Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 4
Ma: 144
Tegnap: 1193
Összesen: 6511064
Összes találat: 16746603
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Jánosi Zoltán írta:

2012.augusztusában jártunk az Önök állatkertjében.A tigrisek- kel való találkozás felejthetetlen élmény.Mindhármunkról ké- szült fotó a tigrisekkel.A fiúnkról készült kép megtetszett egy festőművész barátunknak és megfestette.A fotókat és a festményről készült fotót is feltöltöttük a galériába.A tig- riseket mindennap nézzük a kamerán keresztül.További sikereket kívánunk!

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.01 - 17:54Miki írta:

ABU!(mert ez a neve ahogy megtudtuk.) A teve bébi leírhatatlanul aranyos. Oda áll a kerítéshez és fél órán át simogattatta magát velünk. Mikor megérkeztünk az állatkertbe azonnal cammogott felénk. Hirdetni kellene, mert nekünk sem VOLT kedvencünk a teve, de tényleg nagyon aranyos és kedvencünk lett. Persze Buborékot és a kis tigriseket és Mungot az oroszlánt nem üti ki a kosárból.

Bejegyezve: 2012.09.01 - 11:00anna írta:

Nagyon örülök, hogy a három tigriskölyköt most már lehet nézni webkamerám. Én is találkoztam velük személyesen és tényleg egy életre szóló élmény! Az érdekelne még hogy most a Szibírt és a Teodórát áthelyezték egy másik kifutóba?

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.26 - 10:30simon veronika írta:

Kérem oszlassál el agodalmamat. Láttam nagyon apró tündéri nyuszikat a parkba, de a vízet szerintem nem érik fel olyan kicsik. ugye van alacsonyabbra tett vizespalack is, vagy nekik elég a zöldségekből nyert folyadék. nem ismerem pontosan ezt a nagyon aprófajtát, nekem ittho kettő 5,40 kg nyuszijaim vannak, utcán talált, húsvét után kidobott állatkák.Legszívesebben ma is ott lennék és simogatnám a tevebabát. Nagyon kedves és szelid, mint mindenki a parkban.

Bejegyezve: 2012.08.25 - 12:13Gyöngyi írta:

Ez nagyszerű! Egy tevebaba

Bejegyezve: 2012.08.24 - 19:55simon veronika írta:

Én ma volatm a parkban és igen meglepődtem, hogy ebben a nagy melegben, még délidőben is milyen sokat kint voltak a kislányok.(tigriscicák) A tevebaba tünemény, de a szívem megszakad, ha rágondolok, hogy mennyit sír. Tudom , hogy új a hely, meg kell szokni, de nem lehetne valakit, valkiket betenni hozzá. Olyan kis anyás még. Lesz esetleg teve sétáltatás? Biztosan nem sokan simogattak még tevét. Remélem sok látogató lesz kiváncsi a kis tevére. Én biztosan megátogatom hamarosan. Sok látogatót kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.24 - 19:12Nagy Márta írta:

Kedves Kovács Imola! Naponta többször is bekapcsolom a webkamerát, már kistigris-függő lettem. Sokszor látni őket, különböző napszakokban. Ma reggel pl. 8.30-9.00 óráig egyfolytában a kamera előtt hancúroztak. Gyönyörű felvételeket készítettem róluk. Többször kell próbálkozni, mert gyorsan el tudnak tűnni a képről a Kis Tündérkék!

Bejegyezve: 2012.08.23 - 20:26Kovács Imola írta:

A kistigrisek nem láthatók a webkamerán. Nincsenek a kifutóban vagy be vannak zárva? Az áttelepítésük után lehetett látni, hogy futkároznak, játszanak, de mostanában egyik sem látható. Remélem, nem betegek.

Bejegyezve: 2012.08.23 - 19:07Gyöngyi írta:

Örömmel ovastam a hírt, hogy a három tigrislány megkapta a kifutóját. Egyik szemem sír a másik nevet, mert jövőhéten szerettem volna sokadjára meglátogatni és simogatni Őket. De így is megfogom nézni, hogyan érzik magukat az új helyükön

Bejegyezve: 2012.08.17 - 20:07Ricsike írta:

Kedves Tibor! Milyen márkájú farmert hordasz? Jól bírja a kiképzést!

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.08 - 10:49Teci írta:

Sziasztok!Azt szeretném megérdeklődni,hogy jártunk nem rég nálatok és hogy rengeteg kis kecskét láttunk,és hogy megvásárolni lehet-e? Ui:Nagyon jól éreztük magunkat és jó volt a tigris simogatás :) köszönjük!!!!!

Bejegyezve: 2012.08.04 - 18:16Gyöngyi írta:

A héten sikerült meglátogatni ismét a parkot. Nagyon szuper volt! Lacinak köszönjük az asztalra feltevést sok sok tigrisből Szibírt sikerült lecsalogatni a rámpájáról nagy élmény volt, ha nincs kerítés elkap az tuti a nevére hallgat, mert arra jött hozzám. A lovak gyönyörűek, de a két főkolompos sajnos nem hagyja a többinek kockacukrot adni. A szamarak zabálnivalók, a kormos feketét a hónom alá akartam rejteni és hazavinni Zebra szintén egy egyéniség. Buborék zsír nagyon! Kedvenc A nyuszik megcsappantak az utóbbi látogatásom óta, vagy csak a melegtől az üregekbe bújhattak. A kispávákhoz gratulálok és a nagy mamaoroszlán pocakhoz is. Rókácska meg jópofa volt, mert egy madártollat úgy bekapart magához kintről mintha vadászott volna. A lámák meg kis zabagépek akárcsak a kecskecsalád. Sok látogatót kívánok!

Bejegyezve: 2012.08.03 - 21:28Tóthné Vass Edina írta:

Nagyon tetszettek az állatok,köszönjük a símogatást is,élmény volt!gyerekek nevében:Tóth Tamás és Tóth Mariel

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.03 - 18:30Darmai Csilla írta:

Kedves Tibor! Érdeklődnék,hogy Önök a Szép kártyát elfogadják e? Üdv:Csilla

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.30 - 09:43Dávidáné Albert Gabriella írta:

Gratulálok a Park létrehozásához. Szeretném az 1%-ot Önöknek adni mint alapítványnak kaphatnék egy számlaszámot?

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.28 - 20:54Dr. Tárnoki Judit írta:

Köszönöm! Régi vágyam teljesült azzal, hogy ezeket a fülig saras ördögfiókákat megsimogathattam. Hatalmas élmény volt. Véletlenül néhány igazán jó képet sikerült készítenem az egyik tigrisről és a gondozó fiatalemberről, ha az e-mail címemre üzenetet küldenek, továbbítom. Elkapott és nagyon szép pillanat, ahogy egymásra tekintenek - benne van az Önök állatkertjének lényege.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.28 - 08:25Szijjné Bónus Krisztina írta:

Kedves Tibor! Mi ma először jártunk Önöknél és mondhatom nagy örömben volt részünk. Elsősorban a kis tigrisek vonzottak minket, de ahogy körbe jártunk az állatkertben csodás élményben volt részünk. Nagyon köszönjük, hogy ilyen élményben lehetett részünk, reklámozni fogjuk mindenkinek!!! Gratulálunk az állatkerthez, a kitartásához, hogy nem adta fel és megmutatta, hogy igenis mindent el lehet érni, ha az ember kitart az elképzelése mellett. További sok sikert kívánunk! Üdvözlettel: Szijjné Bónus Krisztina

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.26 - 21:08Kriszta írta:

Kedves Tibor és családja, Nemrég mi is lelátogattunk, gyönyörű az állatkert, és szuperek az állatkák. Az emuk kifutója körül láttunk egy nagyon apró termetű, tyúknak látszó madárkát 6 icipici fiókájával; szeretném kérdezni, hogy milyen fajtájúak. Előre is köszönöm a választ.

Bejegyezve: 2012.07.26 - 21:02Gábor írta:

Üdv! Most vasárnap mennénk a kistigriseket simogatni. Lehetséges még, mivel messziről mennénk? Válaszukat előre is köszönöm. Gábor


Magán Zoo válasza:

Kedves Gábor! Az oldalunkon naprakész infokat talál. Ha ott azt írjuk, hogy simogathatók, akkor az úgy is van. Amennyiben megszűnne azt előtte legalább öt nappal jelezzük. Üdv:maganzooBejegyezve: 2012.07.26 - 14:37Galler Brigitta írta:

Kedves Tóth család! Kis családommal június végén voltunk immár sokadszorra a gyönyörű állatkertjükbe.Kislányom Boglárka ,mivel hatalmas állatbarát oroszlán és tigris kedvelő, úgy döntött, a kis tigriseknek adja azt ami számára a legfontosabb volt, cumiját. Azóta is cumi nélkül alszunk, iszonyú boldog volt, hogy megsimogathatta őket és, hogy boldoggá tehette a kis tigriseket a cumival. Nagyon köszönjük, hogy létrehozták ezt az állatparkot.A gondozok is rettentő kedvesek voltak. Ősszel ismét megyünk. Üdvözlettel Galler család


Magán Zoo válasza:

Kedves Boglárka! A kis tigrisek köszönik a cumit, amit tőled kaptak. Lassan már ők is leszoknak róla, ezért a szobájukban egy polcon, díszként van elhelyezve. Viszont a fülembe súgták adjam át üdvözletüket neked és szüleidnek. Üdv:Nadinka,Reika és JanaE-mail
Bejegyezve: 2012.07.26 - 14:48gyere írta:

meddig lehet a kis tigriseket simogatni???


Magán Zoo válasza:

Előre megmondani nem tudjuk. Lehet, hogy még egy hét, de az is lehet,hogy még két hónap. Az oldalunkon az infok mindig frissek. Üdv:maganzooBejegyezve: 2012.07.26 - 14:39látogató írta:

31-én tudnánk menni a parkba, lehet még a három tigrislányt simogatni akkor?

Bejegyezve: 2012.07.24 - 19:30Fekete Krisztina írta:

Ma jártunk Önöknél, és köszönjük a fantasztikus élményt :) A gondozók nagyon kedvesek és türelmesek voltak, a tigrisek pedig hihetetlenül édesek!!!! Kriszta és Norka

Bejegyezve: 2012.07.24 - 15:57Kmetykóné Baráth Ildikó írta:

Kedves Tóth család és ATTILA! Köszönet a végtelen kedves vendéglátásért :-) Óriási élmény volt a kistigrisek simogatása!!! Családunk itthon maradt tagjait is elvisszük! Kmetykó család Mártélyról

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.22 - 23:32adfae írta:

Magukat nem lehet telefonon elérni.

Bejegyezve: 2012.07.22 - 09:19Dóra Anett írta:

Kedves Tibor és családja! Végre (VÉGRE!!!) újra itt tölthettünk egy pár órácskát az állatkertben. Bár sok új lakóval találkoztunk, de mégis mintha hazajöttünk volna Hozzátok. Nagy öröm volt számunkra, hogy kedves Buborék azonnal odaúszott hozzánk és száját tátva várta tőlünk a megszokott almafalatokat. :) Jó volt látni Mungót és Zinuát, gyönyörűek!!! És a két tigris kölyök nagyon megnevettetett bennünket. Még soha nem láttunk ilyen vidám tigrist állatkertben, mint Nálatok. Látszott a két lurkón, hogy csuda jól érzik itt magukat. De a többieket is nagyon jó érzés volt újra látni. (Bár Bogi nagyon hiányzott!). A tigris babucikat ugyan már nem volt lehetőségünk megcsodálni (pont lekéstünk róluk :) ), de így is rengeteg és hatalmas élményekkel (mint mindig) jöhettünk el a számunkra Nyugalom sziget -éről. Jó volt ott lenni Nálatok nagyon!! Igyekszünk minél hamarabb visszatérni.Minden jót kívánunk az egész családnak! Szunyogh család (Anett,Laci és Bertalan)

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.18 - 22:33Forgács Ágnes írta:

Kedves Tibor!csak szeretném megkérdezni meddig lehet még simogatni a tigriskölyköket?előre is köszönöm!!már kétszer voltunk önöknél egyszer csipeszéket simiztuk,másodszor a tigriseket mind kétszer felejthetelen volt köszönjük!!jó látni hogy ilyen szeretettel foglalkoznak az állatokkal és a gyerekeknek is lehetőséget adnak megszeretni,egyben tisztelni ezeket a gyönyörű állatokat.Bubi is tündér!a pacik:a nagy oroszlánok mind mind,sok sikert a továbbiakban remélem nem soká találkozunk önökkel újra.Ágnes

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.18 - 20:01Ennebaba írta:

Remek volt a tigris simi, az unokaöcséim nagyon élvezték tegnap. Az úr aki bemutatta nekünk a kis tigriseket roppant kedves, türelmes, és szimpatikus ember volt.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.18 - 11:50Wanner Kriszta írta:

Kedves Tibor! Azt szeretném megkérdezni, hogy a park területén belül lehet-e a büfében étkezni? Hamburger, hot-dog, ilyesmikre gondolok. Előre is köszönöm a választ!


Magán Zoo válasza:

Igen, van lehetőség. Üdv:maganzooE-mail
Bejegyezve: 2012.07.17 - 14:00Virrasztóné Kondor Edit írta:

Családi nyaralásunkról hazafelé látogattunk el az állatkertbe, most voltunk itt először, de biztosan tudom,hogy nem utoljára.Nagyon szép a hely,igazán jó dolguk van az itt élő állatoknak! És a legfantasztikusabb élményem persze a 3 kis tigris megsimogatása volt,szinte újra gyereknek éreztem magam,mikor megérinthettem a puha bundájukat és a forró mancsaikat.Csodálattal hallgattam Tibor profi előadását is a kicsikről.Csak gratulálni tudok ehhez a fantasztikus állatkerthez, a kitartásához,szenvedélyes munkájához! Köszönöm a felejthetetlen élményt,további sok sikert és minden jót kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.16 - 17:59
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ