Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 196
Tegnap: 2253
Összesen: 6785912
Összes találat: 17346366
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Zoli és Marcsi írta:

Kedves Tulajdonos és Gondozók, Köszönjük a mai felejthetetlen napot, örök életre szóló emlék volt a kis oroszlánok kézben tartása, simogatása, illetve Mungo simogatása, ebben külön köszönet a gondozó hölgynek, aki kedvességéért és türelméért!

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.21 - 18:35Zsuzsa és 2 Csaba írta:

Kedves Tulajdonos és Gondozók! Ma az egész napunkat Önöknél töltöttük és felejthetetlen élmény volt! Látszik az egész helyen, hogy nagyon szeretik az állatokat; szép, tiszta, gondozott területen vannak. Minden állat barátságos, nem félnek az emberektől. Óriási élmény volt a kisoroszlánokat simogatni! Kár, hogy nemsokára elviszik őket! Köszönet a Gondozóknak, hogy minden kérdésre türelmesen válaszoltak, és mindent megtettek, hogy minél tovább simogathassuk a kisorikat. :) Az összes ismerősömnek ajánlani fogom, hogy látogassanak el Önökhöz! További jó munkát kívánunk: Molnár Család, Gödöllő

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.19 - 19:45BUBORÉK írta:

ÉN IMÁDOM BUBORÉKOT IS AZ UJSÁGBAN IS OLVASTAM ROLA ÉN NAGYON SZERETEM AZ ÖSZES ÁLLATOT DE LEGJOBAN BUBORÉKOT MERT AMIKOR MENTUK APÁÉKAL NEM IS VETÜK ÉSZRE A BUBORÉKOT JÓ VOLT REMÉLEM AKIK MENEK AZOK IS JÓL ÉRZIK MAGUKAT SZASZTOK MAJD MÉG IROK A BUBORÉKROK REMÉLEM HOGY LO VAN A BUBORÉK A KEDVENCEM

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.19 - 14:44Ákos & Kata írta:

Szuper volt a mai nap, illetve a tegnapi, most álmomban is oroszlánokat simogatok (anya ír helyettem). Renépedig akár Vuk is lehetne, nagyon tetszett. Kata, a húgom pedig Tádéban és népes családjában(tengerimalacok) gyönyörködött órákat. Ezzel lehet, hogy kibuliz anyáéktól egy sajátot (vagy többet). Mi sokfelé jártunk már, de egyik vadaspark/állatkert sem volt ilyenlátogató-és állatbarát egyszerre. Nagyobb hírverés kell(ene) neki. Anya ír is majd a helyi lapba, iletve a netes oldalunkra is teszünk egy ajánlót, ha megengedik. További eredményes munkát kívánunk!

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.19 - 00:09Ildikó írta:

Köszönjük ezt a felejthetetlen napot,amit eltölthettünk a kis oroszlánokkal és Mungoval!!!A többi állat is nagyon ari volt!Bubika is cuki volt Minden elismerésem a park dolgozóinak!

Bejegyezve: 2009.09.18 - 22:01Gyöngyi írta:

Nagyon boldog vagyok! A mai napon voltam először a Parkban. Felejthetetlen élmény volt ott tölteni egy napot Az első állat a szűrkemarha nagyon gyönyörű és szép állat, a két kis borjúk a ráadás Végig menve a regiment tengerimalackák megleptek édesek voltak, ahogy majszolták az ételüket (kukorica, retek, karalábé). Fácánok, stuccok Majd az ORMÁNYOS MEDVÉK, jaj, annyira édesek voltak. Az egyik elkezdett Nekünk táncolni CSUKJÁS MAJMOKkal jól elvoltunk. Ők is alkottak ott dolgokat amiken jókat nevetgélhettünk A többi majom is nagyon aranyos és barátságos ahogy kivették az ember kezéből a kekszet. Aztán a vizipaci milyen édesen dagonyászott a sárban A pávák gyönyörűek, nyuszik, lovak, pónik, oroszlánok, kecskék, zebra, róka, lámák és még soksok állat. A legkedvesebb természetesen a három kölyök oroszlán. Nagyon jó volt velük találkozni és simogatni. Köszönet érte a Park alapítójának Tóth Tibornak és Családjának. Valamint Nórinak és Gyöngyinek az oroszlánok gondozóinak. Jó képek készültek és ahol csak tehetem híresztelem ennek az Abonyi állatkertnek a létezését és látogatását! A második kedvenc Bogi aki most Zinua nagy barátnéja Édesek együtt ahogy nyalják-falják egymást. Szinte hihetetlen volt számomra, hogy egy kutyus egy nagycicával ennyire jóban vannak De mivel láttam már elhiszem. Ma nagyon jó idő volt és sajnos napszúrást kaptam estére. Már a vonaton rosszul lettem. De a Parkban szerzett élmények bármit megértek számomra. Örülök, hogy ott lehettem és kicsit bánom, hogy nem tettem meg előbb a látogatást, de ezen nem tudok változtatni. Amint tudok időt szorítani rá meglátogatom a parkot. Várom a havazást és akkor is feltétlenül elmegyek. A rókáig jutottam a nézelődésben és tovább nem mentünk. Arra lettek volna a medvék? Mégegyszer köszönöm a lehetőséget az egész élményért, lehetőségért! Minden elismerésem Tóth Tibornak!

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.16 - 22:08Ani írta:

Sziasztok! Nekem nagyon tetszik ez az állatkert. Látszik, hogy itt szeretik az állatokat. Mind olyan kedves és békés. Főleg a Buborék nagyon aranyos. Ani

Bejegyezve: 2009.09.16 - 14:31Gabi írta:

Állatkert?Ismerkedési porlál?

Bejegyezve: 2009.09.16 - 10:01László írta:

Vasárnap voltam én is az állatkertben! Nagyon jó kis hely, szép és nyugodt! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden elismerésem a tulajdonosnak! Az a kedves kis hölgy aki a kis oroszlánokat mutatta be vasárnap nagyon jó kis dolgokat mondott, csak a nevére nem emlékszem! Ha olvassa ő is gratulálok tényleg jó kis előadást tartott a picikről! Esetleg a nevét megtudhatnám? Nagyon ismerős volt valahonnan. Csak azt nem tudom honnan. Esetleg nem szokott előadásokat tartani cégeknek? Itt gondolok a szórakoztató elektronikai cégekre! Na de nagyon eltértem a témától! Utólag is köszönök mindent! Tényleg nagyon jó volt és nagyon élveztem! Remélem még bővülni fog állatokkal. Minden jó kívánok az állatkert dolgozóinak!

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.16 - 00:52Kis János írta:

Tisztelt Olvasók! Ma jártam az állatkertben először. Felejthetetlen élmény volt! Egyszerűen fantasztikus egy ilyen kis oroszlányt(mert én a lánykát öleltem) magamhoz érinteni. Annyira puha kis bundájuk van,kedves arcuk és mind e mellett kemény nagy erős mancsuk és körmük. Le sem tagadhatnák,h hús-vér vadászok! Bár ők még csak vadorzók. Buborék is pózolt,úszkált nekünk,sok jó képünk született. Több szép és aranyos állat van rajtuk kívül még(pacik akik a tenyeredből esznek,páva aki követ . És Péternek üzenem,mert ma kaptam én is választ: A flakonokkal jól eljátszanak az állatok,naon szeretik. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Mozduljonak ki a természetbe! Megéri!Hatalmas élmény volt!Sok ember nevében kívánok hasonló sikereket és további minden jót az állatkert minden tagjának!

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.15 - 21:31Miklai Ágnes írta:

nagyon jó ez a magán állatkert arik az állatok

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.15 - 19:25n. Adrienn írta:

Kedves Tibor. Meg szeretném köszönni ezt a csodálatos élményt a kisoroszlánokkal. Az Ön fia és a kisoroszlánok gondozója felejthetetlen élménnyel ajándkéozott meg mindket. Sosem felejtem el. Köszönön és sok-sok további kitartást kívánok Önoknek.

Bejegyezve: 2009.09.14 - 22:33Péter írta:

Reggel hallottam a rádióban a parkról. Kevés győzkődéssel mér indultunk is a párommal, hogy megnézzük. Buborék sajnos nem hozta a formáját s igazán kedvtelenül lubickolt, de a kisoroszlánok felejthetetlen élményt nyújtottak. Hihetetlen s váratlan volt az ott dolgozók közvetlensége s kedvessége ahogy megismertettek minket az oroszlánkölykök mindennapjaival. Nagyon nagy élménnyé varázsolták az "állatok királyával" való találkozást. Tetszik a park, bár nem tudtam mire vélni a majmok kifutójában található rengeteg üres flakont, mely szemetes hatást keltatt. A szürkemarha bika gigantikus. Rengeteg helyes képet készítettem. Mivel reggel a fél ország hallhatta a rádiót szerintem "erős" hétvége várható. mindenkinek ajánlom, s a park dolgózóinak további sok sikert kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.14 - 18:42Tomi írta:

Ma reggel a D. rádión beszéltek erről a helyről és a szabadidőparki oroszlánsimogatásról. Azóta eltelt 1 óra alatt 105 látogató volt itt. A héten én is vinni fogom a családom.

Bejegyezve: 2009.09.14 - 08:05T. Tünde írta:

Ma voltunk megnézni a vadaspark állatait. Nagyon szépek, aranyosak. A gondozók is végtelenűl kedvesek, látszik, hogy imádják az állatokat. A tengerimalackák cukik, a viziló nagyon helyes, a kisoroszlánok nagyon aranyosak voltak. A 2 éves kisfiunk teljesen oda van értük. Köszönjük ezt a csodalátos és felejthetetlen élményt. Még visszatérünk......

Bejegyezve: 2009.09.12 - 17:56M.Mónika írta:

Köszönöm azt az óriási élményt, hogy egy igazi kisoroszlánt tarthattam a kezemben! Gratulálok a parkhoz, tiszta, ápolt és gondozott, ahogyan az állatok is, akiken látszott, hogy jól érzik magukat. Buborék a nagy kedvencem, miatta is biztosan visszatérő vendégek leszünk. Kívánok Önöknek további sok erőt, kitartást, sikert és örömet ehhez a nagyszerű állatkerthez!

Bejegyezve: 2009.09.11 - 21:47B.Istvánné írta:

Kedves Tulajdonos és Gondozók! Tegnap voltam Önöknél és hihetetlen élményekkel gazdagodtam; borzasztó jól éreztem magam. Az egész állatparadicsomhoz csak gratulálni tudok; hihetetlenül aranyosak, szépek, barátságosak és boldogok az állataik. A kisoroszlánok simogatása külön élmény volt; de imádnivaló volt Buborék, a többi nagymacska, de az összes többi állat is...A barátságos családi környezet, a gondozók kedvessége az érdekes történetekkel-még szebbé tette a napot. Fantasztikus tisztaság mindenütt-szóval csak gratulálni tudok tiszta szivemből és mindenkinek ajánlom ezután Önöket. Máskor is visszatérek. Kívánok további erőt és kitartást ehhez a nehéz, de gyönyörű és sok örömöt hozó munkához!! Mindenkinek segítenie kéne ezeket az embereket-nem hátráltatni; mert az Állatpark Abonynak hírnevet és dicsőséget is hoz!!!

Bejegyezve: 2009.09.11 - 11:39Máté Adrienn írta:

Kedves Tibor, Kedves Gondozók! Először is, minden tiszteletem az Önöké!!! Én elképesztő módon szeretem az állatokat, nagyon sok helyen jártam már -állatkert, vadaspark, stb...-, de ilyen jól még soha, sehol nem éreztem magam!!! Annyira családias az egész környezet, az állatokon látszódik, hogy jól érzik magukat és az a szeretet, az a gondoskodás, ami Önikből árad az állatok felé........az valami lenyűgöző!!!!! Sajnos elég kevés a szabadidőm, ezért ritkán jutok el kikapcsolódni és ezért mindig az volt a megszokott, hogy új helyre mentem, hogy új élményekkel gazdagodjak. Viszont ez az állatkert, ez a "nagy család" olyan élményt nyújtott nekem, hogy ide sokszor vissza fogok térni!!!! Mindenkinek ajánlom és amerre járok, mindehol mesélek erről a csodálatos helyről!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.11 - 10:00Tóth Renáta írta:

Kedves Tulajdonos és a Gondozók! Siófokról utaztunk el, hogy megnézzük az állatkertet. Gyönyörű szép helyen van, kedves dolgozókkal és imádnivaló állatokkal! A kisoroszlánok simogatása, Buborékot élőben látni nagy élmény volt és nagyon örültünk ennek a szép napnak, amit ott tölthettünk. Köszönet ezért a csodás napért, a felejthetetlen élményekért! További sok sikert és jó munkát kívánunk Önöknek! Tóth család, Siófokról

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.10 - 16:05Andrea írta:

Kedves Tulajdonos és Gondozók! Minden tiszteletem az Önöké! Nagyon szép délutánt töltöttünk Önöknél. A kisoroszlánok csodálatosak, a gondozójuk nagyon kedves volt! fantasztikus érzés volt, hogy egy oroszlánt a kezembe tarthattam, rágcsálta a hajamat, a fülemet, imádom őket, főleg a legkomiszabb fiút! Buborék elragadó volt, kereste a kapcsolatot velünk, bolondozott a vízben, csak olyan szomorúnak tűnt. Olyan közel jött és olyan megindítóan nézett és követett, hogy kedvem támadt volna megsimogatni. Vajon őt meg lehet simogatni, vagy inkább ne próbálkozzunk vele? Még egyszer ezer köszönet ezért az élményért, hírét viszem ennek a csodás élménynek.

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.09 - 09:23Zatureczki Istvánné Andi írta:

2009. 09.05.-én voltunk a kis oroszlánoknál.Az egyik legszebb emlékünk nagyon jó volt megfogni őket és simogatni.Nem lehet elmondani milyen jó érzés volt.Köszönjük az ott dolgozok kedvességét segitségét.Szürcsi volt a legédesebb.A kecskék is annyira aranyosak voltak,hogy alig birtuk ott hagyni öket nagyon jó fejek. A majmok szintén és a szamarak is.Nagyon szép hely és az állatok is gyönyörüek.Csak jót tudok irni az egész zoo-ról és mindenkinek ajánlom.

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.07 - 07:10Harasztosi márk írta:

Nagyon tetszetek a kis oroszlánok. adát létszives ha fölkeltek a kis oroszlánok mond neki hogy.JOREGGELT.köszönöm.Márk.

Bejegyezve: 2009.09.06 - 06:29Janik Eszter írta:

A TV-ben láttuk a kis oroszlánokat nagyon szeretnénk megnézni,és kezünkben tartani őket. Apukámnak ez a legnagyobb vágya,ezért elmegyünk és ha lehetne megsimosatnánk akkor őket.Bár már sokszor voltunk

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2009.09.04 - 21:28Dóri írta:

Mikor mi ott voltunk, teljes nyugalommal tűrték a simit. Én mind a kettőt kézben tartottam. csináltunk egy csomó fotót. azóta is azokat nézegetjük.

Bejegyezve: 2009.09.04 - 19:08marrisska írta:

Akkor jó. Örülünk, hogy egészségesek! A kisoroszlánoknak is van magánéletük, és azt tiszteleben kell tartani

Bejegyezve: 2009.09.04 - 13:14Magán Zoo írta:

Kedves vendégek! Egyszerű oka van, hogy nem lehet simogatni az oroszlánokat. Mungónál és Zinuánál is beiktattunk egy hét szünetet. Ebben az időben jönnek rá, hogy játszani egymással nagyon jó és ezért kevésbé tűrik, hogy felvegyük, kézbefogjuk. Ez mindig változik. Tapasztalataink szerint egy hét elteltével szinte igénylik is a babusgatást. Nekünk figyelnünk kell a hangulatukat és nem szeretnénk, hogy akararuk ellenére is simogassák őket. Sok vendég kezében voltak, fotózták őket az elmúlt hetekben amit egyáltalán nem elleneztek, csak az utolsó hétvégén. Ezért a rövid szünet. Üdv. mindenkinek

Bejegyezve: 2009.09.04 - 05:56Bálint Éva írta:

Szerintem azért nem lehet simogatni a kis oroszlánokat mert lehet hogy fontosabb védőoltást kaphattak meg. És annak a teljes hatását várhatják, mivel elöfordulhat a védőoltásnál is mellékhatás. Ilyenkor ki kell piheniük a kis oroszlánoknak magukat, mert igy asimogatás közben ingerlékenyek lehetnek. Azon kivül lehet hogy mmegkapják a Mikrochipet is a bőrük alá meg a súlyukat és a méretüket is megmérik a védőoltásuk mellé. 1 hétnek kell eltelnie hogy a vizsgálatukat elfejetsék a kis oroszlánok.

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.03 - 21:43gabi írta:

Lehet, hogy nem plüssből vannak, talán azért. :) (én is megunnék ilyen sok embert) /remélem jól tippelek hogy pihennek, hisz nem cirkuszi orik/ gabi

Bejegyezve: 2009.09.02 - 22:04Bianca írta:

Engem is érdekel, hogy miért nem lehet símogatni az oroszlánokat?

Bejegyezve: 2009.09.02 - 21:24Andrea írta:

Most kerültek a kicsik új helyükre, ahol már nem egésznapos a felügyelet mellettük! Önnállósodni tanulnak! /remélem nem írtam hülyeséget

Bejegyezve: 2009.09.01 - 08:47
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ