Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 239
Tegnap: 1844
Összesen: 6337476
Összes találat: 16396659
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Gyöngyi írta:

Szuper! Újra lehet látni Buborékot

Bejegyezve: 2015.11.19 - 15:40Simon Veronika írta:

Kedves Tibor! Nagy örömmel tölt el, hogy a világ legszebb, legkedvesebb, szívem csücske vízilovát ismét láthatom. Igyekszem mielőbb személyesen is meglátogatni és apróra vágott almával kedveskedni fogok neki. Fogadalmamat nem szegem meg. Csak akkor megyek az új helyre, ha Bubi is ott lesz. Remélem mielőbb megenyhülnek azok a zord hivatalok és meg lesz az engedély a ház építésére.

Bejegyezve: 2015.11.16 - 19:35G. Erzsébet írta:

Kedves Magánzoo! Köszönjük, hogy a Buborék-rajongókra is gondolva webkamerát helyeztek el az abonyi házában. Így lesz lehetőségünk nem csak személyesen megnézni kedvencünket.

Bejegyezve: 2015.11.15 - 15:18Kovacs Mark írta:

Tisztelt Magan Zoo, Van lehetoseg allat simogatasra? Gondolok itt kis oroszlanra vagy tigrisre. Elore is koszonom a valaszt! Kovacs Mark

Bejegyezve: 2015.11.12 - 16:27Katona Csilla írta:

Kedves Tibor és Kollegái! Mai napon voltunk Önöknél és felejthetelen élményben volt részünk főleg a tejszínhabot majszoló tigris aratott nagysikert! Szeretnék érdeklődni hogy jól értelmeztük e hogy az oroszlánfiú volt e az akit abonyban egy kutyus nevelt fel?Még egyszer köszönjük az élményt és visszük a jóhírüket!!! Üdv. és további szép estét!

E-mail
Bejegyezve: 2015.11.08 - 19:49hakatica írta:

Kedves Tibor! Szeretném kérdezni, hogy a kis Bambiban kit tisztelhetünk? Nagyon ki tünemény és nagyon érdeklődő. Azt se tudja, hogy és hol kezdje a felfedezést. A fejét is dugja a látogatók fele, aztán mikor megsimiznénk, gyorsan nyakába kapja az összes lábát De sebaj, beszokik, és kezes lesz :-)


Magán Zoo válasza:

A pici lány őzike(suta) Mambócska névre hallgat és egy kézzel nevelt egyed. Nagyon kedves és nagyon jól érzi magát abban a nagy kifutóban. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.10.31 - 17:28Villám írta:

Kedves MagánZoo, Tibor! Shone-ról szeretnék infót kapni, hogy hol lehet látni, hova került? Üdv: Villám


Magán Zoo válasza:

Shone még 8 hónapos korában egy Németországi állatkertbe került. Két nőstény társával él már évek óta. Nagyon szeretik, mert jól kezelhető, bár félti lány társait. Üdv: MaganZOOBejegyezve: 2015.10.31 - 16:50Gyöngyi írta:

Ok

Bejegyezve: 2015.10.29 - 19:13Gyöngyi írta:

https://youtu.be/g45kLzts8H8


Magán Zoo válasza:

Kedves Gyöngyi és Csilla! Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat és elnézést,hogy nem tudtam vissza menni hozzátok. De legközelebb mindent bepótolunk duplán. Üdv: TiborBejegyezve: 2015.10.26 - 19:42Gyöngyi írta:

https://youtu.be/bkDcl98qQrQ

Bejegyezve: 2015.10.26 - 19:39Gyöngyi & Csilla írta:

A hosszú hétvégén látogattuk meg újra (sokadjára) Felsőlajoson a magán állatkerteteket. Nagyon jól érzetük magunkat. Adta minden magát. Szép idő, csudás park és édes állatok! Vittünk Nekik almát, paprikát, répát, száraz zsemlét és mazsolát. Mindenkinek jutott Gyönyörűek a nyulak! A színeik és a bundáik ahogy fénylettek. Csak kettő gyűrűsfarkú makit láttunk és éppen nem akartak a mazsolából csemegézni. Így a szabadon járkáló pávák kaptak belőlük. Imádták A fehérori pár levágott egy showt a gumiabronccsal ottjártunkkor. Haláliak voltak Picit találkoztunk a tulaj Tóth Tibor Urral is, akit vártunk vissza egy puszira. Elnézegettük Shakirát új párjával Mohannal. Még csiszolódank. Aki elrabolta szívünket a kölyök hiúz 3 Édes kis pofa!

E-mail
Bejegyezve: 2015.10.26 - 19:35G. Erzsébet írta:

Kedves Magánzoo! Nagyon örülünk, hogy immár fehér tigris álmaik is valóra váltak. Macskarajongók vagyunk, imádni valóak mindannyian Mungótól Shakirán át, a kis hiúzig. Azonban nem tudunk elfeledkezni Buborékról. Ő csodás egyéniség, igazi színfolt lehetne a parkban. Viszonylag sokszor voltunk az utóbbi időben nála, olyan show-t tud rendezni jókedvében, hogy az csoda! Szívesen látnánk híreket az ő sorsáról is, háza épülésének fejleményeiről. Ugye látogatható marad továbbra is Abonyban?

Bejegyezve: 2015.10.26 - 18:27Törzslátogató írta:

Itt az új helyen, Felsőlajoson is módosul a nyitvatartás a téli hónapok alatt?


Magán Zoo válasza:

Kedves Törzslátogató! Csak rövidebb lesz a téli hónapokban a nyitva tartás. Novemberben már 16 óra után sötét van. A felsőlajosi talaj bírja az esőt ezért nem lesz sár télen sem, tehát úgy tervezzük, hogy ha igény lesz rá nyitva tartunk. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.10.21 - 13:13G. Áron írta:

Tisztelt MaganZoo! Nálam mindig az első benyomás az, ami meghatározza egy kirándulás sikerességét. Ez az első élmény önöknél az volt, hogy egy olyan úton kellett megközelíteni állatkertjüket, mely személyautók forgalmára alkalmatlan. Ez nagyon elkeserített engem, mert amennyi jót hallottam erről a kis állatkertről, már az oda vezető úton elvesztettem a hitem abban, hogy ott jól fogom érezni magam. De mikor megérkeztünk, egyből körül ölelt a természet nyugalma. Kicsit szomorkás volt az idő, de nem számított, mert mikor gyermekeim őszinte mosolyát láttam láma, teve és kecske etetés közben, kezdtem én is örülni hogy meglátogattuk önöket. Nekem a hatalmas tigrisek, a kis hiúz és a gyönyörű szép kék szemű kis fehér tigris tetszett legjobban, de összességében minden nagyon jó volt. Biztosan fogunk még menni önökhöz, mert felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk. Minden elismerésem a vezetésé, hogy ilyen páratlan vállalkozást hoztak létre. További sok sikert mindenhez! Üdv!


Magán Zoo válasza:

Kedves Áron! Nagyon köszönjük a dicsérő szavait. Ami az utat illeti: bár rendelkezünk gépekkel az út folyamatos karban tartásához, de sajnos nem a mi tulajdonunk és nem kezelhetjük. Polgármester és Alpolgármester Úr az ő és a mi gépi eszközünkkel folyamatosan elsimítják, de éppen most nagyon nagy esők voltak és az erre járó traktorok, amik az őszi talajmunkálatokra mennek itt gödrösre tapossák. Igyekszünk mihamarabb vissza állítani a jól járható utat, ami talán egész nyáron jellemző volt. Vissza várjuk! Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.10.20 - 14:42Ricsike írta:

Nagyon édesek a fehér Csodák. Mohan még kicsit bátortalan, de barátságosan pöfög. Kicsit fújnak egymásra, de később biztosan megkedvelik egymást! További sok boldogságot!

Bejegyezve: 2015.10.14 - 20:40Lóderer Gyöngyi írta:

Mohan-nak nagyon örülök. Nagyon tetszik! :-) Sok sikert és boldogságot Nekik! Hamarosan meglátogatom!

E-mail
Bejegyezve: 2015.10.13 - 21:58Ricsike írta:

Nagyon pózol MOST Nadinka a webkamerán!

Bejegyezve: 2015.09.17 - 17:30Ricsike írta:

Shakira szép nagy lett, de nagyon barátságos, Nadinkám sajnos Szibír túl követelődző volt, ezt családon belül rendezzétek le! Jó, hogy Nálatok is van webkamera! Az eső ellenére csodálatosak vagytok!

Bejegyezve: 2015.09.11 - 15:17Csapi Andrea írta:

Kedves Magán Zoo!Ma a zord időjárás ellenére is egy hatalmas élmény volt önöknél!Köszönjük a gondozók kedvességét és hogy gyerkőceink minden kérdését gondosan megválaszolták!Shakirát csupán egy pillanatra láthattuk,de így is csodálatos élmény volt!Tavasszal újra ellátogatunk!

E-mail
Bejegyezve: 2015.09.05 - 15:54Gyöngyi írta:

Szia Edina! Köszi az infókat. Igen Tibor és állatkái mindenkit elvarázsol. Nem lehet megunni és csak megszeretni lehet. Én legszívesebben oda költöznék és gondoznám az állatokat! Az nem semmi, hogy az eső ellenére is sokan voltak! Puszi

Bejegyezve: 2015.08.27 - 18:48Edina írta:

Gyöngyi, nem tudom, a többi napokon mi volt a helyzet a hosszú hétvégén, de szombat délelőtt - a szakadó eső ellenére - kb 50 autó állt a parkolóban. Sem az állatokat, sem a látogatókat nem zavarta a nem túl kegyes időjárás. :)Itt fizetődik ki az a nagyfokú elhivatottság, amivel a Tóth Család működteti ezt a parkot. Mi most voltunk ötödjére március óta (oda-vissza 300 km nekünk), de tuti megyünk még legalább egyszer az idén!

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.27 - 13:24Gyöngyi írta:

Remélem a hosszú hétvégén sok látogató járt a parkban és gyűlik Buborék új házára a pénz

Bejegyezve: 2015.08.24 - 19:46Huszti-Bagdi Petra írta:

Kedves Állatkert Tulajdonosok! Köszönjük ezt a szép délutánt, megérte elmenni, mert sokkal jobb egy ilyen rendezett, jó levegőjű helyen látni az állatokat. Shakira külön élmény volt, megjegyezném, hogy igen távol (Thaiföldön) nagyon vártuk a híres Tigris-templomban simogatható kis tigriseket, ahol ez nagy csalódás volt, az állatok láncon, valószínűleg leszedálva voltak megközelíthetők. Így külön jó volt látni, hogy nem csak ez a járható út. Az állatokról szóló előadás is érdekes volt. Köszönjük!

Bejegyezve: 2015.08.20 - 20:00Kenderes János írta:

Voltam szegeden, nyíregyházán, de ilyen fehér oroszlánokat még nem láttam ami Felsőlajoson van. Mint a hó olyan fehérek. Gyönyörűek!

Bejegyezve: 2015.08.20 - 12:41Zsuzsu írta:

Kedves Magánzoo, Buborékról nem találtam friss információt a honlapon, ezért szeretnék érdeklődni, hogy Abonyban van-e még, látogatható-e.

Bejegyezve: 2015.08.19 - 10:00Éva írta:

Kedves Magán Zoo ! Gratulálok a felsőlajosi Zoo -hoz. Gyönyörű környezet, fantasztikus tulajdonos. az állatszeretet a legszebb dolog a világon!Shakira egy cukorfalat, igazi élmény őt meglátni, pláne megérinteni.Gyönyörűek a szibériai tigrisek, és hab a tortán a tejsíin , ahogy elfogyasztják.Nagyon tetszettek a többi kedves állatok,major , ormányos medve, tevék, lovak, kecskék, lámák, juhok. A vadragadozók különösen a kedvenceim , az oroszlánok, a régi pár és a fehérek.Kár, hogy nappal sokat alszanak, többet-töbet szeretnénk belőlük látni!Szóval, ma voltunk a Zoo-ban és nagyon jól éreztük magunkat!Köszönjük a fantasztikus élményeket és a nagyon kedves fogadtatást!

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.01 - 16:08Szilvia írta:

Kedves Magán Zoo! A tegnapi napon végre eljutottunk hozzàtok,öröm és boldogság volt,nagyon jól éreztük magunkat!! Shakirat legszívesebben agyon puszilgattuk volna :) tökéletes volt minden,nagyon szép a környezet es az állatok, a nap vègén pedig a tejszín habos tigrisek....felejthetetlen 😀😀😀😀 köszönjük szépen !!! Visszatérünk

Bejegyezve: 2015.08.01 - 14:16Takács Lászlóné írta:

Szeretném megkérdezni meddig lehet simogatni a kis tigrist

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.01 - 13:29Bálint Éva írta:

Shakira hol született? Lesz párja Shakirának? Mit takar Shakira név? Testvérei születtek? Sajnos anyagilag nem biztos eltudok jönni Shakirát meg simogarni.

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.01 - 09:01Vera írta:

Kedves K.! Nem vonom kétségbe, hogy érdemes lenne, csakhogy aki már nem fiatal és nem is teljesen egészséges, sajnos iyen hosszú gyaloglást oda-vissza képtelen vállalni. Tibor kitünő szervező, jó lenne valami alkalmas megoldást találnia, mert így valószínűleg elég sokan le kell, hogy mondjanak az állatkert felkereséséről. Kár. Ráadásul akkor az a bevételből is nyilván hiányzik.

Bejegyezve: 2015.07.31 - 21:42
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ