Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 20
Ma: 2167
Tegnap: 2051
Összesen: 6334873
Összes találat: 16391726
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Nem Tibor írta:

Ki az a Tóth Ferenc?

Bejegyezve: 2012.07.11 - 20:33SallGabriella írta:

Csodálatos élmény volt a vadaspark meglátogatása a mai napon és ezt nem csak a kis tigriskölköknek hanem Tóth Ferenc fantasztikus kommentárjának is köszönhetem. Egy élmény volt, ahogy a kis tündérmackó homlokon tappancsolt, sosem felejtem el a kis puha forró mancsának érintését! Imádom őket! A tigrisbabáknak csodálatos gondozó papája és mamája van. Gratulálok szép munka

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.11 - 20:21Babarczi Árpád írta:

Nagyon szeretjük mi ezt a helyet! Sokszor voltunk már. Éppen az elmúlt hétvégén is ott pihentünk, de nem csak mi, hanem felfedeztük a vendégek között Hanga Zoltánt, a szóvivőt. Ő is ott kapcsolódott ki. Csak jó hej lehet ez. Babarczi család.

Bejegyezve: 2012.07.11 - 14:40Kata írta:

Kedves B.Zoltán! Szívemből szóltál, nem tudtam volna jobban megfogalmazni.Iszonyatosan irritál ez a sok rosszindulatú. Köszi :-)

Bejegyezve: 2012.07.11 - 11:16Simon Veronika írta:

A saját állataimat sem simogatom meg buszon, villamoson, vonaton történő utazás után. Ha sétáltatom az állatomat nem engedem meg a buszról leszállóknak, (még, ha gyermek akkor sem)hogy megsimogassák, én sem teszem ezt más kedvencével, pedig van a házunkba egy kutyus aki körbeugrál, ha meglát, de ilyenkor elmondom neki, hogy szívecske most koszos a kezem. Ennyi!Aki simogatás előtt kezet szándékozik mosni - mert ez így illendő- az megteheti. Mindjárt a bejáratnál ott a mosdó! 18-án újra elmegyek, remélem sikerül még megsimogatni a kis Círmosokat, bízom benne, hogy a Számár és Buborék most is örömmel fogadnak, mert az állat messziről megérzi, hogy ki szereti őszintén.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.10 - 18:46B.Zoltán írta:

Kedves Aggodo állatbarat.Magán ZOO!!! Talán nem is a tigrisek egészségéről van itt szó!Egyébként az aggódó csinált volna egy hátra arcot akkor pofával beleesett volna a kézmosóba. Sokkal inkább szó van az írígységről és az emberi butaságról.Tibor! ezeknek jővőre remélem aligátort fogsz hozni,azt simizze!!!

Bejegyezve: 2012.07.10 - 16:54Bálint Éva írta:

Amikor eljöttem a kis tigriseket megsimogatni elötte kezet mostam és tigris simogatás után újból megmostam a kezemet. Eleve utálom ha poros lesz a kezem és pár másodpercig is úgy marad a tenyerem és a kézfejem.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.09 - 21:13Bálint Éva írta:

Kedves Abonyi Vadaspark! Pontosan tudtam mikor lehetett elöszőr simogatni a Szibériai tigris kölyköket Május 19-én én meg az első hétköznap Május 21-én jöttem megsimogatni. Tudom Május 19. elött azért nem lehetett simogatni őket mert a védőoltást várták és fontos volt új helyüket megszokják. És a gyermekek immunrendszere nem olyan gyenge késő tavasztól egészen nyár végéig elkapják akkár a náthát is. Igy nem viszik át a fertőzést a kis tigrisekre egyszer sem láttam egy állatkertben sem lázas erősen köhögös erősen náthás gyermeket elvinnék a szülei vagy az óvoda és iskola. Szülőknek is fontosabb pihenjen a beteg gyermekük otthon és csak egészségesen jókedvű gyermeket hozzon az Állatkertbe.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.09 - 21:11Aggodo allatbarat írta:

Kedves Abonyi gondozok! A kis tigrisek nagyon helyesek de halalra itelitek oket azzal amit tesztek. Nem lattam semmifele higeniai lehetoseget a simogatas elott ami fontosabb lenne, mint utan ahol az ember lenyegeben a sarat mossa le magarol. Ha ennyire orultok a sziberiai kicsiknek es sokat jelent nektek ne hagyjatok, hogy az embertomeg rajuk simogassa a mindenfele korokozokat es bakteriumokat. Meg fognak betegedni es meg fiatalok akar halni is. Meg sehol sem lattam allatkerti simogatot ahol ne kellett volna kezet mosni elotte es utana kotelezoen a vendegnek. Foleg nem, ahol kicsik vannak akiknek az immun rendszerre meg gyengebb, kevesbe szivos mint a nagyoke!


Magán Zoo válasza:

Kedves Aggódó Állatbarát! Ezek az állatok nem Európában őshonosak! Ebből adódik, hogy nem is azok a betegségek jelentenek rájuk veszélyt, mint akik Európában élnek. Az immun rendszerük ezeknek az állatoknak pedig megnyugtatóan erős! Amennyiben nem lenne, gondolja,hogy egy kézmosás meggátolná a betegségek terjedését körükben? Higgye el nagyon körül tekintő állatkertünk és bátran állítható, hogy a több mint tíz éves tapasztalat ezen a téren megnyugtató. Simogatásuk alkalmával pedig nagyon oda figyelünk, hogy ne viselje meg őket, hanem játékként éljék meg. Láthatók a honlapon lévő fotókon és tapasztalhatják vendégeink is ezeket. Tehát ne aggódjon, mert egy-egy ilyen állat elvesztése anyagilag és érzelmileg is megviselne bennünket. Tehát ha kockázatos lenne nem csinálnánk. Akik évek óta járnak hozzánk fennállásunk óta ugyanazok, név szerint ismerhető állataink vannak jelen. Híresek vagyunk arról, hogy nem pusztulnak az állataink, jó kezekben vannak. Más Állatkertben meg sem tudja az elhullást, mert nem névről ismeri őket, mint nálunk. Itt hiányozna Buborék, Mungó, Zinua, Buba,Szibír és Dorka de még sorolhatnám. Tehát ne aggódjon. Ha még nem járt nálunk jöjjön el és győződjön meg róla. Üdvözlettel:maganZOOBejegyezve: 2012.07.10 - 09:08Viktória (Tori) írta:

A mai nap folyamán látogattuk meg a vadasparkot a családdal. A hely nagyon szép, tiszta és kultúrált. Iszonyat édesek voltak a tigrisek, és egy élményben lehetett részünk hogy megsimogathassuk :) Természetesen a többi állat is lenyűgözött és biztos hogy még párszor elmegyünk :) Nagy Viktória és családja, Visonta

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.08 - 23:15Edina írta:

Mi ma voltunk a csaladdal a vadasparkban, de nagyon jo volt, es iszonyat szepen es kulturaltan van kialakitva a hely :) Minden nagyon tetszett, termeszetesen foleg a kis tigrisek :) Biztos hogy meg egy parszor leruccanunk Abonyba :) Évi! kb. meg 2 hetig lehet oket latogatni :)

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.08 - 23:11Füzi Gábor írta:

Tegnap meglátogattuk a tigriseket és felejthetetlen élményben volt részünk újra! Már negyedik éve járunk hozzátok, évente akár többször is! Nagyon szeretjük ezt a helyet, mindenki kedves és barátságos! Tibor, nem csak a saját álmodat váltottad valóra hanem az enyémet is! Nagyon-nagy köszönet érte! Remélem, hogy még rengetegszer tudunk találkozni! Köszönettel: Füzi Gábor, Budapest

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.05 - 13:05Évi írta:

Meddig lehet a kistigriseket simogatni??

Bejegyezve: 2012.07.04 - 12:06Laczkó Ilona írta:

Imádom a kis tigriseket( gyöngyvirágokat ). Tiboréknak kitartást és egy kis hűvöset kívánok. Szét kürtöltük a baráti körünkben az élményt amit videó felvétellel bizonyítottunk. Címe: SZERELEM Nyár vége felé újból meglátogatjuk Nadinkáékat a barátainkkal. Icus, Kata

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.04 - 11:34Erika írta:

Vasárnap megyek újra! Alig várom már, hogy láthassam a kis cicusokat!

Bejegyezve: 2012.07.03 - 22:07ricsike írta:

Ma bal arcon puszilt (harapdált) az egyik Gyönyörűség! Mostantól a bal arcomat nem mosom meg!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.03 - 17:57Moira írta:

Vasárnap voltunk az állatkertben, és nagyon-nagyon jó volt mind a tigrissimi (a gondozók kitettek magukért, hogy mindenkinek jusson), mind élőben látni Buborékot! Sajnos néhányan kedvtelésből tépkedték a pávák tollát, őket egészen biztosan kitiltanám.

Bejegyezve: 2012.07.02 - 19:04Fanni írta:

Ma voltam apukámmal a vadasparkban, 11-kor megnézhettük a 3 kislány tigrist, Számomra felejthetetlen élményt nyújtott mert egy kis időre a nyakamba tették! Ez a vadaspark a maga egyszerűségével olyan élményeket ad az embernek amilyet egy városi nagy állatkertben nem tapasztalhatunk csöndes, tiszta és az állatai is nagyon édesek!! Remélem lesz még alkalmam eljönni ide!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.02 - 15:59György írta:

Kedves Mindenki! Tegnap voltunk, meglepett az a fajta CSEND és nyugalom, ami ebben a parkban van, és láthatólag az állatok is jobban érzik magukat, mint más állatkertekben. A simogatásra hirtelen kicsit sokan lettünk, de a srác (és a tigris) a lelkét is kitette, hogy mindenkinek felejthetetlen emléket szerezzenek, és ez sikerült is. Köszönünk mégegyszer mindent, remélem a látogatók is odateszik a saját részüket, hogy minden szépen alakuljon és folytatódjon.

Bejegyezve: 2012.07.02 - 13:47Reni írta:

Tisztelt Tibor! Érdeklődni szeretnék a tigrisek simogatási lehetőségeiről, már láttam, hogy más is feltette a kérdést, hogy van-e lehetőség magánsimogatásra és ha igen akkor milyen formában?Sajnos mi 17.00nál hamarabb egy napon sem tudjuk meglátogatni az állatkertet.Nagyon szépen köszönöm a választ előre is.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.02 - 11:19Edit írta:

Nagyon köszönjük, felejthetetlen élményben volt részünk. Visszajáró vendégek leszünk.Köszönet az ott dolgozóknak, és Tibornak!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.01 - 22:44Ági írta:

Én a lányaimmal voltam látogatóba és nagyon csodás volt!! Nagyon közvetlenek és kedvesek a park dolgozói, nekünk minden gond nélkül sikerült a tigris simogatás és a fotózás is.További sok sikert és kitartást a tulajdonosoknak!!!

Bejegyezve: 2012.06.29 - 00:10Gitta írta:

Nem lehetne webkamerát beszerelni a kis tigrisekhez? Olyan jó lenne figyelemmel kísérni őket.

Bejegyezve: 2012.06.28 - 12:27GMirtill írta:

Kedves Állatkert, szívesen elolvasnám hogy milyen állatok láthatók, esetleg még egy kis térképet is szívesen látnék melyik állat hol van a weblapon. Sajnos hiába kerestem, nem találom milyen állatok vannak Önöknél.

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.27 - 06:49megfigyelő írta:

A végén, hogy itt kritizálnak, hogy nem csinálják jól a simogatást stb. azt érik el egyesek, hogy befejezi a park a simogatást és nézhetjük a kerítésen keresztül a vadállatok növekedését. Így is alig van alkalmazott, nemhogy még ott ovónéniskedjen vagy ovóbácsiskodjon a park vezetősége a látogatók között, hogy libasorba gyermekeim ... A mai életben aki leleményes, akaró, és sajnos erőszakosnak kell lenni, ha a célját el kell érje. Akárcsak a vadonban. Én is voltam simogatáson és a nagy tömegnél a 11 órásnál elég jól sikerült, a 15 órásnál már engem is kifúrtak, pedig kevesebben voltak már. De mégis. De boldog voltam, ha már csak láthattam az eseményeket és mások örömének örültem, hogy megsimogathatták a kis tigriseket. Nem élet rózsaszín felhökben, de ha valóban megkéri azt aki elöl áll valószínű odaengedik a gyerekeket. Engem is megkértek egyszer, hogy egy fotózásra engedjem oda és szívesen megtettem a szívességet. Nem esett nehezemre. Pedig egy felnőtt kérte!

Bejegyezve: 2012.06.26 - 22:23Kata írta:

Kedves Tibor! Megértem a csalódottságát, de sajnos erre a népre ez a kultúra jellemző. Ezt láthatja mindenhol. A vezetőségről csak annyit, hogy MINDENT MEGTESZNEK annak érdekében, h ezek a kis tigrisek mindenkinek a kezébe kerüljenek. Mi már többször voltunk simogatáson tavaly és idén is. Az a szeretet és odafigyelés amit Tibortól kap mindenki (úgy állat mint ember) a mai világban példaértékű. Itt mindenki feltöltődhet, és ha megkéri a másikat, hogy a gyerekek odaférjenek, szerintem működni fog. Nekünk eddig bejött.Remélem Önök is vissza vissza járnak majd és csak jó élményekkel távoznak.Tiboréknak sok sikert, millió mosolyt és további lelkesedést és szeretet kívánok.

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.26 - 13:15Tibor írta:

Kedves Mindenki! Mai napon felkerestük a tigris kölyköket.A gyerekeim 5 ill.9 éves lányaim már nagyon várták ezt a napot. A tigris kölykök nagyon aranyosak, azonban egy dolgot meg kell említenem!Semmilyen rend nincs kialakítva a simogatónál!A korláthoz mindenki furakszik, főleg a felnőttek!!A kisgyermekeket pedig semmibe veszik, alrébb lökik, eléjük furakodnak!S erre a gondozók sem figyelnek!Ahogy arra sem,hogy van aki a korlát mellett áll végig,s többször is megsimogatja a kicsiket, mégsem adja át a helyét másnak!Erre valamit illene kitalálni a vezetésnek!!!Így nem érné csalódás a látogatókat!Főleg,hogy van aki több száz kilométert utazik a családjával, hogy a gyerekeinek egy élmény s ne egy nagy csalódás maradjon a látogatás!!!

Bejegyezve: 2012.06.25 - 21:39Simon Veronika írta:

Nekem nagyon tetszett az állakert, az, hogy nyugodtak, szelidek, szépek az állatok. Nekem az egyik szamár ugrált és vigyorgott ahogy közelítettem hozzá. A kistigrisek simogatásából kevés jutott, de megértem, hiszen nagyon meleg volt és sokan voltunk. A sáros lábnyomot ki sem akartam mosni a ruhámból. Este abba a pólóba mentem vásárolni is.Buborék egy tündér, a bejárátnál lévő kecske távozáskor kiprovokálta mégegyszer a simogatást. Nagyon jó volt ott lenni. Minden állat nyugodt volt,látszik, hogy szeretettel vannak gongozva. Remélem hamarosan vissza tudok menni.A park minden dolgozójának, állatának köszönöm az élményt, jó egészséget Mindenkinek!

E-mail
Bejegyezve: 2012.06.22 - 15:25Mártáné Mónika írta:

Köszönjük a tegnapi napot, felejthetetlen élményben volt részünk! Szeptemberben visszamegyünk, megnézzük, mennyit nőttek a kis tigrisek :)

Bejegyezve: 2012.06.19 - 09:54Ádám (Magánzoo) írta:

Örülök én is hogy jól sikerült! :)

Bejegyezve: 2012.06.14 - 15:55
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ