Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 21
Ma: 2169
Tegnap: 2051
Összesen: 6334875
Összes találat: 16391730
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Gyöngyi&Csilla írta:

Szia Ádám! Köszönjük a hírtelen lehetőséget a három tigriskölyök simogatásához. Nagyon nagy élmény volt testközelből érezni, simogatni, puszilgatni őket. Reméljük, hogy a kis szünet, hogy simogatni nem lehet őket éppen, csak valami oltás miatt van és nem betegek. Sok sikert a továbbikara és amint tudunk megyünk újra látogatni a parkot! Köszönjük! Sok puszit küldünk: Gyöngyi és Csilla

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.13 - 20:03Évi írta:

Életre szóló élmény a tigrisek simogatása! :) További sikereket kívánok!

Bejegyezve: 2012.06.11 - 21:59Téti Ivett írta:

Fantasztikusan éreztük magunkat. Gondoltuk sétálunk egy órát, megnézzük a kistigriseket. Egész nap ott ragadtunk. A kis tigrisek is elbűvölők. Tibor! a tervedet, amit a simogatás közben elmondtál kívánom, hogy sikerüljön. Legyen sok tigrised!!!

Bejegyezve: 2012.06.11 - 18:20Bálint Éva írta:

Örülök annak itt van lehetőség simogatni kis tigriseket nem úgy mint a Fővárosi Állat és Növénykertben a tavaly született kis tigriseknél csak a Főpolgármester úr simogathatta meg. És a Nyiregyházi Állatparkban sem lehet simogatni idén Április 27-én született kis Szibériai tigris kölyköket. Itt meg tudtam simogatni tavaly a Szibérai tigris kölykök elött Afrikai Oroszlán kölyköt a Zurit. És szivesen meg simogatnék Leopárd, Jaguár, Hiúz, Gepárd kölyöt is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.08 - 20:51Bálint Éva írta:

Nagyon nagy élmény volt és köszönöm Tóth Tibornak volt lehetőségem Május 21-én megsimogatnom utó születésnapomkor az egyik Szibériai tigris kölyköt. Köszönöm annak a fiatal embernek aki megkérdezte tőlem lefényképezen-e engem a kis tigrisel együtt ahol részben Tibor segitségével fogtam a kis tigrist. Amikor megérkeztem igen nyűgős volt mindegyik kis tigris. Viszont kérdezném mikor kaptak nevet a kis tigrisek? Orosz nevük van? Ki adta a szép nevüket nekik? Mit jelent a Nadinka név jeletése, a Reika név jelentése és Jana név jelentése?

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.08 - 20:46Bíró Péter (Egerszalók) írta:

Nagyon szépen köszönöm! Egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb! Csodálatosak a kis tigrisek! Tiszta szívemből kívánok sok sikert az állatkertnek! :) Menni fogunk a csapattal ismét! :)

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.07 - 12:45Garda Mónika írta:

NAGYON KÖSZÖNÖM AZ ÉLMÉNYT!!!!!!

Bejegyezve: 2012.06.07 - 09:49Andrea írta:

Kedves Tibor! Először is gratulálni szeretnék, hogy egy ilyen csodálatos állatkertet hozott létre és nem adta fel az álmát. Ám nemcsak az Ön álma teljesült, hanem nagyon sokaké is azzal, hogy megnézhettük, megsimogathattuk a kis tigriseket. Felejthetetlen élmény volt, sose hittem volna, hogy tigriskölyköket fogok simogatni. Imádom az állatokat, különösen a macskaféléket, úgyhogy ez az élmény nagyon boldoggá tett. Köszönöm Önnek és csapatának, hogy részesei lehettünk egy ilyen csodá -nak. Látszott Önökön, hogy imádják az állataikat, szívvel-lélekkel dolgoznak. További sikereket, még több gyönyörű állatot és jó egészséget kívánok Mindnyájuknak. Köszönettel: Balogh Andrea

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.04 - 11:04Vékey Judit írta:

Nem tudom felülírni az elöttem szólókat, mert olyan élméyn volt egy kistigrist simikézni, ami leírhatatlan))) A jövő héten hétkönap viszek ki ismerősőket hogy ők is megismerjék ezt a csodás érzlst!! Egyébként is minen állatot imádok, de ez minden eddigit felűl múlt!! Köszönjük, az egész családom nevében!!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.04 - 11:01Kónya Antal írta:

Tisztelt Tóth Tibor! Ma voltunk először Önöknél Budapestről a ZOOPARK-ban Abonyban, s csodálatos élményben volt részünk! A sok-sok gyönyörű állat, különösen az oroszlánok és főleg a kistigrisek nagyon aranyosak és kedvesek voltak! Megsímogattuk Őket,és etettünk is sok-sok állatot! Nagyon szép az állatpark, ezentúl többször is elmegyünk Önökhöz! Köszönjük ezt a szép élményt, további sok sikert kívánunk Önöknek! Üdvözlettel Kónya Antal és családja!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.03 - 18:55Tina írta:

Köszönöm, köszönöm, köszönöm! :) A mai napon a fejemen volt egy csíkosbundás, felejthetetlen élmény! Álom vált valóra:) A park pedig fantasztikus! További sok sikert!

Bejegyezve: 2012.06.03 - 17:49G.Niki írta:

A karmolás amúgy nem is látszik, csak így vicces a sztori

Bejegyezve: 2012.06.02 - 23:54G. Niki írta:

Kedves Tibor! Anyósomék ritkán mozdulnak ki otthonról, a mai, tigrissimogatós kirándulásunk szép élmény volt mindannyiunknak; nagyon köszönjük! Édes kis Nadinka rátenyerelt a fejemre, kicsit meg is karmolt - vicces lesz hétfőn mesélni majd a kollégáknak, mi az a karmolás a homlokomon, csak nem egy tigrissel birkóztam? A szamaraknál viszont észrevettem, hogy az öregebbek közül kettőnek is nagyon túl vannak nőve a patáik - nem fáj az nekik így? Bocs, hogy felhozom, nem vagyok szakember, csak az állatos filmekben látom, hogy mindig hanyatt-homlok rohannak a reszelőért :-) gondoltam, szólok, és előre is köszönöm a csacsik nevében, ha vetnek rájuk egy pillantást. A mai élményt pedig, az egész családunk nevében nagyon köszönöm! Már alig várom, mikor jövünk legközelebb! További jó munkát! Niki

Bejegyezve: 2012.06.02 - 23:47Jakab Tamás írta:

Köszönjük szépen a tegnapi napot! Nagyon jól éreztük magunkat a vadasparkban!! A Kis tigrisek pedig imádni valóak! További sok sikert kívánunk a park dolgozóinak!

Bejegyezve: 2012.06.02 - 12:15T. írta:

Köszönöm a tegnapi napot :)

Bejegyezve: 2012.06.02 - 10:23Ádám (Magánzoo) írta:

:)

Bejegyezve: 2012.06.02 - 10:01Pongrácz-Bagyó Eszter írta:

Kedves Ádám! A tegnapi nap volt életem/életünk egyik legszebb napja. A meghatottságtól nem is tudtam igazából elköszönni és meg köszönni a lehetőséget amit kaptunk. Azt hiszem a Nagy család és a Pongrácz Család nevében elmondhatom, hogy felejthetetlen élményben volt részünk. Köszönjük szépen!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.02 - 08:29Adrienn írta:

Sziasztok! Meddig van lehetőség a tigriskölykök simogatására?

Bejegyezve: 2012.06.01 - 22:27Hóbár Andrea írta:

Kedves Tibor! Köszönöm a lehetőséget,a kis tigrisek simogatására,illetve ,hogy a karomban tarthattam.Fantasztikus élmény volt,és hozzáteszem minden ott dolgozó nagyon kedves volt. Ezer köszönet. Üdvözlettel:Andi

Bejegyezve: 2012.06.01 - 19:39Zsuzsi írta:

Bevallom, potyigtak a könnyeim a meghatódottságtól, annyira élveztem a tegnapi napot a kistigrisekkel és a többi állattal. Nagyon szépen köszönöm, életre szóló élmény volt, felejthetetlen!

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.31 - 06:20Leery írta:

Tibor! Újra köszönjük a felejthetetlen élményt, a kistigrisek simogatását. Egy új szerelem lett belőle!! Bár eddig is macska imádók voltunk, de ezek a pihe-puha szőrgombócok egyszerűen csodaszépek. A kislányom 3. szülinapjára 3 kistigrist kapott simogatásra, és persze én is. :D Még 1* köszönjük szépen. Üdv. Erika

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.30 - 22:15Vera írta:

Tisztelt Tibor! Érdeklődök, hogy most szombaton milyen időpontokban lehet megsimogatni a kistigriseket? Sima látogatással lehetséges? Köszönöm szépen a választ előre is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.30 - 18:59Papi. írta:

Gyönyörúek, imádni valóak a kistigrisek. egy életre szóló élmény volt a simogatás.

Bejegyezve: 2012.05.30 - 17:54Szépné! írta:

Micsoda változás!!! Kb. három vagy már talán négy éve voltunk nálatok. Jó volt látni Tibit,Katit és Ádámot. És bálint? Te hol vagy? Azóta rengeteget fejlődött az állatkert, de a szeretet maradt. Nagyon jó volt! Nagyon jó érzésekkel, feltöltődve tértünk haza. Szép család Pécsről.

Bejegyezve: 2012.05.30 - 08:34Szalainé dr. Haraszti Dóra írta:

Ma jártunk a Parkban. Sok mindent írthatnék: - hányszor kellett körbemennünk, - hány állatot etettek a gyerekek zoo-csemegével, - hányszor kaptam szívbajt a kislányom tempójától a játszótéri- és a kötélhintán, - vagy hogy Tibor milyen figyelmesen hordozta körbe a kistigrist, de ezek helyett azt írom, hogy kisfiam kifelé sétálva azt mondta: Anya, ez jobb volt, mint a budapesti Állatkert! További sok sikert kívánunk: Szalai-család, Dunakeszi

Bejegyezve: 2012.05.28 - 18:47Dr.Beregszászi Gyöngyi írta:

Kedves Tibor és Kata! Ott voltam és is tegnap (2012.05.27) a hatalmas tömegben Önöknél.Csodaszépek az állataik,látszik,hogy szerető,hozzéértő kezek gondoskodnak róluk. No és a kistigrisek! Életem egyik legnagyobb álma vált vlóra azzal,hogy megérinthettem őket! Köszönöm az élményt,a lehetőséget.Sok száz kilómétert megtettem érte,de megérte.Sok sikert kivánok további munkájukhoz,de tudom,hogy az emberi szavak és dicséretek helyett az állatoktól kapott visszajelzések is elegendőek. Üdvözlettel: Gyöngyi

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.28 - 06:01Dobiné Reményi Beáta írta:

Kedves Tibor!Férjemmel Tátról látogattuk meg az Állatkertet és óriási élményben volt részünk,hogy a 3 gyönyörűséges tigrist megsimogathattuk.Bakancslistámról ez már kipipálva. :-) Köszönjük a lehetőséget és minden jót,sok sikert a továbbiakhoz!

Bejegyezve: 2012.05.27 - 20:30Zsuzsanna írta:

Tisztelt Tibor! Érdeklődni szeretnék a tigrisek simogatási lehetőségeiről, már láttam, hogy más is feltette a kérdést, hogy van-e lehetőség magánsimogatásra vagy hogy van lehetőség rá? Mi nagyon messziről érkeznénk ezért lenne fontos pontosan tudni mindent. Nagyon szépen köszönöm a választ előre is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.05.27 - 18:47Gábor és Klári írta:

Kedves Tibor, Kata! Nagyon örülünk, hogy olyan élményt biztosítanak a látogatóknak és köztünk nekünk is, amit valószínű, hogy Önök nélkül, soha nem tapasztaltunk volna meg! Nagyon csodáljuk kitartásukat, és arra kérjük Önöket, hogy soha ne adják fel!!! Megéri, amit tesznek és a kedvességükkel és közvetlenségükkel ezt még felülmúlják. Mi már kétszer voltunk Önöknél, és soha nem csalódtunk! És készüljenek fel mert még menni fogunk többször is :))!! Minden jót kívánunk! Gábor és Klárai

Bejegyezve: 2012.05.27 - 10:56Romanek Inka írta:

Édesanyai lelkemmel írok, köszönetcsokromat küldöm TIBOR-KATA!!!!!- mivel Adélkám szemével (orvosoknak köszönhetően) nem lát, így neki még halmozottabban több és dúsabb élményt adott- mint általában egy látónak- a TIGRISBABÁKKAL való találkozás, ölelkezés.Adácska lelkével láthatta , érezhette, megtapasztalhatta azt, amit szóban elmondani, láttatni, megértetni lehetetlen.Lelkünknek bizony nem egy csendes kikötője volt, lehetett a tegnapi nap. A szeretet pompájával rabságba estünk. Megvallom: az édesanyai lelkem is hordoz ütésektől kék foltokat....de ilyen alkalmakkor, mint amit TIBORÉKNÁL kaptunk, élvezhettünk, kisímulnak lelkemnek ráncai, ünneplőbe öltözik.KÖSZÖNJÜK szeretetet adományozó lelkedet, s azt, hogy fokozhatatlan öröm, élményhalmaz költözött belénk. Adélkám nagymama korában is mesélni fog a NÁLATOK immár többedszerre kapott szeretetről, élményről. Isten áldja , segítse megvalósulni további terveiteket, vágyaitokat: tisztelettel, köszönettel Adél-Inka

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2012.05.26 - 11:46
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ