Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 6
Ma: 131
Tegnap: 1193
Összesen: 6511051
Összes találat: 16746590
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Laura írta:

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az kis oroszlánnal való fotózkodásnak van határideje vagy ez egy állandó program? Előre is köszönöm a segítséget!

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.26 - 10:20Erika írta:

Alig várom már, hogy 31-e legyen! Újra megyünk Zurihoz. Nagyon jó hely ez az állatkert!

Bejegyezve: 2011.08.24 - 14:51szoszy írta:

Ma 2011. augusztus 19-én jártunk Nálatok! Nagy élmény volt számunkra, a \ kis Zuri\ ( aki már nem olyan kicsi hiszen közel 40 kiló) és az ormányosmaci (Dinnye) simizése:)Az alkalmazottak nagyon kedvesek. Főleg a tulajonos:D Hihetetlen közvetlen és barátságos férfi:D Nagyon szórakoztató poénokat és érdekes dolgokat is megtudtunk az állatokról, a simizések közben :) Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a parkot.Igazi élmény:)Tessék megnézni:) Ha majd lesz újabb kis oroszlán biztosan visszatérünk mi is :D Addig is köszönjük a szép élményeket:))

Bejegyezve: 2011.08.19 - 19:53Ágnes írta:

11-én jártunk Nálatok először, és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára. Nagyszerű érzés volt Zurikát figyelni, megérinteni meg pláne :) (a harapása ma éppen zöldben játszik :D) A hanyatt vágódott Mungotól meg teljesen kész voltam :D Persze, a park többi lakója is aranyos volt. De nem csak ettől éreztem ott jól magam. Nagyon kedvesen fogadtatok minket, látogatókat, igyekeztek mindenkinek a kedvében járni. Az állatokhoz bizony kell a türelem, amiből a Tóth családnak van bőven ;) Rengeteg örömöt kaptok az állatoktól, amiből mi, látogatók általatok részesülünk. Szép nap volt, amit ott töltöttünk. Köszönjük! Ajánljuk másoknak is, hogy látogassanak el hozzátok. Ja, és 13 januárban ott leszek a fogalt szobámban ;) :D Sok sikert kívánok a további álmok megvalósításához is, biztos vagyok benne, hogy Nektek sikerülni fog. Üdvözlettel: egy állatbarát

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.15 - 16:55Makráné Kubik Éva írta:

Aug.11-én jártunk barátainkkal a parkban. Nagy élmény volt és nemcsak Zuri simogatása, bár jelenleg Ő a nagy sztár. Csak egy kérdésem lenne az a helyes kis zöld papagáj miért olyan szomorú? Olyan bánatosan ücsörög!

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.15 - 09:51Edina és Misi írta:

Már megfordultunk Magyarország jónéhány állatkertjében / vadasparkjában, de ennyi élményt összesen nem jelentettek. A pénztárostól a gondozókig mindenki nagyon készséges, igazi családi hangulatú hely. Az állatok nagyon barátságosak, nem csak fizikailag vannak közel az emberekhez és sokkal kiegyensúlyozottabbak is, mint máshol. Mindenkinek csak szívből ajánlani tudjuk, hogy látogasson el ide, egyszer, aztán mégegyszer - mert úgyis beleszeret a helybe. Köszönjük a fenntartóknak, hogy egy ilyen nagyszerű állatparkot hoztak létre, köszönjük a hasznos munkát, amit az állatokért és a látogatókért tesznek. Kívánjuk, hogy minden törekvésüket siker koronázza!

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.14 - 16:01PARÁDI KATA írta:

KÖSZÖNÖM AZ ÉLMÉNYT ZURI SIMOGATÁSA ÖRÖK EMLÉK NEKEM. TOVÁBBI SIKEREKET KIVÁNOK.

Bejegyezve: 2011.08.12 - 17:35Kata írta:

Sziasztok! Tegnap voltunk nálatok másodszorra és nem utoljára az biztos.Köszönet a kedvességért és az érzésért,amit Zuri simogatása/ölelése/játéka adott, továbbá a nagy oroszlán simogatása is felejthetetlen élmény marad. Nagyon sok sikert kívánok a munkátokhoz. Továbbá kívánom hogy sikerüljön minden tervetek /beleértve a hotelt is :-) /. Remélem még találkozunk.

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.12 - 11:43babi írta:

nem tudjátok adnak-e el nyulakat?

Bejegyezve: 2011.08.09 - 09:42Vargák írta:

Tegnap jártunk a parkban, és nagyon tetszett,amit láttunk! Aki szereti az állatokat, biztos nem fog csalódni! Csak ajánlani tudom és fogom is mindenkinek,ahol csak lehetőségem lesz.Zuri ugyan már megnőtt és valóban kézben tartása kissé nehézkes, de órákig el lehet nézegetni,hogy mi mindent csinál,hogyan viselkedik, tényleg egy tünemény!!!És roppant türelmes is a sok türelmetlen emberrel ellentétben:))) De a többi állat előtt is érdemes elidőzni,mi pl. a csuklyás majmoknál legalább fél órát töltöttünk,annyira helyesek! Gratulálok az egészhez,és biztos vagyok benne,nem először jártunt itt, ezt az egész családom nevében mondom! Egy élmény volt, köszönjük

Bejegyezve: 2011.08.08 - 14:07B Éva írta:

Láttam mit tett a vihar Július végén. De örülök hogy az állatoknak nem esett bajuk. Idén Június 20. voltam először az Állatparkjukban. Szerencsémre nem esett az eső pedig eleinte nagyon be volt borulva az ég. Nem tudom Szibir a hím szibériai tigris és a Teodóra a nőstény szibériai tigris testvérek egymásnak? Ha jól tudom idén Szeptemberben lesznek 1 évesek de nem tudom hányadikán. Tudom ivarérett korukat 3-6 éves korukban érik el. Fogságban akár 26 évet is megélhetnek. Míg vadonban 15 évig élhetnek.

Bejegyezve: 2011.08.02 - 16:18Klári írta:

Ma voltunk lent nálatok és nagyon jól éreztük magunkat. Egy nagyon csodálatos élményben volt részünk! Bízunk abban, hogy ez még csak jobb lesz, még több állattal, mondjuk gepárddal :-)) és lehet majd kis gepárd kölyköket is simogatni :-))! További sok sikert kívánunk!

Bejegyezve: 2011.07.31 - 20:11Család Budapestről írta:

Életreszóló élmény volt a kis oroszlán simogatása, a vele való fényképezkedés! Tündéri aranyos, gyönyörű kis jószág! De nemcsak Ő és az állat- és vendégszeretettől sugárzó igazi showman, Tibor, hanem az egész állatkert nagyon jó benyomást keltett megjelenésével, rendezettségével, látogatóbarátságával. A pónik, csacsik, nyuszik, tengerimalacok, majmok, zebra, kecskék meglátogatása és esetenként megetetése szintén sok örömet szerzett. Köszönjük!

Bejegyezve: 2011.07.28 - 22:55Kovalik Melinda írta:

Kedves Tóth Tibor! Immár harmadszorra jártam ma délelőtt a parkban, ismét felejthetetlen élménnyel gazdagodva tértem haza Zuri simogatását követően. Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy testközelbe kerülhettem az állatok királyával, biztos vagyok benne, hogy még sokszor visszatérek Abonyba, és arra ösztönzöm az ismerőseimet, hogy ne hagyják ki ezt a lehetőséget. Sok sikert, jó egészséget és sok-sok szeretetet kívánok.

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.26 - 20:22Csima Mihály írta:

Kedves Látogató Társaim. Olvastam sokuk bejegyzését és én is csak hasonló hihetetlen élményekről tudok beszámolni. De nem tudom hogy értesültek e róla de a parkban hatalmas károkat okozott a hét elején végigsöprő vihar.(07.19-20) Mivel szerintem mindannyian szeretnék visszamenni még többször is a parkba és gondolom mindnyájunknak fontos hogy ne csak mi hanem még nagyon sokan rajtunk kívül is megtapasztalhassák amit mi kérek mindenkit hogy próbáljon meg egy kicsit hozzájárulni a park rendbetételéhez.Ilyenkor a legkisebb segítség is sokat számíthat. Nem vagyok felhatalmazva hogy megadjam a park számla számát ahova utalhatunk de én írtam a park e-mail címére hogy szeretnék segíteni és természetesen megadták. Amennyiben van rá lehetőségük kérem tegyék meg Önök is hogy még nagyon sokáig élvezhessük ezt a csodálatos parkot. Üdvözlettel : Csima Mihály

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.22 - 18:10Vörös.Tigris írta:

Sziasztok! Egyik ismerősömmel múlt hét pénteken, 15-én volt szerencsém elmenni a vadasparkba. Nagyon csodálatos volt minden. Első aranyos élményem, amikor az egyik kis kecske odajott hozzám, két lábra állt és hagyta, hogy megszerethessem. Az állatok aranyosak, a hely csodálatos. A nagymacskákat egyenesen imádom. A csúcs természetesen Zuri, a kisoroszlán volt. Ahogy kijött a házból, már az tekintélyt parancsolt számára. :) Ha majd letelik a pihenője, aki teheti, látogassa meg őt. Nekem sem ez volt az utolsó látogatásom. Amikor lehetőségem lesz rá ismét elmegyek. Csodálatos élmény volt, a szakszerű ismertetés, a kérdésekre kapott válaszok, Zuri simogatása. Főleg amikor a nyakamban volt. Nem találok szavakat az érzéseim kifejezésére. Életem nagy vágya teljesült. Határtalanul boldog vagyok!!! :))) Köszönök a felejthetetlen élményeket!!! :))

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2011.07.19 - 15:32Beatrix és Martin írta:

2011. 07. 16-án voltunk az állatkertben és nagyon tetszettek,és a körülmények is,ahol éltek. Élveztük az állatsimogatásokat és az etetéseket (kecske,ló,szamár),de a legjobb egyértelműen Zuri simogatása volt. Ez volt a barátnőm születésnapi ajándéka és Zuri simogatásával teljesült egyik legnagyobb vágya,hogy megsimogathasson egy kis-oroszlánt,szóval köszönöm minden ott dolgozónak (főleg Zuri nevelőjének :) )! Remélem Zuri kipiheni magát a mostani héten,és reméljük,hogy egyszer még lesz alkalmunk visszatérni az állatkertbe!

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.18 - 19:14Tiger_Fan írta:

Kell is Zurinak a pihi, ennyi ember dögönyözését nehéz lehet állni, tűrni. Még jó hogy megnéztem az oldalt, így halasztom a látogatást, de legalább az ismerőseimet is elcsalom! :)

Bejegyezve: 2011.07.17 - 17:18Eszti írta:

Sziasztok!!!! Tegnap voltunk a párommal nálatok és óriási élmény volt!!!! Gyönyörűek az állatok egytől-egyig!!! De a csúcs élmény hogy a kezemben tarthattam a kis oroszlánt Zurit!!! Nagyon édes, aki megteheti ne hagyjon ki egy ilyen élményt!!! Puszi és minden elismerésem a gondozóknak!!!! Eszti és Krisztián :D

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.16 - 09:56Barnáné írta:

Kedves Zsú! Mi a családommal szerdai nap látogattuk meg az állatkertet.Kb.20-an vártunk a kis oroszlánra,hogy megsimogassuk.Akkor csak az nem simogatta meg, aki nem is akarta.Több,mint 1órán keresztül bárki hozzáférhetett.Nem kellett furakodni,sem gátlástalanul tolakodni.Sőt még az \ apukáját\ ,Tibort sem kellett követni,Ő kínálgatta,és bárkinek a nyakába,ölébe rakta.Volt aki be is mehetett rácson belülre és a játszószőnyegen csibészkedhetett Zurival.Bár gondolom Ő már törzsvendég lehetett.Igazán sajnálom,hogy neked ilyen tapasztalatod lett.Említették,hogy hamarosan lesz magánsimogatás.Esetleg még tudnám ajánlani,hogy hétköznap látogassátok az állatkertet.

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.13 - 19:29Gyöngyi, Csilla és Marika írta:

Mi 7-én csütörtökön voltunk a parkban Egész napra terveztük. Jó volt nagyon, már sokadjára voltunk lent. Minden nagyon rendben volt! A kis Zrui kihozatalakor tényleg voltak egyesek akik másokra tekintet nélkül többször is kiközösítették Zurit és végig követték a gondozóját, ahova ment. Egy kicsit háttérbe maradva a végefelé sikerült Nekünk is megsimogatni. Nyakba inkább nem kértük, mert a kis csibész egyből játszik Szegény srácról szakadt a víz, mert fél órán át tartani a már nem kis sulyó Zurit, minden elismerésem. Fárasztó lehet, akármennyire is szereti az állatokat. A szülők, meg a párzási időszak folytán megint gyártották az utódot Remélem sikerül is! A pónik valami édesek, igaz a főfőjük elég akaratos és szegény másikakat csípkedte, ha elmertek venni egy kekszet tőlem. Úgy sajnáltam a többit. Az ormányos macik mindig édesek. A pávákat imádom, ahogy eljárkálnak. Buborék kapott almát és répát Tigirseket néztük még sokáig, mert gyönyörűek!

Bejegyezve: 2011.07.10 - 19:18Zsú írta:

Teljes mértékben megértem György csalódottságát, mert valóban egyes emberek egyáltalán nincsenek tekintettel másokra és gátlástalanul furakodnak mintha nekik több joguk lenne, mint bárkinek

Bejegyezve: 2011.07.09 - 17:04Barnáné Ranga Szilvia írta:

Ja,és még annyit,hogy tisztában vagyunk Zuri nevével,de mivel a kisebbik lányom még csak 2éves nehezen bírta kimondani,ezért ragasztottuk rá a Szuri nevet.Ezt legalább boldogan sorolgatja itthon is.Állandóan az ott készített fényképeket nézegeti. Már ezért is megérte!Még egyszer köszönjük!

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.08 - 13:20Barnáné Ranga Szilvia írta:

Kedves Tibor! Köszönjük az állatkertben töltött csodás perceket.A kis Szuriról tartott beszámolód pedig egyszerűen lenyűgöző volt.Mégis a legnagyobb élmény,amikor a kezemben tarthattam a \ kis\ oroszlánt.Szerelem volt első látásra.Szerencsére többször magamhoz ölelhettem,szívesen dögönyöztem volna még.A gyerekeim is nagyon élvezték az egész állatkertet.Minden annyira barátságos és közvetlen.Nagyon tetszett nekik,hogy etethették az állatokat Csatlakoznék az előttem szólókhoz.Tibor mindent megtett azért,hogy mindenki megsimogassa,vagy akár kézbe vegye Szurit.Többször is kihozta,körbe adta.Bevallom én mohó és telhetetlen voltam 3-szor is magamhoz öleltem,de mentségemre váljék,hogy messziről utaztunk ezekért a röpke pillanatokért. Ami biztos,hogy bár először jártunk ott,de nem utoljára. Üdvözlet Mindenkinek és millió ölelés Szurinak!

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.08 - 13:13Erika írta:

Én is rendszeres látogató vagyok az állatkertben. Hétköznap érdemes lemenni, mert akkor kevesebben vannak és sok sok fotót lehet készíteni a kis Zurival. Egyébként a legjobb állatkert Magyarországon! Üdv. az állatkert dolgozóinak! Nemsokára megint megyek! Viszem a pipi húsit Szibirnek és Dorkának.

Bejegyezve: 2011.07.04 - 22:59Szabó Balázs írta:

Még valami kedves Görgy!Elfelejtettem, hogy nehogy rossznéven vegye a hozzászólásomat. Hisz Önnek sem volt rossz élménye írja is. Nem is szándékoztam kritizálni Önt. Ha mégis megbántottam volna őszintén elnézést kérek. Semmi ilyen szándékom nem volt a bejegyzéssel.

Bejegyezve: 2011.07.04 - 08:38Szabó Balázs írta:

Kedves György! Ugye Ön is tudja senki nem tud olyat cselekedni ebben az országban ami mindenkinek megfelelne!Lehetne ebben az állatkertben sorszám osztás, sorba állítás és ahogyan ön is írja, másoknak meg az nem lenne jó. Én évek óta vissza járok a családommal és minden szolgáltatással maximálisan megvagyunk elégedve. A kisoroszlán simogatását Ön sem tudná jobban megszervezni. Nagy tömegnek nem igazán mondható akik között a gazda talpraesetten szinte mindenkit végtelen odafigyeléssel szolgált ki. Rengeteg ember kezébe odaadta, ölelgette az emberek nyakát az a kis tünemény. És nem elhanyagolható, hogy rengeteg érdekes infoval lettünk gazdagabbak. Szeretném nagyon dicsérni ezt a kezdeményezést de nem találok rá megfelelő szavakat. és még! Olyan fotók készültek amiket a padokon ülve boldogan nézegettek az emberek. Kérem! Legyünk elégedettek Tibor és csapata munkájával, kedvességével, végtelen türelmével, szeretetével.

Bejegyezve: 2011.07.04 - 08:33Farkas Anikó írta:

Óriási életélményt kaptunk a kis Zuritól és gondozójától.A gondozó mindent elkövetett annak érdekében hogy mindenki egy pár pillanatra megsimogassa azt a kis tündér oroszlánkölyköt.mégegyszer köszönjük az élményt.Kérdésem az lenne mennyi idős koráig barátkozhatunk Zurival.Tisztelettel Farkas József és Farkas Anikó

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.03 - 20:13Honti György írta:

Jó napot! Nagyon szép, családias hely, örömmel mentünk és jól éreztük magunkat. Sajnos a hőn áhított kisoroszlánhoz nem fértünk oda. Mi Pestről igazából azért a pár másodpercért és néhány fényképért mentünk. A tulajdonos lelkesedése, tudása, állatszeretete magával ragadó. Örömmel hallgattuk a bevezetőt. Aztán sajnos megindult a tömeg és mi (feleségem, 3 éves fiam és én) nem akartunk a lökdösődésben részt venni, így egyre távolabbról vártuk, hogy esetleg a véletlen felénk is elhozza a kisoroszlánt. Sajnos nem így lett. Az oroszlán és gazdája már rég elfáradtak, de még ekkor is rengetegen állták körül őket. Talán ha valamiféle rendszert kialakítanának (sorállás, érkezési sorrendben sorszám osztás stb.), akkor mások, akiknek szintén nehezére esik a tolakodás, azért sorra kerülnének. Még egyszer köszönjük a lelkesedést. Tisztelettel: Honti György

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.03 - 19:28Molnár Yvette írta:

Sziasztok! Nagy élmény volt ez a családias hangulatú állatkert, fantasztikus, hogy a pávák szabadon közlekednek és elvegyülnek a járókelők és ebédet éppen fogyasztók közt. Mindegyik állat szerethető, hagyják magukat szeretgetni, és a nagymacskák is szokatlanul szelídek, szinte barátiak. Zury egy fantasztikus kis élőlény nagyon szeretni való.Meg is kurkászta a hajamat. Az ormányos macikat is imádtam, a kis junior vízilót, bármikor szívesen visszamegyek haverkodni a kölyök oroszlánnal:) Elismerés a gondozók munkájáért és fáradságáért,jó egészséget kívánok mindenkinek ott és kitartást(állatok-emberek). Nagyon jó ötlet szerintem, ez a magán állatkert kezdeményezés, másképpen is lehet szocializálni így a nagyragadozókat. Érdekes tapasztalatokat adott a közelségük is a látogatás alatt. A növényevő részleg is(kérődzők) nagyon kedvesek voltak.Persze a zoo csemegével:)Remélem lesz lehetőségem örökbe fogadni egyszer; Minden jót kívánva és üdvözlettel;1rendszeres sün&madár-mentő fősulisBp-ről

E-mail
Bejegyezve: 2011.06.27 - 14:16
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ