Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 5
Ma: 120
Tegnap: 2253
Összesen: 6785836
Összes találat: 17346251
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
gyere írta:

meddig lehet a kis tigriseket simogatni???


Magán Zoo válasza:

Előre megmondani nem tudjuk. Lehet, hogy még egy hét, de az is lehet,hogy még két hónap. Az oldalunkon az infok mindig frissek. Üdv:maganzooBejegyezve: 2012.07.26 - 14:39látogató írta:

31-én tudnánk menni a parkba, lehet még a három tigrislányt simogatni akkor?

Bejegyezve: 2012.07.24 - 19:30Fekete Krisztina írta:

Ma jártunk Önöknél, és köszönjük a fantasztikus élményt :) A gondozók nagyon kedvesek és türelmesek voltak, a tigrisek pedig hihetetlenül édesek!!!! Kriszta és Norka

Bejegyezve: 2012.07.24 - 15:57Kmetykóné Baráth Ildikó írta:

Kedves Tóth család és ATTILA! Köszönet a végtelen kedves vendéglátásért :-) Óriási élmény volt a kistigrisek simogatása!!! Családunk itthon maradt tagjait is elvisszük! Kmetykó család Mártélyról

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.22 - 23:32adfae írta:

Magukat nem lehet telefonon elérni.

Bejegyezve: 2012.07.22 - 09:19Dóra Anett írta:

Kedves Tibor és családja! Végre (VÉGRE!!!) újra itt tölthettünk egy pár órácskát az állatkertben. Bár sok új lakóval találkoztunk, de mégis mintha hazajöttünk volna Hozzátok. Nagy öröm volt számunkra, hogy kedves Buborék azonnal odaúszott hozzánk és száját tátva várta tőlünk a megszokott almafalatokat. :) Jó volt látni Mungót és Zinuát, gyönyörűek!!! És a két tigris kölyök nagyon megnevettetett bennünket. Még soha nem láttunk ilyen vidám tigrist állatkertben, mint Nálatok. Látszott a két lurkón, hogy csuda jól érzik itt magukat. De a többieket is nagyon jó érzés volt újra látni. (Bár Bogi nagyon hiányzott!). A tigris babucikat ugyan már nem volt lehetőségünk megcsodálni (pont lekéstünk róluk :) ), de így is rengeteg és hatalmas élményekkel (mint mindig) jöhettünk el a számunkra Nyugalom sziget -éről. Jó volt ott lenni Nálatok nagyon!! Igyekszünk minél hamarabb visszatérni.Minden jót kívánunk az egész családnak! Szunyogh család (Anett,Laci és Bertalan)

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.18 - 22:33Forgács Ágnes írta:

Kedves Tibor!csak szeretném megkérdezni meddig lehet még simogatni a tigriskölyköket?előre is köszönöm!!már kétszer voltunk önöknél egyszer csipeszéket simiztuk,másodszor a tigriseket mind kétszer felejthetelen volt köszönjük!!jó látni hogy ilyen szeretettel foglalkoznak az állatokkal és a gyerekeknek is lehetőséget adnak megszeretni,egyben tisztelni ezeket a gyönyörű állatokat.Bubi is tündér!a pacik:a nagy oroszlánok mind mind,sok sikert a továbbiakban remélem nem soká találkozunk önökkel újra.Ágnes

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.18 - 20:01Ennebaba írta:

Remek volt a tigris simi, az unokaöcséim nagyon élvezték tegnap. Az úr aki bemutatta nekünk a kis tigriseket roppant kedves, türelmes, és szimpatikus ember volt.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.18 - 11:50Wanner Kriszta írta:

Kedves Tibor! Azt szeretném megkérdezni, hogy a park területén belül lehet-e a büfében étkezni? Hamburger, hot-dog, ilyesmikre gondolok. Előre is köszönöm a választ!


Magán Zoo válasza:

Igen, van lehetőség. Üdv:maganzooE-mail
Bejegyezve: 2012.07.17 - 14:00Virrasztóné Kondor Edit írta:

Családi nyaralásunkról hazafelé látogattunk el az állatkertbe, most voltunk itt először, de biztosan tudom,hogy nem utoljára.Nagyon szép a hely,igazán jó dolguk van az itt élő állatoknak! És a legfantasztikusabb élményem persze a 3 kis tigris megsimogatása volt,szinte újra gyereknek éreztem magam,mikor megérinthettem a puha bundájukat és a forró mancsaikat.Csodálattal hallgattam Tibor profi előadását is a kicsikről.Csak gratulálni tudok ehhez a fantasztikus állatkerthez, a kitartásához,szenvedélyes munkájához! Köszönöm a felejthetetlen élményt,további sok sikert és minden jót kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.16 - 17:59H. Kinga írta:

Üdv! Ma egy jó barátommal, és a testvérével voltunk a parkban. És megsimogathattuk a kistigriseket. Kivételes élmény volt. Márciusban ugyanitt megsimogathattam Csipeszt is, nagyon nagyon jó volt. :) Köszönöm a lehetőséget! :)

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.15 - 19:07gekkooo írta:

Ma voltunk tigrist simogatni,nagyon nagy élmény volt! Köszönjük szépen! :)

Bejegyezve: 2012.07.15 - 17:54Edina & Misi írta:

Pénteken ismét egy csodálatos napot töltöttünk el a Parkban. Alig egy év alatt már negyedjére voltunk. Mindig viszünk az ottlakóknak karikára vágott répát - és ha valaki kételkedne abban, hogy az állatoknak jó emlékezőtehetségük van-e - ahogy meglátnak minket, már rohannak is a kerítéshez, szájtátva Dorka és Szibír viszont nagyon fognak hiányozni. Tibornak és a családjának ezer köszönet, hogy az időnként nehéz körülmények ellenére is fenntartják ezt a nagyszerű és Magyarországon páratlan pihenőhelyet!

Bejegyezve: 2012.07.15 - 16:56Szép Gábor írta:

Köszönöm a választ!

Bejegyezve: 2012.07.14 - 17:13Chmelné Vörös Andrea írta:

A férjemmel Májusban voltunk először a vadasparkban.Nagyon jól éreztük magunkat.Imádjuk az állatokat és az egész park gyönyörű.Az biztos,hogy megyünk még. Valamint egy gyermekkori vágyam vált valóra,amikor megfoghattam az egyik kis tigrist.Köszönjük szépen ezt az élményt

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.14 - 16:41Szép Gábor írta:

Meg tudná esetleg valaki mondani hogy Volán járatról melyik megállónál kell leszállni? mert a telefont nem veszik fel :( Előre is köszönöm. Sz. Gábor


Magán Zoo válasza:

Kedves Gábor! Ha Szolnokról, vagy felől érkezel a megálló neve: Mária Terézia utca. üdv:maganzooE-mail
Bejegyezve: 2012.07.13 - 16:18törzsvendég írta:

Csak megerősíteni tudom az előttem szólót. Sokszor hallgattam már az előadását, de mindig lenyűgöz. Tibor stílusa, felkészültsége, az állatokhoz való szakmai tudása, szerénysége. Élmény hallgatni. Nagyon szeretjük ezt az állatkertet, állandó vendégei vagyunk.

Bejegyezve: 2012.07.12 - 10:24Kállai Dominika Ibolya írta:

Nagyon jó az zoo DOMI

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.11 - 20:51Nem Tibor írta:

Ki az a Tóth Ferenc?

Bejegyezve: 2012.07.11 - 20:33SallGabriella írta:

Csodálatos élmény volt a vadaspark meglátogatása a mai napon és ezt nem csak a kis tigriskölköknek hanem Tóth Ferenc fantasztikus kommentárjának is köszönhetem. Egy élmény volt, ahogy a kis tündérmackó homlokon tappancsolt, sosem felejtem el a kis puha forró mancsának érintését! Imádom őket! A tigrisbabáknak csodálatos gondozó papája és mamája van. Gratulálok szép munka

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.11 - 20:21Babarczi Árpád írta:

Nagyon szeretjük mi ezt a helyet! Sokszor voltunk már. Éppen az elmúlt hétvégén is ott pihentünk, de nem csak mi, hanem felfedeztük a vendégek között Hanga Zoltánt, a szóvivőt. Ő is ott kapcsolódott ki. Csak jó hej lehet ez. Babarczi család.

Bejegyezve: 2012.07.11 - 14:40Kata írta:

Kedves B.Zoltán! Szívemből szóltál, nem tudtam volna jobban megfogalmazni.Iszonyatosan irritál ez a sok rosszindulatú. Köszi :-)

Bejegyezve: 2012.07.11 - 11:16Simon Veronika írta:

A saját állataimat sem simogatom meg buszon, villamoson, vonaton történő utazás után. Ha sétáltatom az állatomat nem engedem meg a buszról leszállóknak, (még, ha gyermek akkor sem)hogy megsimogassák, én sem teszem ezt más kedvencével, pedig van a házunkba egy kutyus aki körbeugrál, ha meglát, de ilyenkor elmondom neki, hogy szívecske most koszos a kezem. Ennyi!Aki simogatás előtt kezet szándékozik mosni - mert ez így illendő- az megteheti. Mindjárt a bejáratnál ott a mosdó! 18-án újra elmegyek, remélem sikerül még megsimogatni a kis Círmosokat, bízom benne, hogy a Számár és Buborék most is örömmel fogadnak, mert az állat messziről megérzi, hogy ki szereti őszintén.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.10 - 18:46B.Zoltán írta:

Kedves Aggodo állatbarat.Magán ZOO!!! Talán nem is a tigrisek egészségéről van itt szó!Egyébként az aggódó csinált volna egy hátra arcot akkor pofával beleesett volna a kézmosóba. Sokkal inkább szó van az írígységről és az emberi butaságról.Tibor! ezeknek jővőre remélem aligátort fogsz hozni,azt simizze!!!

Bejegyezve: 2012.07.10 - 16:54Bálint Éva írta:

Amikor eljöttem a kis tigriseket megsimogatni elötte kezet mostam és tigris simogatás után újból megmostam a kezemet. Eleve utálom ha poros lesz a kezem és pár másodpercig is úgy marad a tenyerem és a kézfejem.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.09 - 21:13Bálint Éva írta:

Kedves Abonyi Vadaspark! Pontosan tudtam mikor lehetett elöszőr simogatni a Szibériai tigris kölyköket Május 19-én én meg az első hétköznap Május 21-én jöttem megsimogatni. Tudom Május 19. elött azért nem lehetett simogatni őket mert a védőoltást várták és fontos volt új helyüket megszokják. És a gyermekek immunrendszere nem olyan gyenge késő tavasztól egészen nyár végéig elkapják akkár a náthát is. Igy nem viszik át a fertőzést a kis tigrisekre egyszer sem láttam egy állatkertben sem lázas erősen köhögös erősen náthás gyermeket elvinnék a szülei vagy az óvoda és iskola. Szülőknek is fontosabb pihenjen a beteg gyermekük otthon és csak egészségesen jókedvű gyermeket hozzon az Állatkertbe.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.09 - 21:11Aggodo allatbarat írta:

Kedves Abonyi gondozok! A kis tigrisek nagyon helyesek de halalra itelitek oket azzal amit tesztek. Nem lattam semmifele higeniai lehetoseget a simogatas elott ami fontosabb lenne, mint utan ahol az ember lenyegeben a sarat mossa le magarol. Ha ennyire orultok a sziberiai kicsiknek es sokat jelent nektek ne hagyjatok, hogy az embertomeg rajuk simogassa a mindenfele korokozokat es bakteriumokat. Meg fognak betegedni es meg fiatalok akar halni is. Meg sehol sem lattam allatkerti simogatot ahol ne kellett volna kezet mosni elotte es utana kotelezoen a vendegnek. Foleg nem, ahol kicsik vannak akiknek az immun rendszerre meg gyengebb, kevesbe szivos mint a nagyoke!


Magán Zoo válasza:

Kedves Aggódó Állatbarát! Ezek az állatok nem Európában őshonosak! Ebből adódik, hogy nem is azok a betegségek jelentenek rájuk veszélyt, mint akik Európában élnek. Az immun rendszerük ezeknek az állatoknak pedig megnyugtatóan erős! Amennyiben nem lenne, gondolja,hogy egy kézmosás meggátolná a betegségek terjedését körükben? Higgye el nagyon körül tekintő állatkertünk és bátran állítható, hogy a több mint tíz éves tapasztalat ezen a téren megnyugtató. Simogatásuk alkalmával pedig nagyon oda figyelünk, hogy ne viselje meg őket, hanem játékként éljék meg. Láthatók a honlapon lévő fotókon és tapasztalhatják vendégeink is ezeket. Tehát ne aggódjon, mert egy-egy ilyen állat elvesztése anyagilag és érzelmileg is megviselne bennünket. Tehát ha kockázatos lenne nem csinálnánk. Akik évek óta járnak hozzánk fennállásunk óta ugyanazok, név szerint ismerhető állataink vannak jelen. Híresek vagyunk arról, hogy nem pusztulnak az állataink, jó kezekben vannak. Más Állatkertben meg sem tudja az elhullást, mert nem névről ismeri őket, mint nálunk. Itt hiányozna Buborék, Mungó, Zinua, Buba,Szibír és Dorka de még sorolhatnám. Tehát ne aggódjon. Ha még nem járt nálunk jöjjön el és győződjön meg róla. Üdvözlettel:maganZOOBejegyezve: 2012.07.10 - 09:08Viktória (Tori) írta:

A mai nap folyamán látogattuk meg a vadasparkot a családdal. A hely nagyon szép, tiszta és kultúrált. Iszonyat édesek voltak a tigrisek, és egy élményben lehetett részünk hogy megsimogathassuk :) Természetesen a többi állat is lenyűgözött és biztos hogy még párszor elmegyünk :) Nagy Viktória és családja, Visonta

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.08 - 23:15Edina írta:

Mi ma voltunk a csaladdal a vadasparkban, de nagyon jo volt, es iszonyat szepen es kulturaltan van kialakitva a hely :) Minden nagyon tetszett, termeszetesen foleg a kis tigrisek :) Biztos hogy meg egy parszor leruccanunk Abonyba :) Évi! kb. meg 2 hetig lehet oket latogatni :)

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.08 - 23:11Füzi Gábor írta:

Tegnap meglátogattuk a tigriseket és felejthetetlen élményben volt részünk újra! Már negyedik éve járunk hozzátok, évente akár többször is! Nagyon szeretjük ezt a helyet, mindenki kedves és barátságos! Tibor, nem csak a saját álmodat váltottad valóra hanem az enyémet is! Nagyon-nagy köszönet érte! Remélem, hogy még rengetegszer tudunk találkozni! Köszönettel: Füzi Gábor, Budapest

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.05 - 13:05
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ