Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 13
Ma: 400
Tegnap: 2553
Összesen: 6513872
Összes találat: 16750281
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Huszti-Bagdi Petra írta:

Kedves Állatkert Tulajdonosok! Köszönjük ezt a szép délutánt, megérte elmenni, mert sokkal jobb egy ilyen rendezett, jó levegőjű helyen látni az állatokat. Shakira külön élmény volt, megjegyezném, hogy igen távol (Thaiföldön) nagyon vártuk a híres Tigris-templomban simogatható kis tigriseket, ahol ez nagy csalódás volt, az állatok láncon, valószínűleg leszedálva voltak megközelíthetők. Így külön jó volt látni, hogy nem csak ez a járható út. Az állatokról szóló előadás is érdekes volt. Köszönjük!

Bejegyezve: 2015.08.20 - 20:00Kenderes János írta:

Voltam szegeden, nyíregyházán, de ilyen fehér oroszlánokat még nem láttam ami Felsőlajoson van. Mint a hó olyan fehérek. Gyönyörűek!

Bejegyezve: 2015.08.20 - 12:41Zsuzsu írta:

Kedves Magánzoo, Buborékról nem találtam friss információt a honlapon, ezért szeretnék érdeklődni, hogy Abonyban van-e még, látogatható-e.

Bejegyezve: 2015.08.19 - 10:00Éva írta:

Kedves Magán Zoo ! Gratulálok a felsőlajosi Zoo -hoz. Gyönyörű környezet, fantasztikus tulajdonos. az állatszeretet a legszebb dolog a világon!Shakira egy cukorfalat, igazi élmény őt meglátni, pláne megérinteni.Gyönyörűek a szibériai tigrisek, és hab a tortán a tejsíin , ahogy elfogyasztják.Nagyon tetszettek a többi kedves állatok,major , ormányos medve, tevék, lovak, kecskék, lámák, juhok. A vadragadozók különösen a kedvenceim , az oroszlánok, a régi pár és a fehérek.Kár, hogy nappal sokat alszanak, többet-töbet szeretnénk belőlük látni!Szóval, ma voltunk a Zoo-ban és nagyon jól éreztük magunkat!Köszönjük a fantasztikus élményeket és a nagyon kedves fogadtatást!

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.01 - 16:08Szilvia írta:

Kedves Magán Zoo! A tegnapi napon végre eljutottunk hozzàtok,öröm és boldogság volt,nagyon jól éreztük magunkat!! Shakirat legszívesebben agyon puszilgattuk volna :) tökéletes volt minden,nagyon szép a környezet es az állatok, a nap vègén pedig a tejszín habos tigrisek....felejthetetlen 😀😀😀😀 köszönjük szépen !!! Visszatérünk

Bejegyezve: 2015.08.01 - 14:16Takács Lászlóné írta:

Szeretném megkérdezni meddig lehet simogatni a kis tigrist

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.01 - 13:29Bálint Éva írta:

Shakira hol született? Lesz párja Shakirának? Mit takar Shakira név? Testvérei születtek? Sajnos anyagilag nem biztos eltudok jönni Shakirát meg simogarni.

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.01 - 09:01Vera írta:

Kedves K.! Nem vonom kétségbe, hogy érdemes lenne, csakhogy aki már nem fiatal és nem is teljesen egészséges, sajnos iyen hosszú gyaloglást oda-vissza képtelen vállalni. Tibor kitünő szervező, jó lenne valami alkalmas megoldást találnia, mert így valószínűleg elég sokan le kell, hogy mondjanak az állatkert felkereséséről. Kár. Ráadásul akkor az a bevételből is nyilván hiányzik.

Bejegyezve: 2015.07.31 - 21:42K írta:

Kedves Vera! Az állatkert megközelíthető gyalogosan is a Tanyacsárda felől (szerintem a helybeliek szívesen adnak útbaigazítást,meg ha jól tudom táblákkal is jelölve van). Kb. 45 perc gyalog akár a vasútállomástól akár a buszmegállótól. De megéri szerintem, mert nem igazán találni hasonló ilyen állatkertet találni kis hazánkban.

Bejegyezve: 2015.07.31 - 21:06Vera írta:

Csak kérdezem: egy budapesti, autó nélküli, állatszerető nyugdíjas miképpen juthat el ebbe az állatkertbe? A térképen erről semmiféle utalás nem található. Vagy ide csak autós látogatókat várnak?

Bejegyezve: 2015.07.31 - 17:17E. Viki írta:

Köszönjük a mai napot! :) Csodálatos volt :) Imádom a kis Shakirát! Életre szóló élmény volt! 3 Remélem hamarosan sikerül párt szerezni neki :)

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.30 - 23:15Gyöngyi írta:

Olvastam, hogy Budorék nagyon szomorú. Hiányzik Neki a nyüzsgés a látogatók és a természetesen a gazdi és a gondozók. Arra gondoltam, hogy átmenetileg másik állatkertbe elajándékozni ideiglenesen akár egykének akár másik víziló mellé és amint Felsőlajoson megépül az új háza, akkor költözhet az új helyére. És addig se lenne szomorú :-)

Bejegyezve: 2015.07.29 - 13:44Ági írta:

Július 28-án, azaz ma jártunk a Zoo-ban, felejthetetlen élmény volt Shakirával találkozni. Nekem az is nagyon tetszett, hogy lehetett etetni a lovakat, kecskéket, szamarakat és megsimogatni őket.További sok sikert az állatkertnek. Kívánom, hogy sikerüljön Buborékot is áttelepíteni!

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.28 - 17:49Laszota Márta Zoltána írta:

Július 26-án jártunk az állatkertben. Gyalog mentünk a vasúttól, de így is nagyon megérte. Fantasztikus lelkesedésel, elhivatottsággal fogadtak bennünket Tiborék. Az állatok – láthatóan jól érzik magukat a kellemes, árnyas kifutókban. Shakira, Tangó és Turbó tündériek, jól szórakoztunk közöttük. További sok sikert, boldog, egészséges állatokat kívánunk Tiboréknak. Majd Buborékot is meglátogatjuk jövőre. Csóka család Budapestről

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.28 - 15:18Vigild család Dániából írta:

Nagy élmény volt a látogatás. Az a lelkesedés és állatok iránti szeretet, ami Tiborból sugárzik, és a kedves, humoros és igen informatív beszélgetés-mesélés Shakira simogatása közben - és utána a többi állatnál - olyan plusz, amit más helyen ritkán tapasztal az ember. Köszönjük a szép napot, minden jót kívánunk a további működésükhöz, elvisszük a hírüket külföldre is :)

Bejegyezve: 2015.07.25 - 16:51Regős Andrea írta:

A tegnapi látogatásunk óriási élmény volt! Bár Shakira babának épp nem volt kedve a látogatókkal való barátkozáshoz, de a hogyan vadásszunk a családtagjainkra játékából bőséggel kaptunk bemutatót! Tango viszont nem csak velünk, de fából készült nyak- és karláncunkkal is igyekezett közelebbi kapcsolatot kialakítani! Az állatkert többi lakója is (némi zoo csemegéért cserébe) igen barátságosan fogadott minket. Persze itt nem a nagy macskákra gondoltam, akik látványukkal tették teljessé az összképet! Egy szóval köszönjük az élményt, és hogy van ilyen hely is kis hazánkban!

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.25 - 09:36Doki írta:

Ez remek!!!! Gratulálok. Ez munkátok gyümölcse, elismerése. További szép sikereket kívánok.

Bejegyezve: 2015.07.25 - 09:28Klári írta:

Szia Timi! Fehér kistigrisek? Kettő van már?

Bejegyezve: 2015.07.23 - 20:52Timi írta:

A fehér kistigrisek nagyon édesek!!!! Látszik rajtuk a gondoskodás. Köszönjük, hogy lehetőséget biztosít az állatkert a nagymacskák simogatására. Felejthetetlen élmény volt!

Bejegyezve: 2015.07.23 - 15:18E.Viki írta:

Mindig nagy élmény ide eljönni. :)Fantasztikus,hogy van ilyen állatkert ahol az ember megölelhet,megérinthet ilyen csodálatos állatot mint amilyen Shakira is :) Visszajáró vendég vagyok és az is maradok! Rengeteg pozitív energiával töltött fel a kis tigris. Nagyon kedvesek a gondozók,az állatokon látszik,hogy szeretve vannak.Felejthetetlen élményeket köszönhetek ennek az állatkertnek.Sose gondoltam,hogy valaha az életben lesz lehetőségem tigrist és oroszlánt simogatni,de hála nekik az álmom valóra vált. A nagyMACSKA imádatom itt kiélhetem :) Köszönöm!

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.20 - 21:05Andrea írta:

Köszönjük az élményt! 3 gyermekem imádott mindent, csak úgy, mint mi. A csodás természet közelsége, a csend, a nyugalom, a családias légkör, az állatok közelsége! Minden felejthetetlen volt! Ez a hely többet ér bármelyik zsúfolt, populárisabb állatkertnél! Csodás hely! A korona amely megkoronázta a napunkat természetesen Shakira volt. Felejthetetlen élmény volt és napokkal később is tudtunk ebből töltekezni. Ami számomra külön megérintett, az az alapító tulajdonos szellemisége, kisugárzása, hozzáállása. Rendkívül becsülendő, hogy ebben a haszonleső, anyagias világban van valaki aki nem 3 éttermet nyit, hogy dőljön hozzá még több pénz, hanem alapít egy ilyen mesebeli helyet. Kívánok nagyon sok sikert és áldást ehhez a helyhez!

Bejegyezve: 2015.07.16 - 10:18Simon Veronika írta:

Ma meglátogattam Buborékot. A szívem megszakadt annyira más. Nagyon-nagyon szomorú. Remélem össze fog gyűlni a pénz az Ő otthonára is. A hiúzbaba meseszép. Jó lett volna megdögönyözni. Anyukája nagyon óvja. A kicsi puli, hát az valami örgögfióka, vagy rongybaba? Tünemény mind a két kölyök az biztos. Aki teheti látogassa meg Őket is.

Bejegyezve: 2015.07.15 - 17:09Évi írta:

Kedves Tibor! Vasárnap volt lehetőségem meglátogatni önöket. Korábban Abonyba is terveztem elmenni, de akkor nem sikerült. Nem tudom ott milyen volt a kialakítás, de Felsőlajoson nagyon jól éreztem magam. Kifejezetten tetszik, hogy nincs minden lebetonozva. Így sokkal barátságosabb, természetesebb, nem művi az egész. Sokat kell menni a település felől, de így legalább nyugodtabb a környezet. Idővel lehet, hogy egyszerűsíteni a kijutást, ha bizonyos időközönként lenne egy kisbusz, ami kiviszi azokat, akik tömegközlekedéssel tudnak menni. Az állatok nagyon szépek, Shakira egy kis energiabomba :) Tigris-bigris beszélőkéje nagyon aranyos. Mint egy nagyra nőtt cica :) Az persze észre vehető, hogy még folyamatban van a költözés, de ez nem zavaró. Olvastam néhány korábbi hozzászólást, a jegyárral kapcsolatban. Én egy fillért sem bántam meg, amit a jegyekre és az ajándékboltba költöttem el. Biztos azért is élveztem, mert nem azt számolgattam, hogy mi mennyit ér . Még biztos menni fogok.

Bejegyezve: 2015.07.14 - 21:50Erika írta:

De jó, újra van kamera! Bár nekem a tigrisek a kedvenceim, Mombasát és Nalat is jó látni. Vasárnap meg is látogatom őket.

Bejegyezve: 2015.07.14 - 13:32Gyöngyi, Csilla és Marika néni írta:

Szia! A szerdai nagy vihar érintette Felsőlajost? Vannak károk a parkban? Remélem mindenki jól van :-) Üdv. és puszi: Gyöngyi Csilla és Marika

Bejegyezve: 2015.07.11 - 13:07Egy törzslátogató írta:

Egy volt látogatónak: miért érzed úgy, hogy Buborék sorsa nem fontos? Tibornak nagy szívügye, és legalább akkora szívfájdalma, hogy Bubi még Abonyban van. Ráadásul az engedélyezések is nagyon lassan haladnak, mert a bürokrácia malmai lassan őrölnek. A Facebook-on eddig sem kommunikálták a dolgokat, valószínűleg ezután sem fogják. Többször, több helyen lenne róla szó, HA... de ez már nem Tiboron múlik. Ami rajta múlik, azt megteszi. Lehet, hogy csendben, lehet, hogy a háttérben, lehet, hogy napi szinten nincs látszatja, de tesz minden nap Buborékért! És nem adja fel, nem is az a fajta, és ha hallanád, mekkora lelkesedéssel és szeretettel beszél Bubiról, fel sem merülne benned, hogy nem fontos...!

Bejegyezve: 2015.07.08 - 11:41Ricsike írta:

Buborék háza 16 millió Ft, egy belépőjegy 1600 Ft. Ez 10000 (TÍZEZER) PLUSZ látogatót jelentene a már meglévőkön kívül, azaz 365 napos évvel számolva MINDEN NAP 27,39 vagyis 27-28 PLUSZ látogatót naponta! Egész évben! És akkor lenne a rendszer nullán, nem veszteségesen! Ha minél többen és többször látogatják Felsőlajost, azzal Buborék esélyei is növekednek!

E-mail
Bejegyezve: 2015.07.08 - 10:17egy volt látogató írta:

Őszintén szólva én nagyot csalódtam. Szerettem járni ebbe az állatkertbe, de úgy érzem, többször nem megyek. Nagyon sajnálom, ami Bubival történik. Úgy érzem mintha nem is lenne fontos az ő sorsa. A facebookon sosincs róla hír. Talán ha többször, több helyen lenne róla szó, akkor összegyűlne a pénz.

Bejegyezve: 2015.07.08 - 08:23Helga írta:

Szeretnék érdeklődni,hogy Tiborék elfogadnak-e kisebb ajándékokat,mert akkor legközelebb elvinném,ha megyek.Van nekem itthon egy hatalmas,élethű,gyönyörű plüss oroszlánom és szívesen felajánlam a piciknek,hogy legyen még egy állat amivel tudnak bírkozni.Egyébként meg jól menne az állatkert imidzséhez:)


Magán Zoo válasza:

Kedves Helga! Természetesen nagyon szívesen és köszönettel elfogadjuk. Nagyon szeretnek ezek az állatok játszani ezekkel a plüss állatokkal és így eléggé fogynak is. Várjuk és köszönjük előre is. Üdv:maganzooBejegyezve: 2015.06.30 - 10:25Edina írta:

Felsőlajos varázslatos hely. Nővéremet kislánnyá varázsolta vasárnap. Értetlenkedve kérdezte, hogy miért akarsz máris hazaindulni. Hát, az egy dolog, hogy hivatalosan 5-kor bezárt a Park és már negyed 8 is elmúlt - az meg egy másik, hogy közel három órás az út hazáig. Lassacskán elindultunk kifelé, de a bárányokat még meg kellett simogatnia, és mire a sörényes juhokhoz értünk, megkérdezte: mikor jövünk legközelebb? Erre még rákontrázott a 16 éves lánya is, tényleg! mikor? Hát, Shakirát úgyis meg kell dögönyözni, úgyhogy hamarosan!

E-mail
Bejegyezve: 2015.06.17 - 15:14
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ