Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 6
Ma: 2123
Tegnap: 1330
Összesen: 6213478
Összes találat: 16118684
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Nagy Márta írta:

Megszületett a kis oroszlán??? Isten éltessen sokáig, Kis Tündérke!!! Minden gyereknek és felnőttnek ajánlom, hogy látogasson el a parkba, simogassa meg ezeket a szelíd kis ragadozókat és tapasztalja meg a gondozók odaadó, lelkes munkáját. Egy életre szóló élmény!!! Örülök, hogy részese lehettem és remélem, hogy még sokszor eljutok a parkba. Nagyon jó kezekben vannak ezek az állatok, mindannyiunk örömére!!!

E-mail
Bejegyezve: 2012.10.09 - 22:34Edina & Misi írta:

Csatlakozunk az előttünk szólóhoz, szerintünk Tibor nem tudna olyan előadás tartani (bármely állatról is legyen szó), amit azért kellene abbahagyni, mert a látogatók megunták. Talán nem vagyunk egyedül a véleményünkkel, de a magunk részéről hiányolunk az oldalról egy Hírek rovatot, esetleg egy blogot, ahová ha nem is napi, de heti rendszerességgel lehetne posztolni. Rendszeresen járunk a Parkba, idén eddig háromszor voltunk, de a kisoroszlánt – bár szombaton láttuk – nem hagyjuk ki, megyünk negyedjére is, a köztes időszakban mégis jó lenne valamit olvasni a lakókról (vagy a volt lakókról pl Zuriról), szerintünk igény is lenne rá. Tibor, csak így tovább, ezt a fajta szenvedélyességet tanítani kellene!

E-mail
Bejegyezve: 2012.10.09 - 17:48Tünde írta:

Kedves Tibor! Bocsánat, hogy belekotyogok Daniellának írt válaszodba, DE: nincs az a hosszú előadás az oroszlánok (tigrisek)életéről amit ne hallgatnék meg! ;) Azért Munginak teljes felépülést kívánok, még akkor is ha ez a lábsérülés meg se kottyan neki, Nektek pedig sok erőt, kitartást és mindent amire még szükségetek van! A tigris hölgyeknek nagy ölelés! Aláírásaikat őrzik a karjaim! ;)

Bejegyezve: 2012.10.04 - 08:10Deniella írta:

Én azt szeretném kérdeni, hogy nem kicsi az oroszlánok ketrece? Meg az egyiknek fáj a lába nem kell valamit csinálni vele? D.


Magán Zoo válasza:

Kedves Daniella! Köszönöm, hogy állatkertünket figyelemmel nézted végig. Mungónak a jobb hátsó lába fáj, amit kezelünk. Ennek az az oka, hogy mikor jelöli a területét akkor a hátsó lábaival a fa tövébe kaparja a köveket, földet. Egyik napon a művelet közben egy éles kő megvágta a lábát. Kezeljük és ma már nem is sántít annyira. el kell képzelni, hogy ezeknek az állatoknak egy ilyen sérülés semmiség, egy ilyen sérülés miatt sem itt sem máshol, akár a vadonban nem lesz maradandó, komolyabb baja. A kifutójukról: az Állatkertek és Állatotthonok létesítése komoly szabályok törvények szerint történik. Az állataink számára minden kifutó az előírásoknál nagyobb, tehát a törvényeknek megfelelő. Képzeljük el,hogy Mungó nagyobb kifutót kap. Biztosan jobb lenne neki, de ezek az állatok több ezer hektáros területen éreznék magukat igazán jól. De ők így, kisebb helyen születtek és nem tudják milyen a szabad életben. Az viszont remélem látszott -ha nem aludt- hogy boldog, kiegyensúlyozott az otthonában. Szőrzete ragyogó, remek kondícióban van. Még annyit, hogy a jövő nyár végéig lesz ebben a kifutóban, mert már épül az új. Több mint 600 négyzetméteres kifutójuk, állatkertünk új telephelyén, már félkész állapotban van. Oda -a tervek szerint- jövőre 2013 októberében fognak átkerülni. Elnézést, hogy ilyen hosszan válaszoltam. Igazán kielégítő válasz akkor lenne, ha lenne idő és ahogyan a nyaranta megtartott előadásainkon -az oroszlánokról- az életükről, a minden napjaikról beszélhetnénk. Üdvözlettel:maganZOOBejegyezve: 2012.10.03 - 19:52Kálmán Péter írta:

Láttam vannak madarak is, tudnátok nekem gyűjteni tollakat? Inkább hosszabbakat és szépeket, ha van erre energiátok. Köszi.

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.30 - 14:10Nagy Márta írta:

Csak nem megszülettek a kis oroszlánok...???

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.23 - 09:55Tünde írta:

Üzenet a csajsziknak: édes, drága, gyönyörűűűű mazsoláim! Úúúúúgy megdögönyöznélek benneteket!!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.22 - 09:44Kulcsár Bea írta:

Bocsánat, hogy beleszólok, de jó lenne, ha megpucolnák a tigriskamerát, mert alig lehet látni valamit. Biztosan a tegnapi eső miatt olyan. Köszi :-)

Bejegyezve: 2012.09.21 - 11:10Ricsike írta:

Ugye nemcsak iskolai csoportok, hanem bármilyen 15-20 fő körüli csoport esetén látogatható a téli időszakban a Magánzoo?

Bejegyezve: 2012.09.13 - 13:45Dida írta:

Sajnálatosan hallom a tényeket Kedves Magánzóó. Sajnos így mi is átszervezzük a kirándulásainkat. Kitartást és sok erőt kívánok! Ildi


Magán Zoo válasza:

Kedves Ildi! Nem olyan szünet lesz ez mint ahogyan a sajtó felkapta. Sajnos ha nyilatkozunk akkor megvágva félre érthető anyagot adnak le, ha nem nyilatkozunk akkor szóbeszéd alapján írnak és mondanak hülyeséget. A honlapunkra támaszkodjanak ott az infok naprakészek. Csak december 1-től január 30-ig leszünk zárva. Tehát nyugodtan lehet szervezni a kirándulást az iskolákban és az óvodákban. Decemberben is, ha valaki szeretne kirándulni hozzánk, előre bejelentkezve tud jönni, csoportosan. Nagyon megszokták az állataink a látogatókat és őket is megviseli majd a vendégek mozgásának hiánya. Addig meg december 1-ig folyamatosan nyitva tartunk minden nap. Üdv: MaganzooBejegyezve: 2012.09.07 - 14:53Erika írta:

Én is benne vagyok a támogatásban! Ha tudunk akkor segítsünk az állatkertnek! Olvastam Tibor, hogy veszel fel gondozót! Fáj is a szívem, hogy nem tudok menni, mert nincs ilyen végzettségem! Pedig segítenék szívesen az állatok körül! Üdv. pipi húsis lány

Bejegyezve: 2012.09.05 - 14:54teetee írta:

Ez nem megint valami kitalált hír mint az, hogy elköltöznek? Mi szívesen segítenénk Önökön ha így van. Alapítványuk van?

Bejegyezve: 2012.09.05 - 01:30rumillia írta:

Csalódottan olvastam, hogy télre be kell zárniuk az állatkertet és a pénzszűke miatt állatok eladására is kényszerülhetnek. Nem csak a magam nevében mondom támogatnánk az állatkertet ha kapnánk egy számlaszámot. Amennyiben igaz a hír megszervezem a gyűjtését a facebook-on.

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.04 - 22:11rapi edit írta:

Nagyon édesek a kis tigrisek , épp most játszanak a kamera előtt !

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.04 - 09:01Jánosi Zoltán írta:

2012.augusztusában jártunk az Önök állatkertjében.A tigrisek- kel való találkozás felejthetetlen élmény.Mindhármunkról ké- szült fotó a tigrisekkel.A fiúnkról készült kép megtetszett egy festőművész barátunknak és megfestette.A fotókat és a festményről készült fotót is feltöltöttük a galériába.A tig- riseket mindennap nézzük a kamerán keresztül.További sikereket kívánunk!

E-mail
Bejegyezve: 2012.09.01 - 17:54Miki írta:

ABU!(mert ez a neve ahogy megtudtuk.) A teve bébi leírhatatlanul aranyos. Oda áll a kerítéshez és fél órán át simogattatta magát velünk. Mikor megérkeztünk az állatkertbe azonnal cammogott felénk. Hirdetni kellene, mert nekünk sem VOLT kedvencünk a teve, de tényleg nagyon aranyos és kedvencünk lett. Persze Buborékot és a kis tigriseket és Mungot az oroszlánt nem üti ki a kosárból.

Bejegyezve: 2012.09.01 - 11:00anna írta:

Nagyon örülök, hogy a három tigriskölyköt most már lehet nézni webkamerám. Én is találkoztam velük személyesen és tényleg egy életre szóló élmény! Az érdekelne még hogy most a Szibírt és a Teodórát áthelyezték egy másik kifutóba?

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.26 - 10:30simon veronika írta:

Kérem oszlassál el agodalmamat. Láttam nagyon apró tündéri nyuszikat a parkba, de a vízet szerintem nem érik fel olyan kicsik. ugye van alacsonyabbra tett vizespalack is, vagy nekik elég a zöldségekből nyert folyadék. nem ismerem pontosan ezt a nagyon aprófajtát, nekem ittho kettő 5,40 kg nyuszijaim vannak, utcán talált, húsvét után kidobott állatkák.Legszívesebben ma is ott lennék és simogatnám a tevebabát. Nagyon kedves és szelid, mint mindenki a parkban.

Bejegyezve: 2012.08.25 - 12:13Gyöngyi írta:

Ez nagyszerű! Egy tevebaba

Bejegyezve: 2012.08.24 - 19:55simon veronika írta:

Én ma volatm a parkban és igen meglepődtem, hogy ebben a nagy melegben, még délidőben is milyen sokat kint voltak a kislányok.(tigriscicák) A tevebaba tünemény, de a szívem megszakad, ha rágondolok, hogy mennyit sír. Tudom , hogy új a hely, meg kell szokni, de nem lehetne valakit, valkiket betenni hozzá. Olyan kis anyás még. Lesz esetleg teve sétáltatás? Biztosan nem sokan simogattak még tevét. Remélem sok látogató lesz kiváncsi a kis tevére. Én biztosan megátogatom hamarosan. Sok látogatót kívánok!

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.24 - 19:12Nagy Márta írta:

Kedves Kovács Imola! Naponta többször is bekapcsolom a webkamerát, már kistigris-függő lettem. Sokszor látni őket, különböző napszakokban. Ma reggel pl. 8.30-9.00 óráig egyfolytában a kamera előtt hancúroztak. Gyönyörű felvételeket készítettem róluk. Többször kell próbálkozni, mert gyorsan el tudnak tűnni a képről a Kis Tündérkék!

Bejegyezve: 2012.08.23 - 20:26Kovács Imola írta:

A kistigrisek nem láthatók a webkamerán. Nincsenek a kifutóban vagy be vannak zárva? Az áttelepítésük után lehetett látni, hogy futkároznak, játszanak, de mostanában egyik sem látható. Remélem, nem betegek.

Bejegyezve: 2012.08.23 - 19:07Gyöngyi írta:

Örömmel ovastam a hírt, hogy a három tigrislány megkapta a kifutóját. Egyik szemem sír a másik nevet, mert jövőhéten szerettem volna sokadjára meglátogatni és simogatni Őket. De így is megfogom nézni, hogyan érzik magukat az új helyükön

Bejegyezve: 2012.08.17 - 20:07Ricsike írta:

Kedves Tibor! Milyen márkájú farmert hordasz? Jól bírja a kiképzést!

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.08 - 10:49Teci írta:

Sziasztok!Azt szeretném megérdeklődni,hogy jártunk nem rég nálatok és hogy rengeteg kis kecskét láttunk,és hogy megvásárolni lehet-e? Ui:Nagyon jól éreztük magunkat és jó volt a tigris simogatás :) köszönjük!!!!!

Bejegyezve: 2012.08.04 - 18:16Gyöngyi írta:

A héten sikerült meglátogatni ismét a parkot. Nagyon szuper volt! Lacinak köszönjük az asztalra feltevést sok sok tigrisből Szibírt sikerült lecsalogatni a rámpájáról nagy élmény volt, ha nincs kerítés elkap az tuti a nevére hallgat, mert arra jött hozzám. A lovak gyönyörűek, de a két főkolompos sajnos nem hagyja a többinek kockacukrot adni. A szamarak zabálnivalók, a kormos feketét a hónom alá akartam rejteni és hazavinni Zebra szintén egy egyéniség. Buborék zsír nagyon! Kedvenc A nyuszik megcsappantak az utóbbi látogatásom óta, vagy csak a melegtől az üregekbe bújhattak. A kispávákhoz gratulálok és a nagy mamaoroszlán pocakhoz is. Rókácska meg jópofa volt, mert egy madártollat úgy bekapart magához kintről mintha vadászott volna. A lámák meg kis zabagépek akárcsak a kecskecsalád. Sok látogatót kívánok!

Bejegyezve: 2012.08.03 - 21:28Tóthné Vass Edina írta:

Nagyon tetszettek az állatok,köszönjük a símogatást is,élmény volt!gyerekek nevében:Tóth Tamás és Tóth Mariel

E-mail
Bejegyezve: 2012.08.03 - 18:30Darmai Csilla írta:

Kedves Tibor! Érdeklődnék,hogy Önök a Szép kártyát elfogadják e? Üdv:Csilla

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.30 - 09:43Dávidáné Albert Gabriella írta:

Gratulálok a Park létrehozásához. Szeretném az 1%-ot Önöknek adni mint alapítványnak kaphatnék egy számlaszámot?

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.28 - 20:54Dr. Tárnoki Judit írta:

Köszönöm! Régi vágyam teljesült azzal, hogy ezeket a fülig saras ördögfiókákat megsimogathattam. Hatalmas élmény volt. Véletlenül néhány igazán jó képet sikerült készítenem az egyik tigrisről és a gondozó fiatalemberről, ha az e-mail címemre üzenetet küldenek, továbbítom. Elkapott és nagyon szép pillanat, ahogy egymásra tekintenek - benne van az Önök állatkertjének lényege.

E-mail
Bejegyezve: 2012.07.28 - 08:25
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ