Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 6
Ma: 153
Tegnap: 1193
Összesen: 6511073
Összes találat: 16746613
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Fekete Mónika írta:

Jó reggelt! Érdeklődni szeretnék,hogy most hétvégén látható lesz-e a két kis oroszlán és ha igen mikor? Válaszát előre is köszönöm. Szép napot! fekete Mónika


Magán Zoo válasza:

Kedves Mónika! A két kölyök minden nap 11 órakor és 15 órakor látható egy előadással egybekötött látványetetésen. Üdv: maganZOOE-mail
Bejegyezve: 2016.07.06 - 07:28Rubos Boglárka írta:

Kedves Magán Zoo érdeklődni szeretnék hogy a kis oroszlánok simogatása esedékes e még?


Magán Zoo válasza:

Kedves Boglárka! A kis oroszlánok simogatása nem lehetséges, mert egy Miniszteri rendelet megtiltja, hogy a vendég hozzá férjen a kölyök állatokhoz. De minden nap láthatók hogy hogyan esznek és játszanak. A kölykökkel való látványetetésről az oldalunkon a hírek menüpont alatt tud tájékozódni. Üdv:maganZOOE-mail
Bejegyezve: 2016.07.05 - 12:10Ancsi írta:

Kedves Zoo! Tökéletes helyre került a kamera a fehér tigriseknél!!! Most már közelről csodálhatjuk hétköznapjaikat!Köszönöm! Remélem hamarosan élőben is láthatom őket!

Bejegyezve: 2016.06.28 - 12:33Altsachné írta:

Egy nagyon kellemes délelőttöt töltöttünk el a hangulatos, családias állatkertben. Az állatok gyönyörűek, látszik rajtuk, hogy jól érzik magukat. A kisoroszlán és a róla, valamint az állatkertről szóló élménybeszámoló fantasztikus volt. Igen, élménybeszámoló, hiszen 3/4 órán keresztül bámulva hallgattuk Tibort, miközben Cecil ott csetlett, botlott játszott körülötte. Köszönjük ezt az élményt!

E-mail
Bejegyezve: 2016.06.21 - 13:56Macskási jenöné írta:

nagyon édes a kis oroszlán jól éreztük magunkat csak kár hogy nem lehetett meg simogatni.

E-mail
Bejegyezve: 2016.06.16 - 20:40Péter írta:

Szép napot!! Azzal a kérdéssel fordulnék az állatkert felè , hogy a kisoroszlánlok látogatási (simogatása) esedékes-e még?


Magán Zoo válasza:

A kis oroszlánok simogatása a Miniszteri rendelet értelmében nem lehetséges, de naponta látható Cecil a 9 hetes kölyök és kb. egy hét múlva a párja is egy előadás, látványetetés keretén belül minden nap kétszer. Délelőtt 11 és délután 15 órakor. Üdv: maganZOOBejegyezve: 2016.06.12 - 10:32Ancsi írta:

Jaj ez csodás hír! Jön a pici párja!Már alig várom hogy láthassam!Most akartunk menni de akkor lehet várunk kicsit hogy akkor mindkettőjüket megnézhessük!

Bejegyezve: 2016.06.10 - 18:04Deni írta:

Juhú, ennek a hírnek nagyon örülök Ha érkezik hozzá egy kislány, ez azt vetíti előre, hogy ők ketten az állatpark lakói maradnak?


Magán Zoo válasza:

IGEN!Bejegyezve: 2016.06.10 - 12:28Deni írta:

Előreláthatólag meddig lehet Cecil úrfit megcsodálni? Június végén vagy július elején mennénk, akkor látható lesz még?


Magán Zoo válasza:

Kedves Dani! Igen látható lesz, talán még augusztus és szeptemberi hónapban is. Nem is egyedül lesz látható, mert ma érkezik hozzá egy kis leányzó aki egy-két hét múlva lesz látható. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2016.06.10 - 07:38Anita írta:

Csodálatos élmény volt gyereknek,felnőttnek. Gyönyörű hely, gyönyörű, elégedett állatok. :) A Harlekin ara külön hatalmas élmény volt. Bent volt a helyén, lehetett hallani, hogy mocorog. Megkértük, hogy jöjjön ki - és minden alkalommal válaszolt vagy nevetett. Utoljára a gyerek hívta ki (6 éves kislány) akinek kijött és esküszöm, hogy pózolt a fényképekhez is. Imádni való - a többivel együtt! Köszönjük szépen, hogy vagytok. :)

E-mail
Bejegyezve: 2016.06.06 - 14:39Ildikó írta:

Köszönjük a Bem József Általános Iskola nevében a körbevezetést és ezt a fantasztikus napot!

Bejegyezve: 2016.05.23 - 14:05Ancsi írta:

Nagyon szépen köszönöm!!! További szép napot mindenkinek!!

Bejegyezve: 2016.05.17 - 13:44Ancsi írta:

Annyira szeretek itt lenni! Teljes nyugodtság szép környezet kedves emberek!Imádom a pici Cecilt annyira édes fáj a szívem hogy nem lehet hozzáérni úgy megölelgetném!Kis tünemény!Egy észrevételt ha tehetek a webkamerán a fehér tigriseket nem igazán lehet látni! A pihenőjüket a fa szinte teljesen eltakarja nem lehetne valahogy közelebb vinni a kamerát?Én napi szintem szoktam nézni mindegyiket csak őket nem sokszor látni!Köszönöm!


Magán Zoo válasza:

Kedves Ancsi! Rövidesen áthelyezzük ígérem. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2016.05.17 - 11:44Csendes Gábor és neje írta:

Köszönöm a tegnapi napot és azt, hogy minden macskát bemutattál, és tejszínhabbal is megkínáltál volna! Tüneményes a picurka, de engem nem zavart, hogy nem lehetett megsimizni! Amilyen közel csak tudtad a kiváncsi látogatóknak megmutattad a gyöngy szemet! Remélem, még sok alakalommal szerencsés látogató lehetek!

E-mail
Bejegyezve: 2016.05.08 - 16:35Kérdés írta:

Cecil jövő héten hétköznap is látható, vagy legközelebb csak pünkösdhétvégén?


Magán Zoo válasza:

Tervezzük, hogy jövő héttől minden nap ezekben az időpontokban látható lesz. Ez mind attól függ, hogy hogyan viseli a nagy tágas teret és a szabad levegőt. Írni fogjuk a hírekben majd, ha minden nap látható lesz. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2016.05.06 - 12:20Érdeklődő írta:

Kedves Magánzoo! Gratulálunk a kis jövevényhez, de az lenne egy kérdésem, hogy meg lehet e simogatni. Azt látom, hogy csak bemutatás lesz, de tavaly is ez volt kiírva és mégis meg tudtuk simogatni. Az egyik gondozó mondta, hogy ilyenkor csak azért írják ki hogy kevés látogató legyen. ? ?


Magán Zoo válasza:

Kedves Érdeklődő! Az új, veszélyes állatok tartásáról szóló rendelet előírja, hogy a vendég a veszélyes állatokhoz nem férhet hozzá. Sajnos a rendeletet be kell tartanunk ha ezután is működni szeretnénk. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2016.05.03 - 13:31Sulák Lajos írta:

Nagyon köszönjük a mai élményeket!Imádjuk a cicákat! Csodálatos az állatkert,latszik hogy itt imádják az állatokat!Minden jot kivánunk!

E-mail
Bejegyezve: 2016.04.30 - 21:14Rita írta:

Róbert írta: Köszönöm azt a sok kellemes napot, amit az abonyi állatkertben töltöttem. Örülök, hogy találkozhattam Buborékkal. Most szomorú vagyok, hogy mindennek vége, mert Buborék nélkül nem olyan ez az állatkert, mint volt. Én fogadalmat tettem és be is tartom. Soha nem fogok ellátogatni Felsőlajosra az állatkertbe. Bejegyezve: 2016.04.06 - 19:44 Róbert! Csak magaddal tolsz ki, nem is értem ezt a hozzáállást....

Bejegyezve: 2016.04.27 - 11:31Fazekas Dóri írta:

Nagyon kellemes a környezet! Nyomát sem találtuk a pornak. Az esőnek köszönhetően nagyon friss és kellemes a párás illat. Szépen zöldül minden. A büfé teraszáról gyönyörködünk mindenben. Csend, nyugalom! Igazi feltöltődés. Haza sem megyünk. De ha mégis biztosan vissza térünk.

Bejegyezve: 2016.04.19 - 13:39Klári írta:

Dedika, sajnos, annak a vidéknek a talaja homokos, a fák is másfélék, kevesebb árnyékot adnak. Szerintem is az előző hely kellemesebb volt, de remélem, az állatok jól érzik itt magukat. Mi meg majd megszokjuk...

Bejegyezve: 2016.04.17 - 14:54Dedika írta:

Kedves Állatkert. Most látogattuk meg magukat harmadjára, de először az új állatkertben. Nekünk kicsit jobban tetszett a másik, hiányzik a zöld, a fák és a hangulatos filagóriák. Nagyon szép lett a játszótér, de hiányolom a zöld füvet, kicsit eltúlozták a homokozást, tele volt a szemünk vele. Kerestük az állatokat, főleg a kis simogatható vadmacskákat, de most az sem született. A majmok nagyon aranyosak, és szórakoztatóak. Sok játékuk van, ettől vidámak. Köszönjük a lehetőséget.

Bejegyezve: 2016.04.17 - 12:14Sipos Mihály írta:

Kedves Tibi! Itt is Nagyon Boldog Névnapot Kívánok Neked sok-sok szeretettel!

Bejegyezve: 2016.04.14 - 22:09Vizilovakkalvagyok írta:

Buborékot nagyon sajnáljuk, szerettük volna látni. Azt mondták már minden megvan hozzá mégis eladták.

Bejegyezve: 2016.04.10 - 17:40Kádár Csaba írta:

Ma voltam a vadasparkba. Hát a véleményem meg van de csak röviden. Átmentem mert szerettem volna örökbe fogadni, a kasszánál megkérdeztem a jegyárust van e bent gondnok vagy valaki, azt mondta igen. Hát én körbejártam de senkit sem találtam egy hölgy volt a lovaknál meg egy másik aki a mellék helységet takarította. Szerettem volna beszélni a tulajjal miszerint a törvény kijátszható hivatalosan de nem tudtam vele beszélni sem telefonon sem ott nem találtam. A szívem szakad meg hogy egy hülye törvény miatt nem lehet bemenni de ki vannak téve a képek hogy mások ölelgetik, ez nagyon rosszul esett. Egyébként a törvény nem mondja ki hogy saját tulajdonodhoz nem mehetsz be. Ezt azért írom mert vettem volna egy oroszlánt sok helyen hozzá lehet jutni, de mivel az otthonom nem alkalmas az elhelyezéséhez szerettem volna megbeszélni vele hogy náluk lett volna elhelyezve, de papír szerint a nevemen lenne. Ez bonyolult és nem enged annyi karaktert kiírni hogy ide levezessem.


Magán Zoo válasza:

Kedves Kádár Csaba! Sokat gondolkoztam, hogy válaszoljak e, érdemes e vitatkozni, lavinát indítani? Amit említ, hogy keresett, ez vagy nyitás előtt, vagy zárás környékén lehetett, mert főleg akkor takarítják a mosdót. Higgye el van feladat az állataink között nekem is, azért nem ér el telefonon. Vagy azt gondolta, ha bejön, akkor ott sétálgatok az állatok között és nézegetem őket? Sok munkánk van abban, hogy ilyen körülmények fogadják a vendégeinket és még így sem mindenki elégedett. Csak ennyire vagyunk képesek. Ha kérte volna a lovaknál tartózkodó hölgyet, előkerítenek és tudtunk volna beszélni. Ami a legfőbb! Ne ránk haragudjon a rendelet miatt, van ezzel elég bajunk nekünk is hanem arra, aki ezt megalkotta. A Földművelésügyi Minisztériumra. Annyira nem tehetünk erről mint Ön. Oroszlánt szeretne venni? Tudja e, hogy az nem egy kilogramm kenyérrel azonos? (mart valahogy úgy említi) Tudja e milyen költsége van évente egy oroszlánnak? Milyen engedélyek kellenek hozzá? Még ha nálunk tartja is. De hol? Melyik engedélyezett kifutóban, milyen engedélyek alapján? Ne a mi vendégkönyvünkbe írjon negatív kritikát, hanem azt célozza meg akire igazán haragszik. Kérem megértését, üdvüzlettel: a tulajE-mail
Bejegyezve: 2016.04.09 - 20:12Róbert írta:

Köszönöm azt a sok kellemes napot, amit az abonyi állatkertben töltöttem. Örülök, hogy találkozhattam Buborékkal. Most szomorú vagyok, hogy mindennek vége, mert Buborék nélkül nem olyan ez az állatkert, mint volt. Én fogadalmat tettem és be is tartom. Soha nem fogok ellátogatni Felsőlajosra az állatkertbe.

Bejegyezve: 2016.04.06 - 19:44Karesz 33 írta:

Köszönöm hogy hírt adtak Buborékról a vízilóról így továbbra is az ország egyik kedvenc állatkertjének tartom önöket és ígérem hogy hamarosan ellátogatok majd újra önökhöz csak most Felsőlajosra és nem a megszokott Abonyi kertjükbe. Üdv: az egyik rajongójuk.

E-mail
Bejegyezve: 2016.04.06 - 19:39Ancsi írta:

Kedves Tibor!Szomorú hogy egyszerűen nem hagynak békén benneteket és ennyi segítség mellett sem kaptok engedélyeket!Sajnos az irigység sok mindenre képes! Sajnálom ami történt de tényleg Buborék további életét kellett figyelembe venni és ez volt számára a legjobb megoldás!Elhiszem hogy hihetetlen nehéz volt ez a döntés mert nagyon a szívetekhez nőtt ez a cuki kis állatka(nekem aranyhalaim vannak de megsirattam mikor elment pedig csak 1 pici halacska de nagyon hiányzik) De erősek vagytok és majd tovább él bennetek a kicsi utódjukban!Kívánom sikerüljön mindent amit szeretnétek!

Bejegyezve: 2016.04.06 - 12:32simon veronika írta:

Kedves Tibor! Köszönet a szép és megható tájékoztatásért. A könnyeim folynak. 2015 december 30-án azért még megsimogattam, mint mindig, ha Nála jártam.A születésnapján remélem meg tudom látogatni és azt is remélem, hogy megismer. Hozzám mindig odacammogott, ha nevén szólítottam. Nem tudom van-e a világon még ilyen kedves víziló, akit simogatni lehetett. Az én érzelmi világomba mély nyomot hagyott. Nagyon szép az új helye, remélem boldog lesz.

Bejegyezve: 2016.04.06 - 05:42N. írta:

Üdv! Úgy elmentem volna ma az első évfordulóra, de pont most műszakizzák a kocsimat. Kíváncsi vagyok mi változott egy év alatt, remélem minden rendben van! Jó munkát továbbra is! Még annyit hozzátennék, szomorú hogy az emberek nagy része csak addig érdeklődik az állatok iránt míg azok kicsik és védtelenek. Valamiért nem tudtam ezt kihagyni. Biztosan még a legutolsó menhelyi kiruccanás gépel belőlem.

Bejegyezve: 2016.04.04 - 07:09Fülöp Gergely írta:

Nagyon jól éreztük magunkat, családosoknak is kellemes kikapcsolódás. A park mérete kisgyerekeseknek tökéletes, kényelmesen bejárható, a játszótér pedig igazán klassz. Köszönjük az élményt!

Bejegyezve: 2016.04.02 - 15:22
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ