Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 231
Tegnap: 1844
Összesen: 6337468
Összes találat: 16396651
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Rita írta:

Ezeket az állatokat sokkal jobb volt látni, mint a nagy állatkertekét. Itt érzi az ember, hogy jó helyen vannak, és jól is érzik magukat. Ki tudja még azt is el tudtam volna hinni, ha azt mondják, hogy nyugodtan meg lehet simogatni a nagy oroszlánokat is. Azok is annyira kiegyensúlyozottak voltak. Ez látszott is a hanyatt alvó nagylányon. A séta végére úgy tűnt, mintha a korlátok, kerítések, csak jelképesek lennének, mert azt ilyen helyen így illik. Most teljesen megváltozott a véleményem az állatkertekről. Eddig bevallom úgy voltam velük, hogy szükséges rossz. De ha azt látod, hogy olyan az egész, mint egy nagycsalád, akkor az azért mindjárt másnak látszik. Nekem az oroszlánsimogatáson kívül, egy plusz jó érzést is adott. És egyáltalán nem baj, ha nincs mindenféle állat benne, és kicsike. Nagyon köszönöm, hogy ilyen élményben lehetett részem.

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.25 - 06:10Zoofan írta:

Muszály volt ilyen trágárságokkal elcsúfítani a vendégkönyvet? Hm, zsiráfok, de jó !

Bejegyezve: 2010.07.24 - 21:40Jasper írta:

Köszönjük a hatalmas élményt!!Nagyon jól éreztük magunkat a barátnőmmel nálatok!!

Bejegyezve: 2010.07.24 - 20:51Lacika írta:

Bolond a magyar ember! A jó se jó! Mindenben a rosszat keresi. Leírja a tulaj a bamutatkozásban,hogy miért csinálja. Mert szereti a boldog arcokat, szereti ha pihenhet és kikapcsolódhat a vendége. Ne bántsátok, hisz ha ő nem ügyes nem eszik. Ha más állatkertben nincs egy vendég sem akkor is van fizetés mert államiak. Ezt tőle tudom. Abba kell hagyni végre ennek az embernek a szapulását. Akinek nem tetszik ne menjen oda. Aki viszont szereti joggal mehet. Szívesen fogadják. Érdekes mindig az új állatok érkezésénél, mikor már agyonra meghurcolják akkor vannak ezek a beírások. Ne légy írigy csináld, próbáld meg te is és megtudod .... magyar ember. Csináld Tibor jól csinálod. Hű barát Lacika.

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 21:16domi írta:

kár ,hogy vége a zootime-nak

Bejegyezve: 2010.07.23 - 20:36Erika75 írta:

Kedves Abonyi állatkert, Lilla, Kriszta és Levente! Ne foglalkozzatok ilyen tahóval! Mi is már többször jártunk az Abonyi állatkertben. Vissza is húzz a szívem!!! Azt a szeretetteljes légkört amit ott látni, sehol nem tapasztaltam eddig. És Nóra aki imádja az állatokat, hát irigylem! Ha közelebb laknék az állatkerthez én biztos kilépnék a mostani munkahelyemről és mennék szívesen dolgozni oda,mert én is imádom az állatokat! Mi is visszatérünk még az idén, mert nem tudok Shonnal betellni! Tibornak meg azt üzenem törölje az ilyen tahó bejegyzéseket! És tiltsa ki ezt a szemétl...-t innen a fórumról. Egyébként akivel nem foglalkoznak az előbb utóbb keres mást, akit cseszegethet. Fel a fejjel Tibor, Nóra és a többiek! Ti így vagytok jók! Ugye Shone marad? Már alig várom, hogy megsimogathassam mégegyszer!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 19:17Lilla írta:

Kedves Kriszta és Levente! Örülök, hogy egyetértünk! Nos, hogy ki ez a GERINCTELEN (No name) ember, és kinek az érdekében próbálkozik… ez előbb-utóbb kiderül. Az tény, hogy felháborító!!! Ami nem mindegy az, az, hogy bármelyikünk, bármit létre tudna hozni különbféle segítségekkel, ez nem nagy kunszt…DE önerőből létrehozni valamit, tele akadályokkal, nehézségekkel és azt fent is tartani, na, az már VALAMI! Üdvözlettel: Lilla, Hódmezővásárhelyről

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 13:38Kriszta és Levente írta:

Kedves Lilla! Gratulálok a visszafogottságodhoz, nekem nem sikerült ennyire és csatlakozom az általad leírtakhoz! Szeretném pontosan tudni amúgy ennek a senkinek (a no name nálam ennyit jelent) az indítékait és célját a beírásával, hiszen nem egy taknyos suhanc, ez biztos... A helyesírási hibái mesterkéltek, kinek az érdekében próbálkozik itt vajon? Még valami: nincs jó téli szállás? Még a tigrisnek is van, akinek nem is kötelező!!!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 13:00Lilla írta:

No Name-nek üzenném: ha már kritizál, akkor legyen olyan GERINCES és névvel tegye! Az oroszlánsimogatásról csak annyit, hogy a vadonban, na, ott természetellenes lenne, de ez egy vadaspark! És melyik vadasparkban van arra lehetőség, hogy állatot simogass? Bármilyet is? Ha jobban figyelt volna láthatta volna a boldog arcokat és a rejtett könnycseppeket, melyek az emberek szemében megjelennek az élmény hatására. Buborékról és a kifutójáról pedig annyit: ha No Name értene az állatokhoz egy iciri-picirit is, akkor láthatná, hogy Buborék mennyire boldog és milyen jól érzi magát a saját környezetében. Ez nem lenne így, ha nem megfelelő lenne a kifutó számára és, ha a gondozók nem szeretettel bánnának Vele! Véleményem szerint a park Tulajdonosa sokkal jobban érti bármelyikünknél is a törvényeket, melyek Rá és a Vadasparkra vonatkozik, hiszen ebben van benne évek óta. Ajánlanám, olvassa el a bemutatkozót a honlapon! A szenzáció pedig az, hogy ez egy MAGÁN állatkert és nem pedig államilag finanszírozott. Itt nem az a lényeg, hogy minél több állatot bezsúfoljanak egy park területére. Ajánlanám, hogy nézzen szét az országunk vadasparkjaiban és csak azután alkosson véleményt!!! Üdvözlettel: Lilla, Hódmezővásárhelyről

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 12:08Kriszta és Levente írta:

Kedves (ez persze csak vicc, hisz az ilyen ember az édesanyjának se kedves) No name! Mi itt a szenzáció? Nagy kár, hogy nem találtad meg, de sebaj, egy ilyennel kevesebb jár ide, hál’Istennek! Szerény költségvetésből csak egy kis és kedves parkra fussa, vágod? (futja, persze, én nem töröm a magyart, mint te…) Ha tudsz ennél szeretetreméltóbb helyet ma Magyarországon, azonnal oszd meg velünk, jó? Addig viszont a provokatív baromságaidat tartsd meg magadnak! Belterjes? Mitől, kis butus? Látszik, nem vagy képben, az, hogy többször ellik egy oroszlán ugyanattól az apától, az nem az, ami nálatok történt, ugyi… Buborék? Akit Tibor mentett meg az elaltatástól? Hidd el, a közelben sehol nem lenne ilyen jó helye! Az oroszlánsimogatás meg, (amit egybe kell írni…) lehet, hogy természetellenes, de akkor az összes állatkert az, nem? Aztán a kutya és a macska háziasítása nem az, a papagájok egytized köbméteren tartása sem? Tessék nyerni a lottón és adakozni, hogy még nagyobb helyük legyen ezeknek a kedves állatoknak, ok? Addig is TE NE GYERE KI A KÓRTERMEDBŐL, köszi!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 11:52Andrea írta:

No name, ami már magában nagy bátorságra utal, úgy gondolom talált egy fórumot, ahonnan még nem tessékelték ki. Hozzászólásáshoz csak annyit fűznék, hogy hála az égnek nem vagyunk egyformák! Kívülről mindenki okosabb, mint aki benne van és megtapasztalja a bőrén a mindennapi nehézségeket, boldog arcokat! Nem értem egyáltalán minek megy az emberfia bárhová, ha semmise jó beállítottsággal néz szét! Engedélyek nélkül amik nagyon szigorúak, ugye nem működhetne ez az állatkert, de MŰKÖDIK! Jól csinálja Tibor és az ő önzetlen csapata! Nincs betonút! Üsse kavics, legalább természetes az egész környezet és az út árából etetni lehet a park lakóit pl. Az állatokhoz ilyen közel sehol nem kerülhet az ember, semmilyen állatkertben, csak itt! Nemhiába sok a visszatérő vendég! Vajon miért? Kedvesek és türelmesek a dolgozók, családias a hangulat. Jó ottlenni, ezért utazunk mi sem keveset Miskolcról, de ahogy kilépek a kapun, már mennék is vissza! A szegényes jelző-t sem értem, de a fentiekben leírtak meg az én véleményem! További jó munkát és kitartást! Mi idén még menni fogunk! Andrea Miskolc

Bejegyezve: 2010.07.23 - 10:02Holczmann Ilona írta:

Ez is egy vélemény. Van akinek tetszik és van akinek nem. Nincs ezzel semmi baj. No name más állatkerteket szeret ő járjon máshová. Aki meg az egyszerű szegényest szereti az meg jár az abonyiba.

Bejegyezve: 2010.07.23 - 06:56Marko írta:

A budapesti vízilóházat nézzék meg. DE NÉZZE MEG AKI KÉTELKEDIK. Kisebb mint az abonyi. A ház az nagyobb,de ahol a víziló él az kisebb. És ott kettő is van. Én nem aggódom buborék miatt. Boldog és kiegyensúlyozott. Az lessz amíg ez a vadas működik. A hozzászólások pedig nem azért vannak hogy érzékeltessük hogy néz ki ez a kis szerény állatkert. Hanem amit ott tapasztalunk azt írjuk le. És sokan vagyunk, nagyon sokan akik jól érezzük magunkat ott. Örülünk, hogy van és pihenhetünk ott. Üdv mindenkinek

Bejegyezve: 2010.07.23 - 06:38Barbie írta:

No name-nek uzenem,hogy meg egy ilyen primitiv hozzaszolast nem lattam regota!Maradtal volna inkabb otthon!Egy ekkora allatkert ekkora koltsegvetesbol,hogy tudna szenzaciosabb lenni,meseld mar el nekem?Kisoroszlant hol simogattal az utobbi szaz evben,te kreten?!Felejthetetlen elmeny volt szamunkra,nemcsak a simogatas hanem az ahogyan a gondozok szivuket lelkuket beleadjak az allatokkal valo foglalakozasba,gondolom kenyerpenzert!Gondolkozzal mar,te nagyon okos,hogy hol van meg fogsagban levo szaporodas az orszagban,foleg oroszlan??Hm?A budapesti allatkertet ajanlom neked,ahol az allatok tobb millios tamogatasokbol,ingerszegeny kornyezetben korbe-korbe setalnak logo nyelvvel,mint az ideggyogyintezetben a gyogyosok!Dehat van aki ilyen hulye,es erre vevo,mert szart se ert az egeszhez!Maradj otthon!Jobb lesz az neked!

Bejegyezve: 2010.07.23 - 00:58Évi írta:

Arra gondoltam, hogy szervezhetnének akár táboroztatást gyerekek számára, ahogyan ez a Főv. Állatkertben bevett szokás évek óta. A gyerekek testközelbe kerülnének az állatokkal, és gondoznák, etetnék őket. Szerintem, volna rá igény, és talán egy kis bevételhez is juttathatná önöket, hisz ennek a gyönyörű parknak a fenntartása biztos nem könnyű. Munkájukhoz szeretettel gratulálok!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.22 - 13:18Erika írta:

Tegnap jártunk a Parkban először és egy felejthetetlen, örök élménnyel lettem gazdagabb, melyet Nórának külön is szeretnék megköszönni. Elismerésem és tiszteletem a Park tulajdonosának és minden munkatársának, akik ezt a csodát számunkra megteremtették. Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani, hogy látogasson el ide, mert igazi kikapcsolódást nyújt. További sok sikert és kitartást kívánok.

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.20 - 19:44Kriszta és Levente írta:

Tibor a legszeretetreméltóbb ember, akivel valaha találkoztunk. Egy igazi kis gyerek, olyan, mint mi. Imádjuk Őt és a parkot!!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.19 - 15:17Meli írta:

Ma olvastunk a Néplapban a Nóra történetéről, meg a Tiborról. Gratulálunk hozzá, és örülünk hogy ilyen jó kezekben van a kisoroszlán. Igazán tetszetős ez az egész. Látszik milyen sok munkája van a Nórának a kicsivel, hogy ilyen nagy sikereket érjenek el, de hálás is érte. Sok sikert és kitartást a Dolgozóknak És Tibornak! M.:)

Bejegyezve: 2010.07.18 - 15:21Évi írta:

Kb. 2 hét után, 16-án ismét az abonyi állatkert lett az úticél. Most párommal és kedves barátainkkal. Shone-nal egyszerüen nem lehet betelni! Megállapítottuk, hogy a pesti állatkert a közelébe se ér hangulatban eme kis parkhoz. Ott az állatok többnyire nagyon messze vannak, sőt, sokszor alig láthatóak. Fotózni esélytelen. Itt viszont az állatok szó szerint karnyújtásnyira vannak, néha még közelebb is! Ismét megérte lemenni Pestről és ismét nagyon-nagyon-nagyon jóléreztük magunkat! KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!! Biztosan megyünk még, remélhetőleg addigra már a tigrisek is ott lesznek! Szívesen megosztanánk pár igazán jó fotót esetleg videót is, ha van erre lehetőség...

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2010.07.18 - 08:49Cikkek írta:

www.mno.hu oldalon "Talán maradhat az abonyi oroszlán" címmel + www.miabonyunk.hu oldalon "SHONE ára: SZÁZEZER????" címmel + www.rtlklub.hu oldalon "Marad a simogatnivaló oroszlán Abonyban" címmel

Bejegyezve: 2010.07.16 - 16:28Andrea írta:

Kedves Margit! Menjenek mindenféleképpen, hiszen gyönyörű a park, kellemes időt lehet eltölteni benne. A dolgozók szeretete és kedvessége határtalan, na és persze ott a sok-sok tündéri élőlény! Shone-t pedig biztosan megtudja gyöntölni! Jó szórakozást kívánok! Andrea

Bejegyezve: 2010.07.16 - 08:14Margit írta:

Bocsánat, hogy ilyen erős érzelmeket keltettem, de én arra gondolok, nem lehet mindenki miatt felkelteni a kisoroszlánt, eddig volt egy rendszer, amihez ő is, meg a látogatók is alkalmazkodni tudtak. Nekünk is nagyon tetszett, ahogyan a hölgy tartotta a simogatást, mikor pár hete voltunk, attól tartottam, ha az megszűnik, az nem jó senkinek. Szerintem még kicsi ahhoz, hogy nagy oroszlánként kezeljük amúgy, tehát még nem mondanék le az élményről, amit a simogatása jelent, de ha vidékről jön az ember lánya, szeretne biztosra menni, hogy simogathat, hiszen oroszlánt csupán LÁTNI lehet máshol is.

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.16 - 07:53Agre írta:

Meglehet simogatni. Egy hónapja voltunk és egy kedves hölgy volt shonnal. Türelme, kedvessége igazán feltűnő. Ma pedig egy úr volt aki ugyanazzal a türelemmel, kedvességgel hívott simogatni. mesélt az oroszlánokról figyelemre méltó történeteket információkat. Feltűnt, hogy máshol kevés ilyen vendéglátóval találkozik az ember. Itt meg kettő is van. A meleg ellenére megszerettük ezt a helyet.

Bejegyezve: 2010.07.15 - 16:44Andrea írta:

Egyértelmű ki a főnök! Shone

Bejegyezve: 2010.07.15 - 14:26Magán Zoo írta:

NYUGI! Aki álltkertünkbe ellátogatott eddig és meg akarta simogatni shone-t az meg is simogatta. Így lesz ez ezután is de nem írhattuk, hogy garantáltan megsimogatható mert ha mégsem? azért csak ő diktál. Tehát bátran jöhet aki kisoroszlánt szeretne simogatni. És a tigrisek! Erről majd később. Üdv:Magán Zoo

Bejegyezve: 2010.07.15 - 12:04Bea írta:

Így van, egy oroszlánt nem lehet úgy kezelni, mintha házikedvenc lenne. Persze Shone annyit szeretet és kényeztetést kapott, hogy elképzelhető, hogy szelídebb, mint vadon élő társai, de az ösztönei mégiscsak megmaradnak. Majd nemsokára lesznek más kisoroszlánok.

Bejegyezve: 2010.07.15 - 10:40Andrea írta:

Shone már kezd felcseperedni, és hát egy oroszlán mégsem házicica Neki is lehetnek olyan napjai amikor nyűgösebb, nincs kedve hozzánk, de ez érthető. Jön az utánpótlás, őket is lehet majd szeretgetni. Felnőnek, akár az embergyerekek, és bizonyos dolgokat már nem tehetünk meg egy nagymacskával.

Bejegyezve: 2010.07.15 - 09:34Margit írta:

Nagyszerű dolog, hogy a kisoroszlán marad, de most olvastam a honlapon, hogy akkor lehet simogatni, ha szerencséje van valakinek. Mi történt? Ha nincsenek a rendszeres simogatások, elveszti a park a legnagyobb vonzerejét… Szerintem…

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.15 - 08:27Adrienn írta:

Sziasztok! :) Tegnap voltam az állatkertben és hatalmas élmény volt számomra,hogy játszhattam Shon-nal(pedig már nem az első oroszlán akit a kezeim között tarthattam)!!!Annyira,de annyira boldog voltam,hogy úgy sírtam,mint egy kisgyerek (23 éves vagyok) :) Képes lennék nap mint nap egy ilyen állatot gondozni,nevelni stb!!!Augusztusban ismét megyek! :)

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.14 - 09:57Napcsi írta:

Alig várjuk, hogy újra ellátogathassunk a parkba, így is mindig nagy öröm ott lenni, hát még ha Shone valóban ott marad! Ő egy kis csoda :) Bubit is jó lesz újra élőben látni, na meg persze az összes többi állatot!

Bejegyezve: 2010.07.13 - 19:55
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ