakó is nagyon jó körülmények között tartott, szép állat. Kár, hogy ilyen messze vagyunk, különben bérletet vennénk...

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2008.12.03 - 21:23prágai beáta írta:

Üdv! Nagyon szép és jó környezetben vannak az állatok tartva.Látszik rajtuk hogy jól érzik maguka,és nem lesoványodott depresziós állatokat lehet látni /pl:budapesti állatkert,stb./ Minden tiszteletem az öné. Köszönjük Tibor.

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.02 - 05:38Tóni írta:

Üdv! Hogy halad a Buborék-lak építése? Szintén érdekel, hogy várható-e társ a mókusmajom mellé? Valamint mi lett az új oroszlánkölykök neve? Előr eis köszönöma válaszokat! Csak így tovább! ( mikor először ellátogattam ide 2002-ben , nem hittem volna, hogy a PArk pár év alatt ekkora fejlődésen megy keresztül, hogy nemsokára várható az első vastagbőrű!)

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.01 - 21:12Vida Tamara írta:

A tanulás halált is okozhat.

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2008.11.29 - 16:39tjakab írta:

Kedves MagánZoo! Hogy áll a víziló férőhelyének építése? Nem gondoltak még a strucc-zebra társaskifutóra, esetleg a vízilókifutó közelében egy ilyen társaskifutót létrehozni, olyan hatással, mintha a vízipacik is velük élnének!?

Bejegyezve: 2008.11.28 - 20:14Vida Tamara írta:

AZ üzenetek új világot hoz.

E-mail
Bejegyezve: 2008.11.27 - 19:31Ácsné Daridai Andrea írta:

Kedves Mindenki aki az állatkertben dolgozik! Fantasztikus élmény volt, egy ilyen csöppséget a kezemben tartani. Gyönyörű a park és nagyon barátságosak mind a dolgozók, mind az állatok! Látszik a törődés, és hogy emberhez vannak szokva! Élni fogunk még a lehetőséggel, hogy a zoo lakóit meglátogassuk! Milyen idős korukig lehet megszeretgetni az oroszlánokat? Sok sikert a további munkájukhoz!

E-mail
Bejegyezve: 2008.11.24 - 09:19koczka tímea írta:

Kedves MagánZoo! Életre szóló élmény volt egy ilyen tündéri bébioroszlánt kézbe fogni, köszönjük Önöknek!

E-mail
Bejegyezve: 2008.11.24 - 09:08Boros Judit és Győri János írta:

Kedves Tóth Tibor! Nagyon köszönjük azt a hihetetlen élményt, hogy kézbe vehettünk egy-egy kis- (és egy kicsit nagyobb) oroszlánt. Külön köszönet Önnek és munkatársainak, amiért ilyen fantasztikusan törődnek ezekkel az állatokkal, és amiért ilyen kedvesek a vendégekkel. További sok sikert kívánunk!

Bejegyezve: 2008.11.23 - 12:05Zita írta:

Kedves Tibor! Köszönjük ezt az életreszóló élményt. Minden tiszteletünk az Öné. Köszönjük!!

E-mail
Bejegyezve: 2008.11.22 - 16:53
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ