Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 27
Ma: 790
Tegnap: 2253
Összesen: 6786506
Összes találat: 17347668
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Kriszta és Levente írta:

Ez a legjobb hely a világon! Már alig bírjuk kivárni a szombatot! Már csak hármat kell aludni

E-mail
Bejegyezve: 2010.08.11 - 07:55történet írta:

kb. 4 éve láttam a tv-ben a vadasparkról tudósítást. azóta sokszor olvasok róla. Azóta nem jutottunk el de ma már a gyermekeim is akkorák, hogy levonatoztunk. A vendégkönyvet már 4 éve nyomon követem olvasom folyamatosan. Csak azért voltam rá kíváncsi mert akadnak bántók a bejegyzők között,tényleg nem sokan. Mi is lehet ott? Ha valaki ugyanebben a helyzetben esetleg halogatja a látogatást azt javaslom neki menjen el. Nincs ennek a zoo-nak semmi baja. Kellemes,jó levegő van, szépek és kedvesek az állatok és a gondozók. Szóval: Ez igen! Minden elismerésem, hogy támogatás nélkül ilyen megnyerő tiszta és rendezett. Üdvözlettel Lugosi Antal Budapest.

Bejegyezve: 2010.08.03 - 14:58Ádám (magánzoo) írta:

Domi!! Nyugi, jövőre találkozunk:) Addig is hajrá! Ádám

Bejegyezve: 2010.08.02 - 03:22Fodor Krisztina írta:

Kedves Kommentelők! Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez a hely zseniális, szuper, és még annál is jobb. Imádok ott lenni. Amikor tehetem, diákcsoportokat is viszek, ahogy tettem ezt kedden is. Idegenvezetést is igénybe vettünk, ajánlom mindenkinek, így még nagyobb élmény!!! Igazán figyelmes és kedves a park minden dolgozója! Köszönjük!!!

E-mail
Bejegyezve: 2010.08.01 - 20:29Liza írta:

jaj de szépen fogalmaztam bocsi

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.31 - 18:57Liza írta:

Üdv! Érdeklődnék hogy kedden (aug.3-án) érdemes e még kimenni látogatható e még Shone és hogy délután hány óra felé érdemes kimenni.KÖszönöm

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.31 - 18:57exatoxical írta:

végre megint megyünk a vadasparkba. még múlt hónapban Abonyban voltam a barátnőmmel többször is voltunk a parkba. Kétszer járt összesen Abonyban, de már 6× volt a vadasparkban, és tuti hogy ez az egyik kedvenc helye. Szobatársamat is elvittem és mindig visszavágyik. Én lassan 10 éve vagyok rendszeres látogatója a parknak. Egyszerűen imádom. Akinek pedig nemtetszik, az szerintem tartsa meg a véleményét. Annyira örültem, hogy meg tudtam simogatni Shone-t. Egyszerűen zseniális.. Ismét csak gratulálni tudok. A gondozóknak, dolgozóknak és a vadaspark kis- és nagy lakóinak pedig erőt és egészséget

Bejegyezve: 2010.07.30 - 23:04Egon írta:

Tisztelt Magán Zoo! Érdeklődni szeretnék, hogy mikor érkeznek a tigrisek? Családommal már alig várjuk, hogy minél előbb újra menjünk Önökhöz!

Bejegyezve: 2010.07.30 - 11:03cikk írta:

A blikk.hu oldalon, Magyarországon marad Shone címmel

Bejegyezve: 2010.07.27 - 23:22Hámor Edit írta:

Csatlakozom az elöttem szólóhoz ! :-)

Bejegyezve: 2010.07.27 - 15:31TRIPTOFÁN írta:

Ki ne álmodozott volna arról gyerek fejjel, hogy vadállatok között lehessen. Vagy, hogy "saját" állatkertje legyen Van aki az álmait megvalósítja, és ezért minden tiszteletem az Övé!!! Mivel mindenkinek ez nem sikerülhet, én maradok az álmodozásnál, viszont gyakran látogatom az Abonyiakat!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.27 - 12:29Ildikó írta:

Végig olvastam a honlapot, a megjegyzéseket, megnéztem a galériát... ez az egész olyan, mint egy mese. Az elején minden rendeben van, aztán jönnek az akadályok, a próbák, a sárkány, aztán jönnek a segítők és lassan minden megoldódik. Gratulálok a kitartáshoz! Felhívtam az állatkertet, hogy pénteken még lehet-e simogatni... Már alig várom, hogy péntek legyen!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.27 - 09:17Andrea írta:

Egyetértek Annamáriával!

Bejegyezve: 2010.07.26 - 15:38Ancsa írta:

Életem legnagyobb élménye volt a szombati játék Shone-nal, valamint Mungo simogatása.. és Buborék szájpadlás simije. Remélem mielőbb meg tudom ismételni! Köszönöm Önöknek! és köszönöm az állatoknak is; csodálatom és tisztelem az övéké továbbra is:D

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.26 - 15:33Kupeczik Pál írta:

A hét végén voltunk látogatóban! Egy csodálatos élménnyel gazdagodtunk! Nagyon köszönöm!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.26 - 11:24Annamária írta:

Ez egy vendégkönyv. Sokan fórumozásra használják. Szerintem nem helyes. :(

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.26 - 10:57Kriszta és Levente írta:

Köszönöm, pécsi! Eszébe nem jutott senkinek, hogy bármivel vádoljon vagy bántson benneteket, éppen ezért nem is említettem meg, honnan való Buborék. Ezt Tnorbi tette meg kéretlenül. (Igaz, én ugrattam ki a bokorból...) Köszönöm, hogy korrekt voltál, ez példamutató!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.25 - 12:48pécsi írta:

Buborék elaltatása nem szerepelt a tervekben, de szerintetek mit tudtunk volna vele csinálni, ha nincs az abonyi zoo. Akkor nyolc víziló született európában és mind gazdára várt. Buboréknak megnyugtató kiválló helye van

Bejegyezve: 2010.07.25 - 08:46Rita írta:

Ezeket az állatokat sokkal jobb volt látni, mint a nagy állatkertekét. Itt érzi az ember, hogy jó helyen vannak, és jól is érzik magukat. Ki tudja még azt is el tudtam volna hinni, ha azt mondják, hogy nyugodtan meg lehet simogatni a nagy oroszlánokat is. Azok is annyira kiegyensúlyozottak voltak. Ez látszott is a hanyatt alvó nagylányon. A séta végére úgy tűnt, mintha a korlátok, kerítések, csak jelképesek lennének, mert azt ilyen helyen így illik. Most teljesen megváltozott a véleményem az állatkertekről. Eddig bevallom úgy voltam velük, hogy szükséges rossz. De ha azt látod, hogy olyan az egész, mint egy nagycsalád, akkor az azért mindjárt másnak látszik. Nekem az oroszlánsimogatáson kívül, egy plusz jó érzést is adott. És egyáltalán nem baj, ha nincs mindenféle állat benne, és kicsike. Nagyon köszönöm, hogy ilyen élményben lehetett részem.

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.25 - 06:10Zoofan írta:

Muszály volt ilyen trágárságokkal elcsúfítani a vendégkönyvet? Hm, zsiráfok, de jó !

Bejegyezve: 2010.07.24 - 21:40Jasper írta:

Köszönjük a hatalmas élményt!!Nagyon jól éreztük magunkat a barátnőmmel nálatok!!

Bejegyezve: 2010.07.24 - 20:51Lacika írta:

Bolond a magyar ember! A jó se jó! Mindenben a rosszat keresi. Leírja a tulaj a bamutatkozásban,hogy miért csinálja. Mert szereti a boldog arcokat, szereti ha pihenhet és kikapcsolódhat a vendége. Ne bántsátok, hisz ha ő nem ügyes nem eszik. Ha más állatkertben nincs egy vendég sem akkor is van fizetés mert államiak. Ezt tőle tudom. Abba kell hagyni végre ennek az embernek a szapulását. Akinek nem tetszik ne menjen oda. Aki viszont szereti joggal mehet. Szívesen fogadják. Érdekes mindig az új állatok érkezésénél, mikor már agyonra meghurcolják akkor vannak ezek a beírások. Ne légy írigy csináld, próbáld meg te is és megtudod .... magyar ember. Csináld Tibor jól csinálod. Hű barát Lacika.

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 21:16domi írta:

kár ,hogy vége a zootime-nak

Bejegyezve: 2010.07.23 - 20:36Erika75 írta:

Kedves Abonyi állatkert, Lilla, Kriszta és Levente! Ne foglalkozzatok ilyen tahóval! Mi is már többször jártunk az Abonyi állatkertben. Vissza is húzz a szívem!!! Azt a szeretetteljes légkört amit ott látni, sehol nem tapasztaltam eddig. És Nóra aki imádja az állatokat, hát irigylem! Ha közelebb laknék az állatkerthez én biztos kilépnék a mostani munkahelyemről és mennék szívesen dolgozni oda,mert én is imádom az állatokat! Mi is visszatérünk még az idén, mert nem tudok Shonnal betellni! Tibornak meg azt üzenem törölje az ilyen tahó bejegyzéseket! És tiltsa ki ezt a szemétl...-t innen a fórumról. Egyébként akivel nem foglalkoznak az előbb utóbb keres mást, akit cseszegethet. Fel a fejjel Tibor, Nóra és a többiek! Ti így vagytok jók! Ugye Shone marad? Már alig várom, hogy megsimogathassam mégegyszer!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 19:17Lilla írta:

Kedves Kriszta és Levente! Örülök, hogy egyetértünk! Nos, hogy ki ez a GERINCTELEN (No name) ember, és kinek az érdekében próbálkozik… ez előbb-utóbb kiderül. Az tény, hogy felháborító!!! Ami nem mindegy az, az, hogy bármelyikünk, bármit létre tudna hozni különbféle segítségekkel, ez nem nagy kunszt…DE önerőből létrehozni valamit, tele akadályokkal, nehézségekkel és azt fent is tartani, na, az már VALAMI! Üdvözlettel: Lilla, Hódmezővásárhelyről

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 13:38Kriszta és Levente írta:

Kedves Lilla! Gratulálok a visszafogottságodhoz, nekem nem sikerült ennyire és csatlakozom az általad leírtakhoz! Szeretném pontosan tudni amúgy ennek a senkinek (a no name nálam ennyit jelent) az indítékait és célját a beírásával, hiszen nem egy taknyos suhanc, ez biztos... A helyesírási hibái mesterkéltek, kinek az érdekében próbálkozik itt vajon? Még valami: nincs jó téli szállás? Még a tigrisnek is van, akinek nem is kötelező!!!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 13:00Lilla írta:

No Name-nek üzenném: ha már kritizál, akkor legyen olyan GERINCES és névvel tegye! Az oroszlánsimogatásról csak annyit, hogy a vadonban, na, ott természetellenes lenne, de ez egy vadaspark! És melyik vadasparkban van arra lehetőség, hogy állatot simogass? Bármilyet is? Ha jobban figyelt volna láthatta volna a boldog arcokat és a rejtett könnycseppeket, melyek az emberek szemében megjelennek az élmény hatására. Buborékról és a kifutójáról pedig annyit: ha No Name értene az állatokhoz egy iciri-picirit is, akkor láthatná, hogy Buborék mennyire boldog és milyen jól érzi magát a saját környezetében. Ez nem lenne így, ha nem megfelelő lenne a kifutó számára és, ha a gondozók nem szeretettel bánnának Vele! Véleményem szerint a park Tulajdonosa sokkal jobban érti bármelyikünknél is a törvényeket, melyek Rá és a Vadasparkra vonatkozik, hiszen ebben van benne évek óta. Ajánlanám, olvassa el a bemutatkozót a honlapon! A szenzáció pedig az, hogy ez egy MAGÁN állatkert és nem pedig államilag finanszírozott. Itt nem az a lényeg, hogy minél több állatot bezsúfoljanak egy park területére. Ajánlanám, hogy nézzen szét az országunk vadasparkjaiban és csak azután alkosson véleményt!!! Üdvözlettel: Lilla, Hódmezővásárhelyről

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 12:08Kriszta és Levente írta:

Kedves (ez persze csak vicc, hisz az ilyen ember az édesanyjának se kedves) No name! Mi itt a szenzáció? Nagy kár, hogy nem találtad meg, de sebaj, egy ilyennel kevesebb jár ide, hál’Istennek! Szerény költségvetésből csak egy kis és kedves parkra fussa, vágod? (futja, persze, én nem töröm a magyart, mint te…) Ha tudsz ennél szeretetreméltóbb helyet ma Magyarországon, azonnal oszd meg velünk, jó? Addig viszont a provokatív baromságaidat tartsd meg magadnak! Belterjes? Mitől, kis butus? Látszik, nem vagy képben, az, hogy többször ellik egy oroszlán ugyanattól az apától, az nem az, ami nálatok történt, ugyi… Buborék? Akit Tibor mentett meg az elaltatástól? Hidd el, a közelben sehol nem lenne ilyen jó helye! Az oroszlánsimogatás meg, (amit egybe kell írni…) lehet, hogy természetellenes, de akkor az összes állatkert az, nem? Aztán a kutya és a macska háziasítása nem az, a papagájok egytized köbméteren tartása sem? Tessék nyerni a lottón és adakozni, hogy még nagyobb helyük legyen ezeknek a kedves állatoknak, ok? Addig is TE NE GYERE KI A KÓRTERMEDBŐL, köszi!

E-mail
Bejegyezve: 2010.07.23 - 11:52Andrea írta:

No name, ami már magában nagy bátorságra utal, úgy gondolom talált egy fórumot, ahonnan még nem tessékelték ki. Hozzászólásáshoz csak annyit fűznék, hogy hála az égnek nem vagyunk egyformák! Kívülről mindenki okosabb, mint aki benne van és megtapasztalja a bőrén a mindennapi nehézségeket, boldog arcokat! Nem értem egyáltalán minek megy az emberfia bárhová, ha semmise jó beállítottsággal néz szét! Engedélyek nélkül amik nagyon szigorúak, ugye nem működhetne ez az állatkert, de MŰKÖDIK! Jól csinálja Tibor és az ő önzetlen csapata! Nincs betonút! Üsse kavics, legalább természetes az egész környezet és az út árából etetni lehet a park lakóit pl. Az állatokhoz ilyen közel sehol nem kerülhet az ember, semmilyen állatkertben, csak itt! Nemhiába sok a visszatérő vendég! Vajon miért? Kedvesek és türelmesek a dolgozók, családias a hangulat. Jó ottlenni, ezért utazunk mi sem keveset Miskolcról, de ahogy kilépek a kapun, már mennék is vissza! A szegényes jelző-t sem értem, de a fentiekben leírtak meg az én véleményem! További jó munkát és kitartást! Mi idén még menni fogunk! Andrea Miskolc

Bejegyezve: 2010.07.23 - 10:02Holczmann Ilona írta:

Ez is egy vélemény. Van akinek tetszik és van akinek nem. Nincs ezzel semmi baj. No name más állatkerteket szeret ő járjon máshová. Aki meg az egyszerű szegényest szereti az meg jár az abonyiba.

Bejegyezve: 2010.07.23 - 06:56
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ