Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 4
Ma: 112
Tegnap: 2253
Összesen: 6785828
Összes találat: 17346217
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Kálmán Péter írta:

Láttam vannak madarak is, tudnátok nekem gyűjteni tollakat? Inkább hosszabbakat és szépeket, ha van erre energiátok. Köszi.

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.30 - 14:10Nagy Márta írta:

Csak nem megszülettek a kis oroszlánok...???

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.23 - 09:55Tünde írta:

Üzenet a csajsziknak: édes, drága, gyönyörűűűű mazsoláim! Úúúúúgy megdögönyöznélek benneteket!!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.22 - 09:44Kulcsár Bea írta:

Bocsánat, hogy beleszólok, de jó lenne, ha megpucolnák a tigriskamerát, mert alig lehet látni valamit. Biztosan a tegnapi eső miatt olyan. Köszi :-)

Bejegyezve: 2012.09.21 - 11:10Ricsike írta:

Ugye nemcsak iskolai csoportok, hanem bármilyen 15-20 fő körüli csoport esetén látogatható a téli időszakban a Magánzoo?

Bejegyezve: 2012.09.13 - 13:45Dida írta:

Sajnálatosan hallom a tényeket Kedves Magánzóó. Sajnos így mi is átszervezzük a kirándulásainkat. Kitartást és sok erőt kívánok! Ildi


Magán Zoo válasza:

Kedves Ildi! Nem olyan szünet lesz ez mint ahogyan a sajtó felkapta. Sajnos ha nyilatkozunk akkor megvágva félre érthető anyagot adnak le, ha nem nyilatkozunk akkor szóbeszéd alapján írnak és mondanak hülyeséget. A honlapunkra támaszkodjanak ott az infok naprakészek. Csak december 1-től január 30-ig leszünk zárva. Tehát nyugodtan lehet szervezni a kirándulást az iskolákban és az óvodákban. Decemberben is, ha valaki szeretne kirándulni hozzánk, előre bejelentkezve tud jönni, csoportosan. Nagyon megszokták az állataink a látogatókat és őket is megviseli majd a vendégek mozgásának hiánya. Addig meg december 1-ig folyamatosan nyitva tartunk minden nap. Üdv: MaganzooBejegyezve: 2012.09.07 - 14:53Erika írta:

Én is benne vagyok a támogatásban! Ha tudunk akkor segítsünk az állatkertnek! Olvastam Tibor, hogy veszel fel gondozót! Fáj is a szívem, hogy nem tudok menni, mert nincs ilyen végzettségem! Pedig segítenék szívesen az állatok körül! Üdv. pipi húsis lány

Bejegyezve: 2012.09.05 - 14:54teetee írta:

Ez nem megint valami kitalált hír mint az, hogy elköltöznek? Mi szívesen segítenénk Önökön ha így van. Alapítványuk van?

Bejegyezve: 2012.09.05 - 01:30rumillia írta:

Csalódottan olvastam, hogy télre be kell zárniuk az állatkertet és a pénzszűke miatt állatok eladására is kényszerülhetnek. Nem csak a magam nevében mondom támogatnánk az állatkertet ha kapnánk egy számlaszámot. Amennyiben igaz a hír megszervezem a gyűjtését a facebook-on.

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.04 - 22:11rapi edit írta:

Nagyon édesek a kis tigrisek , épp most játszanak a kamera előtt !

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.04 - 09:01Jánosi Zoltán írta:

2012.augusztusában jártunk az Önök állatkertjében.A tigrisek- kel való találkozás felejthetetlen élmény.Mindhármunkról ké- szült fotó a tigrisekkel.A fiúnkról készült kép megtetszett egy festőművész barátunknak és megfestette.A fotókat és a festményről készült fotót is feltöltöttük a galériába.A tig- riseket mindennap nézzük a kamerán keresztül.További sikereket kívánunk!

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.01 - 17:54Miki írta:

ABU!(mert ez a neve ahogy megtudtuk.) A teve bébi leírhatatlanul aranyos. Oda áll a kerítéshez és fél órán át simogattatta magát velünk. Mikor megérkeztünk az állatkertbe azonnal cammogott felénk. Hirdetni kellene, mert nekünk sem VOLT kedvencünk a teve, de tényleg nagyon aranyos és kedvencünk lett. Persze Buborékot és a kis tigriseket és Mungot az oroszlánt nem üti ki a kosárból.

Bejegyezve: 2012.09.01 - 11:00anna írta:

Nagyon örülök, hogy a három tigriskölyköt most már lehet nézni webkamerám. Én is találkoztam velük személyesen és tényleg egy életre szóló élmény! Az érdekelne még hogy most a Szibírt és a Teodórát áthelyezték egy másik kifutóba?

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.26 - 10:30simon veronika írta:

Kérem oszlassál el agodalmamat. Láttam nagyon apró tündéri nyuszikat a parkba, de a vízet szerintem nem érik fel olyan kicsik. ugye van alacsonyabbra tett vizespalack is, vagy nekik elég a zöldségekből nyert folyadék. nem ismerem pontosan ezt a nagyon aprófajtát, nekem ittho kettő 5,40 kg nyuszijaim vannak, utcán talált, húsvét után kidobott állatkák.Legszívesebben ma is ott lennék és simogatnám a tevebabát. Nagyon kedves és szelid, mint mindenki a parkban.

Bejegyezve: 2012.08.25 - 12:13Gyöngyi írta:

Ez nagyszerű! Egy tevebaba

Bejegyezve: 2012.08.24 - 19:55simon veronika írta:

Én ma volatm a parkban és igen meglepődtem, hogy ebben a nagy melegben, még délidőben is milyen sokat kint voltak a kislányok.(tigriscicák) A tevebaba tünemény, de a szívem megszakad, ha rágondolok, hogy mennyit sír. Tudom , hogy új a hely, meg kell szokni, de nem lehetne valakit, valkiket betenni hozzá. Olyan kis anyás még. Lesz esetleg teve sétáltatás? Biztosan nem sokan simogattak még tevét. Remélem sok látogató lesz kiváncsi a kis tevére. Én biztosan megátogatom hamarosan. Sok látogatót kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.24 - 19:12Nagy Márta írta:

Kedves Kovács Imola! Naponta többször is bekapcsolom a webkamerát, már kistigris-függő lettem. Sokszor látni őket, különböző napszakokban. Ma reggel pl. 8.30-9.00 óráig egyfolytában a kamera előtt hancúroztak. Gyönyörű felvételeket készítettem róluk. Többször kell próbálkozni, mert gyorsan el tudnak tűnni a képről a Kis Tündérkék!

Bejegyezve: 2012.08.23 - 20:26Kovács Imola írta:

A kistigrisek nem láthatók a webkamerán. Nincsenek a kifutóban vagy be vannak zárva? Az áttelepítésük után lehetett látni, hogy futkároznak, játszanak, de mostanában egyik sem látható. Remélem, nem betegek.

Bejegyezve: 2012.08.23 - 19:07Gyöngyi írta:

Örömmel ovastam a hírt, hogy a három tigrislány megkapta a kifutóját. Egyik szemem sír a másik nevet, mert jövőhéten szerettem volna sokadjára meglátogatni és simogatni Őket. De így is megfogom nézni, hogyan érzik magukat az új helyükön

Bejegyezve: 2012.08.17 - 20:07Ricsike írta:

Kedves Tibor! Milyen márkájú farmert hordasz? Jól bírja a kiképzést!

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.08 - 10:49Teci írta:

Sziasztok!Azt szeretném megérdeklődni,hogy jártunk nem rég nálatok és hogy rengeteg kis kecskét láttunk,és hogy megvásárolni lehet-e? Ui:Nagyon jól éreztük magunkat és jó volt a tigris simogatás :) köszönjük!!!!!

Bejegyezve: 2012.08.04 - 18:16Gyöngyi írta:

A héten sikerült meglátogatni ismét a parkot. Nagyon szuper volt! Lacinak köszönjük az asztalra feltevést sok sok tigrisből Szibírt sikerült lecsalogatni a rámpájáról nagy élmény volt, ha nincs kerítés elkap az tuti a nevére hallgat, mert arra jött hozzám. A lovak gyönyörűek, de a két főkolompos sajnos nem hagyja a többinek kockacukrot adni. A szamarak zabálnivalók, a kormos feketét a hónom alá akartam rejteni és hazavinni Zebra szintén egy egyéniség. Buborék zsír nagyon! Kedvenc A nyuszik megcsappantak az utóbbi látogatásom óta, vagy csak a melegtől az üregekbe bújhattak. A kispávákhoz gratulálok és a nagy mamaoroszlán pocakhoz is. Rókácska meg jópofa volt, mert egy madártollat úgy bekapart magához kintről mintha vadászott volna. A lámák meg kis zabagépek akárcsak a kecskecsalád. Sok látogatót kívánok!

Bejegyezve: 2012.08.03 - 21:28Tóthné Vass Edina írta:

Nagyon tetszettek az állatok,köszönjük a símogatást is,élmény volt!gyerekek nevében:Tóth Tamás és Tóth Mariel

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.03 - 18:30Darmai Csilla írta:

Kedves Tibor! Érdeklődnék,hogy Önök a Szép kártyát elfogadják e? Üdv:Csilla

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.30 - 09:43Dávidáné Albert Gabriella írta:

Gratulálok a Park létrehozásához. Szeretném az 1%-ot Önöknek adni mint alapítványnak kaphatnék egy számlaszámot?

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.28 - 20:54Dr. Tárnoki Judit írta:

Köszönöm! Régi vágyam teljesült azzal, hogy ezeket a fülig saras ördögfiókákat megsimogathattam. Hatalmas élmény volt. Véletlenül néhány igazán jó képet sikerült készítenem az egyik tigrisről és a gondozó fiatalemberről, ha az e-mail címemre üzenetet küldenek, továbbítom. Elkapott és nagyon szép pillanat, ahogy egymásra tekintenek - benne van az Önök állatkertjének lényege.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.28 - 08:25Szijjné Bónus Krisztina írta:

Kedves Tibor! Mi ma először jártunk Önöknél és mondhatom nagy örömben volt részünk. Elsősorban a kis tigrisek vonzottak minket, de ahogy körbe jártunk az állatkertben csodás élményben volt részünk. Nagyon köszönjük, hogy ilyen élményben lehetett részünk, reklámozni fogjuk mindenkinek!!! Gratulálunk az állatkerthez, a kitartásához, hogy nem adta fel és megmutatta, hogy igenis mindent el lehet érni, ha az ember kitart az elképzelése mellett. További sok sikert kívánunk! Üdvözlettel: Szijjné Bónus Krisztina

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.26 - 21:08Kriszta írta:

Kedves Tibor és családja, Nemrég mi is lelátogattunk, gyönyörű az állatkert, és szuperek az állatkák. Az emuk kifutója körül láttunk egy nagyon apró termetű, tyúknak látszó madárkát 6 icipici fiókájával; szeretném kérdezni, hogy milyen fajtájúak. Előre is köszönöm a választ.

Bejegyezve: 2012.07.26 - 21:02Gábor írta:

Üdv! Most vasárnap mennénk a kistigriseket simogatni. Lehetséges még, mivel messziről mennénk? Válaszukat előre is köszönöm. Gábor


Magán Zoo válasza:

Kedves Gábor! Az oldalunkon naprakész infokat talál. Ha ott azt írjuk, hogy simogathatók, akkor az úgy is van. Amennyiben megszűnne azt előtte legalább öt nappal jelezzük. Üdv:maganzooBejegyezve: 2012.07.26 - 14:37Galler Brigitta írta:

Kedves Tóth család! Kis családommal június végén voltunk immár sokadszorra a gyönyörű állatkertjükbe.Kislányom Boglárka ,mivel hatalmas állatbarát oroszlán és tigris kedvelő, úgy döntött, a kis tigriseknek adja azt ami számára a legfontosabb volt, cumiját. Azóta is cumi nélkül alszunk, iszonyú boldog volt, hogy megsimogathatta őket és, hogy boldoggá tehette a kis tigriseket a cumival. Nagyon köszönjük, hogy létrehozták ezt az állatparkot.A gondozok is rettentő kedvesek voltak. Ősszel ismét megyünk. Üdvözlettel Galler család


Magán Zoo válasza:

Kedves Boglárka! A kis tigrisek köszönik a cumit, amit tőled kaptak. Lassan már ők is leszoknak róla, ezért a szobájukban egy polcon, díszként van elhelyezve. Viszont a fülembe súgták adjam át üdvözletüket neked és szüleidnek. Üdv:Nadinka,Reika és JanaE-mail
Bejegyezve: 2012.07.26 - 14:48
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ