Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 864
Tegnap: 1271
Összesen: 6605447
Összes találat: 16917084
Vendégkönyv

Állatkertünk január hónapban csak hétvégenként (szombat, vasárnap) tart nyitva 10-től 16-ig!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Tünde írta:

Kameratisztítás: jól meg is epődtem reggel mikor megláttam egy kezet meg egy zsepit!!! :))) Kedves abonyiak! Szégyen vagy nem, én pesti létemre többet járok az abonyi állataimhoz mint a fővárosi állatkertbe. Az élmény minden esetben megfizethetetlen! Már nem is tudom, hogyan keveredtem oda de képes vagyok +42 fokban ill. december 23-án is elutazni oda. AZ OTT EGY CSODA!!!!

Bejegyezve: 2013.04.26 - 20:31Egy másik lány :-) írta:

Köszönöm szépen a kameratisztítást a többi tigrismániás nevében is

Bejegyezve: 2013.04.26 - 10:14Egy Abonyi család írta:

Évek óta működik Abonyban ez a vadaspark és szégyellem, hogy abonyi létünkre még nem voltunk. Teljesen ledöbbentem! Mintha nem is Abonyban lennék. Olyan különleges élményt nyújtott, hogy már eltelt jó pár nap és még mindig arról beszélünk ezért le kell írnom. Nagyon szép minden. Tisztaság van, kedvesek, gyönyörűek az állatok. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly. És mi Abonyiak más állatkertekbe járunk mikor itt van a szánkban. Illetékesek!!! Ez egy kincs Abonynak. Nem vették még észre?! Gratulálok a tulajdonosnak és családjának, a dolgozóknak akik ezt létre hozták és fejlesztik.

Bejegyezve: 2013.04.26 - 08:02Egy másik lány :-) írta:

Kérem szépen, töröljék meg a kamerát, mert középtájon van egy homályos folt. Ha szemből süt a nap, egy nagy foltot lehet látni - a tigrisek helyett :-)Köszi.

Bejegyezve: 2013.04.25 - 15:14egy lány írta:

Mi is hamarosan meglátogatjuk a parkot! Legkésőbb május elején!!!! Alig várom :-) Puszi

Bejegyezve: 2013.04.21 - 19:25Jakab Ágnes írta:

Ismét egy szép délelőttöt töltöttünk az állatkertben, és minden alkalommal elmondhatjuk, hogy egy nagyon családbarát, kellemes, nyugodt helyre térhetünk vissza. Idén teljesen levettek minket a lábunkról a katták, főleg miután Tóth úrtól kaptunk egy kis mazsolát, és kézből etettük őket, azóta a kedvenceink :-). De Buborék is aranyos volt, és a többi állatról is ugyanez mondható el is :-). Reméljük sikerül a költözés, és ősszel már az új helyen, Lajosmizsén nézhetjük meg őket :-) További sok sikert az állatkerthez!

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.20 - 14:45Másik Tünde írta:

Egyébként Szilágyiné Tünde. Igen. Úgy gondoltuk a rossz idő ellenére mi már meglátogattuk a parkot húsvét előtt. Már nem esett az eső de fújt a szél. Annyira vágytunk már Abonyba, hogy elmentünk. Nem bántuk meg. Most meg minden nap jó, gyönyörű az idő, lehet, hogy szombaton újra megyünk. Nagyon jó ott. Ajánlom mindenkinek!

Bejegyezve: 2013.04.19 - 11:16Tünde írta:

Szia Másik Tünde! Ez tetszik! Legyek én az Egyik Tünde?????!!!! De jó Neked, hogy már élőben lecsekkoltál mindent! Én még Pesten puhánykodom, de nagyon húz a szívem Abonyba, ott MINDIG boldog vagyok, idill a köbön.... vagy még annál is sokkaldesokkal több!!!!!! Mungival mi van, apásodik már? ;))))

Bejegyezve: 2013.04.17 - 15:54Másik Tünde írta:

Élőben még aranyosabbak. Abuka mint egy szerelmes fiú állandóan mellette van, suttog a fülébe. De egyébként a park egyre szebb és egyre több a simizni való. A katták rendkívül édesek, a kicsi emuk, a tigris lányok, a tarajos sünök, szépek a hiúzok, meg minden, minden. Jó volt ott. Már vágyom vissza. Ja és Buborék!!!!!!!!!!! Imádom!

Bejegyezve: 2013.04.16 - 19:48Tünde írta:

Búvártigrisek...... beindult a strandszezon...... Abunak és Ajsának szívből gratulálok, őrűlt jól néznek ki a fotókon! Legyenek nagyon boldogok!!!!

Bejegyezve: 2013.04.16 - 16:38Erika írta:

Kedves Tibor! Nagyon boldog névnapot kivánok! Erika Veresegyházról ( pipihúis lány)

Bejegyezve: 2013.04.14 - 22:35Simon Veronika írta:

Abukám! Gratulálok, nagyon csinos a kedves nejed. Ha legközelebb megyek, neki is fogok vinni almát.

Bejegyezve: 2013.04.14 - 14:38Ricsike írta:

Boldog Születésnapot Csodálatos Imádott Gyönyörűségeim: Nadinka Jana és Reika!

Bejegyezve: 2013.04.12 - 13:39Lőrincz Zsuzsanna írta:

Kedves Kata és Tibor! Ismét egy felejthetetlen napot töltöttünk Nálatok! Jó volt látni a tavaszi napsütést élvező állatokat, barátkozni a makikkal, üdvözölni Buborékot, a majmokat, nyuszikat és a többieket. De legnagyobb öröm számunkra a három leányzó felköszöntése volt, hiszen ma van a szülinapjuk. Gyönyörű tigrisek lettek, látszik, hogy szeretettel gondoskodtok róluk. Köszönjük, hogy fáradságos munkátokkal ennyi örömet szereztek nekünk, látogatóknak. Köszönettel: Csibi, Zsuzsa Budapestről

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.10 - 19:42Bene Márta írta:

Boldog szülinapot Jana, Reika, Nadinka!

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.10 - 16:07Anna írta:

Boldog szülinapot a tigriseknek :) Olyan gyönyörűek...

Bejegyezve: 2013.04.10 - 11:55Kata írta:

Kedves Tibor, érdeklődni szeretnék, hogy a mikorra várhatunk kis oroszlánokat v. kis oroszlánt? Életem álmát teljesítették Zurival, utána ráadásként a piciny tigrincsek. Köszönettel tartozom, hogy ezeket a csodálatos élményeket megosztják velünk, részesei lehetünk ezeknek a csodáknak. Nagyon várom, hogy piciny oroszlán legyen, esetleg etetni is lehessen. Jó egészséget kívánok az állatpark összes dolgozójának és lakójának! :)

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.09 - 23:25Simon Veronika írta:

Április 10-én Jana, Reika és Nadinka 1 éves!A bulira sajnos nem tudok menni, ezért innen messziről küldök sok-sok puszit a csíkos pofikátokra. Imádlak Benneteket.

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.09 - 19:34Jakab Tamás írta:

Tisztelt Tóth Úr Azt szeretném megtudni, hogy fel tudom-e ajánlani önöknek az adóm 1%-át? Ha igen, akkor megadná a szükséges adatokat? Ugyanis a honlapon nem találtam meg. Előre is köszönöm! Nem mellesleg gratulálok a parkhoz, mi nagyon jól éreztük magunkat ott tavaly!! :D

Bejegyezve: 2013.04.09 - 19:23Szilvia írta:

Végre engedte az időjárás, hogy egy kellemes vasárnapi délutánt töltsünk el ezen a szuper helyen!!! Reméljük, hogy megszületett a kis oroszlán ( kis oroszlánok)!!! Nagyon várjuk az újabb kirándulásunkat a vadasparkba!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.09 - 17:33Sziszka írta:

Mi a helyzet Buborékkal?! Már rég nem láthatjuk őt a webkamerán :( !!

Bejegyezve: 2013.04.04 - 13:56bene márta írta:

Így van ahogy írjátok. Minden elismerésem Tiboré és a családjáé. Neki sikerült az ami nagyon kevés embernek az életben. Mindenféle támogatás nélkül megvalósította az álmát. Egy oroszlánt akart és lett.:-)majd a többi csodálatos kis állat. Boldog vagyok, hogy egy ilyen családi állatkertnek lehetek a látogatója, és a csíkosaim nevelőszülője.Nekem Tiborék az álmaimat megvalósították azzal, hogy Jana, Reika,Nadinka az ő állatkertjükben nevelkedik és lehetőségem volt arra, hogy az ölemben tarthassam őket. köszönöm nekik.

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.02 - 16:56Erika írta:

Nekem a nyugalom szigete.......ez a hely!

Bejegyezve: 2013.04.02 - 14:53Erika írta:

Szerintem is ez a legjobb állatkert Magyarországon! Akinek nem tetszik, nem kell ide jönnie! Legalább mi jobban elférünk, ha az ilyenek nem jönnek ide! A legtöbb szeretetet itt kapják az állatok. A többi állatkert csak egy kőbunker. Itt ha akarom meg is simogathatóm az állatokat, ezt máshol nem tehetem meg! Tibi, Kati, Ádám ne törődjetek az ilyenekkel! Mi így szeretjük az állatkerteteket!!!!!!! Nemsokára megyek.......!

Bejegyezve: 2013.04.02 - 14:50Valkó Márk írta:

Én sem tom! Mi ahogy belépünk a kapun olyan jó érzés fog el. Tegnap is így volt. Tény, hogy Tiboréknak nem állnak rendelkezésre százmilliók és milliárdok és ez látszik de számunkra nagyon hangulatos. Csak a jegyekből összegereblyézni egy ilyen parkot az nem rossz. Mi a hideg ellenére alig akartunk tegnap hazamenni. Mindent ígértünk már a gyerekeknek. Köszönjük a forró teát és az újabb élményt a régi és az új állatokkal.

Bejegyezve: 2013.04.02 - 11:38Bene Márta írta:

Áldott Húsvétot Kívánok a park összes dolgozóinak, Tibornak és kedves családjának. Valamint rengeteg locsolót kívánok az én csíkos szépségeimnek Jananak, Reikanak, és Nadinkanak:-) Veronika nagyon szép levelet írtál. Sajnos vannak köztünk olyan emberek akik nem értékelnek semmit ezen a földön. Puszi mindenkinek:

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.01 - 14:26Simon Veronika írta:

Bocsánat, nem Miklósnak címeztem a hozzászólásom, hanem az előtte szólóhoz, aki még a nevét sem fedi föl. Kedves Miklós Ön röviden, de tömören írta meg a véleményét. Mégegyszer elnézését kérem.

Bejegyezve: 2013.03.31 - 17:11Simon Veronika írta:

Kedves Miklós! Mi az, hogy összegereblyézett állatot !???!! Itt minden állat kedves és barátságos és szelíd. Itt még Buborékot, ja Neked csak vizilovat is meg lehet simogatni. IGEN! A lelkesedés és a szeretet az látszik minden állaton, mert itt szívvel szeretettel nevelik Őket. Ez nem a pesti állakert, ahol ököllel lehet verni a kirakatüveget. Egyéként mielőtt rozant játszótérről fecsegsz, előbb tájékozódhatnál, mert az idén új játékok lesznek. Már ott is vannak, és építik be a helyükre. Ezt a parkot az állam nem támogatja, tehát szerények a körülményei. De a szerénység többet ér, mint a csillogás. De Te ezt úgy sem érted.Még arra sem voltál képes, hogy a negatív véleményedet ne ünnepnap mond el. Ez magán állatkert, és köszönet illeti Tóth Tibor urat azért, hogy ezt mások számára is láthatóvá teszi.Békés Ünnepet!

Bejegyezve: 2013.03.31 - 17:07Miklós írta:

Ez így kerek! Van aki szereti, van aki nem. Van akinek tetszik és van akinek nem. De egy biztos, hogy a bejáratra nincs kiírva, hogy kötelező bemenni.

Bejegyezve: 2013.03.31 - 15:25babocska írta:

Hát nem tom. Tavaly nyáron voltam ott, a kerítésen kiírás zoo show. Ehhez képest láttam néhány összegereblyézett állatot, szocreál büfét és egy pár rozzant padot és hintát. (Ami mindenképpen említésre méltó az a kis tigriseknél látott tulajdonos lelkesedése). Minden jót kívánok.

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.31 - 14:05
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ