Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 5
Ma: 174
Tegnap: 2253
Összesen: 6785890
Összes találat: 17346344
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Andrea írta:

Feltűnt, hogy a webkamerás felvételeken régóta nem látni Lujzit a tigrisek mellett. Ugye nincs baja?

Bejegyezve: 2011.09.06 - 12:32Nagy Tümde írta:

Szép estét mindenkinek!!! Júniusban vittem el a lányomat és a barátait a Zoo-ba. A nagy 20 éves gyerekeknek, akkor élmény volt Zuri simogatása, hogy azóta a Facebook-on még mindig a vele készült képek vannak fent. Akkor megkérdeztük, hogy meddig lehet őt simogatni. A nagyon kedves tulajdonos, akkor azt mondta 8 hónapos koráig. Elnézve a szédületes fejlődését kissé megijedtem, hogy biztos az időpont? Nem szeretnénk lemaradni az utolsó \ simizésekről\ . Annyit még elmondanék, hogy bár Budapesten lakunk, de az itteni Állatkert a közelébe sem jöhet az Abonyinak. Minden elismerésem és tisztelem a tulajdonosnak és családjának.

E-mail
Bejegyezve: 2011.09.05 - 20:23Ádám írta:

Kedves Ernő! Nem kell \\\\ kiemelt jegyet\\\\ váltani a simogatásokhoz! Sőt! Soha nem volt ilyen kötelező. Bár sokan javasolták már, hogy ez egy jó bevételi forrás lenne, de soha nem léptük meg. Az oroszlánok, és bármely állat simogatása sosem jelentett külön költséget. Az ormányosok simogatása minden nap az oroszlán simogatás után van Üdv.maganZOO

Bejegyezve: 2011.09.02 - 08:32horváth ernő írta:

Az ormányos medve kölykök simogatása milyen időpontokban lehetésges? Valamint érdekelne, hogy kötelező-e kiemelt jegyet venni a simogatáshoz? Várom válaszukat! Üdv.

Bejegyezve: 2011.09.01 - 21:12Erika írta:

Szupi volt tegnap! Édesek az ormányos medvék is! Zuri pedig utoljára ölbe vehettem, még akkor is ha a súlya már lassan nem engedi. Köszönöm a lehetőséget Tibor Nemsokára megyek újra!

Bejegyezve: 2011.09.01 - 14:49Rácz Gyula írta:

Mivel előttem már sokan leírták mennyire jó a park én nem írnám le mégegyszer, viszont teljesen egyetértek velük. Sikerült pár kellemes órát eltöltenem és fényképezgetni, az Oroszlánsimogatás pedig felejthetetlen élmény. Remélem egyszer felismerik, hogy kellenek az ilyen kisebb parkok is (hiszen itt az emberek közelebbről láthatják az állatokat mint pl Pesten) és sikerül nagyobb támogatásokra is szert tenni, hogy bővüljön a park hiszen van még sok üres terület. Sok sikert a további üzemeltetéshez és hatalmas tisztelet ezért a munkáért. A parkban készült képeim: http://www.flickr.com/photos/34971214@N02/

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.30 - 00:39Micike írta:

Kedves MagánZoo! Tegnapi nap folyamán látogattam el Hozzátok, ahol nagyon jól éreztem magam. Tetszett a Zurival való találkozás, ami számomra egy igazán nagy élmény volt Aranyos Dinnye és Csipesz is... Ami említést érdemel, az az, hogy igazán olyan családias az egész, a légkör, az emberek, meg úgy minden. Hogy is mondjam?! Igazán jól éreztem magam, igyekeztem korán menni és késő délután hazaérkezni. Csodálatos volt, Köszönöm: Mariann

Bejegyezve: 2011.08.28 - 19:56A&T írta:

Tényleg SZUPER volt! Örülünk, hogy megismerhettük a Kertet és nagyon jó volt (és lesz még) kószálni az állatkák között. A teljesség igénye nélkül: nagy attrakció volt ZURI-t és DINNYÉT lapogatni, BUBORÉK mestere a kaja lejmolásnak, talán RENÉ róka egy kicsit \ távol\ van és egyedül a többiektől, és reméljük szelíd LUJZIKÁNAK is ott van helye a Kertben, még sem kell őt elajándékozni Ezúton köszönjük Önöknek!

Bejegyezve: 2011.08.28 - 18:44Cserháti László írta:

Sziasztok ! Tegnap, 2011 08.27.-én jártunk nálatok az állatkertben. Nagy élmény volt, sok fotót készítettem, családom nagy örömére, amit visznek haza Balatonfüredre. ZURI gondozója egy nagyon jól felkészült fiatalember, aki folyamatosan mesélt mindenkinek a kis kedvencről és többször körbevitte, hogy a gyerekek megsimogathassák ezt a morgó szőrmókot. Nagy volt a sikert amit ezúton is köszönünk ! TISZTELETTEL : a Cserháti és Pap család

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.28 - 10:31info írta:

Laura! magánzoo főoldal, hírek, információk!

Bejegyezve: 2011.08.26 - 12:01Laura írta:

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy az kis oroszlánnal való fotózkodásnak van határideje vagy ez egy állandó program? Előre is köszönöm a segítséget!

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.26 - 10:20Erika írta:

Alig várom már, hogy 31-e legyen! Újra megyünk Zurihoz. Nagyon jó hely ez az állatkert!

Bejegyezve: 2011.08.24 - 14:51szoszy írta:

Ma 2011. augusztus 19-én jártunk Nálatok! Nagy élmény volt számunkra, a \ kis Zuri\ ( aki már nem olyan kicsi hiszen közel 40 kiló) és az ormányosmaci (Dinnye) simizése:)Az alkalmazottak nagyon kedvesek. Főleg a tulajonos:D Hihetetlen közvetlen és barátságos férfi:D Nagyon szórakoztató poénokat és érdekes dolgokat is megtudtunk az állatokról, a simizések közben :) Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a parkot.Igazi élmény:)Tessék megnézni:) Ha majd lesz újabb kis oroszlán biztosan visszatérünk mi is :D Addig is köszönjük a szép élményeket:))

Bejegyezve: 2011.08.19 - 19:53Ágnes írta:

11-én jártunk Nálatok először, és biztos vagyok benne, hogy nem utoljára. Nagyszerű érzés volt Zurikát figyelni, megérinteni meg pláne :) (a harapása ma éppen zöldben játszik :D) A hanyatt vágódott Mungotól meg teljesen kész voltam :D Persze, a park többi lakója is aranyos volt. De nem csak ettől éreztem ott jól magam. Nagyon kedvesen fogadtatok minket, látogatókat, igyekeztek mindenkinek a kedvében járni. Az állatokhoz bizony kell a türelem, amiből a Tóth családnak van bőven ;) Rengeteg örömöt kaptok az állatoktól, amiből mi, látogatók általatok részesülünk. Szép nap volt, amit ott töltöttünk. Köszönjük! Ajánljuk másoknak is, hogy látogassanak el hozzátok. Ja, és 13 januárban ott leszek a fogalt szobámban ;) :D Sok sikert kívánok a további álmok megvalósításához is, biztos vagyok benne, hogy Nektek sikerülni fog. Üdvözlettel: egy állatbarát

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.15 - 16:55Makráné Kubik Éva írta:

Aug.11-én jártunk barátainkkal a parkban. Nagy élmény volt és nemcsak Zuri simogatása, bár jelenleg Ő a nagy sztár. Csak egy kérdésem lenne az a helyes kis zöld papagáj miért olyan szomorú? Olyan bánatosan ücsörög!

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.15 - 09:51Edina és Misi írta:

Már megfordultunk Magyarország jónéhány állatkertjében / vadasparkjában, de ennyi élményt összesen nem jelentettek. A pénztárostól a gondozókig mindenki nagyon készséges, igazi családi hangulatú hely. Az állatok nagyon barátságosak, nem csak fizikailag vannak közel az emberekhez és sokkal kiegyensúlyozottabbak is, mint máshol. Mindenkinek csak szívből ajánlani tudjuk, hogy látogasson el ide, egyszer, aztán mégegyszer - mert úgyis beleszeret a helybe. Köszönjük a fenntartóknak, hogy egy ilyen nagyszerű állatparkot hoztak létre, köszönjük a hasznos munkát, amit az állatokért és a látogatókért tesznek. Kívánjuk, hogy minden törekvésüket siker koronázza!

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.14 - 16:01PARÁDI KATA írta:

KÖSZÖNÖM AZ ÉLMÉNYT ZURI SIMOGATÁSA ÖRÖK EMLÉK NEKEM. TOVÁBBI SIKEREKET KIVÁNOK.

Bejegyezve: 2011.08.12 - 17:35Kata írta:

Sziasztok! Tegnap voltunk nálatok másodszorra és nem utoljára az biztos.Köszönet a kedvességért és az érzésért,amit Zuri simogatása/ölelése/játéka adott, továbbá a nagy oroszlán simogatása is felejthetetlen élmény marad. Nagyon sok sikert kívánok a munkátokhoz. Továbbá kívánom hogy sikerüljön minden tervetek /beleértve a hotelt is :-) /. Remélem még találkozunk.

E-mail
Bejegyezve: 2011.08.12 - 11:43babi írta:

nem tudjátok adnak-e el nyulakat?

Bejegyezve: 2011.08.09 - 09:42Vargák írta:

Tegnap jártunk a parkban, és nagyon tetszett,amit láttunk! Aki szereti az állatokat, biztos nem fog csalódni! Csak ajánlani tudom és fogom is mindenkinek,ahol csak lehetőségem lesz.Zuri ugyan már megnőtt és valóban kézben tartása kissé nehézkes, de órákig el lehet nézegetni,hogy mi mindent csinál,hogyan viselkedik, tényleg egy tünemény!!!És roppant türelmes is a sok türelmetlen emberrel ellentétben:))) De a többi állat előtt is érdemes elidőzni,mi pl. a csuklyás majmoknál legalább fél órát töltöttünk,annyira helyesek! Gratulálok az egészhez,és biztos vagyok benne,nem először jártunt itt, ezt az egész családom nevében mondom! Egy élmény volt, köszönjük

Bejegyezve: 2011.08.08 - 14:07B Éva írta:

Láttam mit tett a vihar Július végén. De örülök hogy az állatoknak nem esett bajuk. Idén Június 20. voltam először az Állatparkjukban. Szerencsémre nem esett az eső pedig eleinte nagyon be volt borulva az ég. Nem tudom Szibir a hím szibériai tigris és a Teodóra a nőstény szibériai tigris testvérek egymásnak? Ha jól tudom idén Szeptemberben lesznek 1 évesek de nem tudom hányadikán. Tudom ivarérett korukat 3-6 éves korukban érik el. Fogságban akár 26 évet is megélhetnek. Míg vadonban 15 évig élhetnek.

Bejegyezve: 2011.08.02 - 16:18Klári írta:

Ma voltunk lent nálatok és nagyon jól éreztük magunkat. Egy nagyon csodálatos élményben volt részünk! Bízunk abban, hogy ez még csak jobb lesz, még több állattal, mondjuk gepárddal :-)) és lehet majd kis gepárd kölyköket is simogatni :-))! További sok sikert kívánunk!

Bejegyezve: 2011.07.31 - 20:11Család Budapestről írta:

Életreszóló élmény volt a kis oroszlán simogatása, a vele való fényképezkedés! Tündéri aranyos, gyönyörű kis jószág! De nemcsak Ő és az állat- és vendégszeretettől sugárzó igazi showman, Tibor, hanem az egész állatkert nagyon jó benyomást keltett megjelenésével, rendezettségével, látogatóbarátságával. A pónik, csacsik, nyuszik, tengerimalacok, majmok, zebra, kecskék meglátogatása és esetenként megetetése szintén sok örömet szerzett. Köszönjük!

Bejegyezve: 2011.07.28 - 22:55Kovalik Melinda írta:

Kedves Tóth Tibor! Immár harmadszorra jártam ma délelőtt a parkban, ismét felejthetetlen élménnyel gazdagodva tértem haza Zuri simogatását követően. Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy testközelbe kerülhettem az állatok királyával, biztos vagyok benne, hogy még sokszor visszatérek Abonyba, és arra ösztönzöm az ismerőseimet, hogy ne hagyják ki ezt a lehetőséget. Sok sikert, jó egészséget és sok-sok szeretetet kívánok.

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.26 - 20:22Csima Mihály írta:

Kedves Látogató Társaim. Olvastam sokuk bejegyzését és én is csak hasonló hihetetlen élményekről tudok beszámolni. De nem tudom hogy értesültek e róla de a parkban hatalmas károkat okozott a hét elején végigsöprő vihar.(07.19-20) Mivel szerintem mindannyian szeretnék visszamenni még többször is a parkba és gondolom mindnyájunknak fontos hogy ne csak mi hanem még nagyon sokan rajtunk kívül is megtapasztalhassák amit mi kérek mindenkit hogy próbáljon meg egy kicsit hozzájárulni a park rendbetételéhez.Ilyenkor a legkisebb segítség is sokat számíthat. Nem vagyok felhatalmazva hogy megadjam a park számla számát ahova utalhatunk de én írtam a park e-mail címére hogy szeretnék segíteni és természetesen megadták. Amennyiben van rá lehetőségük kérem tegyék meg Önök is hogy még nagyon sokáig élvezhessük ezt a csodálatos parkot. Üdvözlettel : Csima Mihály

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.22 - 18:10Vörös.Tigris írta:

Sziasztok! Egyik ismerősömmel múlt hét pénteken, 15-én volt szerencsém elmenni a vadasparkba. Nagyon csodálatos volt minden. Első aranyos élményem, amikor az egyik kis kecske odajott hozzám, két lábra állt és hagyta, hogy megszerethessem. Az állatok aranyosak, a hely csodálatos. A nagymacskákat egyenesen imádom. A csúcs természetesen Zuri, a kisoroszlán volt. Ahogy kijött a házból, már az tekintélyt parancsolt számára. :) Ha majd letelik a pihenője, aki teheti, látogassa meg őt. Nekem sem ez volt az utolsó látogatásom. Amikor lehetőségem lesz rá ismét elmegyek. Csodálatos élmény volt, a szakszerű ismertetés, a kérdésekre kapott válaszok, Zuri simogatása. Főleg amikor a nyakamban volt. Nem találok szavakat az érzéseim kifejezésére. Életem nagy vágya teljesült. Határtalanul boldog vagyok!!! :))) Köszönök a felejthetetlen élményeket!!! :))

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2011.07.19 - 15:32Beatrix és Martin írta:

2011. 07. 16-án voltunk az állatkertben és nagyon tetszettek,és a körülmények is,ahol éltek. Élveztük az állatsimogatásokat és az etetéseket (kecske,ló,szamár),de a legjobb egyértelműen Zuri simogatása volt. Ez volt a barátnőm születésnapi ajándéka és Zuri simogatásával teljesült egyik legnagyobb vágya,hogy megsimogathasson egy kis-oroszlánt,szóval köszönöm minden ott dolgozónak (főleg Zuri nevelőjének :) )! Remélem Zuri kipiheni magát a mostani héten,és reméljük,hogy egyszer még lesz alkalmunk visszatérni az állatkertbe!

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.18 - 19:14Tiger_Fan írta:

Kell is Zurinak a pihi, ennyi ember dögönyözését nehéz lehet állni, tűrni. Még jó hogy megnéztem az oldalt, így halasztom a látogatást, de legalább az ismerőseimet is elcsalom! :)

Bejegyezve: 2011.07.17 - 17:18Eszti írta:

Sziasztok!!!! Tegnap voltunk a párommal nálatok és óriási élmény volt!!!! Gyönyörűek az állatok egytől-egyig!!! De a csúcs élmény hogy a kezemben tarthattam a kis oroszlánt Zurit!!! Nagyon édes, aki megteheti ne hagyjon ki egy ilyen élményt!!! Puszi és minden elismerésem a gondozóknak!!!! Eszti és Krisztián :D

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.16 - 09:56Barnáné írta:

Kedves Zsú! Mi a családommal szerdai nap látogattuk meg az állatkertet.Kb.20-an vártunk a kis oroszlánra,hogy megsimogassuk.Akkor csak az nem simogatta meg, aki nem is akarta.Több,mint 1órán keresztül bárki hozzáférhetett.Nem kellett furakodni,sem gátlástalanul tolakodni.Sőt még az \ apukáját\ ,Tibort sem kellett követni,Ő kínálgatta,és bárkinek a nyakába,ölébe rakta.Volt aki be is mehetett rácson belülre és a játszószőnyegen csibészkedhetett Zurival.Bár gondolom Ő már törzsvendég lehetett.Igazán sajnálom,hogy neked ilyen tapasztalatod lett.Említették,hogy hamarosan lesz magánsimogatás.Esetleg még tudnám ajánlani,hogy hétköznap látogassátok az állatkertet.

E-mail
Bejegyezve: 2011.07.13 - 19:29
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ