Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 14
Ma: 382
Tegnap: 2553
Összesen: 6513854
Összes találat: 16750262
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Ricsike írta:

Mohan - a fehér tigrisek alapító atyja - Rewa maharadzsájának fehér tigrise volt. 1951-ben 9 hónapos kölyökként találta a maharadzsa, anyjával és három testvérével, akik általános színűek voltak. Sajnos egy vadászparty keretében a fehér kölyök kivételével mindegyiket lelőtték. (Egyperces néma felállás) A Mohan szó varázslót jelent. Miután a fogságba ejtése során megharapott egy férfit, bunkóval fejbeverték, majd felelőtlenül ütlegelték. Miután magához tért egy használaton kívüli palota - Govindgarh - hátsó udvarában lett elszállásolva. (forrás: https://en.wikipedia.org/wiki/Captive_white_tigers) Nagyon jó lett az út minősége!

Bejegyezve: 2016.01.13 - 20:32Lelkeske írta:

Köszönjük szépen a fehér tigris kamerát Kész valóság-show: az oroszlán nézi a tigrist, a tigris nézi a tevét, a teve meg mindkettejüket.

Bejegyezve: 2016.01.12 - 15:52Papp-Daridai Andrea írta:

Kedves Tibor és Minden Dolgozó! Boldog 2016-os évet kívánok Önöknek és állatkáiknak is! :) Andrea

E-mail
Bejegyezve: 2016.01.04 - 12:49Gyöngyi, Csilla és Marika néni írta:

Boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Puszi: Gyöngyi, Csilla és Marika néni

Bejegyezve: 2015.12.24 - 16:51Edina írta:

Aki a szokottnál is különlegesebb élményre vágyik, most látogasson el Felsőlajosra. Miután a téli időjárás miatt törvényszerűen kevesebb a látogató, nagyon örülnek mindenkinek, a szokásosnál is közvetlenebbek és érdeklődőbbek az állatok. Shakirát majdnem hazahoztuk… meg Janát is… meg az őzikét… meg a lógó fülű kecskét… de nem fértek be az autóba! A bekötőút hihetetlenül jól járható, jobb mint nyáron. A homokos talaj nem ragad, nem tapad. Minden szempontból varázslatos hely, minden évszakban. Köszönjük!

Bejegyezve: 2015.12.21 - 09:12N. írta:

Rég voltam itt, kár hogy sötét van. Az oroszlán lát a sötétben, de néhány kamera nem! Hát nem fantasztikus? Lehet hogy elmegyek Afrikába, vagy nem! Ottis sötét van, de világit lámpa! Szeressük azz állatokat, ha az ember felnő rájön hogy nincs más csoda, esetleg amit szem nem lát és nem tudunk róla, védjük a természetet is, meg a biodiverzitást meg ne halgassunk azokra akik nem érdemesek rá. A megkeseredett emberek csak magukonn segí thetnek nemdebár? Sok love meg miegyéb, Norbert Abonyból

Bejegyezve: 2015.12.19 - 01:04remetei balázs írta:

Kedves MagánZoo ! Írtam egy levélkét a maganzoo@vipmail.hu címre, legyenek szívesek válaszolni. Köszönöm

Bejegyezve: 2015.12.07 - 11:45Róbert írta:

Én is nagyon örülök, hogy kamerán keresztül láthatom a nagy kedvencem Buborékot. Meglátogatni nem merem, mert félek, hogy nagyon szívbemarkoló élmény lenne látni ott őt egyedül, magányosan. Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is fogadalmat tettem, amíg Buborék nem lesz az új helyen, addig nem megyek Felsőlajosra. Sajnálom, hogy így alakultak az események. Hiányoznak az állatok. Én a kezdetektől látogattam az abonyi állatkertet, amikor még nem volt Bubi, nem voltak oroszlánok, csak pár kedves állat.

Bejegyezve: 2015.12.05 - 11:10Gyöngyi írta:

Szuper! Újra lehet látni Buborékot

Bejegyezve: 2015.11.19 - 15:40Simon Veronika írta:

Kedves Tibor! Nagy örömmel tölt el, hogy a világ legszebb, legkedvesebb, szívem csücske vízilovát ismét láthatom. Igyekszem mielőbb személyesen is meglátogatni és apróra vágott almával kedveskedni fogok neki. Fogadalmamat nem szegem meg. Csak akkor megyek az új helyre, ha Bubi is ott lesz. Remélem mielőbb megenyhülnek azok a zord hivatalok és meg lesz az engedély a ház építésére.

Bejegyezve: 2015.11.16 - 19:35G. Erzsébet írta:

Kedves Magánzoo! Köszönjük, hogy a Buborék-rajongókra is gondolva webkamerát helyeztek el az abonyi házában. Így lesz lehetőségünk nem csak személyesen megnézni kedvencünket.

Bejegyezve: 2015.11.15 - 15:18Kovacs Mark írta:

Tisztelt Magan Zoo, Van lehetoseg allat simogatasra? Gondolok itt kis oroszlanra vagy tigrisre. Elore is koszonom a valaszt! Kovacs Mark

Bejegyezve: 2015.11.12 - 16:27Katona Csilla írta:

Kedves Tibor és Kollegái! Mai napon voltunk Önöknél és felejthetelen élményben volt részünk főleg a tejszínhabot majszoló tigris aratott nagysikert! Szeretnék érdeklődni hogy jól értelmeztük e hogy az oroszlánfiú volt e az akit abonyban egy kutyus nevelt fel?Még egyszer köszönjük az élményt és visszük a jóhírüket!!! Üdv. és további szép estét!

E-mail
Bejegyezve: 2015.11.08 - 19:49hakatica írta:

Kedves Tibor! Szeretném kérdezni, hogy a kis Bambiban kit tisztelhetünk? Nagyon ki tünemény és nagyon érdeklődő. Azt se tudja, hogy és hol kezdje a felfedezést. A fejét is dugja a látogatók fele, aztán mikor megsimiznénk, gyorsan nyakába kapja az összes lábát De sebaj, beszokik, és kezes lesz :-)


Magán Zoo válasza:

A pici lány őzike(suta) Mambócska névre hallgat és egy kézzel nevelt egyed. Nagyon kedves és nagyon jól érzi magát abban a nagy kifutóban. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.10.31 - 17:28Villám írta:

Kedves MagánZoo, Tibor! Shone-ról szeretnék infót kapni, hogy hol lehet látni, hova került? Üdv: Villám


Magán Zoo válasza:

Shone még 8 hónapos korában egy Németországi állatkertbe került. Két nőstény társával él már évek óta. Nagyon szeretik, mert jól kezelhető, bár félti lány társait. Üdv: MaganZOOBejegyezve: 2015.10.31 - 16:50Gyöngyi írta:

Ok

Bejegyezve: 2015.10.29 - 19:13Gyöngyi írta:

https://youtu.be/g45kLzts8H8


Magán Zoo válasza:

Kedves Gyöngyi és Csilla! Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat és elnézést,hogy nem tudtam vissza menni hozzátok. De legközelebb mindent bepótolunk duplán. Üdv: TiborBejegyezve: 2015.10.26 - 19:42Gyöngyi írta:

https://youtu.be/bkDcl98qQrQ

Bejegyezve: 2015.10.26 - 19:39Gyöngyi & Csilla írta:

A hosszú hétvégén látogattuk meg újra (sokadjára) Felsőlajoson a magán állatkerteteket. Nagyon jól érzetük magunkat. Adta minden magát. Szép idő, csudás park és édes állatok! Vittünk Nekik almát, paprikát, répát, száraz zsemlét és mazsolát. Mindenkinek jutott Gyönyörűek a nyulak! A színeik és a bundáik ahogy fénylettek. Csak kettő gyűrűsfarkú makit láttunk és éppen nem akartak a mazsolából csemegézni. Így a szabadon járkáló pávák kaptak belőlük. Imádták A fehérori pár levágott egy showt a gumiabronccsal ottjártunkkor. Haláliak voltak Picit találkoztunk a tulaj Tóth Tibor Urral is, akit vártunk vissza egy puszira. Elnézegettük Shakirát új párjával Mohannal. Még csiszolódank. Aki elrabolta szívünket a kölyök hiúz 3 Édes kis pofa!

E-mail
Bejegyezve: 2015.10.26 - 19:35G. Erzsébet írta:

Kedves Magánzoo! Nagyon örülünk, hogy immár fehér tigris álmaik is valóra váltak. Macskarajongók vagyunk, imádni valóak mindannyian Mungótól Shakirán át, a kis hiúzig. Azonban nem tudunk elfeledkezni Buborékról. Ő csodás egyéniség, igazi színfolt lehetne a parkban. Viszonylag sokszor voltunk az utóbbi időben nála, olyan show-t tud rendezni jókedvében, hogy az csoda! Szívesen látnánk híreket az ő sorsáról is, háza épülésének fejleményeiről. Ugye látogatható marad továbbra is Abonyban?

Bejegyezve: 2015.10.26 - 18:27Törzslátogató írta:

Itt az új helyen, Felsőlajoson is módosul a nyitvatartás a téli hónapok alatt?


Magán Zoo válasza:

Kedves Törzslátogató! Csak rövidebb lesz a téli hónapokban a nyitva tartás. Novemberben már 16 óra után sötét van. A felsőlajosi talaj bírja az esőt ezért nem lesz sár télen sem, tehát úgy tervezzük, hogy ha igény lesz rá nyitva tartunk. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.10.21 - 13:13G. Áron írta:

Tisztelt MaganZoo! Nálam mindig az első benyomás az, ami meghatározza egy kirándulás sikerességét. Ez az első élmény önöknél az volt, hogy egy olyan úton kellett megközelíteni állatkertjüket, mely személyautók forgalmára alkalmatlan. Ez nagyon elkeserített engem, mert amennyi jót hallottam erről a kis állatkertről, már az oda vezető úton elvesztettem a hitem abban, hogy ott jól fogom érezni magam. De mikor megérkeztünk, egyből körül ölelt a természet nyugalma. Kicsit szomorkás volt az idő, de nem számított, mert mikor gyermekeim őszinte mosolyát láttam láma, teve és kecske etetés közben, kezdtem én is örülni hogy meglátogattuk önöket. Nekem a hatalmas tigrisek, a kis hiúz és a gyönyörű szép kék szemű kis fehér tigris tetszett legjobban, de összességében minden nagyon jó volt. Biztosan fogunk még menni önökhöz, mert felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk. Minden elismerésem a vezetésé, hogy ilyen páratlan vállalkozást hoztak létre. További sok sikert mindenhez! Üdv!


Magán Zoo válasza:

Kedves Áron! Nagyon köszönjük a dicsérő szavait. Ami az utat illeti: bár rendelkezünk gépekkel az út folyamatos karban tartásához, de sajnos nem a mi tulajdonunk és nem kezelhetjük. Polgármester és Alpolgármester Úr az ő és a mi gépi eszközünkkel folyamatosan elsimítják, de éppen most nagyon nagy esők voltak és az erre járó traktorok, amik az őszi talajmunkálatokra mennek itt gödrösre tapossák. Igyekszünk mihamarabb vissza állítani a jól járható utat, ami talán egész nyáron jellemző volt. Vissza várjuk! Üdv:maganZOOBejegyezve: 2015.10.20 - 14:42Ricsike írta:

Nagyon édesek a fehér Csodák. Mohan még kicsit bátortalan, de barátságosan pöfög. Kicsit fújnak egymásra, de később biztosan megkedvelik egymást! További sok boldogságot!

Bejegyezve: 2015.10.14 - 20:40Lóderer Gyöngyi írta:

Mohan-nak nagyon örülök. Nagyon tetszik! :-) Sok sikert és boldogságot Nekik! Hamarosan meglátogatom!

E-mail
Bejegyezve: 2015.10.13 - 21:58Ricsike írta:

Nagyon pózol MOST Nadinka a webkamerán!

Bejegyezve: 2015.09.17 - 17:30Ricsike írta:

Shakira szép nagy lett, de nagyon barátságos, Nadinkám sajnos Szibír túl követelődző volt, ezt családon belül rendezzétek le! Jó, hogy Nálatok is van webkamera! Az eső ellenére csodálatosak vagytok!

Bejegyezve: 2015.09.11 - 15:17Csapi Andrea írta:

Kedves Magán Zoo!Ma a zord időjárás ellenére is egy hatalmas élmény volt önöknél!Köszönjük a gondozók kedvességét és hogy gyerkőceink minden kérdését gondosan megválaszolták!Shakirát csupán egy pillanatra láthattuk,de így is csodálatos élmény volt!Tavasszal újra ellátogatunk!

E-mail
Bejegyezve: 2015.09.05 - 15:54Gyöngyi írta:

Szia Edina! Köszi az infókat. Igen Tibor és állatkái mindenkit elvarázsol. Nem lehet megunni és csak megszeretni lehet. Én legszívesebben oda költöznék és gondoznám az állatokat! Az nem semmi, hogy az eső ellenére is sokan voltak! Puszi

Bejegyezve: 2015.08.27 - 18:48Edina írta:

Gyöngyi, nem tudom, a többi napokon mi volt a helyzet a hosszú hétvégén, de szombat délelőtt - a szakadó eső ellenére - kb 50 autó állt a parkolóban. Sem az állatokat, sem a látogatókat nem zavarta a nem túl kegyes időjárás. :)Itt fizetődik ki az a nagyfokú elhivatottság, amivel a Tóth Család működteti ezt a parkot. Mi most voltunk ötödjére március óta (oda-vissza 300 km nekünk), de tuti megyünk még legalább egyszer az idén!

E-mail
Bejegyezve: 2015.08.27 - 13:24Gyöngyi írta:

Remélem a hosszú hétvégén sok látogató járt a parkban és gyűlik Buborék új házára a pénz

Bejegyezve: 2015.08.24 - 19:46
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ