Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 2
Ma: 101
Tegnap: 2253
Összesen: 6785817
Összes találat: 17346198
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Gyöngyi, Csilla és Marika írta:

Mi 7-én csütörtökön voltunk a parkban Egész napra terveztük. Jó volt nagyon, már sokadjára voltunk lent. Minden nagyon rendben volt! A kis Zrui kihozatalakor tényleg voltak egyesek akik másokra tekintet nélkül többször is kiközösítették Zurit és végig követték a gondozóját, ahova ment. Egy kicsit háttérbe maradva a végefelé sikerült Nekünk is megsimogatni. Nyakba inkább nem kértük, mert a kis csibész egyből játszik Szegény srácról szakadt a víz, mert fél órán át tartani a már nem kis sulyó Zurit, minden elismerésem. Fárasztó lehet, akármennyire is szereti az állatokat. A szülők, meg a párzási időszak folytán megint gyártották az utódot Remélem sikerül is! A pónik valami édesek, igaz a főfőjük elég akaratos és szegény másikakat csípkedte, ha elmertek venni egy kekszet tőlem. Úgy sajnáltam a többit. Az ormányos macik mindig édesek. A pávákat imádom, ahogy eljárkálnak. Buborék kapott almát és répát Tigirseket néztük még sokáig, mert gyönyörűek!

Bejegyezve: 2011.07.10 - 19:18Zsú írta:

Teljes mértékben megértem György csalódottságát, mert valóban egyes emberek egyáltalán nincsenek tekintettel másokra és gátlástalanul furakodnak mintha nekik több joguk lenne, mint bárkinek

Bejegyezve: 2011.07.09 - 17:04Barnáné Ranga Szilvia írta:

Ja,és még annyit,hogy tisztában vagyunk Zuri nevével,de mivel a kisebbik lányom még csak 2éves nehezen bírta kimondani,ezért ragasztottuk rá a Szuri nevet.Ezt legalább boldogan sorolgatja itthon is.Állandóan az ott készített fényképeket nézegeti. Már ezért is megérte!Még egyszer köszönjük!

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.08 - 13:20Barnáné Ranga Szilvia írta:

Kedves Tibor! Köszönjük az állatkertben töltött csodás perceket.A kis Szuriról tartott beszámolód pedig egyszerűen lenyűgöző volt.Mégis a legnagyobb élmény,amikor a kezemben tarthattam a \ kis\ oroszlánt.Szerelem volt első látásra.Szerencsére többször magamhoz ölelhettem,szívesen dögönyöztem volna még.A gyerekeim is nagyon élvezték az egész állatkertet.Minden annyira barátságos és közvetlen.Nagyon tetszett nekik,hogy etethették az állatokat Csatlakoznék az előttem szólókhoz.Tibor mindent megtett azért,hogy mindenki megsimogassa,vagy akár kézbe vegye Szurit.Többször is kihozta,körbe adta.Bevallom én mohó és telhetetlen voltam 3-szor is magamhoz öleltem,de mentségemre váljék,hogy messziről utaztunk ezekért a röpke pillanatokért. Ami biztos,hogy bár először jártunk ott,de nem utoljára. Üdvözlet Mindenkinek és millió ölelés Szurinak!

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.08 - 13:13Erika írta:

Én is rendszeres látogató vagyok az állatkertben. Hétköznap érdemes lemenni, mert akkor kevesebben vannak és sok sok fotót lehet készíteni a kis Zurival. Egyébként a legjobb állatkert Magyarországon! Üdv. az állatkert dolgozóinak! Nemsokára megint megyek! Viszem a pipi húsit Szibirnek és Dorkának.

Bejegyezve: 2011.07.04 - 22:59Szabó Balázs írta:

Még valami kedves Görgy!Elfelejtettem, hogy nehogy rossznéven vegye a hozzászólásomat. Hisz Önnek sem volt rossz élménye írja is. Nem is szándékoztam kritizálni Önt. Ha mégis megbántottam volna őszintén elnézést kérek. Semmi ilyen szándékom nem volt a bejegyzéssel.

Bejegyezve: 2011.07.04 - 08:38Szabó Balázs írta:

Kedves György! Ugye Ön is tudja senki nem tud olyat cselekedni ebben az országban ami mindenkinek megfelelne!Lehetne ebben az állatkertben sorszám osztás, sorba állítás és ahogyan ön is írja, másoknak meg az nem lenne jó. Én évek óta vissza járok a családommal és minden szolgáltatással maximálisan megvagyunk elégedve. A kisoroszlán simogatását Ön sem tudná jobban megszervezni. Nagy tömegnek nem igazán mondható akik között a gazda talpraesetten szinte mindenkit végtelen odafigyeléssel szolgált ki. Rengeteg ember kezébe odaadta, ölelgette az emberek nyakát az a kis tünemény. És nem elhanyagolható, hogy rengeteg érdekes infoval lettünk gazdagabbak. Szeretném nagyon dicsérni ezt a kezdeményezést de nem találok rá megfelelő szavakat. és még! Olyan fotók készültek amiket a padokon ülve boldogan nézegettek az emberek. Kérem! Legyünk elégedettek Tibor és csapata munkájával, kedvességével, végtelen türelmével, szeretetével.

Bejegyezve: 2011.07.04 - 08:33Farkas Anikó írta:

Óriási életélményt kaptunk a kis Zuritól és gondozójától.A gondozó mindent elkövetett annak érdekében hogy mindenki egy pár pillanatra megsimogassa azt a kis tündér oroszlánkölyköt.mégegyszer köszönjük az élményt.Kérdésem az lenne mennyi idős koráig barátkozhatunk Zurival.Tisztelettel Farkas József és Farkas Anikó

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.03 - 20:13Honti György írta:

Jó napot! Nagyon szép, családias hely, örömmel mentünk és jól éreztük magunkat. Sajnos a hőn áhított kisoroszlánhoz nem fértünk oda. Mi Pestről igazából azért a pár másodpercért és néhány fényképért mentünk. A tulajdonos lelkesedése, tudása, állatszeretete magával ragadó. Örömmel hallgattuk a bevezetőt. Aztán sajnos megindult a tömeg és mi (feleségem, 3 éves fiam és én) nem akartunk a lökdösődésben részt venni, így egyre távolabbról vártuk, hogy esetleg a véletlen felénk is elhozza a kisoroszlánt. Sajnos nem így lett. Az oroszlán és gazdája már rég elfáradtak, de még ekkor is rengetegen állták körül őket. Talán ha valamiféle rendszert kialakítanának (sorállás, érkezési sorrendben sorszám osztás stb.), akkor mások, akiknek szintén nehezére esik a tolakodás, azért sorra kerülnének. Még egyszer köszönjük a lelkesedést. Tisztelettel: Honti György

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.03 - 19:28Molnár Yvette írta:

Sziasztok! Nagy élmény volt ez a családias hangulatú állatkert, fantasztikus, hogy a pávák szabadon közlekednek és elvegyülnek a járókelők és ebédet éppen fogyasztók közt. Mindegyik állat szerethető, hagyják magukat szeretgetni, és a nagymacskák is szokatlanul szelídek, szinte barátiak. Zury egy fantasztikus kis élőlény nagyon szeretni való.Meg is kurkászta a hajamat. Az ormányos macikat is imádtam, a kis junior vízilót, bármikor szívesen visszamegyek haverkodni a kölyök oroszlánnal:) Elismerés a gondozók munkájáért és fáradságáért,jó egészséget kívánok mindenkinek ott és kitartást(állatok-emberek). Nagyon jó ötlet szerintem, ez a magán állatkert kezdeményezés, másképpen is lehet szocializálni így a nagyragadozókat. Érdekes tapasztalatokat adott a közelségük is a látogatás alatt. A növényevő részleg is(kérődzők) nagyon kedvesek voltak.Persze a zoo csemegével:)Remélem lesz lehetőségem örökbe fogadni egyszer; Minden jót kívánva és üdvözlettel;1rendszeres sün&madár-mentő fősulisBp-ről

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.27 - 14:16Sárvári család írta:

Köszönet Tóth Tibornak és családjának a felejthetetlen élményért! Örökre a szívünkbe zártuk Zurit és a vadasparkot!

Bejegyezve: 2011.06.24 - 17:45B Éva írta:

Nagyon jól éreztem magamat hogy először el tudtam jönni az Abonyi állatkertben hosszú ideig terveztem. Szerencsére nem esett az eső. Bár igen nehezen tudtam ide találni a vasútállomástól és vasútállomáshoz vissza találni hazafelé menetelemkor. De megérte eljönni Hétfő délután nem voltak sokan 2-szer tudtam simogatni a Zuryt. Eleinte féltem tőle a fogaitól és a körmeitől végül rá jöttem felnőtt férfiakat akarta játékból bekapni ezt Tóth Tibor nem hagyta. Előre szeretnék szólni nem riadalom keltésként írom le: Emuknál lévő kifutó nincs megjelölve egy határ vonal meddig tudják a fejüket a nyakukat kinyújtva kidugni a külső kifutójukból, mivel egy lassan 4 gyermekesre bővülő családnál a családfő kulcs csomóval hülyéskedett az Emukkal. Igy könnyen előfordulhatott volna mellette álló kislányát csípte volna meg a családfőnek. 20 éve tudok írni-olvasni 8 éves korom óta de már előtte 1 évvel tudtam állatkertben miképp kell viselkedni.

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.21 - 19:12Lehner Erika írta:

Immár 4. éve,hogy visszajáró vendégek vagyunk ebbe a csodálatos vadasparkba. Immáron két éves kislányommal együtt jövünk le,aki szintén imád itt lenni,alig tudom hazavinni Bp-re. Most is nagyon jól éreztük magunkat, Zurit is többször simogattuk, felvettük, a közös kép pedig egy örök emlék lesz. Reméljük hamarosan újra tudunk menni. Erika Bp-ről (valamint Dóri lányom, anyukám)

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.18 - 21:47B Éva írta:

Tudom Zury sem szeret az esőben megázni ezért nem tudtam jönni megsimogatni Zury-t Június 2. hetéig. 3. héten kiderült marad elegendő pénzem egész nyára igy Június 20. jövök is Abonyba vonattal.

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.18 - 10:17Czakó Károlyné írta:

Mi is voltunk a lányommal az állatkertben.Zury imádnivaló kisoroszlán,meg is simogattuk.Remélerm ha nagyobb lesz ,ujra láthatjuk.Az egész állatkert nagyon tetszett.További sikeres működtetést kivánunk Tóth Tibornak!!

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.17 - 23:07B Éva írta:

Hétfőn igyekszem eljönni az Abonyi állatkertben pedig már Június eleje óta vágyom el tudjak jönni a 4 órás műszakom lejárta után Pestről Abonyba vonattal. Mivel állandóan vihar közeledett nem akartam villám belém csapjon stb ezért nem is mertem eljönni.

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.17 - 21:40Viktória írta:

Óriási élmény volt, köszönöm szépen. Leírhatatlan mennyivel másabb ha az állatok érdeklődök, ott kóricálnak mellettünk, nem félnek,.. mint a főváris állatkertben ahol minden le van betonozva és óriás köfalak mögött kilóméterekre bujkálnak az állatok. Lenyűgöző volt Zuri, a róka, imádott kecskék, gyönyörűséges páva, a röhögö tubi és a többiek.

Bejegyezve: 2011.06.17 - 14:27Eszty írta:

Én még nem voltam az állatkertben,de sok jót hallottam róla és nagyon szeretnék egyzser elmenni oda. Sőt most azt olvastam az oldalon,hogy kisoroszlánt lehet simogatni :) Imádom őket,sőt minden fajta Macskát :) De nem tudja valaki meddig lesz lehetséges az oroszlánt úgy +látogatni,hogy +is lehet simogatni? Fontos lenne az információ nekem. Köszönöm :)

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.15 - 13:02Bea írta:

Kedves magánzoo én abonyi lakos vagyok és mélységesen sajnálom hogy el költözöl innen van egy 1 éves kicsi fiam és még lesz egy gyerkőc majd reméltem hogy többször is megtudom nekik ezt a csodás helyet mutatni egyszer fiamat már kivittem és kicsi kora ellenére nagyon élvezte. Ez Abony legszebb helye és a büszkesége szomorú hogy az önkormányzat hagyja veszni ezt a kis állatkertet! Nem csak szép a hely de ti is mindig ngyon kedvesek vagytok velünk lágogatókkal. Én az utolsó percig bízni fogok benne hogy talán mégis itt maradtok. HA még is elmentek bárhova is mentek biztos hogy el fogok minni megnézni. Itt Abonyban eddig se volt sok értelmes dolog de legalább ami van azt is elzavarja az önkormányza nagyszeű csak gratulálni tudok nekik ehhez.Minden esetre minden jót kívánok nektek a jövőben sok szerencsét az újrakezdéshez ha nincs más lehetőségetek. Hiányozni fog a mikis állatkertünk jó volt hogy itt ilyen is volt de úgy tűnik ez már csak múlt idő. Üdv egy lelkes rajongó:wi

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.14 - 16:00Beus írta:

Mi tegnap voltunk az állatkert-ben, üdülési csekkel próbáltunk fizetni, de nem lehetett. A park valóban csodálatos, fantasztikusan éreztük magunkat, mint mindig!!! Biztos vagyok benne, hogy jövünk még!

Bejegyezve: 2011.06.14 - 08:55Henike írta:

Nagyon köszönöm Családom nevében is azt a felejthetetlen élményt, amit az Állatkert, s legfőképp Zuri simogatása jelentett számunkra. Köszönöm, hogy ölbe vehettük Őt, fantasztikusan aranyos, ahogy a neve is jelenti, kedves oroszlánkölyök. Minden barátunknak, ismerősünknek ajánlani fogjuk ezt a helyet. Mi is mindenképpen visszatérünk még!

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.14 - 08:13Dóri írta:

Ma láthattam, simogathattam és egy kicsit ölbe is vehettem Zurit. Csodálatos élmény volt! Gyönyörűek az állatok ebben a parkban, és nagyon szép a környezet is! További sok sikert és kitartást kívánok Tibornak! Mi biztosan visszamegyünk még!

Bejegyezve: 2011.06.12 - 19:39Erika írta:

Sziasztok! Az állatkert mindennap nyitva van! Ünnepkor is! Üdülési csekket szerintem nem tudnak elfogadni, de van az elérhetőség menüpont alatt telefonszám, kérdezd meg! Üdv. minden tigris rajongónak!

Bejegyezve: 2011.06.10 - 17:17oozaru írta:

Múlt héten szombaton voltam másodszor. Ölbe vehettem Zurit kétszer is. Olyan aranyos volt. Tibor kedves volt, lefényképezett minket

Bejegyezve: 2011.06.10 - 12:41Juhász Judit írta:

Kedden volt szerencsém megsimogatni Zurit, egy hatalmas álmom vált valóra. Nagyon boldog vagyok :)) Szerencse, hogy vannak még ilyen kitartó emberek mint Tibor. További sok sikert :) és minden jót! Üdvözlettel: Judit

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.10 - 09:07Margó írta:

Tud nekem valaki választ adni arra a kérdésre, hogy elfogadják-e az állatparkban az üdülési csekket???

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.10 - 07:26Vladek írta:

Pünkösdkor várhatóan nyitva lesz a park? :)

Bejegyezve: 2011.06.09 - 21:56Krisztina írta:

Kedves Magdi! Tényleg? Mi majd hónap végén megyünk, fiaim már nagyon izgatottak, de sajnos férjem külföldön dolgozik, rá várjunk :(( Remélem hamarosan mi is megpillantjuk az elhíresült kölyköt :)

Bejegyezve: 2011.06.08 - 19:27Magdi írta:

Krisztina, én voltam tegnap ott, nagyon jól éreztem magam kihozták a kicsit, életem legszebb napja volt, szerintem újra el is fogom menni. Magdi

Bejegyezve: 2011.06.08 - 18:02Linda írta:

Sziasztok!Én tegnap voltam először a parkban, és számomra sokkal többet nyújtott mint valaha is bármelyik állatkert!Kihozták a kisoroszlánt, és fényképezkedtünk vele sokat! Köszönet mindenért a parknak!Szerintem hetente fogjuk látogatni a parkot!Linda!!!

Bejegyezve: 2011.06.08 - 12:53
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ