Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 188
Tegnap: 2253
Összesen: 6785904
Összes találat: 17346358
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Marica írta:

Kedves Felsőlajosiak! Szomorúan látom, nem csak a nagy állatkertek részéről működik a féltékenység! Én ugyanis az előző bejegyzésemben NEM CSAK AZ 1 FELSŐLAJOSI ÁLLATKERTNEK ÍRTAM A JÓKÍVÁNSÁGAIMAT! EZT NEM BÍRTÁK ELVISELNI? Nincs illúzióm, hogy ezek után ez a hsz-om hány percet fog itt megélni...

Bejegyezve: 2016.08.24 - 14:10Marica írta:

Kedves Csaba! Sokan mérgelődünk emiatt az abszurd rendelet miatt, pláne, hogy nyilvánvaló, nem a vadállatkölykök eltúlzott védelmének szándéka indukálta, hanem az a féltékenység és irigység mások részéről. Szomorú, hogy sikerült keresztülvinniük! - Ezek után én azt kívánom ennek az állatkertnek, hogy egyéb vonzó lehetőségek alkalmazásával, a feltételeik javításával, az állományuk gyarapításával továbbra is nagy népszerűségnek és látogatottságnak örvendjenek hosszú távon! Mert megérdemlik!

E-mail
Bejegyezve: 2016.08.23 - 16:22Sohajda Ramona írta:

Tisztelt Cím! Érdeklődnék, hogy Sodexo Kúltúra Utalványt elfogadnak-e a belépőjegyre? Előre is köszönöm válaszát


Magán Zoo válasza:

Kedves Ramóna! Csak készpénzzel tudnak fizetni. Üdv:MaganZOOE-mail
Bejegyezve: 2016.08.18 - 18:31Csaba írta:

Én csak nagymacskát akarok símogatni. Érdekes hogy a világ minden pontján lehet csak magyarba nem, megérdemli a magyar a sorsát. Ez igazságtalan. Persze ennek ellenére sokan bejárnak országszerte mert gondolom valakihez tartoznak.

Bejegyezve: 2016.08.13 - 20:32Pintér Iza. írta:

Hová lett az a gyönyörű fasor? Tavaly voltunk először a magán zoo-ban és elkönyveltük a legkedveltebb helyünknek. Remek a környék az állatkert szolgáltatásai. De amin most ledöbbentünk. Micsoda gaz van az oda vezető úton! Nagyon szeretjük ezt az állatkertet, de ez elszomorító. Kihez tartozik? Ki nem teszi rendbe? Vagyis ki is vágta ki? Elszomorító, de drukkolunk és látogatjuk továbbra is a magánzoo-t. Üdvözlet mindenkinek!

Bejegyezve: 2016.08.04 - 10:40Győrffy Mérien írta:

Tisztelt Címzett! Érdeklődni szeretnénk, hogy van e lehetőség állatokat simogatására. pl. kis majom Fiam nagyon szereti a cerkóf majmot, és kérdezném, van e lehetőség pl. kismajmok közelébe menni. Vagy egyáltalán van e állatsimogatásra lehetőség? A válaszokban olvastam, hogy ragadozó állatok simogatására törvényrendelet alapján egyáltalán nincs lehetőség, de Váalszukat nagyon köszönöm előre is GyMérien


Magán Zoo válasza:

Kedves Mérien! Nálunk a gyűrűsfarkú makikhoz (lemúr catta) lehet bemenni. Ők már felnőtt példányok, de szeretik az ember közelségét, így nevelkedtek. Erre előzetes egyeztetéssel van lehetőség. Emailban, vagy telefonon tudunk egyeztetni. Üdv: MaganZOO.E-mail
Bejegyezve: 2016.07.28 - 15:37VERES NIKOLETT írta:

Kedves Magán Zoo! Szeretnénk ellátogatni Önökhöz, de mivel egész napos programmal számolunk, nem szeretnénk otthon hagyni a kutyánkat. Az lenne a kérdésem, hogy a parkba be lehet-e vinni kutyát, és ha igen, mik a feltételei? Válaszukat előre is köszönöm!


Magán Zoo válasza:

Kedves Nikolett! Csak néhány kilós kistestű, ölbe is vehető kutyát tudunk beengedni, mert a nagyobb testű kutyák jelenléte bármennyire is jól nevelt felzaklatja az állatainkat. Megértését köszönöm. Üdv:maganZOO.E-mail
Bejegyezve: 2016.07.26 - 10:08Török-Kovács László írta:

Kedves Magán Zoo! Ismét egy szép napot töltöttünk családunkkal nálatok! Unokáknak nagyon tetszett.. Szép az új hely, nagyon sok sikert,kitartást, erőt, egészséget a továbbiakhoz. Máskor is megyünk! Üdvözlettel: Török család

E-mail
Bejegyezve: 2016.07.21 - 21:03Misi írta:

Érdeklődni szeretnék, hogy augusztusban lesznek-e még Cecil-Zahra bemutatók? Amikor mindketten láthatóak. Vagy nem is terveztek olyat, hogy szétszeditek a párost pl ha Cecil már túl nagy lenne? A választ előre is köszönöm!


Magán Zoo válasza:

Kedves Misi! Terveink szerint még augusztus és szeptember is a bemutatókról szól. A két kölyköt nem is akarjuk szét választani. Néhány évig akkor is együtt maradnak, ha új kifutóba kerülnek, mert ők végleg nálunk maradnak. Aranyosak együtt és a vendégek is kedvelik őket. A hírek menüpontban mindig, minden változásról írunk. Üdv:maganZOO.Bejegyezve: 2016.07.21 - 10:16Gábor írta:

Kedves Magán Zoo! Érdeklődni szeretnék hogy mikor születik meg a kisteve. Köszönettel


Magán Zoo válasza:

Kedves Gábor! Nehéz erre a kérdésre válaszolni. Tavaly július környékén párosodtak a tevék. 12-13 hónapig vemhesek, tehát akár már augusztusban megszülethet. Ajsa emlői is nagyon duzzadtak ez is arról árulkodik, hogy reménykedhetünk teve csikóban. Az oldalon írni fogjuk a változást. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2016.07.19 - 12:46Fekete Mónika írta:

Jó reggelt! Érdeklődni szeretnék,hogy most hétvégén látható lesz-e a két kis oroszlán és ha igen mikor? Válaszát előre is köszönöm. Szép napot! fekete Mónika


Magán Zoo válasza:

Kedves Mónika! A két kölyök minden nap 11 órakor és 15 órakor látható egy előadással egybekötött látványetetésen. Üdv: maganZOOE-mail
Bejegyezve: 2016.07.06 - 07:28Rubos Boglárka írta:

Kedves Magán Zoo érdeklődni szeretnék hogy a kis oroszlánok simogatása esedékes e még?


Magán Zoo válasza:

Kedves Boglárka! A kis oroszlánok simogatása nem lehetséges, mert egy Miniszteri rendelet megtiltja, hogy a vendég hozzá férjen a kölyök állatokhoz. De minden nap láthatók hogy hogyan esznek és játszanak. A kölykökkel való látványetetésről az oldalunkon a hírek menüpont alatt tud tájékozódni. Üdv:maganZOOE-mail
Bejegyezve: 2016.07.05 - 12:10Ancsi írta:

Kedves Zoo! Tökéletes helyre került a kamera a fehér tigriseknél!!! Most már közelről csodálhatjuk hétköznapjaikat!Köszönöm! Remélem hamarosan élőben is láthatom őket!

Bejegyezve: 2016.06.28 - 12:33Altsachné írta:

Egy nagyon kellemes délelőttöt töltöttünk el a hangulatos, családias állatkertben. Az állatok gyönyörűek, látszik rajtuk, hogy jól érzik magukat. A kisoroszlán és a róla, valamint az állatkertről szóló élménybeszámoló fantasztikus volt. Igen, élménybeszámoló, hiszen 3/4 órán keresztül bámulva hallgattuk Tibort, miközben Cecil ott csetlett, botlott játszott körülötte. Köszönjük ezt az élményt!

E-mail
Bejegyezve: 2016.06.21 - 13:56Macskási jenöné írta:

nagyon édes a kis oroszlán jól éreztük magunkat csak kár hogy nem lehetett meg simogatni.

E-mail
Bejegyezve: 2016.06.16 - 20:40Péter írta:

Szép napot!! Azzal a kérdéssel fordulnék az állatkert felè , hogy a kisoroszlánlok látogatási (simogatása) esedékes-e még?


Magán Zoo válasza:

A kis oroszlánok simogatása a Miniszteri rendelet értelmében nem lehetséges, de naponta látható Cecil a 9 hetes kölyök és kb. egy hét múlva a párja is egy előadás, látványetetés keretén belül minden nap kétszer. Délelőtt 11 és délután 15 órakor. Üdv: maganZOOBejegyezve: 2016.06.12 - 10:32Ancsi írta:

Jaj ez csodás hír! Jön a pici párja!Már alig várom hogy láthassam!Most akartunk menni de akkor lehet várunk kicsit hogy akkor mindkettőjüket megnézhessük!

Bejegyezve: 2016.06.10 - 18:04Deni írta:

Juhú, ennek a hírnek nagyon örülök Ha érkezik hozzá egy kislány, ez azt vetíti előre, hogy ők ketten az állatpark lakói maradnak?


Magán Zoo válasza:

IGEN!Bejegyezve: 2016.06.10 - 12:28Deni írta:

Előreláthatólag meddig lehet Cecil úrfit megcsodálni? Június végén vagy július elején mennénk, akkor látható lesz még?


Magán Zoo válasza:

Kedves Dani! Igen látható lesz, talán még augusztus és szeptemberi hónapban is. Nem is egyedül lesz látható, mert ma érkezik hozzá egy kis leányzó aki egy-két hét múlva lesz látható. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2016.06.10 - 07:38Anita írta:

Csodálatos élmény volt gyereknek,felnőttnek. Gyönyörű hely, gyönyörű, elégedett állatok. :) A Harlekin ara külön hatalmas élmény volt. Bent volt a helyén, lehetett hallani, hogy mocorog. Megkértük, hogy jöjjön ki - és minden alkalommal válaszolt vagy nevetett. Utoljára a gyerek hívta ki (6 éves kislány) akinek kijött és esküszöm, hogy pózolt a fényképekhez is. Imádni való - a többivel együtt! Köszönjük szépen, hogy vagytok. :)

E-mail
Bejegyezve: 2016.06.06 - 14:39Ildikó írta:

Köszönjük a Bem József Általános Iskola nevében a körbevezetést és ezt a fantasztikus napot!

Bejegyezve: 2016.05.23 - 14:05Ancsi írta:

Nagyon szépen köszönöm!!! További szép napot mindenkinek!!

Bejegyezve: 2016.05.17 - 13:44Ancsi írta:

Annyira szeretek itt lenni! Teljes nyugodtság szép környezet kedves emberek!Imádom a pici Cecilt annyira édes fáj a szívem hogy nem lehet hozzáérni úgy megölelgetném!Kis tünemény!Egy észrevételt ha tehetek a webkamerán a fehér tigriseket nem igazán lehet látni! A pihenőjüket a fa szinte teljesen eltakarja nem lehetne valahogy közelebb vinni a kamerát?Én napi szintem szoktam nézni mindegyiket csak őket nem sokszor látni!Köszönöm!


Magán Zoo válasza:

Kedves Ancsi! Rövidesen áthelyezzük ígérem. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2016.05.17 - 11:44Csendes Gábor és neje írta:

Köszönöm a tegnapi napot és azt, hogy minden macskát bemutattál, és tejszínhabbal is megkínáltál volna! Tüneményes a picurka, de engem nem zavart, hogy nem lehetett megsimizni! Amilyen közel csak tudtad a kiváncsi látogatóknak megmutattad a gyöngy szemet! Remélem, még sok alakalommal szerencsés látogató lehetek!

E-mail
Bejegyezve: 2016.05.08 - 16:35Kérdés írta:

Cecil jövő héten hétköznap is látható, vagy legközelebb csak pünkösdhétvégén?


Magán Zoo válasza:

Tervezzük, hogy jövő héttől minden nap ezekben az időpontokban látható lesz. Ez mind attól függ, hogy hogyan viseli a nagy tágas teret és a szabad levegőt. Írni fogjuk a hírekben majd, ha minden nap látható lesz. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2016.05.06 - 12:20Érdeklődő írta:

Kedves Magánzoo! Gratulálunk a kis jövevényhez, de az lenne egy kérdésem, hogy meg lehet e simogatni. Azt látom, hogy csak bemutatás lesz, de tavaly is ez volt kiírva és mégis meg tudtuk simogatni. Az egyik gondozó mondta, hogy ilyenkor csak azért írják ki hogy kevés látogató legyen. ? ?


Magán Zoo válasza:

Kedves Érdeklődő! Az új, veszélyes állatok tartásáról szóló rendelet előírja, hogy a vendég a veszélyes állatokhoz nem férhet hozzá. Sajnos a rendeletet be kell tartanunk ha ezután is működni szeretnénk. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2016.05.03 - 13:31Sulák Lajos írta:

Nagyon köszönjük a mai élményeket!Imádjuk a cicákat! Csodálatos az állatkert,latszik hogy itt imádják az állatokat!Minden jot kivánunk!

E-mail
Bejegyezve: 2016.04.30 - 21:14Rita írta:

Róbert írta: Köszönöm azt a sok kellemes napot, amit az abonyi állatkertben töltöttem. Örülök, hogy találkozhattam Buborékkal. Most szomorú vagyok, hogy mindennek vége, mert Buborék nélkül nem olyan ez az állatkert, mint volt. Én fogadalmat tettem és be is tartom. Soha nem fogok ellátogatni Felsőlajosra az állatkertbe. Bejegyezve: 2016.04.06 - 19:44 Róbert! Csak magaddal tolsz ki, nem is értem ezt a hozzáállást....

Bejegyezve: 2016.04.27 - 11:31Fazekas Dóri írta:

Nagyon kellemes a környezet! Nyomát sem találtuk a pornak. Az esőnek köszönhetően nagyon friss és kellemes a párás illat. Szépen zöldül minden. A büfé teraszáról gyönyörködünk mindenben. Csend, nyugalom! Igazi feltöltődés. Haza sem megyünk. De ha mégis biztosan vissza térünk.

Bejegyezve: 2016.04.19 - 13:39Klári írta:

Dedika, sajnos, annak a vidéknek a talaja homokos, a fák is másfélék, kevesebb árnyékot adnak. Szerintem is az előző hely kellemesebb volt, de remélem, az állatok jól érzik itt magukat. Mi meg majd megszokjuk...

Bejegyezve: 2016.04.17 - 14:54
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ