Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 5
Ma: 134
Tegnap: 1193
Összesen: 6511054
Összes találat: 16746593
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
H. Kinga írta:

Üdv! Ma egy jó barátommal, és a testvérével voltunk a parkban. És megsimogathattuk a kistigriseket. Kivételes élmény volt. Márciusban ugyanitt megsimogathattam Csipeszt is, nagyon nagyon jó volt. :) Köszönöm a lehetőséget! :)

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.15 - 19:07gekkooo írta:

Ma voltunk tigrist simogatni,nagyon nagy élmény volt! Köszönjük szépen! :)

Bejegyezve: 2012.07.15 - 17:54Edina & Misi írta:

Pénteken ismét egy csodálatos napot töltöttünk el a Parkban. Alig egy év alatt már negyedjére voltunk. Mindig viszünk az ottlakóknak karikára vágott répát - és ha valaki kételkedne abban, hogy az állatoknak jó emlékezőtehetségük van-e - ahogy meglátnak minket, már rohannak is a kerítéshez, szájtátva Dorka és Szibír viszont nagyon fognak hiányozni. Tibornak és a családjának ezer köszönet, hogy az időnként nehéz körülmények ellenére is fenntartják ezt a nagyszerű és Magyarországon páratlan pihenőhelyet!

Bejegyezve: 2012.07.15 - 16:56Szép Gábor írta:

Köszönöm a választ!

Bejegyezve: 2012.07.14 - 17:13Chmelné Vörös Andrea írta:

A férjemmel Májusban voltunk először a vadasparkban.Nagyon jól éreztük magunkat.Imádjuk az állatokat és az egész park gyönyörű.Az biztos,hogy megyünk még. Valamint egy gyermekkori vágyam vált valóra,amikor megfoghattam az egyik kis tigrist.Köszönjük szépen ezt az élményt

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.14 - 16:41Szép Gábor írta:

Meg tudná esetleg valaki mondani hogy Volán járatról melyik megállónál kell leszállni? mert a telefont nem veszik fel :( Előre is köszönöm. Sz. Gábor


Magán Zoo válasza:

Kedves Gábor! Ha Szolnokról, vagy felől érkezel a megálló neve: Mária Terézia utca. üdv:maganzooE-mail
Bejegyezve: 2012.07.13 - 16:18törzsvendég írta:

Csak megerősíteni tudom az előttem szólót. Sokszor hallgattam már az előadását, de mindig lenyűgöz. Tibor stílusa, felkészültsége, az állatokhoz való szakmai tudása, szerénysége. Élmény hallgatni. Nagyon szeretjük ezt az állatkertet, állandó vendégei vagyunk.

Bejegyezve: 2012.07.12 - 10:24Kállai Dominika Ibolya írta:

Nagyon jó az zoo DOMI

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.11 - 20:51Nem Tibor írta:

Ki az a Tóth Ferenc?

Bejegyezve: 2012.07.11 - 20:33SallGabriella írta:

Csodálatos élmény volt a vadaspark meglátogatása a mai napon és ezt nem csak a kis tigriskölköknek hanem Tóth Ferenc fantasztikus kommentárjának is köszönhetem. Egy élmény volt, ahogy a kis tündérmackó homlokon tappancsolt, sosem felejtem el a kis puha forró mancsának érintését! Imádom őket! A tigrisbabáknak csodálatos gondozó papája és mamája van. Gratulálok szép munka

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.11 - 20:21Babarczi Árpád írta:

Nagyon szeretjük mi ezt a helyet! Sokszor voltunk már. Éppen az elmúlt hétvégén is ott pihentünk, de nem csak mi, hanem felfedeztük a vendégek között Hanga Zoltánt, a szóvivőt. Ő is ott kapcsolódott ki. Csak jó hej lehet ez. Babarczi család.

Bejegyezve: 2012.07.11 - 14:40Kata írta:

Kedves B.Zoltán! Szívemből szóltál, nem tudtam volna jobban megfogalmazni.Iszonyatosan irritál ez a sok rosszindulatú. Köszi :-)

Bejegyezve: 2012.07.11 - 11:16Simon Veronika írta:

A saját állataimat sem simogatom meg buszon, villamoson, vonaton történő utazás után. Ha sétáltatom az állatomat nem engedem meg a buszról leszállóknak, (még, ha gyermek akkor sem)hogy megsimogassák, én sem teszem ezt más kedvencével, pedig van a házunkba egy kutyus aki körbeugrál, ha meglát, de ilyenkor elmondom neki, hogy szívecske most koszos a kezem. Ennyi!Aki simogatás előtt kezet szándékozik mosni - mert ez így illendő- az megteheti. Mindjárt a bejáratnál ott a mosdó! 18-án újra elmegyek, remélem sikerül még megsimogatni a kis Círmosokat, bízom benne, hogy a Számár és Buborék most is örömmel fogadnak, mert az állat messziről megérzi, hogy ki szereti őszintén.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.10 - 18:46B.Zoltán írta:

Kedves Aggodo állatbarat.Magán ZOO!!! Talán nem is a tigrisek egészségéről van itt szó!Egyébként az aggódó csinált volna egy hátra arcot akkor pofával beleesett volna a kézmosóba. Sokkal inkább szó van az írígységről és az emberi butaságról.Tibor! ezeknek jővőre remélem aligátort fogsz hozni,azt simizze!!!

Bejegyezve: 2012.07.10 - 16:54Bálint Éva írta:

Amikor eljöttem a kis tigriseket megsimogatni elötte kezet mostam és tigris simogatás után újból megmostam a kezemet. Eleve utálom ha poros lesz a kezem és pár másodpercig is úgy marad a tenyerem és a kézfejem.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.09 - 21:13Bálint Éva írta:

Kedves Abonyi Vadaspark! Pontosan tudtam mikor lehetett elöszőr simogatni a Szibériai tigris kölyköket Május 19-én én meg az első hétköznap Május 21-én jöttem megsimogatni. Tudom Május 19. elött azért nem lehetett simogatni őket mert a védőoltást várták és fontos volt új helyüket megszokják. És a gyermekek immunrendszere nem olyan gyenge késő tavasztól egészen nyár végéig elkapják akkár a náthát is. Igy nem viszik át a fertőzést a kis tigrisekre egyszer sem láttam egy állatkertben sem lázas erősen köhögös erősen náthás gyermeket elvinnék a szülei vagy az óvoda és iskola. Szülőknek is fontosabb pihenjen a beteg gyermekük otthon és csak egészségesen jókedvű gyermeket hozzon az Állatkertbe.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.09 - 21:11Aggodo allatbarat írta:

Kedves Abonyi gondozok! A kis tigrisek nagyon helyesek de halalra itelitek oket azzal amit tesztek. Nem lattam semmifele higeniai lehetoseget a simogatas elott ami fontosabb lenne, mint utan ahol az ember lenyegeben a sarat mossa le magarol. Ha ennyire orultok a sziberiai kicsiknek es sokat jelent nektek ne hagyjatok, hogy az embertomeg rajuk simogassa a mindenfele korokozokat es bakteriumokat. Meg fognak betegedni es meg fiatalok akar halni is. Meg sehol sem lattam allatkerti simogatot ahol ne kellett volna kezet mosni elotte es utana kotelezoen a vendegnek. Foleg nem, ahol kicsik vannak akiknek az immun rendszerre meg gyengebb, kevesbe szivos mint a nagyoke!


Magán Zoo válasza:

Kedves Aggódó Állatbarát! Ezek az állatok nem Európában őshonosak! Ebből adódik, hogy nem is azok a betegségek jelentenek rájuk veszélyt, mint akik Európában élnek. Az immun rendszerük ezeknek az állatoknak pedig megnyugtatóan erős! Amennyiben nem lenne, gondolja,hogy egy kézmosás meggátolná a betegségek terjedését körükben? Higgye el nagyon körül tekintő állatkertünk és bátran állítható, hogy a több mint tíz éves tapasztalat ezen a téren megnyugtató. Simogatásuk alkalmával pedig nagyon oda figyelünk, hogy ne viselje meg őket, hanem játékként éljék meg. Láthatók a honlapon lévő fotókon és tapasztalhatják vendégeink is ezeket. Tehát ne aggódjon, mert egy-egy ilyen állat elvesztése anyagilag és érzelmileg is megviselne bennünket. Tehát ha kockázatos lenne nem csinálnánk. Akik évek óta járnak hozzánk fennállásunk óta ugyanazok, név szerint ismerhető állataink vannak jelen. Híresek vagyunk arról, hogy nem pusztulnak az állataink, jó kezekben vannak. Más Állatkertben meg sem tudja az elhullást, mert nem névről ismeri őket, mint nálunk. Itt hiányozna Buborék, Mungó, Zinua, Buba,Szibír és Dorka de még sorolhatnám. Tehát ne aggódjon. Ha még nem járt nálunk jöjjön el és győződjön meg róla. Üdvözlettel:maganZOOBejegyezve: 2012.07.10 - 09:08Viktória (Tori) írta:

A mai nap folyamán látogattuk meg a vadasparkot a családdal. A hely nagyon szép, tiszta és kultúrált. Iszonyat édesek voltak a tigrisek, és egy élményben lehetett részünk hogy megsimogathassuk :) Természetesen a többi állat is lenyűgözött és biztos hogy még párszor elmegyünk :) Nagy Viktória és családja, Visonta

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.08 - 23:15Edina írta:

Mi ma voltunk a csaladdal a vadasparkban, de nagyon jo volt, es iszonyat szepen es kulturaltan van kialakitva a hely :) Minden nagyon tetszett, termeszetesen foleg a kis tigrisek :) Biztos hogy meg egy parszor leruccanunk Abonyba :) Évi! kb. meg 2 hetig lehet oket latogatni :)

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.08 - 23:11Füzi Gábor írta:

Tegnap meglátogattuk a tigriseket és felejthetetlen élményben volt részünk újra! Már negyedik éve járunk hozzátok, évente akár többször is! Nagyon szeretjük ezt a helyet, mindenki kedves és barátságos! Tibor, nem csak a saját álmodat váltottad valóra hanem az enyémet is! Nagyon-nagy köszönet érte! Remélem, hogy még rengetegszer tudunk találkozni! Köszönettel: Füzi Gábor, Budapest

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.05 - 13:05Évi írta:

Meddig lehet a kistigriseket simogatni??

Bejegyezve: 2012.07.04 - 12:06Laczkó Ilona írta:

Imádom a kis tigriseket( gyöngyvirágokat ). Tiboréknak kitartást és egy kis hűvöset kívánok. Szét kürtöltük a baráti körünkben az élményt amit videó felvétellel bizonyítottunk. Címe: SZERELEM Nyár vége felé újból meglátogatjuk Nadinkáékat a barátainkkal. Icus, Kata

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.04 - 11:34Erika írta:

Vasárnap megyek újra! Alig várom már, hogy láthassam a kis cicusokat!

Bejegyezve: 2012.07.03 - 22:07ricsike írta:

Ma bal arcon puszilt (harapdált) az egyik Gyönyörűség! Mostantól a bal arcomat nem mosom meg!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.03 - 17:57Moira írta:

Vasárnap voltunk az állatkertben, és nagyon-nagyon jó volt mind a tigrissimi (a gondozók kitettek magukért, hogy mindenkinek jusson), mind élőben látni Buborékot! Sajnos néhányan kedvtelésből tépkedték a pávák tollát, őket egészen biztosan kitiltanám.

Bejegyezve: 2012.07.02 - 19:04Fanni írta:

Ma voltam apukámmal a vadasparkban, 11-kor megnézhettük a 3 kislány tigrist, Számomra felejthetetlen élményt nyújtott mert egy kis időre a nyakamba tették! Ez a vadaspark a maga egyszerűségével olyan élményeket ad az embernek amilyet egy városi nagy állatkertben nem tapasztalhatunk csöndes, tiszta és az állatai is nagyon édesek!! Remélem lesz még alkalmam eljönni ide!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.02 - 15:59György írta:

Kedves Mindenki! Tegnap voltunk, meglepett az a fajta CSEND és nyugalom, ami ebben a parkban van, és láthatólag az állatok is jobban érzik magukat, mint más állatkertekben. A simogatásra hirtelen kicsit sokan lettünk, de a srác (és a tigris) a lelkét is kitette, hogy mindenkinek felejthetetlen emléket szerezzenek, és ez sikerült is. Köszönünk mégegyszer mindent, remélem a látogatók is odateszik a saját részüket, hogy minden szépen alakuljon és folytatódjon.

Bejegyezve: 2012.07.02 - 13:47Reni írta:

Tisztelt Tibor! Érdeklődni szeretnék a tigrisek simogatási lehetőségeiről, már láttam, hogy más is feltette a kérdést, hogy van-e lehetőség magánsimogatásra és ha igen akkor milyen formában?Sajnos mi 17.00nál hamarabb egy napon sem tudjuk meglátogatni az állatkertet.Nagyon szépen köszönöm a választ előre is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.02 - 11:19Edit írta:

Nagyon köszönjük, felejthetetlen élményben volt részünk. Visszajáró vendégek leszünk.Köszönet az ott dolgozóknak, és Tibornak!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.01 - 22:44Ági írta:

Én a lányaimmal voltam látogatóba és nagyon csodás volt!! Nagyon közvetlenek és kedvesek a park dolgozói, nekünk minden gond nélkül sikerült a tigris simogatás és a fotózás is.További sok sikert és kitartást a tulajdonosoknak!!!

Bejegyezve: 2012.06.29 - 00:10
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ