Főoldal Hírek Szolgáltatások Könyv rendelés Állataink Állásajánlat Galéria Örökbefogadás Vendégkönyv Elérhetőség Webkamera Interaktív térkép

Aktuális oldal megosztása

Facebook oldal
Látogatók

Jelenleg: 5
Ma: 121
Tegnap: 2253
Összesen: 6785837
Összes találat: 17346258
Vendégkönyv

2018-as akció: Szülinapi ajándék!!!

Minden, a családjával, szüleivel, nagyszüleivel érkező gyermek, akinek az állatkertünk látogatásának napján van a születésnapja, ingyenesen látogathatja az állatkertet. Ezt igazolni kell a szülőnek a megfelelő igazolvánnyal vagy okirattal. Személyi igazolvány, anyakönyvi kivonat vagy ami alkalmas a szülinap igazolására.
Rácz Gyula írta:

Mint mindig most is hatalmas élmény volt a kis tigrisek simogatása. Pár kép 12.-éről: http://www.flickr.com/photos/34971214@N02/

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.15 - 14:13Bozsik Zoltán írta:

Igaz, hogy esett az eső, de csodás napunk volt. Nagyon rendezett az egész park, az állatok láthatóan jól érzik magukat. A nap fénypontja természetesen a tigrisek simogatása, kézbevétele volt. Köszönjük a lehetőséget és a sok információt, történetet. Remek csapat, fantasztikus emberek. Egész nap vigyorogtunk és várjuk a kisoroszlánok érkezését! További sok sikert!

Bejegyezve: 2013.09.14 - 19:29Gáspár Zsóka írta:

Az augusztus 20-i hosszú hétvégén már volt részünk abban, hogy láthattuk a kicsi tigriseket. Nekem még egy simogatás is összejött. Ma újra ellátogattunk és a rengeteg fotó készítése közben még a kezembe is vehettem az egyik kis szőrgombócot . Tavasszal a rengeteg kis kecskében, csacsiban, tengeri malacban, báránykában, stb. gyönyörködhettünk. Még ma is alig tudtunk elszakadni a kecskéktől, csacsiktól, póni lovaktól, kattáktól és még sorolhatnám :) Mi mindig nagyon jól érezzük magunkat, mert nagyon szeretjük az itt található nyugalmat, barátságos gondozókat és vezetőséget :) Reméljük, még sokáig élvezhetjük ezt a csodás élményt :) További sok látogatót és támogatót kívánunk Önöknek!!! Köszönettel: G.Zsóka és férje

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.13 - 20:07Kata írta:

Kedves Csilla! Megértem az elkeseredettségét, de ön is értse meg, hogy az állatkert vezetői sem jósok, nem tudhatják, hogy mikor jön tömeg, és mikor van pangás. Annyit meg szerintem minden józan ember képes előre becsülni, hogy hétvégén, pláne ha jó az idő, sokkal több a látogató, mint hétköznap délelőtt.

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.09 - 10:00Deni írta:

Ha kiírnák a weboldalra hogy kedd délelőtt kevesen vannak, akkor sokan lennének!:) Mennyi okos ember.

Bejegyezve: 2013.09.09 - 01:29Csilla írta:

Elautóztunk 70 km-t, hogy megsimogathassuk a kistigriseket, de még fotót sem tudtam készíteni, annyira nem tudtunk a közelükbe jutni. Ki kéne írni a honlapra, hogy melyik napokon van esély és mikor esélytelen hozzájuk érni!

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.08 - 13:53Hegedüs Erzsébet írta:

Tisztelt állatkert és gondozók! Egy életre szóló élményben volt részem tavaly kétszer is amikor sikerült a kicsi tigriseket megsimogatnom. Egyszer 9 hetes korukban és aztán visszamentünk mégegyszer amikor már 12 hetesek voltak. A második alkalommal már sikerült is fantasztikus képeket készíteni az egyik gondozó segítségével. óriási élmény volt a lányomnak és a barátnőjének is! Nagyon szépen köszönjük!!!!! Mindenképpen még visszamegyünk az állatkertbe! További soksikert a munkájukhoz! Tisztelettel: Hegedüs Erzsébet Budapestről.

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.08 - 08:38Rena írta:

Köszönöm szépen az élményt! :) Egy vágyam teljesülhetett ezen a csodás napon! :) Leírhatatlanul boldog vagyok, és még azóta sem hiszem el. :) Nagyon köszönöm még egyszer is ezt a lehetőséget!! :) :) Minden jót kívánok! :) Rena

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.08 - 08:35Klári írta:

Nagyon jól éreztük magunkat, nagyon nagy élmény volt! Köszönjük a lehetőséget, reméljük máskor is lesz ilyen alkalom. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk! :)

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.07 - 16:13Zsuzsa írta:

Köszönöm!!!!

Bejegyezve: 2013.09.07 - 09:27Andók Dóri írta:

Nagyon szépen köszönöm azt a feledhetetlen élményt,amit nyújtottatok nekem! Mióta az eszemet tudom,erre vártam és őszintén szólva még mindig nem térek magamhoz,velük álmodom,velük ébredek... Egyszerűen nem tudom szavakba foglalni.Remélem ,hogy minél több Tigrist tudtok majd magatokhoz venni és ezzel egyben megmenteni őket! Köszönöm mégegyszer!

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.06 - 12:16Zsirai Anna írta:

Óriási élmény volt a kis tigriseket a kezemben tartani és megsimogatni. Gyönyörűek édesek, játékosak. Az egész állatkert nagyon barátságot, emberközeli nyugalmat árasztó, az állatokon is látszik, hogy nagy-nagy szeretetben élnek gondozóikkal együtt. Egy oázis a mai világban. Nagy-nagy köszönet az állatkert létrehozóinak ezért az áldozatos munkáért és a lehetőségért, hogy ilyen nem mindennapi élményben lehet részünk általuk. Mindenkinek nagy szeretettel .ajánlom, menjen és tapasztalja meg ezt a csodálatos élményt.

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.05 - 19:48Jasper Ferenc írta:

Sziasztok!Tegnap voltunk nálatok!Szeretném megköszönni ezt a felejthetetlen élményt amit nekem és páromnak szereztetek!Köszönjük a gondozóknak és azoknak akik ezt lehetővé tették!Sok sikert kívánunk a továbbiakban!Remélem nemsokára még találkozunk!

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.04 - 13:12Dorka írta:

Hihetetlen élmény volt találkozni a kistigrisekkel, nagyon aranyosak voltak! Köszönöm a lehetőséget és az ott dolgozók segítségét, egy teljes napja nem tudom abbahagyni a mosolygást

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.02 - 21:39Gyöngyi, Csilla és Marika néni írta:

Köszönjük a mai napot a parkban, kellemesen éreztük magunkat! Édesek a kis tigrisek Amint tehetjük újra megyünk! Tibornak jobbulást és mielőbbi gyógyulást kívánunk! Imádtuk a lovakat, pónikat, szamarakat, zebrát, mangalicát, gyűrűsfarkú makikat, ormányos medvéket és a cicát!

E-mail
Bejegyezve: 2013.09.02 - 20:24L. Kriszti írta:

Nagyon szépen köszönöm, hogy lehetőséget biztosítottak a kis tigrisek megsimogatására!!! :D Számomra egy igazán felemelő érzés volt, hogy a kezemben is tarthattam egy fotó erejéig!! Egy életre szóló élménnyel lettem gazdagabb!!!! Minden tiszteletem az állatparké és a gondozóké! Nagyon kedves volt a tulajdonos Tóth Tibor is! Remélem lesz még alkalmam megnézni, s esetleg mégegyszer megsimogatni ezeket a tündéri kis állatokat!!!! Édesek nagyon!!!! Az állatkert többi része is kellemes benyomást hagyott bennem! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

E-mail
Bejegyezve: 2013.08.29 - 19:40Lőrincz Zsuzsa írta:

Kedves Hettyke! Amit te írsz, az egy 2012 bejegyzés, Reikára, Nadinkára és Janára vonatkozik.A főoldalon fölötte találod a legényekre vonatkozó információt.

E-mail
Bejegyezve: 2013.08.29 - 07:38Viki írta:

Hetyke! Csak azokat a fotókat nézd meg, amiket a vendégek beküldenek az állatkert oldalára. Ott láthatod mekkorák.

Bejegyezve: 2013.08.27 - 19:18Szarvák Anna írta:

Kedves Hettyke! Te melyik maganzoo oldalát olvasod. Ma voltam délelőtt a kis tigriseket simogatni és cukik nagyon. Kezemben is volt az egyik, de szerintem nem több mint 5-6 kilós. Ha a vendégkönyvbe be tudtál jegyezni,akkor csak a rosszindulatodnak tudom be, hogy ezt írtad. Mert az oldal minden pontján megtalálod az infokat a tigris babákról. Hangsúlyozom! kb. 5 kilósak és cukik.

Bejegyezve: 2013.08.27 - 18:59Hettyke írta:

Kedves állatgondozók. Sajnos most láttam a bejegyzést hogy a kistigrisek meghaladják a 20 kg-ot ezért nem simogathatóak. Ez tényleg igaz? A hétvégére terveztük a látogatást és csak a tigris simogatás miatt,már tavaly óta erre készültem csak a munka nem engedett elöbb lejutni. Nem lehet esetleg kivételt tenni egy kép erejéig vagy legközelebb mikor lesz simogatható babatigris?A választ előre is köszönöm,és aszerint megyünk.Üdv:Hettyke

Bejegyezve: 2013.08.27 - 18:17Kiss Andrea írta:

Szombaton voltunk megsimogatni a kistigriseket, hatalmas élmény volt, igazi kis plüss babák, imádnivalóak. Különlegessé tette, hogy születésnapomra kaptam a férjemtől

E-mail
Bejegyezve: 2013.08.25 - 21:28Sebestyén Emese írta:

Vasárnap voltam tigriseket simogatni. Óriási élmény volt. Egyszer voltam kis oroszlánt szeretgetni :)De az összes állat nagyon kedves, bájos. Máskor is megyünk .

E-mail
Bejegyezve: 2013.08.21 - 09:02Sebestyén Emese írta:

Vasárnap voltunk a kicsi tigriseket simogatni! Nagyon édesek, és aranyosak! De az összes állatot imádom, úgyhogy igazán felemelő élmény volt pl. kis kecskét , lovat etetni :) Amint módom lesz rá, újra megyek. Köszönöm

E-mail
Bejegyezve: 2013.08.21 - 08:47Edit írta:

Tegnap voltunk a családommal az állatkertben és nagyon jó volt! Kisfiam nagyon élvezte a kis tigrisek simogatását! Nagyon-nagy élmény volt számára!!! Köszönjük szépen!

Bejegyezve: 2013.08.20 - 13:48Judit írta:

Megéltem több mint 50 évet, és végree teljesült szívem egyik leghőbb vágya: megsimizhettem egy/két tigrist. Nagyon-nagyon aranyosak a kis tigrisek, és mint egy gyerek lelkendeztem a látványuktól, az érintésüktől. Mégegyszer elmegyek a vadasparkba megsimogatni őket, mielőtt simogathatatlanná válnak. Ádám kisérőszövege, kedvessége is tetszett:-))

E-mail
Bejegyezve: 2013.08.20 - 11:49Libor László és Lászlóné írta:

Gratulálunk a kis sztárokhoz, a tigrisekhez! Jövünk ismét, mint már annyiszor, de a TÖBBI ÁLLAT miatt is. KEDVENCÜNK EZ A KERT ! Jó munkát, sok látogatót! Liborék

Bejegyezve: 2013.08.19 - 15:50Simon Veronika írta:

Nagyon jó, hogy van megint Bubi kamera. Igaz most 14:11 kor a nagyobbik felét mutataja, de az is szép!

E-mail
Bejegyezve: 2013.08.18 - 14:13Ordas Edina írta:

Érdeklődnék, hogy az új két kis tigris mikor lesz simogatható vagy tervbe van-e véve, hogy a közönség is testközelből megismerheti őket? Egy ismerősöm volt tavaly a lányoknál, neki egy életre szóló élmény volt - én a lányomat szeretném meglepni vele. Sajnos a honlapon nem találtam semmi információt erre vonatkozóan. Mondjuk arra sem, hogy ez nem lesz lehetséges egyszóval reménykedem. Megtennék, hogy tájékoztatnak? Előre is köszönöm.

E-mail
Bejegyezve: 2013.08.15 - 16:01Zsiga Ágnes írta:

Kedves Magán Zoo! Sok szépet és jót hallottam már az állatkertjükről, a Facebook-on is megjelöltem Önöket. Egy dolgot hiányolok. Jó lenne, ha az állatkertben fellelhető állatokat, állatfajtákat akárcsak felsorolás szerűen megjelenítenék a honlapon. Tisztelettel, egy leendő látogató, Ágnes

E-mail
Bejegyezve: 2013.08.15 - 11:17Ricsike írta:

Csodálatos CSÍKOS SZAPORULAT felé nézünk! 10 év múlva más sok-sok TIGRIS csoda lesz Magyarországon!

Bejegyezve: 2013.08.12 - 11:06
© Magán Zoo 2007-2015
Az oldal használatával Ön hozzájárul a cookie-k használatához. További információ