Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 187
Tegnap: 2253
Összesen: 6785903
Összes találat: 17346357
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
G. Niki írta:

Kedves Tibor! Anyósomék ritkán mozdulnak ki otthonról, a mai, tigrissimogatós kirándulásunk szép élmény volt mindannyiunknak; nagyon köszönjük! Édes kis Nadinka rátenyerelt a fejemre, kicsit meg is karmolt - vicces lesz hétfőn mesélni majd a kollégáknak, mi az a karmolás a homlokomon, csak nem egy tigrissel birkóztam? A szamaraknál viszont észrevettem, hogy az öregebbek közül kettőnek is nagyon túl vannak nőve a patáik - nem fáj az nekik így? Bocs, hogy felhozom, nem vagyok szakember, csak az állatos filmekben látom, hogy mindig hanyatt-homlok rohannak a reszelőért :-) gondoltam, szólok, és előre is köszönöm a csacsik nevében, ha vetnek rájuk egy pillantást. A mai élményt pedig, az egész családunk nevében nagyon köszönöm! Már alig várom, mikor jövünk legközelebb! További jó munkát! Niki

Bejegyezve: 2012.06.02 - 23:47Jakab Tamás írta:

Köszönjük szépen a tegnapi napot! Nagyon jól éreztük magunkat a vadasparkban!! A Kis tigrisek pedig imádni valóak! További sok sikert kívánunk a park dolgozóinak!

Bejegyezve: 2012.06.02 - 12:15T. írta:

Köszönöm a tegnapi napot :)

Bejegyezve: 2012.06.02 - 10:23Ádám (Magánzoo) írta:

:)

Bejegyezve: 2012.06.02 - 10:01Pongrácz-Bagyó Eszter írta:

Kedves Ádám! A tegnapi nap volt életem/életünk egyik legszebb napja. A meghatottságtól nem is tudtam igazából elköszönni és meg köszönni a lehetőséget amit kaptunk. Azt hiszem a Nagy család és a Pongrácz Család nevében elmondhatom, hogy felejthetetlen élményben volt részünk. Köszönjük szépen!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.02 - 08:29Adrienn írta:

Sziasztok! Meddig van lehetőség a tigriskölykök simogatására?

Bejegyezve: 2012.06.01 - 22:27Hóbár Andrea írta:

Kedves Tibor! Köszönöm a lehetőséget,a kis tigrisek simogatására,illetve ,hogy a karomban tarthattam.Fantasztikus élmény volt,és hozzáteszem minden ott dolgozó nagyon kedves volt. Ezer köszönet. Üdvözlettel:Andi

Bejegyezve: 2012.06.01 - 19:39Zsuzsi írta:

Bevallom, potyigtak a könnyeim a meghatódottságtól, annyira élveztem a tegnapi napot a kistigrisekkel és a többi állattal. Nagyon szépen köszönöm, életre szóló élmény volt, felejthetetlen!

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.31 - 06:20Leery írta:

Tibor! Újra köszönjük a felejthetetlen élményt, a kistigrisek simogatását. Egy új szerelem lett belőle!! Bár eddig is macska imádók voltunk, de ezek a pihe-puha szőrgombócok egyszerűen csodaszépek. A kislányom 3. szülinapjára 3 kistigrist kapott simogatásra, és persze én is. :D Még 1* köszönjük szépen. Üdv. Erika

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.30 - 22:15Vera írta:

Tisztelt Tibor! Érdeklődök, hogy most szombaton milyen időpontokban lehet megsimogatni a kistigriseket? Sima látogatással lehetséges? Köszönöm szépen a választ előre is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.30 - 18:59Papi. írta:

Gyönyörúek, imádni valóak a kistigrisek. egy életre szóló élmény volt a simogatás.

Bejegyezve: 2012.05.30 - 17:54Szépné! írta:

Micsoda változás!!! Kb. három vagy már talán négy éve voltunk nálatok. Jó volt látni Tibit,Katit és Ádámot. És bálint? Te hol vagy? Azóta rengeteget fejlődött az állatkert, de a szeretet maradt. Nagyon jó volt! Nagyon jó érzésekkel, feltöltődve tértünk haza. Szép család Pécsről.

Bejegyezve: 2012.05.30 - 08:34Szalainé dr. Haraszti Dóra írta:

Ma jártunk a Parkban. Sok mindent írthatnék: - hányszor kellett körbemennünk, - hány állatot etettek a gyerekek zoo-csemegével, - hányszor kaptam szívbajt a kislányom tempójától a játszótéri- és a kötélhintán, - vagy hogy Tibor milyen figyelmesen hordozta körbe a kistigrist, de ezek helyett azt írom, hogy kisfiam kifelé sétálva azt mondta: Anya, ez jobb volt, mint a budapesti Állatkert! További sok sikert kívánunk: Szalai-család, Dunakeszi

Bejegyezve: 2012.05.28 - 18:47Dr.Beregszászi Gyöngyi írta:

Kedves Tibor és Kata! Ott voltam és is tegnap (2012.05.27) a hatalmas tömegben Önöknél.Csodaszépek az állataik,látszik,hogy szerető,hozzéértő kezek gondoskodnak róluk. No és a kistigrisek! Életem egyik legnagyobb álma vált vlóra azzal,hogy megérinthettem őket! Köszönöm az élményt,a lehetőséget.Sok száz kilómétert megtettem érte,de megérte.Sok sikert kivánok további munkájukhoz,de tudom,hogy az emberi szavak és dicséretek helyett az állatoktól kapott visszajelzések is elegendőek. Üdvözlettel: Gyöngyi

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.28 - 06:01Dobiné Reményi Beáta írta:

Kedves Tibor!Férjemmel Tátról látogattuk meg az Állatkertet és óriási élményben volt részünk,hogy a 3 gyönyörűséges tigrist megsimogathattuk.Bakancslistámról ez már kipipálva. :-) Köszönjük a lehetőséget és minden jót,sok sikert a továbbiakhoz!

Bejegyezve: 2012.05.27 - 20:30Zsuzsanna írta:

Tisztelt Tibor! Érdeklődni szeretnék a tigrisek simogatási lehetőségeiről, már láttam, hogy más is feltette a kérdést, hogy van-e lehetőség magánsimogatásra vagy hogy van lehetőség rá? Mi nagyon messziről érkeznénk ezért lenne fontos pontosan tudni mindent. Nagyon szépen köszönöm a választ előre is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.27 - 18:47Gábor és Klári írta:

Kedves Tibor, Kata! Nagyon örülünk, hogy olyan élményt biztosítanak a látogatóknak és köztünk nekünk is, amit valószínű, hogy Önök nélkül, soha nem tapasztaltunk volna meg! Nagyon csodáljuk kitartásukat, és arra kérjük Önöket, hogy soha ne adják fel!!! Megéri, amit tesznek és a kedvességükkel és közvetlenségükkel ezt még felülmúlják. Mi már kétszer voltunk Önöknél, és soha nem csalódtunk! És készüljenek fel mert még menni fogunk többször is :))!! Minden jót kívánunk! Gábor és Klárai

Bejegyezve: 2012.05.27 - 10:56Romanek Inka írta:

Édesanyai lelkemmel írok, köszönetcsokromat küldöm TIBOR-KATA!!!!!- mivel Adélkám szemével (orvosoknak köszönhetően) nem lát, így neki még halmozottabban több és dúsabb élményt adott- mint általában egy látónak- a TIGRISBABÁKKAL való találkozás, ölelkezés.Adácska lelkével láthatta , érezhette, megtapasztalhatta azt, amit szóban elmondani, láttatni, megértetni lehetetlen.Lelkünknek bizony nem egy csendes kikötője volt, lehetett a tegnapi nap. A szeretet pompájával rabságba estünk. Megvallom: az édesanyai lelkem is hordoz ütésektől kék foltokat....de ilyen alkalmakkor, mint amit TIBORÉKNÁL kaptunk, élvezhettünk, kisímulnak lelkemnek ráncai, ünneplőbe öltözik.KÖSZÖNJÜK szeretetet adományozó lelkedet, s azt, hogy fokozhatatlan öröm, élményhalmaz költözött belénk. Adélkám nagymama korában is mesélni fog a NÁLATOK immár többedszerre kapott szeretetről, élményről. Isten áldja , segítse megvalósulni további terveiteket, vágyaitokat: tisztelettel, köszönettel Adél-Inka

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2012.05.26 - 11:46Erika írta:

Kedves Tibi, Kati és Ádám! Köszönöm a lehetőséget a simogatásra! Nemsokára újra megyek!

Bejegyezve: 2012.05.26 - 09:28Nagy Zoltán írta:

Tisztelt Tibor! Minden elismerésem Önöknek az állatkertben végzett munkájukhoz. Valamint a három kis nővérhez abban az aranyos csíkos kabátokban. Neveljék nagyra Őket.

Bejegyezve: 2012.05.25 - 22:29r. edit írta:

Üdvözlet Kedves Tibornak és Családjának ! Tavaly már voltunk Zurit simogatni és most is elmegyünk a kis tigrisekhez is ! Láttam őket a TV - ben és nekem rögtön a zima ( tél ) jutott eszembe mint név :)Esetleg a Nadin , mint orosz eredetű női név , jelentése : remény Kíváncsi vagyok mikor lesz a névadó :) További jó munkát és kitartást munkájukhoz !!

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.23 - 19:33Tatiana írta:

Sziasztok, Én tavaly voltam nálatok a barátommal. Zurit sikerült egy kicsit megsimogatni nagyon aranyos volt, és nekem is az egyik álmom teljesült mert nagymacska rajongó vagyok, leginkább a tigrisek és az oroszlánok a kedvenceim. Ami leginkább megfogott az állatkertben, az az állatok viselkedése, szelídsége, szinte mindegyik csinált valam szokatlan vicceset amit mondjuk a fővárosi állatkertben nem tapasztalható. Emlékszem fél órán keresztül néztük és nevettünk az egyik kis majmon amint egy labdácskával játszott. Idén is szeretnék ellátogatni, mindenképp megnézem és megsimogatom ha lehetséges a kis tigris kölyköket. További szép sikereket nektek! :)

Bejegyezve: 2012.05.23 - 15:31Edit írta:

Kedves Erika!Nagyon szépen köszönöm az infót. Teodórát és Szibirt én is simogattam, és nagyon csodálkoztam, hogy már születtek a kölykök. Igazán köszönöm a választ, ezez szerint Németországban is születnek tündéri csíkos tigrisek. Jó egészséget kívánok nekik.

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.21 - 07:21Reni írta:

Magán simogatásra is van lehetőség időpont egyeztetés alapján? Ha igen akkor az mennyi ideig tart és mennyibe kerül? Köszönöm a választ!

Bejegyezve: 2012.05.20 - 15:24B Éva írta:

Ha jól tudom Szibir és Teodóra idén Szeptemberben lesznek 2 évesek. A Szibériai tigrisek nőstény és a him 3-6 éves koruk között képesek elöször utódot létre hozni.

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.19 - 11:47Erika írta:

Kedves Edit! A 3 kis tigris nem Szibir és Dorka kölykei. Ők Németországban születtek, onnan jöttek. De nagyon aranyosak!!!!

Bejegyezve: 2012.05.18 - 19:38Edit írta:

Szeretném megtudni, hogy a 3 simogatható kis tigris a Szibir és Teodoráé?

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.18 - 11:27FArkasné Tamássy Éva írta:

Elsírtam magam, mikor a Bemutakozást olvastam... Imádom Joy Adamson kömyvét... Gimis koromban konkrétan oroszlánidomár akartam lenni. Harmadikos koromban írtam hivatalos levelet az Artistaképző iskolának is, mit kellene tennem, hogy bekerülhessek egy ilyen képzésbe. A lelombozó levél közölte, ebbe csak beleszületni lehet... Azóta is arról álmodom, hogy valaha egy kis oroszlánt, és/vagy kis tigrist tarthassak a kezemben.

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.14 - 18:29Vojczek Katalin írta:

Kedves Tibor és Felesége! Tegnap csodálatos élményben volt részünk, amikor a 3 kis Tigrist kézbe foghattuk.Gyermekkori álmom, hog yeg yigazi Tigrist ölelhessek! Sikerült! Köszönöm Nektek! Hamarosan megyünk ismét! Kata

Bejegyezve: 2012.05.14 - 11:16Alexa írta:

Kedves gondozók !!!!!!!! Tegnap jártam az állatkertben és nagyon tetszett , hogy az álltaok milyen tiszták és szelidek . Jó volt , hogy lelehetett ülni ha elfáradtunk és , hogy volt játszótér :) !!! A kis tigrisek nagyon -nagyon aranyosak :) :) !!! Csak így tovább , biztos , hohy nagy sikere lesz az állatkertnek !!! :) Üdv : Alexa ( 13 éves ) és köszönjük a jó élményeket ! :) :)

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.13 - 19:23
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ