Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 28
Ma: 781
Tegnap: 2253
Összesen: 6786497
Összes találat: 17347645
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Törzslátogató írta:

Itt az új helyen, Felsőlajoson is módosul a nyitvatartás a téli hónapok alatt?


Magán Zoo válasza:

Kedves Törzslátogató! Csak rövidebb lesz a téli hónapokban a nyitva tartás. Novemberben már 16 óra után sötét van. A felsőlajosi talaj bírja az esőt ezért nem lesz sár télen sem, tehát úgy tervezzük, hogy ha igény lesz rá nyitva tartunk. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.10.21 - 13:13G. Áron írta:

Tisztelt MaganZoo! Nálam mindig az első benyomás az, ami meghatározza egy kirándulás sikerességét. Ez az első élmény önöknél az volt, hogy egy olyan úton kellett megközelíteni állatkertjüket, mely személyautók forgalmára alkalmatlan. Ez nagyon elkeserített engem, mert amennyi jót hallottam erről a kis állatkertről, már az oda vezető úton elvesztettem a hitem abban, hogy ott jól fogom érezni magam. De mikor megérkeztünk, egyből körül ölelt a természet nyugalma. Kicsit szomorkás volt az idő, de nem számított, mert mikor gyermekeim őszinte mosolyát láttam láma, teve és kecske etetés közben, kezdtem én is örülni hogy meglátogattuk önöket. Nekem a hatalmas tigrisek, a kis hiúz és a gyönyörű szép kék szemű kis fehér tigris tetszett legjobban, de összességében minden nagyon jó volt. Biztosan fogunk még menni önökhöz, mert felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk. Minden elismerésem a vezetésé, hogy ilyen páratlan vállalkozást hoztak létre. További sok sikert mindenhez! Üdv!


Magán Zoo válasza:

Kedves Áron! Nagyon köszönjük a dicsérő szavait. Ami az utat illeti: bár rendelkezünk gépekkel az út folyamatos karban tartásához, de sajnos nem a mi tulajdonunk és nem kezelhetjük. Polgármester és Alpolgármester Úr az ő és a mi gépi eszközünkkel folyamatosan elsimítják, de éppen most nagyon nagy esők voltak és az erre járó traktorok, amik az őszi talajmunkálatokra mennek itt gödrösre tapossák. Igyekszünk mihamarabb vissza állítani a jól járható utat, ami talán egész nyáron jellemző volt. Vissza várjuk! Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.10.20 - 14:42Ricsike írta:

Nagyon édesek a fehér Csodák. Mohan még kicsit bátortalan, de barátságosan pöfög. Kicsit fújnak egymásra, de később biztosan megkedvelik egymást! További sok boldogságot!

Bejegyezve: 2015.10.14 - 20:40Lóderer Gyöngyi írta:

Mohan-nak nagyon örülök. Nagyon tetszik! :-) Sok sikert és boldogságot Nekik! Hamarosan meglátogatom!

E-mail
Bejegyezve: 2015.10.13 - 21:58Ricsike írta:

Nagyon pózol MOST Nadinka a webkamerán!

Bejegyezve: 2015.09.17 - 17:30Ricsike írta:

Shakira szép nagy lett, de nagyon barátságos, Nadinkám sajnos Szibír túl követelődző volt, ezt családon belül rendezzétek le! Jó, hogy Nálatok is van webkamera! Az eső ellenére csodálatosak vagytok!

Bejegyezve: 2015.09.11 - 15:17Csapi Andrea írta:

Kedves Magán Zoo!Ma a zord időjárás ellenére is egy hatalmas élmény volt önöknél!Köszönjük a gondozók kedvességét és hogy gyerkőceink minden kérdését gondosan megválaszolták!Shakirát csupán egy pillanatra láthattuk,de így is csodálatos élmény volt!Tavasszal újra ellátogatunk!

E-mail
Bejegyezve: 2015.09.05 - 15:54Gyöngyi írta:

Szia Edina! Köszi az infókat. Igen Tibor és állatkái mindenkit elvarázsol. Nem lehet megunni és csak megszeretni lehet. Én legszívesebben oda költöznék és gondoznám az állatokat! Az nem semmi, hogy az eső ellenére is sokan voltak! Puszi

Bejegyezve: 2015.08.27 - 18:48Edina írta:

Gyöngyi, nem tudom, a többi napokon mi volt a helyzet a hosszú hétvégén, de szombat délelőtt - a szakadó eső ellenére - kb 50 autó állt a parkolóban. Sem az állatokat, sem a látogatókat nem zavarta a nem túl kegyes időjárás. :)Itt fizetődik ki az a nagyfokú elhivatottság, amivel a Tóth Család működteti ezt a parkot. Mi most voltunk ötödjére március óta (oda-vissza 300 km nekünk), de tuti megyünk még legalább egyszer az idén!

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.27 - 13:24Gyöngyi írta:

Remélem a hosszú hétvégén sok látogató járt a parkban és gyűlik Buborék új házára a pénz

Bejegyezve: 2015.08.24 - 19:46Huszti-Bagdi Petra írta:

Kedves Állatkert Tulajdonosok! Köszönjük ezt a szép délutánt, megérte elmenni, mert sokkal jobb egy ilyen rendezett, jó levegőjű helyen látni az állatokat. Shakira külön élmény volt, megjegyezném, hogy igen távol (Thaiföldön) nagyon vártuk a híres Tigris-templomban simogatható kis tigriseket, ahol ez nagy csalódás volt, az állatok láncon, valószínűleg leszedálva voltak megközelíthetők. Így külön jó volt látni, hogy nem csak ez a járható út. Az állatokról szóló előadás is érdekes volt. Köszönjük!

Bejegyezve: 2015.08.20 - 20:00Kenderes János írta:

Voltam szegeden, nyíregyházán, de ilyen fehér oroszlánokat még nem láttam ami Felsőlajoson van. Mint a hó olyan fehérek. Gyönyörűek!

Bejegyezve: 2015.08.20 - 12:41Zsuzsu írta:

Kedves Magánzoo, Buborékról nem találtam friss információt a honlapon, ezért szeretnék érdeklődni, hogy Abonyban van-e még, látogatható-e.

Bejegyezve: 2015.08.19 - 10:00Éva írta:

Kedves Magán Zoo ! Gratulálok a felsőlajosi Zoo -hoz. Gyönyörű környezet, fantasztikus tulajdonos. az állatszeretet a legszebb dolog a világon!Shakira egy cukorfalat, igazi élmény őt meglátni, pláne megérinteni.Gyönyörűek a szibériai tigrisek, és hab a tortán a tejsíin , ahogy elfogyasztják.Nagyon tetszettek a többi kedves állatok,major , ormányos medve, tevék, lovak, kecskék, lámák, juhok. A vadragadozók különösen a kedvenceim , az oroszlánok, a régi pár és a fehérek.Kár, hogy nappal sokat alszanak, többet-töbet szeretnénk belőlük látni!Szóval, ma voltunk a Zoo-ban és nagyon jól éreztük magunkat!Köszönjük a fantasztikus élményeket és a nagyon kedves fogadtatást!

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.01 - 16:08Szilvia írta:

Kedves Magán Zoo! A tegnapi napon végre eljutottunk hozzàtok,öröm és boldogság volt,nagyon jól éreztük magunkat!! Shakirat legszívesebben agyon puszilgattuk volna :) tökéletes volt minden,nagyon szép a környezet es az állatok, a nap vègén pedig a tejszín habos tigrisek....felejthetetlen 😀😀😀😀 köszönjük szépen !!! Visszatérünk

Bejegyezve: 2015.08.01 - 14:16Takács Lászlóné írta:

Szeretném megkérdezni meddig lehet simogatni a kis tigrist

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.01 - 13:29Bálint Éva írta:

Shakira hol született? Lesz párja Shakirának? Mit takar Shakira név? Testvérei születtek? Sajnos anyagilag nem biztos eltudok jönni Shakirát meg simogarni.

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.01 - 09:01Vera írta:

Kedves K.! Nem vonom kétségbe, hogy érdemes lenne, csakhogy aki már nem fiatal és nem is teljesen egészséges, sajnos iyen hosszú gyaloglást oda-vissza képtelen vállalni. Tibor kitünő szervező, jó lenne valami alkalmas megoldást találnia, mert így valószínűleg elég sokan le kell, hogy mondjanak az állatkert felkereséséről. Kár. Ráadásul akkor az a bevételből is nyilván hiányzik.

Bejegyezve: 2015.07.31 - 21:42K írta:

Kedves Vera! Az állatkert megközelíthető gyalogosan is a Tanyacsárda felől (szerintem a helybeliek szívesen adnak útbaigazítást,meg ha jól tudom táblákkal is jelölve van). Kb. 45 perc gyalog akár a vasútállomástól akár a buszmegállótól. De megéri szerintem, mert nem igazán találni hasonló ilyen állatkertet találni kis hazánkban.

Bejegyezve: 2015.07.31 - 21:06Vera írta:

Csak kérdezem: egy budapesti, autó nélküli, állatszerető nyugdíjas miképpen juthat el ebbe az állatkertbe? A térképen erről semmiféle utalás nem található. Vagy ide csak autós látogatókat várnak?

Bejegyezve: 2015.07.31 - 17:17E. Viki írta:

Köszönjük a mai napot! :) Csodálatos volt :) Imádom a kis Shakirát! Életre szóló élmény volt! 3 Remélem hamarosan sikerül párt szerezni neki :)

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.30 - 23:15Gyöngyi írta:

Olvastam, hogy Budorék nagyon szomorú. Hiányzik Neki a nyüzsgés a látogatók és a természetesen a gazdi és a gondozók. Arra gondoltam, hogy átmenetileg másik állatkertbe elajándékozni ideiglenesen akár egykének akár másik víziló mellé és amint Felsőlajoson megépül az új háza, akkor költözhet az új helyére. És addig se lenne szomorú :-)

Bejegyezve: 2015.07.29 - 13:44Ági írta:

Július 28-án, azaz ma jártunk a Zoo-ban, felejthetetlen élmény volt Shakirával találkozni. Nekem az is nagyon tetszett, hogy lehetett etetni a lovakat, kecskéket, szamarakat és megsimogatni őket.További sok sikert az állatkertnek. Kívánom, hogy sikerüljön Buborékot is áttelepíteni!

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.28 - 17:49Laszota Márta Zoltána írta:

Július 26-án jártunk az állatkertben. Gyalog mentünk a vasúttól, de így is nagyon megérte. Fantasztikus lelkesedésel, elhivatottsággal fogadtak bennünket Tiborék. Az állatok – láthatóan jól érzik magukat a kellemes, árnyas kifutókban. Shakira, Tangó és Turbó tündériek, jól szórakoztunk közöttük. További sok sikert, boldog, egészséges állatokat kívánunk Tiboréknak. Majd Buborékot is meglátogatjuk jövőre. Csóka család Budapestről

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.28 - 15:18Vigild család Dániából írta:

Nagy élmény volt a látogatás. Az a lelkesedés és állatok iránti szeretet, ami Tiborból sugárzik, és a kedves, humoros és igen informatív beszélgetés-mesélés Shakira simogatása közben - és utána a többi állatnál - olyan plusz, amit más helyen ritkán tapasztal az ember. Köszönjük a szép napot, minden jót kívánunk a további működésükhöz, elvisszük a hírüket külföldre is :)

Bejegyezve: 2015.07.25 - 16:51Regős Andrea írta:

A tegnapi látogatásunk óriási élmény volt! Bár Shakira babának épp nem volt kedve a látogatókkal való barátkozáshoz, de a hogyan vadásszunk a családtagjainkra játékából bőséggel kaptunk bemutatót! Tango viszont nem csak velünk, de fából készült nyak- és karláncunkkal is igyekezett közelebbi kapcsolatot kialakítani! Az állatkert többi lakója is (némi zoo csemegéért cserébe) igen barátságosan fogadott minket. Persze itt nem a nagy macskákra gondoltam, akik látványukkal tették teljessé az összképet! Egy szóval köszönjük az élményt, és hogy van ilyen hely is kis hazánkban!

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.25 - 09:36Doki írta:

Ez remek!!!! Gratulálok. Ez munkátok gyümölcse, elismerése. További szép sikereket kívánok.

Bejegyezve: 2015.07.25 - 09:28Klári írta:

Szia Timi! Fehér kistigrisek? Kettő van már?

Bejegyezve: 2015.07.23 - 20:52Timi írta:

A fehér kistigrisek nagyon édesek!!!! Látszik rajtuk a gondoskodás. Köszönjük, hogy lehetőséget biztosít az állatkert a nagymacskák simogatására. Felejthetetlen élmény volt!

Bejegyezve: 2015.07.23 - 15:18E.Viki írta:

Mindig nagy élmény ide eljönni. :)Fantasztikus,hogy van ilyen állatkert ahol az ember megölelhet,megérinthet ilyen csodálatos állatot mint amilyen Shakira is :) Visszajáró vendég vagyok és az is maradok! Rengeteg pozitív energiával töltött fel a kis tigris. Nagyon kedvesek a gondozók,az állatokon látszik,hogy szeretve vannak.Felejthetetlen élményeket köszönhetek ennek az állatkertnek.Sose gondoltam,hogy valaha az életben lesz lehetőségem tigrist és oroszlánt simogatni,de hála nekik az álmom valóra vált. A nagyMACSKA imádatom itt kiélhetem :) Köszönöm!

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.20 - 21:05
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ