Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 125
Tegnap: 1193
Összesen: 6511045
Összes találat: 16746584
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Barna írta:

Kedves Tibor! Hatalmas élmény volt tegnap találkozni a csöppnyi ragadozóval, megsimogatni, egészen közel kerülni hozzá - köszönjük szépen a lehetőséget és kívánunk sok sikert a további munkához . Nagyon jó volt látni az őszinte örömöt és lelkesedést az arcán és tapasztalni azt az elhivatottságot, amivel a park állatai felé fordul, fordulnak mindannyian. Felejthetetlen élmény volt ellátogatni Önökhöz Veszprémből!

Bejegyezve: 2012.10.23 - 10:44Gyöngyi írta:

Gabi Én is így vagyok, hogy tegnap nagyon jó volt a parkban lenni és most is ott lennék szívem szerint. Egész nap. Sőt vállalnám egy új kisoroszlán felnevelését is akár. :-)

Bejegyezve: 2012.10.22 - 18:39Gabi írta:

Tegnap voltunk, megnéztük az állatokat. Nagyon szupi volt. Csak az a baj, hogy most itthon ülök és nézem fájó szívvel a vebkamerát. Ha közelebb lennénk mindig ott lennék. Mi is köszönjük az élményt, az emberek kedvességét. Gabi Körmendről..

Bejegyezve: 2012.10.22 - 12:20Nagy Tünde írta:

Köszönjük a fantasztikus élményt a csodás parkban! Úgy érzem magam, mint a kisgyerekek karácsonykor :) Remélem, hogy máskor is eljutunk ide, mert a kedvességükkel és az állatok szépségével és közelségével megfogtak minket! Remélem, hogy a tigrislányoknak sikerül megfelelő fiúcskát találni és megörvendeztetnek majd minket kistigrisekkel is! :) Akinek tudom, ajánlani fogom, hogy jöjjön el ide, mert fantasztikus élmény!

E-mail
Bejegyezve: 2012.10.21 - 22:34Csilla és Gyöngyi írta:

Kedves Tibor! A mai nap fantasztikus élmény volt a parkban. Nagyon kedves,figyelmes,stb.,stb....soha nem felejtjük el.! puszi,

Bejegyezve: 2012.10.21 - 21:51Kiss Noémi írta:

Szeretném megköszönni az élményt amit ma kaptunk!!!! SZuper nap volt egy szuper helyen Az oroszlán simogatás nagy élmény!!!

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2012.10.21 - 20:26B Éva írta:

Teodora és Szibir új helyen vannak leendő új Magán állatkertben Lajosmizsén? 2013. Októberében lesz nagyobb gyökeres változás az életemben egyenlőre annak örülnék jövő Január 6. után beindulhatna nálam a nagy üzem.


Magán Zoo válasza:

Kedves Éva! Teodóra és Szibír maradt Állatkertünk tulajdona. Viszont a két nagy tigris Raszputin és Katyusa elköltözött. Látják még Teodórát és Szibírt.Legyen egyelőre ennyi az info. Üdv:maganzooE-mail
Bejegyezve: 2012.10.22 - 07:59érd írta:

Volt ma valaki a parkban? Arra lennék kíváncsi, hogy sokan voltak-e a látogatók?

Bejegyezve: 2012.10.20 - 20:26Zimbo írta:

Október 23-án nyitva lesz a park, tudja valaki?

Bejegyezve: 2012.10.20 - 18:22k írta:

Kedves Tibor, köszönöm szépen ezt a szép napot, amit a parkban tölhettünk el. Kitartást kívánok a jövőhöz és még nagyon sok ilyan kis csöppséget Remélem mihamarabb sikerül újra eljutni erre a szép helyre További szép napot

E-mail
Bejegyezve: 2012.10.19 - 21:05Egy visszajáró látogató írta:

Pszihológusként arra kell gondolnom,itt valami telibetalált, és megingatott egy amúgy is ingatag lábakon álló igazságérzetet.Ezért a heves reakció és a csúnya bejegyzés egy egyébként bizonyára illemtudó személy részéről.Szerencsére egyre csak nő azok tábora, akik értékrendje szerint magátólértetődő dolog, hogy az állatoknak is vannak tiszteletbentartandó szempontjaik és személyiségük.Jómagam és azt látom, többen mások is azért járunk az állatkertbe, hogy Mungóval vagy Buborékkal találkozzunk és nem azért megyünk oda, hogy egy oroszlánt vagy vizilovat lássunk. Majd egyszer a sor végén mulatozók és a nevetéstől épp megpukkadni készülők észreveszik, hogy a többiek már nem nevetnek és elgondolkoznak. Rádöbbennek, hogy életüket felszabadultabban és lelkileg egészségesebben is folytathatják. Így legyen! Üdv

Bejegyezve: 2012.10.17 - 22:07Edit írta:

doki ! Veronika nem az egyetlen, akinek magával ellentétben pozitív tapasztalata van a rókánál látható nővel kapcsolatban ! Neki és rókájának számos barátja, felnőttek és gyerekek éppen Miatta, miattuk IS látogatja az Állatkertet ! Maga talán etológus vagy zoológus ? Nekem úgy tűnik, inkább a Bunkológiai Egyetemen szerezte a diplomáját a doktor úr !

Bejegyezve: 2012.10.17 - 10:54Leila írta:

Kedves Doki! Csatlakozom én is ahhoz, hogy miért kell valakit leszólni, azért mert máshogy viszonyul az állatokhoz, védelmezi őket az emberi hülyeségektől!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2012.10.17 - 10:39veronika írta:

Kedves doki! René gazdája 100 km-ről jár gondozni egy rossz sorsból mentett állatot. Amikor először mentem vonattal az állatkertbe Ő kalauzolt. A vasút állomástól gyalogolva, volt alkalmunk egy kicsit megismerni egymást. HA VALAMI GONDJA VOLT A HÖLGGYEL, MIÉRT NEM NEKI MONDTA MEG OTT HELYBEN.

Bejegyezve: 2012.10.17 - 04:58doki írta:

Kedves Tibor! Annak a nőnek aki a rókánál látható, nem csúszik a kuplungja? Ne válaszoljon tudom.DE. Már tudom, hogy nem önökhöz tartozik, ő is egy vendég. Csak furcsa volt, hogy semmit sem ért az állatokhoz, de mindenkit kioktat. Mellékesen megjegyzem, csak mulattunk rajta, azóta is emlegetjük. Egyébként az állatkertjük fantasztikus. nagyon megfogott bennünket, jól éreztük magunkat, csak jó hírét tudjuk vinni.Ajánlom mindenkinek: Doki.

Bejegyezve: 2012.10.15 - 07:39Gyöngyi és Csilla írta:

Gratulálunk a kis oroszlánhoz! Nagyon kis formás kisfiú Jó egészséget kívánunk!

Bejegyezve: 2012.10.14 - 16:21Nagy Márta írta:

Megszületett a kis oroszlán??? Isten éltessen sokáig, Kis Tündérke!!! Minden gyereknek és felnőttnek ajánlom, hogy látogasson el a parkba, simogassa meg ezeket a szelíd kis ragadozókat és tapasztalja meg a gondozók odaadó, lelkes munkáját. Egy életre szóló élmény!!! Örülök, hogy részese lehettem és remélem, hogy még sokszor eljutok a parkba. Nagyon jó kezekben vannak ezek az állatok, mindannyiunk örömére!!!

E-mail
Bejegyezve: 2012.10.09 - 22:34Edina & Misi írta:

Csatlakozunk az előttünk szólóhoz, szerintünk Tibor nem tudna olyan előadás tartani (bármely állatról is legyen szó), amit azért kellene abbahagyni, mert a látogatók megunták. Talán nem vagyunk egyedül a véleményünkkel, de a magunk részéről hiányolunk az oldalról egy Hírek rovatot, esetleg egy blogot, ahová ha nem is napi, de heti rendszerességgel lehetne posztolni. Rendszeresen járunk a Parkba, idén eddig háromszor voltunk, de a kisoroszlánt – bár szombaton láttuk – nem hagyjuk ki, megyünk negyedjére is, a köztes időszakban mégis jó lenne valamit olvasni a lakókról (vagy a volt lakókról pl Zuriról), szerintünk igény is lenne rá. Tibor, csak így tovább, ezt a fajta szenvedélyességet tanítani kellene!

E-mail
Bejegyezve: 2012.10.09 - 17:48Tünde írta:

Kedves Tibor! Bocsánat, hogy belekotyogok Daniellának írt válaszodba, DE: nincs az a hosszú előadás az oroszlánok (tigrisek)életéről amit ne hallgatnék meg! ;) Azért Munginak teljes felépülést kívánok, még akkor is ha ez a lábsérülés meg se kottyan neki, Nektek pedig sok erőt, kitartást és mindent amire még szükségetek van! A tigris hölgyeknek nagy ölelés! Aláírásaikat őrzik a karjaim! ;)

Bejegyezve: 2012.10.04 - 08:10Deniella írta:

Én azt szeretném kérdeni, hogy nem kicsi az oroszlánok ketrece? Meg az egyiknek fáj a lába nem kell valamit csinálni vele? D.


Magán Zoo válasza:

Kedves Daniella! Köszönöm, hogy állatkertünket figyelemmel nézted végig. Mungónak a jobb hátsó lába fáj, amit kezelünk. Ennek az az oka, hogy mikor jelöli a területét akkor a hátsó lábaival a fa tövébe kaparja a köveket, földet. Egyik napon a művelet közben egy éles kő megvágta a lábát. Kezeljük és ma már nem is sántít annyira. el kell képzelni, hogy ezeknek az állatoknak egy ilyen sérülés semmiség, egy ilyen sérülés miatt sem itt sem máshol, akár a vadonban nem lesz maradandó, komolyabb baja. A kifutójukról: az Állatkertek és Állatotthonok létesítése komoly szabályok törvények szerint történik. Az állataink számára minden kifutó az előírásoknál nagyobb, tehát a törvényeknek megfelelő. Képzeljük el,hogy Mungó nagyobb kifutót kap. Biztosan jobb lenne neki, de ezek az állatok több ezer hektáros területen éreznék magukat igazán jól. De ők így, kisebb helyen születtek és nem tudják milyen a szabad életben. Az viszont remélem látszott -ha nem aludt- hogy boldog, kiegyensúlyozott az otthonában. Szőrzete ragyogó, remek kondícióban van. Még annyit, hogy a jövő nyár végéig lesz ebben a kifutóban, mert már épül az új. Több mint 600 négyzetméteres kifutójuk, állatkertünk új telephelyén, már félkész állapotban van. Oda -a tervek szerint- jövőre 2013 októberében fognak átkerülni. Elnézést, hogy ilyen hosszan válaszoltam. Igazán kielégítő válasz akkor lenne, ha lenne idő és ahogyan a nyaranta megtartott előadásainkon -az oroszlánokról- az életükről, a minden napjaikról beszélhetnénk. Üdvözlettel:maganZOOBejegyezve: 2012.10.03 - 19:52Kálmán Péter írta:

Láttam vannak madarak is, tudnátok nekem gyűjteni tollakat? Inkább hosszabbakat és szépeket, ha van erre energiátok. Köszi.

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.30 - 14:10Nagy Márta írta:

Csak nem megszülettek a kis oroszlánok...???

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.23 - 09:55Tünde írta:

Üzenet a csajsziknak: édes, drága, gyönyörűűűű mazsoláim! Úúúúúgy megdögönyöznélek benneteket!!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.22 - 09:44Kulcsár Bea írta:

Bocsánat, hogy beleszólok, de jó lenne, ha megpucolnák a tigriskamerát, mert alig lehet látni valamit. Biztosan a tegnapi eső miatt olyan. Köszi :-)

Bejegyezve: 2012.09.21 - 11:10Ricsike írta:

Ugye nemcsak iskolai csoportok, hanem bármilyen 15-20 fő körüli csoport esetén látogatható a téli időszakban a Magánzoo?

Bejegyezve: 2012.09.13 - 13:45Dida írta:

Sajnálatosan hallom a tényeket Kedves Magánzóó. Sajnos így mi is átszervezzük a kirándulásainkat. Kitartást és sok erőt kívánok! Ildi


Magán Zoo válasza:

Kedves Ildi! Nem olyan szünet lesz ez mint ahogyan a sajtó felkapta. Sajnos ha nyilatkozunk akkor megvágva félre érthető anyagot adnak le, ha nem nyilatkozunk akkor szóbeszéd alapján írnak és mondanak hülyeséget. A honlapunkra támaszkodjanak ott az infok naprakészek. Csak december 1-től január 30-ig leszünk zárva. Tehát nyugodtan lehet szervezni a kirándulást az iskolákban és az óvodákban. Decemberben is, ha valaki szeretne kirándulni hozzánk, előre bejelentkezve tud jönni, csoportosan. Nagyon megszokták az állataink a látogatókat és őket is megviseli majd a vendégek mozgásának hiánya. Addig meg december 1-ig folyamatosan nyitva tartunk minden nap. Üdv: MaganzooBejegyezve: 2012.09.07 - 14:53Erika írta:

Én is benne vagyok a támogatásban! Ha tudunk akkor segítsünk az állatkertnek! Olvastam Tibor, hogy veszel fel gondozót! Fáj is a szívem, hogy nem tudok menni, mert nincs ilyen végzettségem! Pedig segítenék szívesen az állatok körül! Üdv. pipi húsis lány

Bejegyezve: 2012.09.05 - 14:54teetee írta:

Ez nem megint valami kitalált hír mint az, hogy elköltöznek? Mi szívesen segítenénk Önökön ha így van. Alapítványuk van?

Bejegyezve: 2012.09.05 - 01:30rumillia írta:

Csalódottan olvastam, hogy télre be kell zárniuk az állatkertet és a pénzszűke miatt állatok eladására is kényszerülhetnek. Nem csak a magam nevében mondom támogatnánk az állatkertet ha kapnánk egy számlaszámot. Amennyiben igaz a hír megszervezem a gyűjtését a facebook-on.

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.04 - 22:11rapi edit írta:

Nagyon édesek a kis tigrisek , épp most játszanak a kamera előtt !

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.04 - 09:01
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ