Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 4
Ma: 105
Tegnap: 2253
Összesen: 6785821
Összes találat: 17346206
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Évi írta:

Meddig lehet a kistigriseket simogatni??

Bejegyezve: 2012.07.04 - 12:06Laczkó Ilona írta:

Imádom a kis tigriseket( gyöngyvirágokat ). Tiboréknak kitartást és egy kis hűvöset kívánok. Szét kürtöltük a baráti körünkben az élményt amit videó felvétellel bizonyítottunk. Címe: SZERELEM Nyár vége felé újból meglátogatjuk Nadinkáékat a barátainkkal. Icus, Kata

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.04 - 11:34Erika írta:

Vasárnap megyek újra! Alig várom már, hogy láthassam a kis cicusokat!

Bejegyezve: 2012.07.03 - 22:07ricsike írta:

Ma bal arcon puszilt (harapdált) az egyik Gyönyörűség! Mostantól a bal arcomat nem mosom meg!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.03 - 17:57Moira írta:

Vasárnap voltunk az állatkertben, és nagyon-nagyon jó volt mind a tigrissimi (a gondozók kitettek magukért, hogy mindenkinek jusson), mind élőben látni Buborékot! Sajnos néhányan kedvtelésből tépkedték a pávák tollát, őket egészen biztosan kitiltanám.

Bejegyezve: 2012.07.02 - 19:04Fanni írta:

Ma voltam apukámmal a vadasparkban, 11-kor megnézhettük a 3 kislány tigrist, Számomra felejthetetlen élményt nyújtott mert egy kis időre a nyakamba tették! Ez a vadaspark a maga egyszerűségével olyan élményeket ad az embernek amilyet egy városi nagy állatkertben nem tapasztalhatunk csöndes, tiszta és az állatai is nagyon édesek!! Remélem lesz még alkalmam eljönni ide!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.02 - 15:59György írta:

Kedves Mindenki! Tegnap voltunk, meglepett az a fajta CSEND és nyugalom, ami ebben a parkban van, és láthatólag az állatok is jobban érzik magukat, mint más állatkertekben. A simogatásra hirtelen kicsit sokan lettünk, de a srác (és a tigris) a lelkét is kitette, hogy mindenkinek felejthetetlen emléket szerezzenek, és ez sikerült is. Köszönünk mégegyszer mindent, remélem a látogatók is odateszik a saját részüket, hogy minden szépen alakuljon és folytatódjon.

Bejegyezve: 2012.07.02 - 13:47Reni írta:

Tisztelt Tibor! Érdeklődni szeretnék a tigrisek simogatási lehetőségeiről, már láttam, hogy más is feltette a kérdést, hogy van-e lehetőség magánsimogatásra és ha igen akkor milyen formában?Sajnos mi 17.00nál hamarabb egy napon sem tudjuk meglátogatni az állatkertet.Nagyon szépen köszönöm a választ előre is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.02 - 11:19Edit írta:

Nagyon köszönjük, felejthetetlen élményben volt részünk. Visszajáró vendégek leszünk.Köszönet az ott dolgozóknak, és Tibornak!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.01 - 22:44Ági írta:

Én a lányaimmal voltam látogatóba és nagyon csodás volt!! Nagyon közvetlenek és kedvesek a park dolgozói, nekünk minden gond nélkül sikerült a tigris simogatás és a fotózás is.További sok sikert és kitartást a tulajdonosoknak!!!

Bejegyezve: 2012.06.29 - 00:10Gitta írta:

Nem lehetne webkamerát beszerelni a kis tigrisekhez? Olyan jó lenne figyelemmel kísérni őket.

Bejegyezve: 2012.06.28 - 12:27GMirtill írta:

Kedves Állatkert, szívesen elolvasnám hogy milyen állatok láthatók, esetleg még egy kis térképet is szívesen látnék melyik állat hol van a weblapon. Sajnos hiába kerestem, nem találom milyen állatok vannak Önöknél.

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.27 - 06:49megfigyelő írta:

A végén, hogy itt kritizálnak, hogy nem csinálják jól a simogatást stb. azt érik el egyesek, hogy befejezi a park a simogatást és nézhetjük a kerítésen keresztül a vadállatok növekedését. Így is alig van alkalmazott, nemhogy még ott ovónéniskedjen vagy ovóbácsiskodjon a park vezetősége a látogatók között, hogy libasorba gyermekeim ... A mai életben aki leleményes, akaró, és sajnos erőszakosnak kell lenni, ha a célját el kell érje. Akárcsak a vadonban. Én is voltam simogatáson és a nagy tömegnél a 11 órásnál elég jól sikerült, a 15 órásnál már engem is kifúrtak, pedig kevesebben voltak már. De mégis. De boldog voltam, ha már csak láthattam az eseményeket és mások örömének örültem, hogy megsimogathatták a kis tigriseket. Nem élet rózsaszín felhökben, de ha valóban megkéri azt aki elöl áll valószínű odaengedik a gyerekeket. Engem is megkértek egyszer, hogy egy fotózásra engedjem oda és szívesen megtettem a szívességet. Nem esett nehezemre. Pedig egy felnőtt kérte!

Bejegyezve: 2012.06.26 - 22:23Kata írta:

Kedves Tibor! Megértem a csalódottságát, de sajnos erre a népre ez a kultúra jellemző. Ezt láthatja mindenhol. A vezetőségről csak annyit, hogy MINDENT MEGTESZNEK annak érdekében, h ezek a kis tigrisek mindenkinek a kezébe kerüljenek. Mi már többször voltunk simogatáson tavaly és idén is. Az a szeretet és odafigyelés amit Tibortól kap mindenki (úgy állat mint ember) a mai világban példaértékű. Itt mindenki feltöltődhet, és ha megkéri a másikat, hogy a gyerekek odaférjenek, szerintem működni fog. Nekünk eddig bejött.Remélem Önök is vissza vissza járnak majd és csak jó élményekkel távoznak.Tiboréknak sok sikert, millió mosolyt és további lelkesedést és szeretet kívánok.

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.26 - 13:15Tibor írta:

Kedves Mindenki! Mai napon felkerestük a tigris kölyköket.A gyerekeim 5 ill.9 éves lányaim már nagyon várták ezt a napot. A tigris kölykök nagyon aranyosak, azonban egy dolgot meg kell említenem!Semmilyen rend nincs kialakítva a simogatónál!A korláthoz mindenki furakszik, főleg a felnőttek!!A kisgyermekeket pedig semmibe veszik, alrébb lökik, eléjük furakodnak!S erre a gondozók sem figyelnek!Ahogy arra sem,hogy van aki a korlát mellett áll végig,s többször is megsimogatja a kicsiket, mégsem adja át a helyét másnak!Erre valamit illene kitalálni a vezetésnek!!!Így nem érné csalódás a látogatókat!Főleg,hogy van aki több száz kilométert utazik a családjával, hogy a gyerekeinek egy élmény s ne egy nagy csalódás maradjon a látogatás!!!

Bejegyezve: 2012.06.25 - 21:39Simon Veronika írta:

Nekem nagyon tetszett az állakert, az, hogy nyugodtak, szelidek, szépek az állatok. Nekem az egyik szamár ugrált és vigyorgott ahogy közelítettem hozzá. A kistigrisek simogatásából kevés jutott, de megértem, hiszen nagyon meleg volt és sokan voltunk. A sáros lábnyomot ki sem akartam mosni a ruhámból. Este abba a pólóba mentem vásárolni is.Buborék egy tündér, a bejárátnál lévő kecske távozáskor kiprovokálta mégegyszer a simogatást. Nagyon jó volt ott lenni. Minden állat nyugodt volt,látszik, hogy szeretettel vannak gongozva. Remélem hamarosan vissza tudok menni.A park minden dolgozójának, állatának köszönöm az élményt, jó egészséget Mindenkinek!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.22 - 15:25Mártáné Mónika írta:

Köszönjük a tegnapi napot, felejthetetlen élményben volt részünk! Szeptemberben visszamegyünk, megnézzük, mennyit nőttek a kis tigrisek :)

Bejegyezve: 2012.06.19 - 09:54Ádám (Magánzoo) írta:

Örülök én is hogy jól sikerült! :)

Bejegyezve: 2012.06.14 - 15:55Gyöngyi&Csilla írta:

Szia Ádám! Köszönjük a hírtelen lehetőséget a három tigriskölyök simogatásához. Nagyon nagy élmény volt testközelből érezni, simogatni, puszilgatni őket. Reméljük, hogy a kis szünet, hogy simogatni nem lehet őket éppen, csak valami oltás miatt van és nem betegek. Sok sikert a továbbikara és amint tudunk megyünk újra látogatni a parkot! Köszönjük! Sok puszit küldünk: Gyöngyi és Csilla

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.13 - 20:03Évi írta:

Életre szóló élmény a tigrisek simogatása! :) További sikereket kívánok!

Bejegyezve: 2012.06.11 - 21:59Téti Ivett írta:

Fantasztikusan éreztük magunkat. Gondoltuk sétálunk egy órát, megnézzük a kistigriseket. Egész nap ott ragadtunk. A kis tigrisek is elbűvölők. Tibor! a tervedet, amit a simogatás közben elmondtál kívánom, hogy sikerüljön. Legyen sok tigrised!!!

Bejegyezve: 2012.06.11 - 18:20Bálint Éva írta:

Örülök annak itt van lehetőség simogatni kis tigriseket nem úgy mint a Fővárosi Állat és Növénykertben a tavaly született kis tigriseknél csak a Főpolgármester úr simogathatta meg. És a Nyiregyházi Állatparkban sem lehet simogatni idén Április 27-én született kis Szibériai tigris kölyköket. Itt meg tudtam simogatni tavaly a Szibérai tigris kölykök elött Afrikai Oroszlán kölyköt a Zurit. És szivesen meg simogatnék Leopárd, Jaguár, Hiúz, Gepárd kölyöt is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.08 - 20:51Bálint Éva írta:

Nagyon nagy élmény volt és köszönöm Tóth Tibornak volt lehetőségem Május 21-én megsimogatnom utó születésnapomkor az egyik Szibériai tigris kölyköt. Köszönöm annak a fiatal embernek aki megkérdezte tőlem lefényképezen-e engem a kis tigrisel együtt ahol részben Tibor segitségével fogtam a kis tigrist. Amikor megérkeztem igen nyűgős volt mindegyik kis tigris. Viszont kérdezném mikor kaptak nevet a kis tigrisek? Orosz nevük van? Ki adta a szép nevüket nekik? Mit jelent a Nadinka név jeletése, a Reika név jelentése és Jana név jelentése?

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.08 - 20:46Bíró Péter (Egerszalók) írta:

Nagyon szépen köszönöm! Egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb! Csodálatosak a kis tigrisek! Tiszta szívemből kívánok sok sikert az állatkertnek! :) Menni fogunk a csapattal ismét! :)

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.07 - 12:45Garda Mónika írta:

NAGYON KÖSZÖNÖM AZ ÉLMÉNYT!!!!!!

Bejegyezve: 2012.06.07 - 09:49Andrea írta:

Kedves Tibor! Először is gratulálni szeretnék, hogy egy ilyen csodálatos állatkertet hozott létre és nem adta fel az álmát. Ám nemcsak az Ön álma teljesült, hanem nagyon sokaké is azzal, hogy megnézhettük, megsimogathattuk a kis tigriseket. Felejthetetlen élmény volt, sose hittem volna, hogy tigriskölyköket fogok simogatni. Imádom az állatokat, különösen a macskaféléket, úgyhogy ez az élmény nagyon boldoggá tett. Köszönöm Önnek és csapatának, hogy részesei lehettünk egy ilyen csodá -nak. Látszott Önökön, hogy imádják az állataikat, szívvel-lélekkel dolgoznak. További sikereket, még több gyönyörű állatot és jó egészséget kívánok Mindnyájuknak. Köszönettel: Balogh Andrea

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.04 - 11:04Vékey Judit írta:

Nem tudom felülírni az elöttem szólókat, mert olyan élméyn volt egy kistigrist simikézni, ami leírhatatlan))) A jövő héten hétkönap viszek ki ismerősőket hogy ők is megismerjék ezt a csodás érzlst!! Egyébként is minen állatot imádok, de ez minden eddigit felűl múlt!! Köszönjük, az egész családom nevében!!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.04 - 11:01Kónya Antal írta:

Tisztelt Tóth Tibor! Ma voltunk először Önöknél Budapestről a ZOOPARK-ban Abonyban, s csodálatos élményben volt részünk! A sok-sok gyönyörű állat, különösen az oroszlánok és főleg a kistigrisek nagyon aranyosak és kedvesek voltak! Megsímogattuk Őket,és etettünk is sok-sok állatot! Nagyon szép az állatpark, ezentúl többször is elmegyünk Önökhöz! Köszönjük ezt a szép élményt, további sok sikert kívánunk Önöknek! Üdvözlettel Kónya Antal és családja!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.03 - 18:55Tina írta:

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! :) A mai napon a fejemen volt egy csíkosbundás, felejthetetlen élmény! Álom vált valóra:) A park pedig fantasztikus! További sok sikert!

Bejegyezve: 2012.06.03 - 17:49G.Niki írta:

A karmolás amúgy nem is látszik, csak így vicces a sztori

Bejegyezve: 2012.06.02 - 23:54
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ