Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 4
Ma: 104
Tegnap: 2253
Összesen: 6785820
Összes találat: 17346203
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Bálint Éva írta:

Melyik állatkertbe fognak kerülni a 3 kis oroszlán és szét lesznek választva külön-külön állatkertbe kerülnek?

E-mail
Bejegyezve: 2009.10.04 - 21:39illés kari írta:

Köszönöm ezt a hihetetlen élményt,amit a kisoroszlánok simogatása adott!!Életem legszebb pillanata volt amikor megölelhettem ezt az édes,csodás kis lényt!Köszönöm és alig várom,hogy újra meglátogathassam a parkot!Buborék és az összes lakó is tünemény

Bejegyezve: 2009.10.04 - 21:10Horváth Márta írta:

Köszönöm ,hogy ezt az érzésekben,szeretetben gazdag napot Önökkel és az állatkert ifjú és felnőtt lakóival tölthettem. Először de nem utoljára voltunk Önöknél.A láttottak egy újabb bizonyíték arra hogy bizony az ember mennyit tanulhat az állatvilágtól.ngyon köszönöm és további sok sikert kívánok tiszta szívemből.

E-mail
Bejegyezve: 2009.10.04 - 17:37Kisoroszlán írta:

Valóban leírhatatlan élményt jelentett a kisoroszlánoat simogatni, egy álmom vált valóra!Nagyon köszönöm!! K.

E-mail
Bejegyezve: 2009.10.04 - 14:04Nádasi Andrea írta:

köszönöm a felejthetetlen élményt amit a kis oroszlánok simogatása okozott nekem és a családomnak.

E-mail
Bejegyezve: 2009.10.04 - 10:44Katona írta:

Valóban egy nagyszerű hely.

Bejegyezve: 2009.10.04 - 07:11Menyhárt Ani írta:

Le kell írnom a tegnapi élményünket!11 re csaképp,hogy odaértünk.Nem fűztem sok reményt ehhez a simogatáshoz. Indult úgy, hogy Tóth Úr egy kis bevezetője után jöttek azok a tüneményes kisoroszlánok.Ahogy ígérte kihozta az emberek közé az egyikőjüket és végig ölelgette az emberek nyakát, nyalogatta, szinte szeretgette az embereket.Meghatott szemek, emberek, tényleg leírhatatlan. aztán jöttek a történetek. Míg Tóth Úr beszélt a másik két gondozó is sürgött. Az egész napunkat meghatározta ez a jó hangulat, egy csupa szív jó ember történetei,kedvessége és ahogy válaszolt a kérdésekre. Szóval egy fantasztikus hely. Alig tudtunk elindulni a 4 órás simogatás után.Sokan voltak, de valahogy most jó volt a sok boldog ember között lenni,elfáredni. Köszönjük Tibornak és az összes dolgozónak!

Bejegyezve: 2009.10.04 - 03:52Deák Anikó írta:

Ma jártunk először a MagánZoo-ban, és nagyon tetszett. Nagyon hangulatos, gyerekbarát, az oroszlánsimogatás külön élmény volt. (Egy javaslat: a csúszdás mászóka felső szintjén jó lenne a köteleket hálóra cserélni, mert így balesetveszélyes.)

Bejegyezve: 2009.10.03 - 19:13Cilike írta:

Az idén már harmadjára voltunk,és mindig jobban tetszik. Ma elvittük a kereszt fiunkat is aki 20-honapos nagyon tetszet neki főleg a kis oroszlánok és a kacsák. Sok sikert és kitartást kívánunk.

E-mail
Bejegyezve: 2009.10.03 - 17:55Daridai Andrea írta:

Igaz elviszik a picúrokat, és nekem is a szívemhez nőttek a majd másfél órás játék alatt, de biztos vagyok abban, hogy jó helyre kerülnek. Köszönet mindenkinek aki gondozta őket és lehetővé tette, hogy egy álomból valóság váljon, sok sok ember számára! Sajnos nincs hely minden almot megtartani, de ha a szülők ügyesek, jövő nyáron újra lesznek oroszlánbébik! Sok erőt a búcsú pillanatához, és ahogy Gyöngyi is írta: Szorítunk! Üdvözlet Andrea

E-mail
Bejegyezve: 2009.10.03 - 09:43Forgácsné Brigi írta:

Köszönöm Önöknek ! Maradandó és talán megismételhetetlen érzésével,emlékével ajándékoztak meg a mai napon! Az állatkerthez pedig csak gratulálni tudok.Sok sikert a továbbiakban is!

E-mail
Bejegyezve: 2009.10.02 - 20:25Gyöngyi írta:

Kedves Tibor és Nóra! Eljött az az idő amikor elviszik az oroszlán kölyköket. Búcsúzni kell Szűrcsitől és testvéreitől a "picilánytől" és fivérétől. Nehéz nagyon az elvállás főleg Nektek akik nevelték, naponta többször cumiztattátok Őket, simogattátok, játszottatok és gondoztátok Őket. De mivel nem maradhatnak remélem jó helyre kerülnek és boldogan élnek. A találkozáskor a fél órás kintlét után mikor bementek már akkor Én is majdnem elsírtam magam, hogy ennyi volt. Ennyit láthattam és simizhettem a piciket. Majd megszakadt a szívem. Kívánok Nekik hosszú, nyugodt és szerelmes életet, Tibornak és Nórának sok erőt a búcsúhoz. Szorítok! Puszi: Gyöngyi

Bejegyezve: 2009.10.02 - 19:54Anett írta:

Leírhatatlan élmény volt a kis oroszlánokat simogatni, kézbe venni! Köszönöm a gondozóknak, és remélem még sokszor fogunk találkozni! Buborék, a makákók és a többi állat is csodás! További sok sikert kívánok és mégegyszer köszönöm az élményt!

E-mail
Bejegyezve: 2009.10.01 - 18:47T. írta:

nagyon fognak hiányozni a kicsik de remélem jól fogják magukat érezni az új helyen :( mert bízom abban hogy csak is jó helyre adták őket!

Bejegyezve: 2009.10.01 - 17:54Bálint Éva írta:

Sokáig úgy tudtam hogy 2010. január elején kerülnek más állatkertbe mivel idén július 6-án születtek. De jobb lesz nekik 3 hónapos korukban új helyre költöznek mivel minél fiatalabb egy vadállat idős kora elött annál könnyebben szokja meg az új helyét. Kb 3 hónapos oroszlánok annyi idősek lehetnek mint az embereknél az kis csoportos óvodás kor. Már 3-4 éves kortól nem lehet a otthon maradni óvodába járása nélkül a gyermekekel.

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.30 - 18:07Daridai Andrea írta:

Azt teszem én is minden nap, amit T. ! nézem őket a kamerán, amíg a parkban vannak. Buborékkal együtt természetesen, de amíg őt látjuk csak, legalább beszerez több webes látogatói létszámot

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.30 - 16:32Csilla írta:

Nagyon szomorú vagyok, hogy elviszik a kisoroszlánokat. Nagyon nagyon megszerettem Őket.

Bejegyezve: 2009.09.30 - 15:48T. írta:

minden nap vissza térek az oldalra és lesem őket Buborékot meg a három kicsit kamerán :) na meg visszavágyódom oda ahol olyan jól éreztem magam

Bejegyezve: 2009.09.30 - 14:44Törőcsik család Kóka írta:

Köszönjük ezt a csodálatos napot amit Önöknél tölthettünk! Az állatok nagyon békések, Buborék a kis víziló szenzációs, az oroszlánkölykökről nem is beszélve. Nagylányunk a Csibész nevű kis pónit kedvelte meg a legjobban. Minden elismerésünk az eddig elért eredményekhez! További jó munkát és sok sikert kívánunk!! Törőcsik család Kókáról

Bejegyezve: 2009.09.29 - 18:57Daridai Andrea írta:

Hétfőn voltunk a kicsikkel játszani! Fantasztikus élmény, amit leírni nem lehet, meg kell tapasztalni! Tündéri nagy cicák a kölykök. Meg tudtuk őket gyöntölni, puszilgatni, lehetett bújni hozzájuk! Köszönjük, hogy ilyen kedvesek és készségesek a gondozók, és ha nem lenne Tibor, akkor ez az egész álom nem jöhetett volna létre! Nagyon jól éreztük magunkat, és igaz én most jártam Önöknél harmadszor, de biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó! Nórának és türelmének külön köszönet! További jó munkát! Andrea és a salsa-sok Miskolcról

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.29 - 10:32Erika Pécsről írta:

2009.09.26-án jártam először, de bizosan nem utoljára Önöknél! Csodálatos élményben volt részünk. Az egész állatkertből a szeretet, a kedvesség sugárzik. Amig élek nem felejtem el ezt a napot. Mungo és Bogi is édesek!!! A kicsik pedig imádnivalóak. Köszönjük Önöknek ezt a csodás napot! Sok sikert kívánunk!

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.28 - 10:57Diána írta:

2009. 09. 23-án jártam először az Állatkertben. Köszönöm szépen a gondozóknak a türelmüket és a kedvességüket! Nagyon aranyosak voltak a kisoroszlánok! Na persze Mungo is... Egy életre szóló élmény volt! Látszik, hogy a gondozók szeretik az állatokat. Remélem, hogy hamarosan újra eljutok Önökhöz. Sok sikert a továbbiakban is az Állatkerthez és a munkájukhoz!

Bejegyezve: 2009.09.27 - 20:35szabina írta:

nekem nagyon tetszett az állatkert,a kondozók nagyon kedvesek voltak.a kis oroszlánok nagyon cukik.buborék nagyon aranyos,és mindent megtesz hogy agyunk neki hamit.a legnagyobb élményem volt a világon és másoknak is ajánlom.én a családdal voltam,és ők is nagyon élvezték.puszi és köszönöm ezt a jó napot.

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.27 - 20:20Koós Niké írta:

Tegnap több évtizedes álom valósult meg számomra az Állatpark jóvoltából azzal, hogy közelről figyelhettem és megérinthettem a kisoroszlánokat, sőt magát Mungót is. Gyerekkorom óta irigyeltem Joy Adamsont Elsáért, és most megtörtént a csoda, amiben gyermekeimmel is osztozhattam. Ezt a napot soha nem fogja elflejteni egyikünk sem. Talán szigorúbb szervezéssel (pl. sorbanállás) oroszlánbarátabbá lehetne tenni az eseményt, mert szegény kicsik bizony nagyon nyűgösek lettek - teljes joggal. A kútnál szappan és törülköző, a WC-ben papír és szemetes... A dolgozók kedvesek és türelmesek... Az állatok elégedettek, nyugodtak, jól ápoltak és szerlemesek... Mi kellhet ennél több egy állatparkban? Ez volt az első állatkert, ahol úgy éreztem: itt jó lehet állatnak lenni. Köszönjük és további nagyon sok sikert kívánunk az álmok megvalósításához.

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.27 - 18:06Kovalik Melinda írta:

Szeptember 25-én Budapestről érkeztünk Abonyba, hogy egy nyolcadikos osztállyal meglátogassuk a kisoroszlánokat. Magam, a kollégám és a gyerekek nevében köszönöm az a felejthetetlen élményt, amit az oroszlánok simogatása és kézben tartása okozott. :) Külön köszönet a gondozók segítőkészségéért. További sok sikert kívánok a park szépítgetéséhez, és remélem, hogy a kisoroszlánok jó helyre kerülnek.

Bejegyezve: 2009.09.26 - 19:40Budapesti írta:

Most olvastam a "Bemutatkozás"-t annak kapcsán, hogy a gyerekeim ma látogatták meg az állatkertet. Írhatnám, hogy hihetetlen, de mivel itt élek, én már kevés dolgon csodálkozom. De azin igen,hogy egy - egy helyi potentát ennyire rövidlátó legyen! Egyébként meg: mi más hívja még fel a figyelmet Abonyra???

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.26 - 11:41K.Viktória írta:

Kedves Tibor, Katalin, Nóra és Ádám! Felejthetelen élménnyel gazdagodtam 2009.09.22-én este a kisoroszlánoknál. Életreszóló élmény volt kézbentartani, ölelgetni, puszilgatni a kicsiket. Tibor, hála és köszönet a nővérének és a feleségének, hogy alkalmat nyújtottak a privát oroszlántalálkozásra. Sok sikert, erőt és jó egészséget kívánunk Önöknek a férjemmel együtt a park szépítéséhez és az állatok gondozásához!

Bejegyezve: 2009.09.25 - 12:32Évi írta:

Ari volt Buborék vizipaci száját simogatni! A kisoroszlánok egyszerűen csodásak voltak, főleg, hogy meg is simogathattuk őket! A gondozók nagyon készségesek, bárcsak minden területen ilyen emberek dolgoznának! Köszönjük a lehetőséget és sok sikert, kitartást kívánunk az állatkert tulajdonosának, illetve a gondozóknak! Terjeszteni fogjuk jó hírét ennek a szuper helynek, remélem sokan látogatnak el még Önökhöz!

E-mail
Bejegyezve: 2009.09.23 - 22:21egy visszatérő írta:

Életem legszebb napjait önöknek köszönhetem Köszönöm hogy van ez a kedves hely kedves emberekkel és sok kis és nagy aranyos szép állattal és családias hangulattal teljesen elvarázsolva érzem magam már sokadszorra sikerült eljutnom ide de ez a mai nap maga volt az álom!!!!A nagy oroszlánok gyönyörű szépek és méltóság teljesek a kicsik pedig annyira aranyosak hogy nincs is rájuk szó!Annyira jó volt ennyire közel lenni hozzájuk hogy el sem tudom mondani mennyire boldog voltam Minden gondom s bánatom és feszültségem oda lett amint érezhettem őket magam körül...

Bejegyezve: 2009.09.23 - 00:02egy visszatérő írta:

Életem legszebb napjait önöknek köszönhetem Köszönöm hogy van ez a kedves hely kedves emberekkel és sok kis és nagy aranyos szép állattal és családias hangulattal teljesen elvarázsolva érzem magam már sokadszorra sikerült eljutnom ide de ez a mai nap maga volt az álom!!!!A nagy oroszlánok gyönyörű szépek és méltóság teljesek a kicsik pedig annyira aranyosak hogy nincs is rájuk szó!Annyira jó volt ennyire közel lenni hozzájuk hogy el sem tudom mondani mennyire boldog voltam Minden gondom s bánatom és feszültségem oda lett amint érezhettem őket magam körül...

Bejegyezve: 2009.09.23 - 00:02
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ