Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 7
Ma: 123
Tegnap: 1193
Összesen: 6511043
Összes találat: 16746582
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Másik Tünde írta:

Egyébként Szilágyiné Tünde. Igen. Úgy gondoltuk a rossz idő ellenére mi már meglátogattuk a parkot húsvét előtt. Már nem esett az eső de fújt a szél. Annyira vágytunk már Abonyba, hogy elmentünk. Nem bántuk meg. Most meg minden nap jó, gyönyörű az idő, lehet, hogy szombaton újra megyünk. Nagyon jó ott. Ajánlom mindenkinek!

Bejegyezve: 2013.04.19 - 11:16Tünde írta:

Szia Másik Tünde! Ez tetszik! Legyek én az Egyik Tünde?????!!!! De jó Neked, hogy már élőben lecsekkoltál mindent! Én még Pesten puhánykodom, de nagyon húz a szívem Abonyba, ott MINDIG boldog vagyok, idill a köbön.... vagy még annál is sokkaldesokkal több!!!!!! Mungival mi van, apásodik már? ;))))

Bejegyezve: 2013.04.17 - 15:54Másik Tünde írta:

Élőben még aranyosabbak. Abuka mint egy szerelmes fiú állandóan mellette van, suttog a fülébe. De egyébként a park egyre szebb és egyre több a simizni való. A katták rendkívül édesek, a kicsi emuk, a tigris lányok, a tarajos sünök, szépek a hiúzok, meg minden, minden. Jó volt ott. Már vágyom vissza. Ja és Buborék!!!!!!!!!!! Imádom!

Bejegyezve: 2013.04.16 - 19:48Tünde írta:

Búvártigrisek...... beindult a strandszezon...... Abunak és Ajsának szívből gratulálok, őrűlt jól néznek ki a fotókon! Legyenek nagyon boldogok!!!!

Bejegyezve: 2013.04.16 - 16:38Erika írta:

Kedves Tibor! Nagyon boldog névnapot kivánok! Erika Veresegyházról ( pipihúis lány)

Bejegyezve: 2013.04.14 - 22:35Simon Veronika írta:

Abukám! Gratulálok, nagyon csinos a kedves nejed. Ha legközelebb megyek, neki is fogok vinni almát.

Bejegyezve: 2013.04.14 - 14:38Ricsike írta:

Boldog Születésnapot Csodálatos Imádott Gyönyörűségeim: Nadinka Jana és Reika!

Bejegyezve: 2013.04.12 - 13:39Lőrincz Zsuzsanna írta:

Kedves Kata és Tibor! Ismét egy felejthetetlen napot töltöttünk Nálatok! Jó volt látni a tavaszi napsütést élvező állatokat, barátkozni a makikkal, üdvözölni Buborékot, a majmokat, nyuszikat és a többieket. De legnagyobb öröm számunkra a három leányzó felköszöntése volt, hiszen ma van a szülinapjuk. Gyönyörű tigrisek lettek, látszik, hogy szeretettel gondoskodtok róluk. Köszönjük, hogy fáradságos munkátokkal ennyi örömet szereztek nekünk, látogatóknak. Köszönettel: Csibi, Zsuzsa Budapestről

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.10 - 19:42Bene Márta írta:

Boldog szülinapot Jana, Reika, Nadinka!

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.10 - 16:07Anna írta:

Boldog szülinapot a tigriseknek :) Olyan gyönyörűek...

Bejegyezve: 2013.04.10 - 11:55Kata írta:

Kedves Tibor, érdeklődni szeretnék, hogy a mikorra várhatunk kis oroszlánokat v. kis oroszlánt? Életem álmát teljesítették Zurival, utána ráadásként a piciny tigrincsek. Köszönettel tartozom, hogy ezeket a csodálatos élményeket megosztják velünk, részesei lehetünk ezeknek a csodáknak. Nagyon várom, hogy piciny oroszlán legyen, esetleg etetni is lehessen. Jó egészséget kívánok az állatpark összes dolgozójának és lakójának! :)

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.09 - 23:25Simon Veronika írta:

Április 10-én Jana, Reika és Nadinka 1 éves!A bulira sajnos nem tudok menni, ezért innen messziről küldök sok-sok puszit a csíkos pofikátokra. Imádlak Benneteket.

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.09 - 19:34Jakab Tamás írta:

Tisztelt Tóth Úr Azt szeretném megtudni, hogy fel tudom-e ajánlani önöknek az adóm 1%-át? Ha igen, akkor megadná a szükséges adatokat? Ugyanis a honlapon nem találtam meg. Előre is köszönöm! Nem mellesleg gratulálok a parkhoz, mi nagyon jól éreztük magunkat ott tavaly!! :D

Bejegyezve: 2013.04.09 - 19:23Szilvia írta:

Végre engedte az időjárás, hogy egy kellemes vasárnapi délutánt töltsünk el ezen a szuper helyen!!! Reméljük, hogy megszületett a kis oroszlán ( kis oroszlánok)!!! Nagyon várjuk az újabb kirándulásunkat a vadasparkba!!!!

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.09 - 17:33Sziszka írta:

Mi a helyzet Buborékkal?! Már rég nem láthatjuk őt a webkamerán :( !!

Bejegyezve: 2013.04.04 - 13:56bene márta írta:

Így van ahogy írjátok. Minden elismerésem Tiboré és a családjáé. Neki sikerült az ami nagyon kevés embernek az életben. Mindenféle támogatás nélkül megvalósította az álmát. Egy oroszlánt akart és lett.:-)majd a többi csodálatos kis állat. Boldog vagyok, hogy egy ilyen családi állatkertnek lehetek a látogatója, és a csíkosaim nevelőszülője.Nekem Tiborék az álmaimat megvalósították azzal, hogy Jana, Reika,Nadinka az ő állatkertjükben nevelkedik és lehetőségem volt arra, hogy az ölemben tarthassam őket. köszönöm nekik.

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.02 - 16:56Erika írta:

Nekem a nyugalom szigete.......ez a hely!

Bejegyezve: 2013.04.02 - 14:53Erika írta:

Szerintem is ez a legjobb állatkert Magyarországon! Akinek nem tetszik, nem kell ide jönnie! Legalább mi jobban elférünk, ha az ilyenek nem jönnek ide! A legtöbb szeretetet itt kapják az állatok. A többi állatkert csak egy kőbunker. Itt ha akarom meg is simogathatóm az állatokat, ezt máshol nem tehetem meg! Tibi, Kati, Ádám ne törődjetek az ilyenekkel! Mi így szeretjük az állatkerteteket!!!!!!! Nemsokára megyek.......!

Bejegyezve: 2013.04.02 - 14:50Valkó Márk írta:

Én sem tom! Mi ahogy belépünk a kapun olyan jó érzés fog el. Tegnap is így volt. Tény, hogy Tiboréknak nem állnak rendelkezésre százmilliók és milliárdok és ez látszik de számunkra nagyon hangulatos. Csak a jegyekből összegereblyézni egy ilyen parkot az nem rossz. Mi a hideg ellenére alig akartunk tegnap hazamenni. Mindent ígértünk már a gyerekeknek. Köszönjük a forró teát és az újabb élményt a régi és az új állatokkal.

Bejegyezve: 2013.04.02 - 11:38Bene Márta írta:

Áldott Húsvétot Kívánok a park összes dolgozóinak, Tibornak és kedves családjának. Valamint rengeteg locsolót kívánok az én csíkos szépségeimnek Jananak, Reikanak, és Nadinkanak:-) Veronika nagyon szép levelet írtál. Sajnos vannak köztünk olyan emberek akik nem értékelnek semmit ezen a földön. Puszi mindenkinek:

E-mail
Bejegyezve: 2013.04.01 - 14:26Simon Veronika írta:

Bocsánat, nem Miklósnak címeztem a hozzászólásom, hanem az előtte szólóhoz, aki még a nevét sem fedi föl. Kedves Miklós Ön röviden, de tömören írta meg a véleményét. Mégegyszer elnézését kérem.

Bejegyezve: 2013.03.31 - 17:11Simon Veronika írta:

Kedves Miklós! Mi az, hogy összegereblyézett állatot !???!! Itt minden állat kedves és barátságos és szelíd. Itt még Buborékot, ja Neked csak vizilovat is meg lehet simogatni. IGEN! A lelkesedés és a szeretet az látszik minden állaton, mert itt szívvel szeretettel nevelik Őket. Ez nem a pesti állakert, ahol ököllel lehet verni a kirakatüveget. Egyéként mielőtt rozant játszótérről fecsegsz, előbb tájékozódhatnál, mert az idén új játékok lesznek. Már ott is vannak, és építik be a helyükre. Ezt a parkot az állam nem támogatja, tehát szerények a körülményei. De a szerénység többet ér, mint a csillogás. De Te ezt úgy sem érted.Még arra sem voltál képes, hogy a negatív véleményedet ne ünnepnap mond el. Ez magán állatkert, és köszönet illeti Tóth Tibor urat azért, hogy ezt mások számára is láthatóvá teszi.Békés Ünnepet!

Bejegyezve: 2013.03.31 - 17:07Miklós írta:

Ez így kerek! Van aki szereti, van aki nem. Van akinek tetszik és van akinek nem. De egy biztos, hogy a bejáratra nincs kiírva, hogy kötelező bemenni.

Bejegyezve: 2013.03.31 - 15:25babocska írta:

Hát nem tom. Tavaly nyáron voltam ott, a kerítésen kiírás zoo show. Ehhez képest láttam néhány összegereblyézett állatot, szocreál büfét és egy pár rozzant padot és hintát. (Ami mindenképpen említésre méltó az a kis tigriseknél látott tulajdonos lelkesedése). Minden jót kívánok.

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.31 - 14:05Erika írta:

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok az állatkert minden lakójának és tulajdonosának!

Bejegyezve: 2013.03.30 - 20:56Simon Veronika írta:

Kedves Tibor! A szerver nem válaszol , próbálja meg kicsit később. Próbálgatom, már 1 hete, de nem láthatom szívem csücskét, Buborékot. Az a déli nasizás feledhetetlen élmény!!!!!!!!!!

Bejegyezve: 2013.03.30 - 06:36Edina írta:

Kedves Tibor! Én is úgy gondolom, hogy lenne a tájékoztatásra igény a látogatók részéről. (Csak zárójelben: így legalább hiteles forrásból jutnánk információkhoz, mert sokan sokfélét kitalálnak...) Örömmel olvassuk, hogy bővült a Park, hamarosan megnézzük személyesen is

Bejegyezve: 2013.03.27 - 17:31Tünde írta:

Drága Tigriseim! De szívesen játszanék veletek a hóban!!! Tibor! Minden infónak örülünk, nyugodtan írjál csak!!! :) Engem pl. az is érdekel mikor adhatom Nektek az adóm 1%-át!?! Nagyon várom már, hogy újra nálatok legyek!!!!!!!!! Gratulálok a sok új állathoz, kívánom, hogy a terveitek, álmaitok váljanak valóra!!!

Bejegyezve: 2013.03.27 - 08:00Tamás írta:

Kedves Tóth Igazgató Úr, azt szeretném megkérdezni, hogy az állatkert hová költözik el? Ceglédre esetleg, vagy ha nem akkor miért nem oda? Üdvözlettel, egy ceglédi állatbárat.


Magán Zoo válasza:

Kedves Tamás! Köszönöm kérdését. Ami most nagyon fontos információ, hogy jelenleg még Abonyban működünk, itt várunk mindenkit nagy szeretettel. A költözés pedig egy hosszú történet. Kb. öt éve terveztük, hogy Állatkertünket Szolnokra vagy Ceglédre költöztetjük. Mindkét településsel tárgyaltunk. De úgy éreztem, hogy senki nem vette igazán komolyan, hogy elszeretnénk hagyni Abonyt. Egy volt a szempont. Olyan helyre költöztetni az állatainkat, a létesítményt ahol megbecsülnek bennünket, elismerik munkánkat. Mindkét városba szívesen mentem volna. De egyik sem lett. Szívesen írok róla, tájékoztatok mindenkit erről a főoldalon, ha igénylik. A település amelyik befogadott az Felsőlajos. Az új állatkert nagy százaléka már megépült. Az engedélyezési eljárás sajnos már két éve elindult és valamikor ez év júliusában, augusztusban lesz vége. Ez a hosszadalmas eljárás az oka, hogy még Abonyban vagyunk. Röviden próbáltam leírni de ha hosszúra sikerült elnézést kérek. Üdvözlettel: Tóth TiborE-mail
Bejegyezve: 2013.03.26 - 18:18Simon Veronika írta:

2013.03.23-án szombaton kimondhatatlan élményben volt részem. Etethettem Buborékot. Köszönet annak a fiatalembernek aki segített. Kérem, ha édrekli, hogy milyen jó videó készült Róla és Bubiró, akkor jelentkezzen, szívesen elküldöm a felvételt. Gratulálok Tibornak és Kedves Családjának az új állatkákhoz. A hiúzok csodaszépek. Látszik minden állaton, hogy hiányoztak a látogatók a tél folyamán. A bírkáknak sajnos csalódást kellet okoznom, mert nem volt már nálan elég sárgarépa ahhoz, hogy mindannyiójuknak jusson, ezér Buba és a szamarak kapták. Ahogy megláttak rögtön jöttek és várták a csemegét.Legközelebb csak nekik viszek juti-répát. Mégegyszer gratukálok, sok-sok látogatót, jó egyészséget kívanok a park összes dolgozójának és állatkájának.

E-mail
Bejegyezve: 2013.03.25 - 19:00
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ