Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 5
Ma: 107
Tegnap: 2253
Összesen: 6785823
Összes találat: 17346208
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Marko írta:

A budapesti vízilóházat nézzék meg. DE NÉZZE MEG AKI KÉTELKEDIK. Kisebb mint az abonyi. A ház az nagyobb,de ahol a víziló él az kisebb. És ott kettő is van. Én nem aggódom buborék miatt. Boldog és kiegyensúlyozott. Az lessz amíg ez a vadas működik. A hozzászólások pedig nem azért vannak hogy érzékeltessük hogy néz ki ez a kis szerény állatkert. Hanem amit ott tapasztalunk azt írjuk le. És sokan vagyunk, nagyon sokan akik jól érezzük magunkat ott. Örülünk, hogy van és pihenhetünk ott. Üdv mindenkinek

Bejegyezve: 2010.07.23 - 06:38Barbie írta:

No name-nek uzenem,hogy meg egy ilyen primitiv hozzaszolast nem lattam regota!Maradtal volna inkabb otthon!Egy ekkora allatkert ekkora koltsegvetesbol,hogy tudna szenzaciosabb lenni,meseld mar el nekem?Kisoroszlant hol simogattal az utobbi szaz evben,te kreten?!Felejthetetlen elmeny volt szamunkra,nemcsak a simogatas hanem az ahogyan a gondozok szivuket lelkuket beleadjak az allatokkal valo foglalakozasba,gondolom kenyerpenzert!Gondolkozzal mar,te nagyon okos,hogy hol van meg fogsagban levo szaporodas az orszagban,foleg oroszlan??Hm?A budapesti allatkertet ajanlom neked,ahol az allatok tobb millios tamogatasokbol,ingerszegeny kornyezetben korbe-korbe setalnak logo nyelvvel,mint az ideggyogyintezetben a gyogyosok!Dehat van aki ilyen hulye,es erre vevo,mert szart se ert az egeszhez!Maradj otthon!Jobb lesz az neked!

Bejegyezve: 2010.07.23 - 00:58Évi írta:

Arra gondoltam, hogy szervezhetnének akár táboroztatást gyerekek számára, ahogyan ez a Főv. Állatkertben bevett szokás évek óta. A gyerekek testközelbe kerülnének az állatokkal, és gondoznák, etetnék őket. Szerintem, volna rá igény, és talán egy kis bevételhez is juttathatná önöket, hisz ennek a gyönyörű parknak a fenntartása biztos nem könnyű. Munkájukhoz szeretettel gratulálok!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.22 - 13:18Erika írta:

Tegnap jártunk a Parkban először és egy felejthetetlen, örök élménnyel lettem gazdagabb, melyet Nórának külön is szeretnék megköszönni. Elismerésem és tiszteletem a Park tulajdonosának és minden munkatársának, akik ezt a csodát számunkra megteremtették. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani, hogy látogasson el ide, mert igazi kikapcsolódást nyújt. További sok sikert és kitartást kívánok.

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.20 - 19:44Kriszta és Levente írta:

Tibor a legszeretetreméltóbb ember, akivel valaha találkoztunk. Egy igazi kis gyerek, olyan, mint mi. Imádjuk Őt és a parkot!!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.19 - 15:17Meli írta:

Ma olvastunk a Néplapban a Nóra történetéről, meg a Tiborról. Gratulálunk hozzá, és örülünk hogy ilyen jó kezekben van a kisoroszlán. Igazán tetszetős ez az egész. Látszik milyen sok munkája van a Nórának a kicsivel, hogy ilyen nagy sikereket érjenek el, de hálás is érte. Sok sikert és kitartást a Dolgozóknak És Tibornak! M.:)

Bejegyezve: 2010.07.18 - 15:21Évi írta:

Kb. 2 hét után, 16-án ismét az abonyi állatkert lett az úticél. Most párommal és kedves barátainkkal. Shone-nal egyszerüen nem lehet betelni! Megállapítottuk, hogy a pesti állatkert a közelébe se ér hangulatban eme kis parkhoz. Ott az állatok többnyire nagyon messze vannak, sőt, sokszor alig láthatóak. Fotózni esélytelen. Itt viszont az állatok szó szerint karnyújtásnyira vannak, néha még közelebb is! Ismét megérte lemenni Pestről és ismét nagyon-nagyon-nagyon jóléreztük magunkat! KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!! Biztosan megyünk még, remélhetőleg addigra már a tigrisek is ott lesznek! Szívesen megosztanánk pár igazán jó fotót esetleg videót is, ha van erre lehetőség...

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2010.07.18 - 08:49Cikkek írta:

www.mno.hu oldalon "Talán maradhat az abonyi oroszlán" címmel + www.miabonyunk.hu oldalon "SHONE ára: SZÁZEZER????" címmel + www.rtlklub.hu oldalon "Marad a simogatnivaló oroszlán Abonyban" címmel

Bejegyezve: 2010.07.16 - 16:28Andrea írta:

Kedves Margit! Menjenek mindenféleképpen, hiszen gyönyörű a park, kellemes időt lehet eltölteni benne. A dolgozók szeretete és kedvessége határtalan, na és persze ott a sok-sok tündéri élőlény! Shone-t pedig biztosan megtudja gyöntölni! Jó szórakozást kívánok! Andrea

Bejegyezve: 2010.07.16 - 08:14Margit írta:

Bocsánat, hogy ilyen erős érzelmeket keltettem, de én arra gondolok, nem lehet mindenki miatt felkelteni a kisoroszlánt, eddig volt egy rendszer, amihez ő is, meg a látogatók is alkalmazkodni tudtak. Nekünk is nagyon tetszett, ahogyan a hölgy tartotta a simogatást, mikor pár hete voltunk, attól tartottam, ha az megszűnik, az nem jó senkinek. Szerintem még kicsi ahhoz, hogy nagy oroszlánként kezeljük amúgy, tehát még nem mondanék le az élményről, amit a simogatása jelent, de ha vidékről jön az ember lánya, szeretne biztosra menni, hogy simogathat, hiszen oroszlánt csupán LÁTNI lehet máshol is.

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.16 - 07:53Agre írta:

Meglehet simogatni. Egy hónapja voltunk és egy kedves hölgy volt shonnal. Türelme, kedvessége igazán feltűnő. Ma pedig egy úr volt aki ugyanazzal a türelemmel, kedvességgel hívott simogatni. mesélt az oroszlánokról figyelemre méltó történeteket információkat. Feltűnt, hogy máshol kevés ilyen vendéglátóval találkozik az ember. Itt meg kettő is van. A meleg ellenére megszerettük ezt a helyet.

Bejegyezve: 2010.07.15 - 16:44Andrea írta:

Egyértelmű ki a főnök! Shone

Bejegyezve: 2010.07.15 - 14:26Magán Zoo írta:

NYUGI! Aki álltkertünkbe ellátogatott eddig és meg akarta simogatni shone-t az meg is simogatta. Így lesz ez ezután is de nem írhattuk, hogy garantáltan megsimogatható mert ha mégsem? azért csak ő diktál. Tehát bátran jöhet aki kisoroszlánt szeretne simogatni. És a tigrisek! Erről majd később. Üdv:Magán Zoo

Bejegyezve: 2010.07.15 - 12:04Bea írta:

Így van, egy oroszlánt nem lehet úgy kezelni, mintha házikedvenc lenne. Persze Shone annyit szeretet és kényeztetést kapott, hogy elképzelhető, hogy szelídebb, mint vadon élő társai, de az ösztönei mégiscsak megmaradnak. Majd nemsokára lesznek más kisoroszlánok.

Bejegyezve: 2010.07.15 - 10:40Andrea írta:

Shone már kezd felcseperedni, és hát egy oroszlán mégsem házicica Neki is lehetnek olyan napjai amikor nyűgösebb, nincs kedve hozzánk, de ez érthető. Jön az utánpótlás, őket is lehet majd szeretgetni. Felnőnek, akár az embergyerekek, és bizonyos dolgokat már nem tehetünk meg egy nagymacskával.

Bejegyezve: 2010.07.15 - 09:34Margit írta:

Nagyszerű dolog, hogy a kisoroszlán marad, de most olvastam a honlapon, hogy akkor lehet simogatni, ha szerencséje van valakinek. Mi történt? Ha nincsenek a rendszeres simogatások, elveszti a park a legnagyobb vonzerejét… Szerintem…

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.15 - 08:27Adrienn írta:

Sziasztok! :) Tegnap voltam az állatkertben és hatalmas élmény volt számomra,hogy játszhattam Shon-nal(pedig már nem az első oroszlán akit a kezeim között tarthattam)!!!Annyira,de annyira boldog voltam,hogy úgy sírtam,mint egy kisgyerek (23 éves vagyok) :) Képes lennék nap mint nap egy ilyen állatot gondozni,nevelni stb!!!Augusztusban ismét megyek! :)

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.14 - 09:57Napcsi írta:

Alig várjuk, hogy újra ellátogathassunk a parkba, így is mindig nagy öröm ott lenni, hát még ha Shone valóban ott marad! Ő egy kis csoda :) Bubit is jó lesz újra élőben látni, na meg persze az összes többi állatot!

Bejegyezve: 2010.07.13 - 19:55Kriszta és Levente írta:

Ismét egy csodálatos és felejthetetlen napot töltöttünk el Veletek szombaton, amit ismét csak köszönni tudunk!! Nóra a legkedvesebb oroszlánszelídítő, akivel valaha találkoztunk! Kimondhatatlanul boldogok vagyunk, hogy Shone marad! „Csodák igenis vannak és az álmok néha valóra válnak.” Hát most már mi is elhisszük…

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.13 - 19:18cikk írta:

www.szoljon.hu /jasz nagykun szolnok /kozelet /Shone talán marad és négy tigris érkezik

Bejegyezve: 2010.07.13 - 17:09mami írta:

üdvözletünket küldjük erdélyből. szép minden. Igaz a mondás: mindenhol jó, de nálatok a legjobb. Nemsokára megyünk.

Bejegyezve: 2010.07.13 - 12:21Rendeczki Melinda írta:

Mi még kb:6-7 évvel ezelőtt jártunk a parkban először ,most újra ellátogattunk sokadjára,de még mindig felüdülés a parkban töltött minden óra.Köszönet érte.

Bejegyezve: 2010.07.08 - 15:14üzenetnek is írta:

Ebből a "fiatalemberből" csak egy van, közel s távol.

Bejegyezve: 2010.07.06 - 16:04üzenet írta:

Sokszor csalódik az ember, ha olvas egy hirdetést, egy ajánlót valamely helyről mikor személyesen is megjelenik ott. A honlapjukat látva olvasgatva ettől az állatkerttől is kevesebbet vártam. NAGYON KELLEMESEN CSALÓDTUNK. Egy nagyon pozitív, nyugalmas, hangulatos, a pihenésre kikapcsolódásra alkalmas ez a park (ahogy az ajánlóban írják). Számtalan dicséretet írhatnék ami tetszett, de csak ismételném az előttem szólókat. Gratulálok annak a fiatalembernek és az ő munkáját segítő embereknek ezért a nagyszerű, egyedülálló teljesítményért. Csak egy apróságTibornak:néhány tábla le van esve. Persze nem azért mentünk és nagyon kritikus szemmel nézve zavaró. Üdvözlettel Gyöngyösi Ferencné.

Bejegyezve: 2010.07.06 - 15:02Kriszta és Levente írta:

Csak aki próbált már 30 kecskét egyszerre megetetni, aki nem tud betelni Buborék szépségével, akit megbabonáz a tündéri állatok közelsége és persze akinek aludt már el a keze között oroszlán simogatás közben tudhatja, hogy mennyire nehéz szívvel búcsúztunk újabb látogatásunk végén az Abonyi Tündér- ( más néven vadas- ) parktól. Igaz, csak rövid időre, hiszen a függőség kialakult! Reméljük, hogy Shone mégis a parkban marad, de ha mégsem, akkor azt, hogy hasonlóan szeretetteljes környezetbe kerül, bár ennyire nem fogják szeretni sehol, mint itt! Kérünk mindenkit, hogy segítse adományokkal a parkot, akár oly csekélységekkel, mint mi, akár esetleg egy jövendőbeli szponzornak ajánlva! Köszönjük Tibornak és a többieknek, hogy áldozatos munkájuk révén ilyen szenzációs élményekkel gazdagodhattunk!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.05 - 20:45gcfngfc írta:Honlap
Bejegyezve: 2010.07.04 - 22:15Inci írta:

Nagyon jól éreztük mangunkat és örülünk, hogy végre sikerült Shone-t is megsimiznünk. Igaz az időjárás nem volt épp kegyes hozzánk, de így is nagyon jól éreztük magunkat. további sok sikert kívánunk Nektek! A tigrisek is érdekelnek, hogy mikor érkeznek? Papp Istvánné

Bejegyezve: 2010.07.04 - 11:00Dodi írta:

Sajnálom, hogy Shone elkerül innen. Ma még gyorsan leszaladunk Abonyba, hogy elbúcsuzzunk tőle. Hová fog kerülni? Mindig örömmel térünk vissza Önökhöz! Bubit és a többi állatot is nagyon szeretjük. Mikor érkeznek a tigrisek? Üdv. Polczer Dodi

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.04 - 08:27Évi írta:

Tegnap a hugommal szerveztünk anyunak egy szülinapi meglepetés kirándulást Shone-hoz... Nagyon jó volt, nagyon jól éreztük magunkat! KÖSZÖNJÜK!!! További sok sikert a munkátokhoz!!!

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2010.07.03 - 10:55jani írta:

EZ egy nagyszerű hely ebben az eldurvult világban!

Bejegyezve: 2010.07.02 - 13:58
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ