Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 5
Ma: 176
Tegnap: 2253
Összesen: 6785892
Összes találat: 17346346
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Simon Veronika írta:

Bocsánat, nem Miklósnak címeztem a hozzászólásom, hanem az előtte szólóhoz, aki még a nevét sem fedi föl. Kedves Miklós Ön röviden, de tömören írta meg a véleményét. Mégegyszer elnézését kérem.

Bejegyezve: 2013.03.31 - 17:11Simon Veronika írta:

Kedves Miklós! Mi az, hogy összegereblyézett állatot !???!! Itt minden állat kedves és barátságos és szelíd. Itt még Buborékot, ja Neked csak vizilovat is meg lehet simogatni. IGEN! A lelkesedés és a szeretet az látszik minden állaton, mert itt szívvel szeretettel nevelik Őket. Ez nem a pesti állakert, ahol ököllel lehet verni a kirakatüveget. Egyéként mielőtt rozant játszótérről fecsegsz, előbb tájékozódhatnál, mert az idén új játékok lesznek. Már ott is vannak, és építik be a helyükre. Ezt a parkot az állam nem támogatja, tehát szerények a körülményei. De a szerénység többet ér, mint a csillogás. De Te ezt úgy sem érted.Még arra sem voltál képes, hogy a negatív véleményedet ne ünnepnap mond el. Ez magán állatkert, és köszönet illeti Tóth Tibor urat azért, hogy ezt mások számára is láthatóvá teszi.Békés Ünnepet!

Bejegyezve: 2013.03.31 - 17:07Miklós írta:

Ez így kerek! Van aki szereti, van aki nem. Van akinek tetszik és van akinek nem. De egy biztos, hogy a bejáratra nincs kiírva, hogy kötelező bemenni.

Bejegyezve: 2013.03.31 - 15:25babocska írta:

Hát nem tom. Tavaly nyáron voltam ott, a kerítésen kiírás zoo show. Ehhez képest láttam néhány összegereblyézett állatot, szocreál büfét és egy pár rozzant padot és hintát. (Ami mindenképpen említésre méltó az a kis tigriseknél látott tulajdonos lelkesedése). Minden jót kívánok.

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.31 - 14:05Erika írta:

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok az állatkert minden lakójának és tulajdonosának!

Bejegyezve: 2013.03.30 - 20:56Simon Veronika írta:

Kedves Tibor! A szerver nem válaszol , próbálja meg kicsit később. Próbálgatom, már 1 hete, de nem láthatom szívem csücskét, Buborékot. Az a déli nasizás feledhetetlen élmény!!!!!!!!!!

Bejegyezve: 2013.03.30 - 06:36Edina írta:

Kedves Tibor! Én is úgy gondolom, hogy lenne a tájékoztatásra igény a látogatók részéről. (Csak zárójelben: így legalább hiteles forrásból jutnánk információkhoz, mert sokan sokfélét kitalálnak...) Örömmel olvassuk, hogy bővült a Park, hamarosan megnézzük személyesen is

Bejegyezve: 2013.03.27 - 17:31Tünde írta:

Drága Tigriseim! De szívesen játszanék veletek a hóban!!! Tibor! Minden infónak örülünk, nyugodtan írjál csak!!! :) Engem pl. az is érdekel mikor adhatom Nektek az adóm 1%-át!?! Nagyon várom már, hogy újra nálatok legyek!!!!!!!!! Gratulálok a sok új állathoz, kívánom, hogy a terveitek, álmaitok váljanak valóra!!!

Bejegyezve: 2013.03.27 - 08:00Tamás írta:

Kedves Tóth Igazgató Úr, azt szeretném megkérdezni, hogy az állatkert hová költözik el? Ceglédre esetleg, vagy ha nem akkor miért nem oda? Üdvözlettel, egy ceglédi állatbárat.


Magán Zoo válasza:

Kedves Tamás! Köszönöm kérdését. Ami most nagyon fontos információ, hogy jelenleg még Abonyban működünk, itt várunk mindenkit nagy szeretettel. A költözés pedig egy hosszú történet. Kb. öt éve terveztük, hogy Állatkertünket Szolnokra vagy Ceglédre költöztetjük. Mindkét településsel tárgyaltunk. De úgy éreztem, hogy senki nem vette igazán komolyan, hogy elszeretnénk hagyni Abonyt. Egy volt a szempont. Olyan helyre költöztetni az állatainkat, a létesítményt ahol megbecsülnek bennünket, elismerik munkánkat. Mindkét városba szívesen mentem volna. De egyik sem lett. Szívesen írok róla, tájékoztatok mindenkit erről a főoldalon, ha igénylik. A település amelyik befogadott az Felsőlajos. Az új állatkert nagy százaléka már megépült. Az engedélyezési eljárás sajnos már két éve elindult és valamikor ez év júliusában, augusztusban lesz vége. Ez a hosszadalmas eljárás az oka, hogy még Abonyban vagyunk. Röviden próbáltam leírni de ha hosszúra sikerült elnézést kérek. Üdvözlettel: Tóth TiborE-mail
Bejegyezve: 2013.03.26 - 18:18Simon Veronika írta:

2013.03.23-án szombaton kimondhatatlan élményben volt részem. Etethettem Buborékot. Köszönet annak a fiatalembernek aki segített. Kérem, ha édrekli, hogy milyen jó videó készült Róla és Bubiró, akkor jelentkezzen, szívesen elküldöm a felvételt. Gratulálok Tibornak és Kedves Családjának az új állatkákhoz. A hiúzok csodaszépek. Látszik minden állaton, hogy hiányoztak a látogatók a tél folyamán. A bírkáknak sajnos csalódást kellet okoznom, mert nem volt már nálan elég sárgarépa ahhoz, hogy mindannyiójuknak jusson, ezér Buba és a szamarak kapták. Ahogy megláttak rögtön jöttek és várták a csemegét.Legközelebb csak nekik viszek juti-répát. Mégegyszer gratukálok, sok-sok látogatót, jó egyészséget kívanok a park összes dolgozójának és állatkájának.

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.25 - 19:00Ricsike írta:

Szegénykéim, ma biztos nagyon megáztatok! Csodás Nadinka Jana és Reika!

Bejegyezve: 2013.03.21 - 12:23Simon Veronika írta:

Kedves Állatkert! Szombaton megyek. Már nagyon szeretném látni az én szívem csücskét Buborékot. Remélem találok ott valakit, akivel Bubival kapcsolatban egyeztethetek. A Hiúzokhoz gratulálok, meg a többi új szerzeményhez is. Sok-sok látogatót kívánok idénre is, szeretettel 1 ZOO Abony mániás.

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.20 - 18:39Varga Hajnalka írta:

Köszönöm a választ! :)

Bejegyezve: 2013.03.20 - 17:03Erika írta:

Minden nap így ünnepnap is nyitva vannak! Én is tervezem, hogy lemegyek húsvét hétfőn. Már nagyon várom....

Bejegyezve: 2013.03.20 - 16:52Varga Hajnalka írta:

Üdvözletem! Szeretnék érdeklődni,hogy húsvét hétfőn is nyitva lesznek-e? Esetleg lesz valamilyen húsvéti programjuk is?

Bejegyezve: 2013.03.19 - 13:11Kistomi írta:

Makiimádó vagyok! Lehet már simogatni az új hosszúfarkúakat? Az oroszlánkölyköket amúgy körülbelül mikorra várhatjuk? Fantasztikus ez a kert. Hamarosan meglátogatom.

Honlap E-mail
Bejegyezve: 2013.03.18 - 14:34Gyöngyi írta:

Hurrá új lakók Hamarosan megyünk!

Bejegyezve: 2013.03.12 - 14:29Nagy Márta írta:

Gratulálunk az új kis jövevényekhez! Köszönjük! Jövünk!

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.11 - 08:39Erika írta:

Tegnap végre megint láttam Janát nadinkát és Reinkát! Nagyon szeretem őket és már várom a kisfiú érkezését és persze a kis oroszlánokat is! Ezt az állatkertet csak ajánlani tudum mindenkinek!

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.10 - 10:25Libor László és Lászlóné írta:

Szeretettel ajánlom mindenkinek ezt a nagyon kedves, családias hangulatú állatkertet! Valóban élmény egy itt eltöltött nap.Megnyugtató, amilyen törődés, szeretet veszi körül a lakókat . További sok sikert, jó munkát kívánunk!

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.10 - 09:24Simon Sylvia! írta:

Szeretném ha Reni a rókáról is tennétek fel képet ha lehet. Köszönöm.

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.09 - 19:23Anna írta:

Érdeklődni szeretnék, hogy most milyen állatokat lehet simogatni az állatkertbe? a hét végén tervezünk menni és szeretném tudni mire számíthatunk :)

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.06 - 11:33Hettyke írta:

Kedves Állatkert vezetőség, Szeretnénk menni a nyáron (2013 nyarán)a Zoo állatkertbe a tigrisekhez,nagyon imádom őket.Az lenne a kérdésem,hogy esetleg van-e lehetőség illetve akkortájt lesz/lesznek-e pici simogatható kis tigrisek,mert akkor olyan időpontot tűznénk ki amikor esedékes lenne. :) A választ előre is köszönöm!:) Üdv: Hettyke


Magán Zoo válasza:

Kedves Hettyke! Ebben az évben is lesz valamilyen kölyök állat simogatás és ahogy lenni szokott az egész nyáron tart majd. Egy fiú tigrist várunk a lányokhoz, születnek kis oroszlánok és érkezik hozzánk pár héten belül három Eurázsiai hiúz akiknek ugyan csak kicsinyeik születhetnek március végén vagy áprilisban. Persze ahogy előttem mások is írták sok más simogatható állatunk van ezen kívül is. Üdvözlettel:maganzooE-mail
Bejegyezve: 2013.02.19 - 05:46simon veronika írta:

Buborék, szívem csücske! Nagyszerű hírt olvastam. Már alig várom, hogy láthassalak az aráddal együtt. Gratulálok! Puszi arra a gyünyörű pofácskádra. Tudod már, hogy mikor érkezik??? Nekem is van ám egy meglepetésem! Engedélyt kaptam Apától , hogy szülinapi bulit szervezzek Neked. Remélem sokan eljönnek, még később erről beszélünk.

Bejegyezve: 2013.02.17 - 08:24iwiw klub írta:

iwiw klub is vár csatlakozókat!

Bejegyezve: 2013.02.11 - 22:38Jolán írta:

Sziasztok, látom, többen szeretnének fotókat cserélni. Szerintem, csatlakozzatok a vadaspark Facebook-oldalához (csoport), oda feltehetitek a képeket, és mindenki örvendezhet meg le is töltheti, ha akarja

Bejegyezve: 2013.02.11 - 10:59Gizus írta:

Kedves Simon Veronika! Ha nagyon szépen megkérlek, elküldenéd nekem a fáramászós képet? Nekem még nem sikerült ilyet zsákmányolnom. Viszont ha szeretnéd, és netán neked nincs olyanod, szívesen elküldöm az én legjobb zsákmányomat: még január elején egy felakasztott gumiabronccsal játszottak, amit délutánra, amikor ismét benéztem az oldalra, leszaggattak. Erről van pár képem, ezek a kedvenceim.

E-mail
Bejegyezve: 2013.02.11 - 09:23Simon Veronika írta:

Kedves Gyöngyi! Kérlek szépen küld el nekem is azt a képet amikor felugrik valamelyik rosszcsont a kamerához. Tegnep nekem is szerencsém volt amikor csak egy közeli csíkos bunda volt a képen, de annyira meglepett, hogy nem nyomtam meg eléggé a mentés gombot. Van viszont fáramászós képem! Köszönöm szépen.

E-mail
Bejegyezve: 2013.02.10 - 08:37Simon Veronika írta:

Ebben a csoda parkban majdnem mindenki megsimogatható. Nem csak a kis tigrisekért és kisoroszlánért érdemes meglátogatni.

Bejegyezve: 2013.02.07 - 05:28Miklós írta:

Én úgy tudom, hogy a kis tigrisek pontosan április 10-én születtek. Ebben az évben én már megtudtam, hogy lesz simogatható kis állat. Tigris fiú, oroszlán és még valamit terveznek ezeken felül de hogy milyen állat lesz azt nem mondták meg.

Bejegyezve: 2013.02.06 - 17:49
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ