Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 6
Ma: 228
Tegnap: 1844
Összesen: 6337465
Összes találat: 16396643
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
tjakab írta:

Kedves Tibor küldtem önöknek egy e-mailt! Köszönöm!

Bejegyezve: 2008.12.29 - 16:33Magán Zoo írta:

Kedves Andrea!Terveztük már korábban is, hogy más állatkertben helyezzük el a kisoroszlánokat.Tudom, nagyon jó helyre kerülnek!Ami pedig a támadásokat illeti:Én tudom mennyi vak, sérült és más kedves vendégnek szereztünk könnyekig megható pillanatokat a kisoroszlánok simogatásával. Ezért úgy döntöttem, hogy ebben a savanyú, örömökben szegény világban, amíg ilyen élményt szerezhetünk az embereknek folytatjuk. Persze ha az oroszlánok is úgy akarják. Mivel mi is szigorú törvények szerint működünk és mára bebizonyosodott, hogy teljesen megfelelünk ezeknek így amit teszünk elítélhető de kell az embereknek és törvényes. Tehát támadni lehet, viszont nekem az első mérce mindig az állat és a vendég. Továbbra is várunk mindenkit nagy szeretettel, télen, nyáron. Köszönjük az összes vendégünknek a látogatást, mert ahogy olvashatták, csak Önök támogatják a Parkot a befizetett belépőjegy árával. Ebből teremtünk meg mindent, amit átnyújtunk Önöknek!Andrea Önnek pedig köszönöm a kérdést, hogy válaszként ezeket leírhattam. Boldog új évet mindenkinek!

Bejegyezve: 2008.12.29 - 15:54Ácsné Daridai Andrea írta:

Sajnálom, hogy a kisoroszlánok elkerülnek a parkból! Lehet tudni mi az oka, hogy megválnak tőlük, vagy eredetileg /az Önöket ért támadások előtt/ is ez volt a tervük? Mi biztosan, de remélem sokan visszajáró vendégek lesznek az állatparkban így is, hogy a kölykök már nem lesznek láthatóak!

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.29 - 13:21Gabi írta:

Tegnap voltunk az állatkertben és láttuk a vízilóbébit. Ásított, kijött félig a vízből. Egy tünemény. Nagyon jó meleg volt nála. Megnyugtathatok mindenkit, csodás helye van. pá Gabi

Bejegyezve: 2008.12.28 - 11:36Tóni írta:

Üdv! Látom, a kisoroszlánok elkerülnek a Parkból...a róluk készült képekből lesznek kirakva a Galériában? Vaamint: melyik zoo-ba kerülnek?

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.28 - 09:49Gyöngyí írta:

Boldog karácsonyt és sikeres új évet kívánok!

Bejegyezve: 2008.12.25 - 20:30Tóni írta:

gratula a vízilóhoz! A sok irigy ellenére a Park ismét megmutatta: nincs lehetetlen!

Bejegyezve: 2008.12.25 - 20:11tjakab írta:

Láttam a képeket, amikor beengedik őt a medencébe! Remélem jól érzi magát, és otthonosnak találja, megszokja új otthonát! Remélem a külső kifutó is hasonlóan szép lesz, mint a belső! Meg persze természetesen nagyobb:)

Bejegyezve: 2008.12.23 - 08:29Krisztina írta:

Érdeklődni szeretnék ha jól hallottam megérkezett a kis víziló. Már nagyon vártuk és érdeklődnék mikor lehet látogatni! Fantasztikusak vagytok öröm hozzátok járni, mindig van miért újra elmenni. Kellemes karácsonyt kívánunk mindenkinek!

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.22 - 21:17tjakab írta:

Megjött a víziló?

Bejegyezve: 2008.12.22 - 19:17Eszti írta:

a videók jók nagyon főleg a majmos remélem lesz több is

Bejegyezve: 2008.12.22 - 16:34Gabi írta:

Sziasztik! Mi tegnap voltunk és épp láttuk hogy hozták a vízilovat. Nagyon aranyos csak még nem lehet sokat látni belőle. Gratuláció a családnak és Boldog Karácsonyt. G.

Bejegyezve: 2008.12.22 - 13:04Tóni írta:

Üdv! Mi újság van vízilóügyben? Sikerült-e a beszerzés és a pécsi, svájci vagy mindkét egyed idekerül? ( vízilovaknál tudtommal még nem volt hímcsapat, hátha itt sikerül őket összeszoktatni!) Valamint: Mungo és Zinua maradnak meg az oroszlánok közül, a pár és az új kölykök más zookba lerülenk? Előre is ksözönöm a válaszokat és további sikereket kívánok!

Bejegyezve: 2008.12.20 - 20:12Anonimus írta:

én és a barátnőm egy olyan szervezetet indítunk amin: árva és rászoruló :lo,szamár avagy vizilovakat fogadunk örökbe és majd felneveljük gondját viseljük őket és majd ha élet erősek lesznek eladjuk őket! :)

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.18 - 16:13Belák Zoltán írta:

Kedves Tibor, felnőtt korom ellenére nagy örömmel töltött el, hogy párommal egyetemben IGAZI OROSZLÁN kölyköket nyílt alkalmunk símogatni. Nagyon sok sikert és kitartást kívánok munkátokhoz. Köszönet a magunk ill. a barátaink nevében. Ü. B.Z.

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2008.12.18 - 09:19Ácsné Daridai Andrea írta:

Kedves Tóth Tibor! Várjuk a vizilovat és bármilyen állatot aki helyet kap a parkban, hiszen tökéletes hely, az állatok számára!Folytassák a munkát, ahogy eddig, és ne törődjenek az okoskodókkal! /tudom nehéz/ Utánozhatatlan a lelkesedés és az összetartás Önöknél! Csak így tovább és kitartás! Örülök hogy vannak! Köszönjük!

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.17 - 10:38Érdeklődő írta:

Köszönöm szépen

Bejegyezve: 2008.12.15 - 10:36Nóra írta:

Kedves Érdeklődő! A honlap „Elérhetőség” menüpontja alatt található az „Abony - Részletes térkép”, erre ránagyítva jól láthatóak az utcák. Alul látható a vasútvonal, azon lila „T” alakú épület jelöli az állomást. Innen szerintem (bár nem tudom, ilyenkor mennyire sárosak az utak) a legegyszerűbb: tovább Szolnok felé a Baross G. utcán, majd balra a Tószegi útra, ahonnét nagyon hamar jobbra a Nyári Pál utcára. Onnan majd jobbra Homok utca, majd balra Bajtárs utca, ahonnét be lehet jutni az Állatparkba.

Bejegyezve: 2008.12.15 - 10:28Érdeklődő írta:

Vki tudna nekem abban segíteni, hogy a vasút állomásról, hogy jutok el az állatkertbe?

Bejegyezve: 2008.12.15 - 10:02Edyth írta:

"Kedves" Tóth Tibort fikázó egyén! Az irigység szól belőled,mert te ekkora dolgokat nem tudnál megvalósítani, mint Tóth Tibor .. Ő saját erejéből létesítette mindazt amit az emberek többsége szeret. Mungó teljesen ártalmatlan,hiszen emberek segítségével nőtt fel, ha nem tudnád.. ugyan így a többi kis oroszlán is .. kíváncsi lennék h te képes lennél-e mindezt végigcsinálni?! biztosan nem.. és biztosan nem egyszerű Tibor dolga sem, pláne ha közben támadják is, pl olyan gerinctelen és irigy emberek mint te .. elég undorító a viselkedésed .. sztem magadba kéne kicsit nézni mielőtt bárkinek nekiesel .. vagy vizsgáltasd meg magad .. biztos találnának bajt nálad .. nem is kicsit .. Ui.: pukkadj meg az irigységtől .. Inkább felnézni Kéne Tiborra ..

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.14 - 19:13Anya írta:

Szeretem a vendégkönyvet olvasni, sok mindent lehet itt megtudni a parkról. Nekem tetszett mikor ott jártunk csak sajnos ritkán tudunk menni. Ami az oroszlán simogatást illeti szerintem csodálatos élmény annak aki szereti az állatokat, és nem látok benne veszélyt ahogyan Tiborék csinálják. Aki ezt kritizálja valószínűleg soha nem volt még ott, hogy lássa vagy akár át is élje. Tiboréknak kitartást, kedves vendégeket és sok sikert kívánok.

Bejegyezve: 2008.12.14 - 00:49Anya írta:

Szeretem a vendégkönyvet olvasni, sok mindent lehet itt megtudni a parkról. Nekem tetszett mikor ott jártunk csak sajnos ritkán tudunk menni. Ami az oroszlán simogatást illeti szerintem csodálatos élmény annak aki szereti az állatokat, és nem látok benne veszélyt ahogyan Tiborék csinálják. Aki ezt kritizálja valószínűleg soha nem volt még ott, hogy lássa vagy akár át is élje. Tiboréknak kitartást, kedves vendégeket és sok sikert kívánok.

Bejegyezve: 2008.12.14 - 00:47Gábor írta:

Ma voltunk az állatkertben és én megkérdeztem Tibort. Csak egy víziló fog érkezni ..... és a magyar irigyek miatt valószínűleg a svájcit mentik meg. Üdv :Gabi

Bejegyezve: 2008.12.13 - 22:48imreh írta:

Nem tudom mit kell it minden állat kertet szapulni,egyszerű ha nem tetszik valami nem kelle elmenni oda ,és amugy meg tök "családias" az abonbyi állatkert és jó ,és nem szapulni kéne a másikat ,hogy mért engedi simogatni az oroszlánokat ,vagy netán irigyelnek valamit vagy mi? Ez nem irigylésre méltó csak elkéne gondolkozni mien küzdelmek árán jöhetet ide az oroszlán pár meg majd most a Buborék,és ezt a kitartást kéne mindenkinek megnézni ,nem a hülye szövegeiket ide irkálni.

Bejegyezve: 2008.12.13 - 22:22tjakab írta:

Hihetetlen! Svájcban nincs pénz vízilót tartani, egy kis vadasparkban nálunk pedig igen! Ez is tanúsítja, hogy ha mindent megteszünk , és elszántak vagyunk minden sikerülhet! Egyébként nem lesz konfliktus a két hím között? Remélem minden jó lesz! Remélem Buborék hamarosan "hazaér"!

Bejegyezve: 2008.12.13 - 17:09Attila írta:

Csak nem tudtam megállni, hogy ne idézzem ide a cikket: Befogadják a baseli halálraítéltet „Nem hagyom, hogy Farasi, a baseli állatkert egy hónapos vízilova a krokodilok eledele legyen! – jelentette ki elszántan az Abonyi Vadaspark tulajdonosa. Tóth Tibor a közelmúltban elkészült fürdőmedencés vízilóapartmanjáról fotókat küldött Svájcba, ezzel bizonyítva, hogy Farasinak jó helye lenne Abonyban.” Tóth Tibor lapunk internetes portálján olvasta, hogy ha nem tudnak megszabadulni a svájciak Farasitól, a nemrég született vízilóbébitől, akkor elaltatják, és a krokodilok lakmároznak majd belőle. Az 50 kilós csöppségnek mindössze annyi a bűne, hogy hímnek született. A baseli zoo-ban pedig nincs elegendő hely számára apukája mellett. Miként a Bors megírta: Tóth régi vágya, hogy saját vadasparkjában vízilovat is tartson. Megvette Buborékot, a pécsi állatkertben született hat hónapos vízilóbébit, hiszen ott nincsen a vízilovaknak téli szálláshely. Az abonyi parkban két személyes, fürdőmedencés téli szálláshely várja az érkezőket. Csakhogy a költöztetés elé akadályt gördítettek, Tóthot feljelentették. A vadaspark tulajdonosa kezdi elveszteni türelmét: – Úgy volt, hogy Buborék már a hétvégén költözhet, erre megint kaptam egy újabb vizsgálatot. Nem értem, hogy miért csinálják ezt velem. Európában összesen nyolc víziló vár elhelyezésre, inkább köszönet járna, mint bántás azoknak, akik megmentenék a feleslegessé vált vízilovakat – fakadt ki Tóth. – Olvastam az önök portálján, hogy Svájcban el akarják altatni Farasit. Felvettem a kapcsolatot a baseli kollégákkal, és fotókat küldtem az itteni téli szálláshelyről. Nem tudom, más is bejelentkezett-e a kicsiért, mindenesetre hozzánk jöhet. Felhívtuk a baseli állatkertet, ahol a szóvivői titkárságon elmondták: Farasinak egy évig még a mamája mellett kell maradnia, addig pedig számba veszik a lehetőségeket, hiszen Baselben is azt szeretnék, ha a kis víziló jó helyre kerülne. /Borsonline/

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.13 - 16:43Attila írta:

A link lemaradt. A cikk megtalálható a www.borsonline.hu portálon.

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.13 - 16:25Attila írta:

Ez csak egy újságcikk, de ami benne van, az szerintem mindent elmond a mi Tiborunkról! Kedves Tibor ne foglalkozz a gonosz és rosszindulatú emberekkel, gondolj inkább azokra a kedves emberekre akik szeretnek és drukkolnak neked !!! Mutasd meg nekünk, hogy azért is lesz nekünk egy kis "Buborékunk" vagy Sütink. Hajrá Tibor és soha ne add fel a küzdelmet az igazságért a jó dolgokért, az álmaidért! Hidd el nem vagy egyedül a harcban!:

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.13 - 16:20Reni írta:

Kedves Látogatók! Sajnos a vendégkönyv megint kezdi elveszíteni valódi funkcióját. A könyvet a parkkal kapcsolatos élmények,vélemények bejegyzésére hozták létre (lehet az pozitív, vagy akár negatív is), csak a stílus és a megfogalmazás néhol hagy némi kivetni valót maga után. Rossz látni, ahogy az emberek egymást bántják. Rosszakaró emberek mindenhol vannak - ez a világ már csak ilyen - de kérlek benneteket,ne "nyírjátok" egymást a vendégkönyvben! Tudom,hogy nehéz megállni,hogy az ember ne olvasson be a kötekedőknek,de egyszer majdcsak megunják. Gondoljatok arra az emberre, aki ezt a könyvet létrehozta és higgyétek el, jobban bántja ez a csatározás,mint mondjuk a negatív hozzászólások.Még szerencse,hogy a Tóth család ilyen kitartó, és soha nem adja fel ennyi rossz tapasztalat és támadás után sem! Csak így tovább!!!!!

Bejegyezve: 2008.12.13 - 11:50DETTI írta:

Tibor bácsi ha nem jönne süti akkor én nem tudom mit csinálok magammal én össze szedném magamat és nem érdekelne azoknak a véleménye aki csak rosszat tud a legeslegjobb vadasparkról úgy hogy hajrá nemsoká jön süti

E-mail
Bejegyezve: 2008.12.13 - 11:24
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ