Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 6
Ma: 202
Tegnap: 1193
Összesen: 6511122
Összes találat: 16746664
Vendégkönyv

Felsőlajoson minden nap nyitva tart állatkertünk!

Cím: 6055 Felsőlajos, Benei-dűlő (térkép az elérhetőség menüpontban)
Judit írta:

Kedves Tibor és Családja! Érdeklődni szeretnék hogy hol lehet megvásárolni a MagánZoo a sztori című könyvet. Köszönettel


Magán Zoo válasza:

Kedves Judit! Egyelőre az állatkert pénztárában és a könyvbemutatókon kapható a könyv. Tervezzük a postai szállítást is, ezt most szervezzük. Üdv: MaganZOOBejegyezve: 2016.11.24 - 13:24Kissné Anna írta:

Tisztelt Tóth Tibor Úr! Régebben Abonyba volt a kis állatkertje. Sokszor voltam ott és nagyon tetszett. Szeretnék érdeklődni, hogy teljes egészében átköltöztek Felsőlajosra, vagy még Abonyba is vannak állatkák? Tisztelettel: Kissné Anna


Magán Zoo válasza:

Kedves Anna! Minden állatunk Felsőlajoson van. A második szezont zárjuk lassan és minden állatunk nagyon jól érzi magát. Üdvözlettel:maganZOOE-mail
Bejegyezve: 2016.11.14 - 21:19mindenelismerésem írta:

Elképzelni sem lehetett volna klasszabb programot hétfőre, mint ez az állatkerti látogatás! Hihetetlenül jól éreztük magunkat! A bemutató minden egyes pillanatában érződött az a hatalmas fokú elkötelezettség és szeretet, amivel ezt a Parkot működtetik! Ja, és üzenem a fehér lámának (egy buksisimogatás kíséretében), hogy legközelebb én köpöm le őt ugyanolyan ártatlansággal, ahogyan ő tette Imádnivaló!

Bejegyezve: 2016.11.02 - 08:32Várnai írta:

Ez egy ragyogó hely. Nyugalom, gyönyörűséges állatok. Tisztaság, rendkívüli hangulat. Szuper napot töltöttünk! Annyira jó a környezet, hogy már szinte sötét volt, de nem akartunk elindulni. A látványetetés a kölyökállatokkal egyedülálló. A rengeteg információ, érdekesség és a humor. Nagyon jó! Üdvözlet mindenkinek Felsőlajosról! Várnai Szabolcs és a többiek.

Bejegyezve: 2016.11.01 - 20:03Káldi írta:

Istentelenül messze van a vasútállomástól, mi voltunk, de megérte elmenni. Szépek az állatok.

Bejegyezve: 2016.10.31 - 00:01BALOGH GYULA LÁSZLÓ írta:

MA VOLTUNK ÖNÖKNÉL NAGY ÖRÖMÜNKRE. KULTURÁLT A KÖRNYEZET, AZ ÁLLATOK NAGYON HELYESEK, JÓ KONDIBAN VANNAK. ÉLVEZTÜK EZT A SZÉP DÉLUTÁNT. KÁR, HOGY AZ ETETÉSEN MÁR NEM TUDTUNK OTT LENNI, DE MAJD LEGKÖZELEBB. MINDENKINEK AJÁNLOM.TOVÁBBI SOK SIKERT KÍVÁNOK AZ ÁLLATKERT FENNTARTÁSÁHOZ.

E-mail
Bejegyezve: 2016.10.30 - 16:31Kathi Attiláné írta:

Érdeklődni szeretnék, hogy Budapestről mennénk hétfőn vonattal, hogy a legegyszerűbb Önökhöz menni?

E-mail
Bejegyezve: 2016.10.29 - 15:08Varga László írta:

Tisztelt Uram! Múlt hét végén céges kirándulásunk közben betértünk Önökhöz, és én nagyon élveztem közel negyven éves fejjel is a látnivalókat, és a kis csirkefogók előadását is! Szívesen vissszatérnénk családdal együtt is, jövő szombaton tervezzük, mégha a 3 gyerekünk nem is simogathatják meg a 3 kis szőrgombócot:-( Az érdekelne, hogy pónigolni lehet-e, akár térítés ellenében? Köszönöm, Varga László


Magán Zoo válasza:

Kedves Varga László! Sajnos nincs lovagolható póni lovunk. Bízom benne, azért eljönnek. Örülök, hogy kellemes élményt jelentett az állatpark. Üdvözlettel: MaganZOOBejegyezve: 2016.10.21 - 17:20Kérdező írta:

A négynapos hosszú hétvége alatt látható lesz még a 3 kis szőrgombóc?


Magán Zoo válasza:

Kedves Kérdező! Igen láthatóak lesznek, de más érdekességek is lesznek azon a hétvégén, amit a honlapon is írunk néhány nap múlva. Üdv. MaganZOOBejegyezve: 2016.10.13 - 13:03Molnár József írta:

Valamint azt a kisfiút sem értettem aki dühösen rugdosta a kecskék kerítését az apja meg jót röhögött rajta.Ilyenkor elgondolkozom kiknek is kellene inkább ketrecben lenni egy két órára.További sok sikert kívánok az állatkert működéséhez és szépüléséhez,jövőre találkozunk biztosan!

Bejegyezve: 2016.10.02 - 17:03Molnár József írta:

Ma délelőtt olvasgattam a hozzászólásokat hát néha elcsodálkozom milyen nagy isten állatkertje!Drága a jegy, kevés az állat,por van,stb stb.Oroszlánt akarok de azonnal jöjjön oda valaki,hogy beszélni tudjunk.Ma ismét ellátogattunk,hogy még idén egyszer láthassuk az állatokat,valamint nutellát a lámát akit az idei évre örökbe fogadtunk.Legalább fél órát vártunk a kedves hölgyre akivel beszélni tudtunk az örökbefogadásról,és?Azt,hogy támogatni tudtunk egy élőlényt mindennél többet ért.Ma leköpte a páromat ez egyik láma,azt hiszem a kakaó na és?Biztos valamiben hibáztunk ez van.legközelebb jobban vigyázunk.Minden tiszteletem a tulajoké,és az ott dolgozóké,hogy önzetlen,áldozatos munkával tartják fent az állatkertet.Azon azért elgondolkoztam,hogy minek megy az ember német juhász kutyával állatkertbe,ráadásul kettővel ami szerintem már meghaladja az öleb méretet,a tigrist eléggé felhúzták még a tejszínhab sem érdekelte hirtelen.

Bejegyezve: 2016.10.02 - 16:54Schmelczné Krisztina írta:

Kedves hely, csöndes tiszta, árnyékos. Gyönyörűek az állatok. A bemutató érdekes volt és sok hasznos információt hallottunk. Visszatérünk máskor is. Köszönjük az élményt. Hajrá tejszínhab. :)

E-mail
Bejegyezve: 2016.09.24 - 19:55Néző írta:

Homályos a tevék webkamerája

Bejegyezve: 2016.09.17 - 11:08Rostás Ákos írta:

személyzet kultúrált és láthatóan szereti a munkáját. A toilett tiszta és jól felszerelt.Valamannyi állat jól érzi magát és jó kondícióban van, ez meglátszik a szaporulaton is.Az elhelyezés tágasabb és jobb, mint Abonyban voltBeszélgettem gyermekes szülőkkel, akik szerettek volna lovagoltatni kicsiket.Idős látogatók több padot szeretnének a kifutók mellett.Minden elismerésem!s.

E-mail
Bejegyezve: 2016.09.12 - 07:57Doka írta:

szép hely csak kevés állat van. lovagoltunk is volna a gyerekekkel. kellene még program.

Bejegyezve: 2016.09.10 - 02:50Alexandra28 írta:

Mi a hétvégén látogattuk meg az Állatkertet. Azt hiszem mindannyiunk számára szép emlék marad. Idillikus, nyugodt, családias környezet. Sajnálom, hogy a korábbi helyre nem volt módunk elkirándulni. Kívánom, hogy a jövőben tovább gyarapodjanak, bővüljenek és sikeres éveket zárjanak :) Köszönettel a szép élményért; Szabó család

Bejegyezve: 2016.09.07 - 10:12Anikó írta:

Nyugalom és a béke szeglete, gyönyörű környezetben, hihetetlenül jópofa állatokkal. Minden rezdülésében látszik, mekkora szeretettel végzi itt mindenki a munkáját. Köszönjük Nektek ezt a Csodát!

Bejegyezve: 2016.08.31 - 08:29Balog írta:

Nagyon tré hely, semmí új nincs az utóbbí időben. A lovak körme nagy.

Bejegyezve: 2016.08.31 - 01:11Marica írta:

Kedves Felsőlajosiak! Jóleső meglepetéssel látom, hogy az 1 héttel ezelőtti, feddő mondataim még a mai napig is itt olvashatók. Ezt tekintsem úgy, hogy elismerték, jogos volt a kritikám? Ebben az esetben az lenne az igazi megoldás, hogy - ha még megvan -, visszatennék az eredeti, azaz a másik érintett állatkertet is említő hozzászólásomat! Én ugyanis mind a kettőjüknek kívántam és kívánok szívből sok látogatót, és ezzel akkora bevételt, ami záloga a további sikeres gyarapodásuknak! Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Bejegyezve: 2016.08.30 - 21:36Margó-Jászboldogháza írta:

Nagyon jó volt ez a nap. Nálatok mindent elfelejtettünk. Köszönjük!!!

Bejegyezve: 2016.08.27 - 18:02Marica írta:

Kedves Felsőlajosiak! Szomorúan látom, nem csak a nagy állatkertek részéről működik a féltékenység! Én ugyanis az előző bejegyzésemben NEM CSAK AZ 1 FELSŐLAJOSI ÁLLATKERTNEK ÍRTAM A JÓKÍVÁNSÁGAIMAT! EZT NEM BÍRTÁK ELVISELNI? Nincs illúzióm, hogy ezek után ez a hsz-om hány percet fog itt megélni...

Bejegyezve: 2016.08.24 - 14:10Marica írta:

Kedves Csaba! Sokan mérgelődünk emiatt az abszurd rendelet miatt, pláne, hogy nyilvánvaló, nem a vadállatkölykök eltúlzott védelmének szándéka indukálta, hanem az a féltékenység és irigység mások részéről. Szomorú, hogy sikerült keresztülvinniük! - Ezek után én azt kívánom ennek az állatkertnek, hogy egyéb vonzó lehetőségek alkalmazásával, a feltételeik javításával, az állományuk gyarapításával továbbra is nagy népszerűségnek és látogatottságnak örvendjenek hosszú távon! Mert megérdemlik!

E-mail
Bejegyezve: 2016.08.23 - 16:22Sohajda Ramona írta:

Tisztelt Cím! Érdeklődnék, hogy Sodexo Kúltúra Utalványt elfogadnak-e a belépőjegyre? Előre is köszönöm válaszát


Magán Zoo válasza:

Kedves Ramóna! Csak készpénzzel tudnak fizetni. Üdv:MaganZOOE-mail
Bejegyezve: 2016.08.18 - 18:31Csaba írta:

Én csak nagymacskát akarok símogatni. Érdekes hogy a világ minden pontján lehet csak magyarba nem, megérdemli a magyar a sorsát. Ez igazságtalan. Persze ennek ellenére sokan bejárnak országszerte mert gondolom valakihez tartoznak.

Bejegyezve: 2016.08.13 - 20:32Pintér Iza. írta:

Hová lett az a gyönyörű fasor? Tavaly voltunk először a magán zoo-ban és elkönyveltük a legkedveltebb helyünknek. Remek a környék az állatkert szolgáltatásai. De amin most ledöbbentünk. Micsoda gaz van az oda vezető úton! Nagyon szeretjük ezt az állatkertet, de ez elszomorító. Kihez tartozik? Ki nem teszi rendbe? Vagyis ki is vágta ki? Elszomorító, de drukkolunk és látogatjuk továbbra is a magánzoo-t. Üdvözlet mindenkinek!

Bejegyezve: 2016.08.04 - 10:40Győrffy Mérien írta:

Tisztelt Címzett! Érdeklődni szeretnénk, hogy van e lehetőség állatokat simogatására. pl. kis majom Fiam nagyon szereti a cerkóf majmot, és kérdezném, van e lehetőség pl. kismajmok közelébe menni. Vagy egyáltalán van e állatsimogatásra lehetőség? A válaszokban olvastam, hogy ragadozó állatok simogatására törvényrendelet alapján egyáltalán nincs lehetőség, de Váalszukat nagyon köszönöm előre is GyMérien


Magán Zoo válasza:

Kedves Mérien! Nálunk a gyűrűsfarkú makikhoz (lemúr catta) lehet bemenni. Ők már felnőtt példányok, de szeretik az ember közelségét, így nevelkedtek. Erre előzetes egyeztetéssel van lehetőség. Emailban, vagy telefonon tudunk egyeztetni. Üdv: MaganZOO.E-mail
Bejegyezve: 2016.07.28 - 15:37VERES NIKOLETT írta:

Kedves Magán Zoo! Szeretnénk ellátogatni Önökhöz, de mivel egész napos programmal számolunk, nem szeretnénk otthon hagyni a kutyánkat. Az lenne a kérdésem, hogy a parkba be lehet-e vinni kutyát, és ha igen, mik a feltételei? Válaszukat előre is köszönöm!


Magán Zoo válasza:

Kedves Nikolett! Csak néhány kilós kistestű, ölbe is vehető kutyát tudunk beengedni, mert a nagyobb testű kutyák jelenléte bármennyire is jól nevelt felzaklatja az állatainkat. Megértését köszönöm. Üdv:maganZOO.E-mail
Bejegyezve: 2016.07.26 - 10:08Török-Kovács László írta:

Kedves Magán Zoo! Ismét egy szép napot töltöttünk családunkkal nálatok! Unokáknak nagyon tetszett.. Szép az új hely, nagyon sok sikert,kitartást, erőt, egészséget a továbbiakhoz. Máskor is megyünk! Üdvözlettel: Török család

E-mail
Bejegyezve: 2016.07.21 - 21:03Misi írta:

Érdeklődni szeretnék, hogy augusztusban lesznek-e még Cecil-Zahra bemutatók? Amikor mindketten láthatóak. Vagy nem is terveztek olyat, hogy szétszeditek a párost pl ha Cecil már túl nagy lenne? A választ előre is köszönöm!


Magán Zoo válasza:

Kedves Misi! Terveink szerint még augusztus és szeptember is a bemutatókról szól. A két kölyköt nem is akarjuk szét választani. Néhány évig akkor is együtt maradnak, ha új kifutóba kerülnek, mert ők végleg nálunk maradnak. Aranyosak együtt és a vendégek is kedvelik őket. A hírek menüpontban mindig, minden változásról írunk. Üdv:maganZOO.Bejegyezve: 2016.07.21 - 10:16Gábor írta:

Kedves Magán Zoo! Érdeklődni szeretnék hogy mikor születik meg a kisteve. Köszönettel


Magán Zoo válasza:

Kedves Gábor! Nehéz erre a kérdésre válaszolni. Tavaly július környékén párosodtak a tevék. 12-13 hónapig vemhesek, tehát akár már augusztusban megszülethet. Ajsa emlői is nagyon duzzadtak ez is arról árulkodik, hogy reménykedhetünk teve csikóban. Az oldalon írni fogjuk a változást. Üdv:maganZOOBejegyezve: 2016.07.19 - 12:46
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ