Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 27
Ma: 786
Tegnap: 2253
Összesen: 6786502
Összes találat: 17347660
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Ancsi írta:

Igen Marica!Nagyon vártam az indokot amiért ez megtörtént de ezt elhallgatták!Felzaklatott nagyon ez a hír Tényleg nem tudom hogy kinek ill. kiknek nem tetszett ez de gratulálok nekik mert ismét hoztak egy fantasztikus törvényt!Rengeteg ember örömét és boldogságát okozták éveken keresztül akik legalább így közel kerülhettek ezekhez a tündéri pici élőlényeknek akikhez az életben soha nem tudnak máshol csak az állatkertbe és most ezt is betiltották! Sajnos ez nem csak nekünk veszteség hanem Tiboréknak is!Jók kiszúrtak mindenkivel!

Bejegyezve: 2016.02.27 - 17:40Marica írta:

Kedves Ancsi! Gondolom, nem vagyunk egyedül az emiatti szomorúságunkkal. Igen, már én is láttam a híradót, de nagyon érdekelne az INDOK, ami miatt hozták ezt az új rendeletet! Nem tudok róla ugyanis - ebben Tibor is nyilván megerősíthet -, hogy bármi fertőzés vagy baleset előfordult volna az elmúlt években a vadállat-kölykök simogatása kapcsán! Ha ugyanis ilyesmi megesett volna, azt azon nyomban hírül adták volna! Akkor meg vajon ki(ke)t és miért irritált, hogy volt olyan MAGÁNZOO, ahová ez a lehetőség tömegesen vonzotta a látogatókat???

E-mail
Bejegyezve: 2016.02.27 - 17:06Ancsi írta:

Kedves Marica! Igen sajnos így van ma volt a Híradóban! Rengeteg ember boldogságát köztük az enyémet is vették el!Imádom ezeket a tündéri macskákat Szerencsére tavaly az oroszlánokat sikerült és egyikük a kezembe is került!Minden vágyam ez volt!

Bejegyezve: 2016.02.26 - 20:07Marica írta:

Kedves Tibor! A honlapotokon változatlanul ez olvasható: Állatkertünk a sokaknak felejthetetlen élményt nyújtó kölyökállat simogatásokról ismert. Értesültem egy ezt a jövőben állítólag megtiltó törvényi változásról: 85/2015.(XII.17.)FM rendelet Általában nincsenek szövegértési problémáim, de ebben nem találom azt a passzust, ami ezt tartalmazza. Kérdezem: Ti erről mit tudtok? Nagyon várom a válaszodat! Üdvözlettel: Marica

E-mail
Bejegyezve: 2016.02.26 - 15:47Andrea írta:

A hétvégén szép idő volt és nagyon jó élménnyel távoztunk. Nagyon kellemes az új sokkal jobb mint Abonyban! Most, hogy már sokadszorra jártunk Felsőlajoson ez biztosan bebizonyosodott. Egyet hiányoltunk a büfét. Megszoktuk Kati finom forralt borát.Készültünk rá. De azért jövünk márciusban is.

Bejegyezve: 2016.02.16 - 09:58Gabor írta:

Kedves Állatpark! Azt szeretném kérdezni Tőletek, hogy jelenleg van-e lehetőség kis tigris simogatásra? Írtam Nektek emailt, de sajnos nem válaszoltatok rá. (Tudom biztos számtalan ilyen kérdés érkezik, és elég unalmas lehet erre válaszolni, én kizárólag abból a célból szerettem volna előre tájékozódni, hogy ha lehetséges, akkor kell-e/lehet-e előre időpontot folgalni?) Válaszotokat előre is köszönöm.

E-mail
Bejegyezve: 2016.02.01 - 13:38Noya írta:

Van rá lehetőség, hogy nektek adjuk az 1%-unkat?

E-mail
Bejegyezve: 2016.02.01 - 13:19Attila írta:

Tisztelt Állatkert! Az abonyi állatkert mikor van nyitva? Meg szeretném látogatni Buborékot.

E-mail
Bejegyezve: 2016.01.30 - 08:31Riciske írta:

Ez park és nem kert. Így lehet.

Bejegyezve: 2016.01.27 - 20:12Zsuzsa írta:

Most olvastam, hogy jan. 16-tól érvényes egy rendelet, mi szerint nem szabad állatot símogatni állatkertben. Igaz ez? Akkor többet nem símogathatjuk meg a kisoroszlánokat, kistigriseket, ha lesznek?

Bejegyezve: 2016.01.24 - 21:56Ricsike írta:

Mohan - a fehér tigrisek alapító atyja - Rewa maharadzsájának fehér tigrise volt. 1951-ben 9 hónapos kölyökként találta a maharadzsa, anyjával és három testvérével, akik általános színűek voltak. Sajnos egy vadászparty keretében a fehér kölyök kivételével mindegyiket lelőtték. (Egyperces néma felállás) A Mohan szó varázslót jelent. Miután a fogságba ejtése során megharapott egy férfit, bunkóval fejbeverték, majd felelőtlenül ütlegelték. Miután magához tért egy használaton kívüli palota - Govindgarh - hátsó udvarában lett elszállásolva. (forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Captive_white_tigers) Nagyon jó lett az út minősége!

Bejegyezve: 2016.01.13 - 20:32Lelkeske írta:

Köszönjük szépen a fehér tigris kamerát Kész valóság-show: az oroszlán nézi a tigrist, a tigris nézi a tevét, a teve meg mindkettejüket.

Bejegyezve: 2016.01.12 - 15:52Papp-Daridai Andrea írta:

Kedves Tibor és Minden Dolgozó! Boldog 2016-os évet kívánok Önöknek és állatkáiknak is! :) Andrea

E-mail
Bejegyezve: 2016.01.04 - 12:49Gyöngyi, Csilla és Marika néni írta:

Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Puszi: Gyöngyi, Csilla és Marika néni

Bejegyezve: 2015.12.24 - 16:51Edina írta:

Aki a szokottnál is különlegesebb élményre vágyik, most látogasson el Felsőlajosra. Miután a téli időjárás miatt törvényszerűen kevesebb a látogató, nagyon örülnek mindenkinek, a szokásosnál is közvetlenebbek és érdeklődőbbek az állatok. Shakirát majdnem hazahoztuk… meg Janát is… meg az őzikét… meg a lógó fülű kecskét… de nem fértek be az autóba! A bekötőút hihetetlenül jól járható, jobb mint nyáron. A homokos talaj nem ragad, nem tapad. Minden szempontból varázslatos hely, minden évszakban. Köszönjük!

Bejegyezve: 2015.12.21 - 09:12N. írta:

Rég voltam itt, kár hogy sötét van. Az oroszlán lát a sötétben, de néhány kamera nem! Hát nem fantasztikus? Lehet hogy elmegyek Afrikába, vagy nem! Ottis sötét van, de világit lámpa! Szeressük azz állatokat, ha az ember felnő rájön hogy nincs más csoda, esetleg amit szem nem lát és nem tudunk róla, védjük a természetet is, meg a biodiverzitást meg ne halgassunk azokra akik nem érdemesek rá. A megkeseredett emberek csak magukonn segí thetnek nemdebár? Sok love meg miegyéb, Norbert Abonyból

Bejegyezve: 2015.12.19 - 01:04remetei balázs írta:

Kedves MagánZoo ! Írtam egy levélkét a maganzoo@vipmail.hu címre, legyenek szívesek válaszolni. Köszönöm

Bejegyezve: 2015.12.07 - 11:45Róbert írta:

Én is nagyon örülök, hogy kamerán keresztül láthatom a nagy kedvencem Buborékot. Meglátogatni nem merem, mert félek, hogy nagyon szívbemarkoló élmény lenne látni ott őt egyedül, magányosan. Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is fogadalmat tettem, amíg Buborék nem lesz az új helyen, addig nem megyek Felsőlajosra. Sajnálom, hogy így alakultak az események. Hiányoznak az állatok. Én a kezdetektől látogattam az abonyi állatkertet, amikor még nem volt Bubi, nem voltak oroszlánok, csak pár kedves állat.

Bejegyezve: 2015.12.05 - 11:10Gyöngyi írta:

Szuper! Újra lehet látni Buborékot

Bejegyezve: 2015.11.19 - 15:40Simon Veronika írta:

Kedves Tibor! Nagy örömmel tölt el, hogy a világ legszebb, legkedvesebb, szívem csücske vízilovát ismét láthatom. Igyekszem mielőbb személyesen is meglátogatni és apróra vágott almával kedveskedni fogok neki. Fogadalmamat nem szegem meg. Csak akkor megyek az új helyre, ha Bubi is ott lesz. Remélem mielőbb megenyhülnek azok a zord hivatalok és meg lesz az engedély a ház építésére.

Bejegyezve: 2015.11.16 - 19:35G. Erzsébet írta:

Kedves Magánzoo! Köszönjük, hogy a Buborék-rajongókra is gondolva webkamerát helyeztek el az abonyi házában. Így lesz lehetőségünk nem csak személyesen megnézni kedvencünket.

Bejegyezve: 2015.11.15 - 15:18Kovacs Mark írta:

Tisztelt Magan Zoo, Van lehetoseg allat simogatasra? Gondolok itt kis oroszlanra vagy tigrisre. Elore is koszonom a valaszt! Kovacs Mark

Bejegyezve: 2015.11.12 - 16:27Katona Csilla írta:

Kedves Tibor és Kollegái! Mai napon voltunk Önöknél és felejthetelen élményben volt részünk főleg a tejszínhabot majszoló tigris aratott nagysikert! Szeretnék érdeklődni hogy jól értelmeztük e hogy az oroszlánfiú volt e az akit abonyban egy kutyus nevelt fel?Még egyszer köszönjük az élményt és visszük a jóhírüket!!! Üdv. és további szép estét!

E-mail
Bejegyezve: 2015.11.08 - 19:49hakatica írta:

Kedves Tibor! Szeretném kérdezni, hogy a kis Bambiban kit tisztelhetünk? Nagyon ki tünemény és nagyon érdeklődő. Azt se tudja, hogy és hol kezdje a felfedezést. A fejét is dugja a látogatók fele, aztán mikor megsimiznénk, gyorsan nyakába kapja az összes lábát De sebaj, beszokik, és kezes lesz :-)


Magán Zoo válasza:

A pici lány őzike(suta) Mambócska névre hallgat és egy kézzel nevelt egyed. Nagyon kedves és nagyon jól érzi magát abban a nagy kifutóban. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.10.31 - 17:28Villám írta:

Kedves MagánZoo, Tibor! Shone-ról szeretnék infót kapni, hogy hol lehet látni, hova került? Üdv: Villám


Magán Zoo válasza:

Shone még 8 hónapos korában egy Németországi állatkertbe került. Két nőstény társával él már évek óta. Nagyon szeretik, mert jól kezelhető, bár félti lány társait. Üdv: MaganZOOBejegyezve: 2015.10.31 - 16:50Gyöngyi írta:

Ok

Bejegyezve: 2015.10.29 - 19:13Gyöngyi írta:

https://youtu.be/g45kLzts8H8


Magán Zoo válasza:

Kedves Gyöngyi és Csilla! Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat és elnézést,hogy nem tudtam vissza menni hozzátok. De legközelebb mindent bepótolunk duplán. Üdv: TiborBejegyezve: 2015.10.26 - 19:42Gyöngyi írta:

https://youtu.be/bkDcl98qQrQ

Bejegyezve: 2015.10.26 - 19:39Gyöngyi & Csilla írta:

A hosszú hétvégén látogattuk meg újra (sokadjára) Felsőlajoson a magán állatkerteteket. Nagyon jól érzetük magunkat. Adta minden magát. Szép idő, csudás park és édes állatok! Vittünk Nekik almát, paprikát, répát, száraz zsemlét és mazsolát. Mindenkinek jutott Gyönyörűek a nyulak! A színeik és a bundáik ahogy fénylettek. Csak kettő gyűrűsfarkú makit láttunk és éppen nem akartak a mazsolából csemegézni. Így a szabadon járkáló pávák kaptak belőlük. Imádták A fehérori pár levágott egy showt a gumiabronccsal ottjártunkkor. Haláliak voltak Picit találkoztunk a tulaj Tóth Tibor Urral is, akit vártunk vissza egy puszira. Elnézegettük Shakirát új párjával Mohannal. Még csiszolódank. Aki elrabolta szívünket a kölyök hiúz 3 Édes kis pofa!

E-mail
Bejegyezve: 2015.10.26 - 19:35G. Erzsébet írta:

Kedves Magánzoo! Nagyon örülünk, hogy immár fehér tigris álmaik is valóra váltak. Macskarajongók vagyunk, imádni valóak mindannyian Mungótól Shakirán át, a kis hiúzig. Azonban nem tudunk elfeledkezni Buborékról. Ő csodás egyéniség, igazi színfolt lehetne a parkban. Viszonylag sokszor voltunk az utóbbi időben nála, olyan show-t tud rendezni jókedvében, hogy az csoda! Szívesen látnánk híreket az ő sorsáról is, háza épülésének fejleményeiről. Ugye látogatható marad továbbra is Abonyban?

Bejegyezve: 2015.10.26 - 18:27
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ