Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 6
Ma: 169
Tegnap: 1193
Összesen: 6511089
Összes találat: 16746630
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Gitta írta:

Nem lehetne webkamerát beszerelni a kis tigrisekhez? Olyan jó lenne figyelemmel kísérni őket.

Bejegyezve: 2012.06.28 - 12:27GMirtill írta:

Kedves Állatkert, szívesen elolvasnám hogy milyen állatok láthatók, esetleg még egy kis térképet is szívesen látnék melyik állat hol van a weblapon. Sajnos hiába kerestem, nem találom milyen állatok vannak Önöknél.

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.27 - 06:49megfigyelő írta:

A végén, hogy itt kritizálnak, hogy nem csinálják jól a simogatást stb. azt érik el egyesek, hogy befejezi a park a simogatást és nézhetjük a kerítésen keresztül a vadállatok növekedését. Így is alig van alkalmazott, nemhogy még ott ovónéniskedjen vagy ovóbácsiskodjon a park vezetősége a látogatók között, hogy libasorba gyermekeim ... A mai életben aki leleményes, akaró, és sajnos erőszakosnak kell lenni, ha a célját el kell érje. Akárcsak a vadonban. Én is voltam simogatáson és a nagy tömegnél a 11 órásnál elég jól sikerült, a 15 órásnál már engem is kifúrtak, pedig kevesebben voltak már. De mégis. De boldog voltam, ha már csak láthattam az eseményeket és mások örömének örültem, hogy megsimogathatták a kis tigriseket. Nem élet rózsaszín felhökben, de ha valóban megkéri azt aki elöl áll valószínű odaengedik a gyerekeket. Engem is megkértek egyszer, hogy egy fotózásra engedjem oda és szívesen megtettem a szívességet. Nem esett nehezemre. Pedig egy felnőtt kérte!

Bejegyezve: 2012.06.26 - 22:23Kata írta:

Kedves Tibor! Megértem a csalódottságát, de sajnos erre a népre ez a kultúra jellemző. Ezt láthatja mindenhol. A vezetőségről csak annyit, hogy MINDENT MEGTESZNEK annak érdekében, h ezek a kis tigrisek mindenkinek a kezébe kerüljenek. Mi már többször voltunk simogatáson tavaly és idén is. Az a szeretet és odafigyelés amit Tibortól kap mindenki (úgy állat mint ember) a mai világban példaértékű. Itt mindenki feltöltődhet, és ha megkéri a másikat, hogy a gyerekek odaférjenek, szerintem működni fog. Nekünk eddig bejött.Remélem Önök is vissza vissza járnak majd és csak jó élményekkel távoznak.Tiboréknak sok sikert, millió mosolyt és további lelkesedést és szeretet kívánok.

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.26 - 13:15Tibor írta:

Kedves Mindenki! Mai napon felkerestük a tigris kölyköket.A gyerekeim 5 ill.9 éves lányaim már nagyon várták ezt a napot. A tigris kölykök nagyon aranyosak, azonban egy dolgot meg kell említenem!Semmilyen rend nincs kialakítva a simogatónál!A korláthoz mindenki furakszik, főleg a felnőttek!!A kisgyermekeket pedig semmibe veszik, alrébb lökik, eléjük furakodnak!S erre a gondozók sem figyelnek!Ahogy arra sem,hogy van aki a korlát mellett áll végig,s többször is megsimogatja a kicsiket, mégsem adja át a helyét másnak!Erre valamit illene kitalálni a vezetésnek!!!Így nem érné csalódás a látogatókat!Főleg,hogy van aki több száz kilométert utazik a családjával, hogy a gyerekeinek egy élmény s ne egy nagy csalódás maradjon a látogatás!!!

Bejegyezve: 2012.06.25 - 21:39Simon Veronika írta:

Nekem nagyon tetszett az állakert, az, hogy nyugodtak, szelidek, szépek az állatok. Nekem az egyik szamár ugrált és vigyorgott ahogy közelítettem hozzá. A kistigrisek simogatásából kevés jutott, de megértem, hiszen nagyon meleg volt és sokan voltunk. A sáros lábnyomot ki sem akartam mosni a ruhámból. Este abba a pólóba mentem vásárolni is.Buborék egy tündér, a bejárátnál lévő kecske távozáskor kiprovokálta mégegyszer a simogatást. Nagyon jó volt ott lenni. Minden állat nyugodt volt,látszik, hogy szeretettel vannak gongozva. Remélem hamarosan vissza tudok menni.A park minden dolgozójának, állatának köszönöm az élményt, jó egészséget Mindenkinek!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.22 - 15:25Mártáné Mónika írta:

Köszönjük a tegnapi napot, felejthetetlen élményben volt részünk! Szeptemberben visszamegyünk, megnézzük, mennyit nőttek a kis tigrisek :)

Bejegyezve: 2012.06.19 - 09:54Ádám (Magánzoo) írta:

Örülök én is hogy jól sikerült! :)

Bejegyezve: 2012.06.14 - 15:55Gyöngyi&Csilla írta:

Szia Ádám! Köszönjük a hírtelen lehetőséget a három tigriskölyök simogatásához. Nagyon nagy élmény volt testközelből érezni, simogatni, puszilgatni őket. Reméljük, hogy a kis szünet, hogy simogatni nem lehet őket éppen, csak valami oltás miatt van és nem betegek. Sok sikert a továbbikara és amint tudunk megyünk újra látogatni a parkot! Köszönjük! Sok puszit küldünk: Gyöngyi és Csilla

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.13 - 20:03Évi írta:

Életre szóló élmény a tigrisek simogatása! :) További sikereket kívánok!

Bejegyezve: 2012.06.11 - 21:59Téti Ivett írta:

Fantasztikusan éreztük magunkat. Gondoltuk sétálunk egy órát, megnézzük a kistigriseket. Egész nap ott ragadtunk. A kis tigrisek is elbűvölők. Tibor! a tervedet, amit a simogatás közben elmondtál kívánom, hogy sikerüljön. Legyen sok tigrised!!!

Bejegyezve: 2012.06.11 - 18:20Bálint Éva írta:

Örülök annak itt van lehetőség simogatni kis tigriseket nem úgy mint a Fővárosi Állat és Növénykertben a tavaly született kis tigriseknél csak a Főpolgármester úr simogathatta meg. És a Nyiregyházi Állatparkban sem lehet simogatni idén Április 27-én született kis Szibériai tigris kölyköket. Itt meg tudtam simogatni tavaly a Szibérai tigris kölykök elött Afrikai Oroszlán kölyköt a Zurit. És szivesen meg simogatnék Leopárd, Jaguár, Hiúz, Gepárd kölyöt is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.08 - 20:51Bálint Éva írta:

Nagyon nagy élmény volt és köszönöm Tóth Tibornak volt lehetőségem Május 21-én megsimogatnom utó születésnapomkor az egyik Szibériai tigris kölyköt. Köszönöm annak a fiatal embernek aki megkérdezte tőlem lefényképezen-e engem a kis tigrisel együtt ahol részben Tibor segitségével fogtam a kis tigrist. Amikor megérkeztem igen nyűgős volt mindegyik kis tigris. Viszont kérdezném mikor kaptak nevet a kis tigrisek? Orosz nevük van? Ki adta a szép nevüket nekik? Mit jelent a Nadinka név jeletése, a Reika név jelentése és Jana név jelentése?

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.08 - 20:46Bíró Péter (Egerszalók) írta:

Nagyon szépen köszönöm! Egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb! Csodálatosak a kis tigrisek! Tiszta szívemből kívánok sok sikert az állatkertnek! :) Menni fogunk a csapattal ismét! :)

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.07 - 12:45Garda Mónika írta:

NAGYON KÖSZÖNÖM AZ ÉLMÉNYT!!!!!!

Bejegyezve: 2012.06.07 - 09:49Andrea írta:

Kedves Tibor! Először is gratulálni szeretnék, hogy egy ilyen csodálatos állatkertet hozott létre és nem adta fel az álmát. Ám nemcsak az Ön álma teljesült, hanem nagyon sokaké is azzal, hogy megnézhettük, megsimogathattuk a kis tigriseket. Felejthetetlen élmény volt, sose hittem volna, hogy tigriskölyköket fogok simogatni. Imádom az állatokat, különösen a macskaféléket, úgyhogy ez az élmény nagyon boldoggá tett. Köszönöm Önnek és csapatának, hogy részesei lehettünk egy ilyen csodá -nak. Látszott Önökön, hogy imádják az állataikat, szívvel-lélekkel dolgoznak. További sikereket, még több gyönyörű állatot és jó egészséget kívánok Mindnyájuknak. Köszönettel: Balogh Andrea

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.04 - 11:04Vékey Judit írta:

Nem tudom felülírni az elöttem szólókat, mert olyan élméyn volt egy kistigrist simikézni, ami leírhatatlan))) A jövő héten hétkönap viszek ki ismerősőket hogy ők is megismerjék ezt a csodás érzlst!! Egyébként is minen állatot imádok, de ez minden eddigit felűl múlt!! Köszönjük, az egész családom nevében!!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.04 - 11:01Kónya Antal írta:

Tisztelt Tóth Tibor! Ma voltunk először Önöknél Budapestről a ZOOPARK-ban Abonyban, s csodálatos élményben volt részünk! A sok-sok gyönyörű állat, különösen az oroszlánok és főleg a kistigrisek nagyon aranyosak és kedvesek voltak! Megsímogattuk Őket,és etettünk is sok-sok állatot! Nagyon szép az állatpark, ezentúl többször is elmegyünk Önökhöz! Köszönjük ezt a szép élményt, további sok sikert kívánunk Önöknek! Üdvözlettel Kónya Antal és családja!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.03 - 18:55Tina írta:

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! :) A mai napon a fejemen volt egy csíkosbundás, felejthetetlen élmény! Álom vált valóra:) A park pedig fantasztikus! További sok sikert!

Bejegyezve: 2012.06.03 - 17:49G.Niki írta:

A karmolás amúgy nem is látszik, csak így vicces a sztori

Bejegyezve: 2012.06.02 - 23:54G. Niki írta:

Kedves Tibor! Anyósomék ritkán mozdulnak ki otthonról, a mai, tigrissimogatós kirándulásunk szép élmény volt mindannyiunknak; nagyon köszönjük! Édes kis Nadinka rátenyerelt a fejemre, kicsit meg is karmolt - vicces lesz hétfőn mesélni majd a kollégáknak, mi az a karmolás a homlokomon, csak nem egy tigrissel birkóztam? A szamaraknál viszont észrevettem, hogy az öregebbek közül kettőnek is nagyon túl vannak nőve a patáik - nem fáj az nekik így? Bocs, hogy felhozom, nem vagyok szakember, csak az állatos filmekben látom, hogy mindig hanyatt-homlok rohannak a reszelőért :-) gondoltam, szólok, és előre is köszönöm a csacsik nevében, ha vetnek rájuk egy pillantást. A mai élményt pedig, az egész családunk nevében nagyon köszönöm! Már alig várom, mikor jövünk legközelebb! További jó munkát! Niki

Bejegyezve: 2012.06.02 - 23:47Jakab Tamás írta:

Köszönjük szépen a tegnapi napot! Nagyon jól éreztük magunkat a vadasparkban!! A Kis tigrisek pedig imádni valóak! További sok sikert kívánunk a park dolgozóinak!

Bejegyezve: 2012.06.02 - 12:15T. írta:

Köszönöm a tegnapi napot :)

Bejegyezve: 2012.06.02 - 10:23Ádám (Magánzoo) írta:

:)

Bejegyezve: 2012.06.02 - 10:01Pongrácz-Bagyó Eszter írta:

Kedves Ádám! A tegnapi nap volt életem/életünk egyik legszebb napja. A meghatottságtól nem is tudtam igazából elköszönni és meg köszönni a lehetőséget amit kaptunk. Azt hiszem a Nagy család és a Pongrácz Család nevében elmondhatom, hogy felejthetetlen élményben volt részünk. Köszönjük szépen!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.02 - 08:29Adrienn írta:

Sziasztok! Meddig van lehetőség a tigriskölykök simogatására?

Bejegyezve: 2012.06.01 - 22:27Hóbár Andrea írta:

Kedves Tibor! Köszönöm a lehetőséget,a kis tigrisek simogatására,illetve ,hogy a karomban tarthattam.Fantasztikus élmény volt,és hozzáteszem minden ott dolgozó nagyon kedves volt. Ezer köszönet. Üdvözlettel:Andi

Bejegyezve: 2012.06.01 - 19:39Zsuzsi írta:

Bevallom, potyigtak a könnyeim a meghatódottságtól, annyira élveztem a tegnapi napot a kistigrisekkel és a többi állattal. Nagyon szépen köszönöm, életre szóló élmény volt, felejthetetlen!

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.31 - 06:20Leery írta:

Tibor! Újra köszönjük a felejthetetlen élményt, a kistigrisek simogatását. Egy új szerelem lett belőle!! Bár eddig is macska imádók voltunk, de ezek a pihe-puha szőrgombócok egyszerűen csodaszépek. A kislányom 3. szülinapjára 3 kistigrist kapott simogatásra, és persze én is. :D Még 1* köszönjük szépen. Üdv. Erika

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.30 - 22:15Vera írta:

Tisztelt Tibor! Érdeklődök, hogy most szombaton milyen időpontokban lehet megsimogatni a kistigriseket? Sima látogatással lehetséges? Köszönöm szépen a választ előre is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.30 - 18:59
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ